揭! she.com搞事人身份大暴光!!!

• <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈哈哈
    <br>
    <br>我給阿支竹大踢爆,我就一於扮佢,你估唔估到上面邊個係我扮阿支竹?
    <br>
    <br>由呢開始呀!----->time of reply: 2007-06-13 01:10 am
    <br>by 請指教 - 06/13/07 05:25
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 你一定知道我係邊個!!! =律政屎 = 阿支竹 =假+ggg= -ggg =假Pz =食人白兔= 假墳場姑爺= 地盤佬= 假小紅= 假=.="= snoopygarfield= 鬧PatricKdog 狗志成topic =sun= $$$$=PK 狗=顛佬出巡=古怪人名 =vv唔食魚生 =請指教
    <br>
    <br>
    <br>

• 上網唧唔洗執著到噤
    <br>

• 留意今晚午夜she.com留言版會有痴線佬or變態婆出現
    <br> 留意今晚午夜she.com留言版會有痴線佬or變態婆出現
    <br> 4月中在美國發生校園槍擊案死三十幾人
    <br> 正是和今晚相似初一晚上,月黑風高,持續低氣壓
    <br> 原因有科學根據
    <br> 每逢初一月缺時月球引力會影嚮潮汐漲退和大氣負電離層
    <br> 當大氣負電離層薄弱時就會最影嚮D精神有問題既痴線佬,最弱的時間於午夜
    <br> 當負電離層薄弱時會特別多強姦案,連環殺手,雨夜屠夫就是最佳例子
    <br>
    <br>
    <br>thread id: 1896346
    <br>
    <br>
    <br>

• 你地有無人試過搭車急屎呀?
    <br>
    <br>thread id: 418700 posted by 忍
    <br>on 2003-03-12 21:13:40
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 本小姐浪費時間同你班廢柴港男陪食陪玩陪上床唔能係為愛犧牲呀?! 戇鳩啦你!!
    <br>
    <br>
    <br>要我改呀? 唔會改! 你班港男日嘈夜嘈正廢柴! 咁空閒去賺多個錢努力向上好過啦! 廢柴!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>thread id: 1896274 posted by 港女
    <br>on 2007-06-14 17:13:01
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 我係cheap精, 要省錢, 所以我成日買惠康既特惠牌野, 因為好平,eg.餅乾, 罐頭...
    <br> 我覺得其實同好多有名牌子既野品質都係差唔多者! 好似芝麻疏打餅, 味道同太平, 嘉頓無咩分別, 但惠康牌平好多, 有無人都係成日買呢d平野架? 你地會買咩?
    <br>
    <br>
    <br>thread id: 1896018 posted by coco
    <br>on 2007-06-13 23:07:41
    <br>
    <br>
    <br>

• 徵求二手衛生巾
    <br>
    <br>thread id: 1893236 posted by nickname plug&play
    <br>on 2007-06-07 22:41:36
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 女人係世上最吾環保既動物
    <br>
    <br>麻省理工
    <br>雙碩士超高級機械設計工程學榮譽講師
    <br>thread ID : 1465146
    <br>
    <br>
    <br>

• by this is小紅紅 - 06/05/07 08:47
    <br>女人係世上最吾環保既動物!! 本人花了多年研究, 將女姓極度吾環保既真相揭露!!
    <br>
    <br>麻省理工
    <br>雙碩士超高級機械設計工程學榮譽講師
    <br>thread ID : 1821180
    <br>
    <br>
    <br>

• 抑鬱得越來越嚴重...
    <br>thread ID : 1884217

• 人地有病仲去搗亂人地既topic呢d咪就係賤沉版主本色囉!!!上年10月份響呢度又係咁:人地有病仲去搗亂人地既topic!!!不過果次就係一尾瘋狂講粗口搗亂!!!!今次就係自言自語o者!!!!
    <br>by 你一定知我係邊個! - 06/03/07 12:40
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 人地有病仲去搗亂人地既topic呢d咪就係賤沉版主本色囉!!!上年10月份響呢度又係咁:人地有病仲去搗亂人地既topic!!!不過果次就係一尾瘋狂講粗口搗亂!!!!(#1774058)今次就係自言自語o者!!!!
    <br>
    <br>* * *
    <br>小紅紅
    <br>你係賊喊捉賊,我現在係講緊你,你好賤!
    <br>by 你一定知我係邊個! - 06/04/07 06:58
    <br>小紅紅,-ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬):
    <br>你唔洗響度捉賊喊賊!!我就係話緊你!!你有本事講出我係邊個無?你死開啦!!!
    <br>by 你一定知我係邊個! - 06/04/07 07:45
    <br>小紅紅,-ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬):
    <br>你唔洗響度捉賊喊賊!!我就係話緊你!!你有本事講出我係邊個無?你死開啦!!!
    <br>by 你一定知我係邊個! - 06/04/07 08:15
    <br>
    <br>
    <br>

• <br>
    <br>
    <br>有無人明佢想表達d咩?
    <br>我唸係無
    <br>
    <br>

• on 9 詠
    <br>by 你一定知我係邊個!! - 06/05/07 08:28
    <br>
    <br>
    <br>

• 依依哦哦依依哦哦依依哦哦依依哦哦依依哦哦
    <br>問又係佢答又係�
    <br>by 依依哦哦 - 06/08/07 21:58
    <br>
    <br>
    <br>

• (((((((((抑鬱得越來越嚴重...))))))))))
    <br>
    <br>我都知你係越來越嚴重
    <br>可能唔止係抑鬱添
    <br>還有妄想、糾纏(新症創先河)、失憶等
    <br>
    <br>by 大炮 - 06/12/07 23:07
    <br>
    <br>
    <br>

• 我話比你地知, 港女末日已進入倒數階段, 因為我已經考到調理農務+臭氧化學系double degree!!!
    <br>
    <br>Al Qaeda
    <br>thread ID : 1845050
    <br>
    <br>
    <br>

• 何謂超友誼關係?
    <br>thread ID : 1893219 by 中學生
    <br>
    <br>

• 男人陰莖勃起時,係u字型向上定係同水平線一樣?
    <br>唔該
    <br>thread ID : 189326 BY 好寄問下
    <br>
    <br>

• 我雖然唔係好人一個,但我唔會好似條賤精+ggg亂屈人係邊個,隨便安個罪名比人。 律政屎唔係我,人人看得清楚。+ggg你條賤精真係乜傷天害理野,你都敢講敢做,因住收尾兩年呀!
    <br>thread ID : 1820101 by賭徒
    <br>
    <br>
    <br>

• 女人, 妳以為自己很高尚, 其實妳只係一隻隻低賤飲精雞, 將內臟外露賤貨
    <br>妳係垃圾
    <br>thread ID : 1892480 by港女去死
    <br>
    <br>
    <br>

• 我都見佢係隔離版打d野呀
    <br>我懷疑佢個腦真係有d問題架

• 問呀答呀問呀答呀
    <br>問呀答呀問呀答呀

• 顛佬咪走黎搞亂人個版啦!!!

• 有無人黑得過我?
    <br>thread ID : 1817812
    <br>
    <br>

• <br>我今天生日,卻和我心愛的人絕交,如果各網友也曾經歷這樣做,請問各位當時有何感受?
    <br>thread ID : 1799971
    <br>
    <br>

• <br>
    <br>我話比你地知, 港女末日已進入倒數階段, 因為我已經考到調理農務+臭氧化學系double degree!!!
    <br>thread ID : 1845050
    <br>

• <br>昨天我懷孕的老婆去打麻將候我和她好友上了床
    <br>thread ID : 1833536
    <br>
    <br>

• 同人玩group sex, 搞大左個肚, 個男人爸爸唔知係邊個, 我今年25歲了, 生左佢還是落左佢好呢?
    <br>= =" thread ID : 1833283
    <br>
    <br>
    <br>

• 如果版主係真一定有回應,所以又係老作
    <br>好心啦,死賤佬,係咁唔停開賤post, 心理咁唔平衡就撞頭埋場啦!
    <br>咁諗野法,發花癲發到上腦呀?
    <br>by 個賤佬又癲上腦 - 02/04/07 09:50
    <br>
    <br>

• 港女快變成天上神‵地上仙‵人中鳳。連我等加燦都配唔起港女。
    <br>thread ID : 1822946
    <br>
    <br>女人係世上最吾環保既動物
    <br>thread ID : 1465146
    <br>
    <br>女人係世上最吾環保既動物!! 本人花了多年研究, 將女姓極度吾環保既真相揭露!!
    <br>thread ID : 1821180
    <br>
    <br>
    <br>

• 國泰空姐幾錢一Q?飛機上面刁幾錢一Q?
    <br>thread ID : 1786260
    <br>
    <br>

• 其實熄左燈刁黑妹係咪好易刁錯西?黑蚊蚊咁點分係口係西係xx?
    <br>thread ID : 1786266
    <br>
    <br>

• 叫雞容易享受難, 避免中招難上難。 為求刺激網中尋, 大家冇癮莫再尋。
    <br>thread ID : 1799252

• 血似葡萄酒, 甜甜地, 好好飲, 用手術刀慢慢將動脈切開, 舌尖細嚐血味道, 人生最高享受
    <br>
    <br>你想唔想試?
    <br>thread ID : 1882015 by瑪麗醫院醫生
    <br>
    <br>
    <br>

• 廿年前食煙港女= 做雞 , 今時今日港女食煙多過港男
    <br> 港女們 , 送個潮字俾你地
    <br>
    <br>
    <br>thread id: 1897105 posted by 毒男
    <br>on 2007-06-16 02:08:20
    <br>

• d人好心借咗錢比男朋友就咪叫人還啦, 小家到死, 拍拖仲講錢, 貪錢怪, 都唔知係咪女人嚟
    <br>
    <br>thread id: 1896706 posted by 小你
    <br>on 2007-06-15 13:09:19
    <br>
    <br>
    <br>

• 正一刻突佬!!!
    <br>by =.=" - 06/17/07 18:09
    <br>=.="
    <br>
    <br>踢你下面果度
    <br>by nickname plug&play - 06/17/07 18:14
    <br>佢係變態佬
    <br>by 佢係變態佬 - 06/17/07 18:16
    <br>
    <br>

• 你唔鍾意就覺得變態,你先係變態
    <br>by nickname plug&play - 06/17/07 18:32

• 其實 你要來做咩?? -.-
    <br>by 25女 - 06/17/07 18:49
    <br>25女
    <br>
    <br>睇同smell
    <br>by nickname plug&play - 06/17/07 18:53

• 。◕‿◕。

• 有無人黑得過我?
    <br>
    <br>thread id: 1817812 posted by 小黑
    <br>on 2007-01-07 01:27:42
    <br>我廿幾歲, 女, 回想返以前呢廿幾年都幾黑仔, 有時情緒低落到一個人喊幾個鐘.
    <br>
    <br>細個果陣好幸福, 雖然父母擺街邊, 都勤勤力力搵到食, 住私人樓, 因為成個大家庭得我一個細路, 阿姨舅父個個對我好好.
    <br>
    <br>隔離屋有個男仔, 我地返同一間小學. 所有同學仔都好好, 老師又鐘意我. 但係後來有一次果個男仔o係classroom大聲話我爸爸做小販, 叫老師搵警察拉我爸爸. 之後又有個女仔恐嚇我, 話我測驗再咁高分就唔同我玩. 我真係信, 真係唔再寫d飱o既答案, 之後成績一直咁低. 父母o係呢個時候比人呃錢, 我地再無屋住, 搬去木屋.
    <br>
    <br>by 小黑 - 01/07/07 01:40
    <br>

• <br>
    <br>大家請細心閱讀此版
    <br>定會發現"" 你一定知道我係邊個!""" (又名(律政屎)成日週圍玩網友, 講野無咩禮貌, 專搞事, 成日問人問佢係邊個既人
    <br>
    <br>另外就有其他跟尾狗會跟住佢一齊玩野, 一年前個sex版搞到亂曬龍, 有好多9唔搭8唔留言出現, 搞到成個she.com 亂曬
    <br>
    <br>就黎佢地呢班人
    <br>
    <br>

• 我一早知,這人前身係墳場姑爺/賭徒,中期轉了律政屎,後期改了為小紅紅,跟著變無可變,專抄人alias,,變了冒牌阿支竹其實又係扮弱者例如:詠和wing....

• 律政屎
    <br>
    <br>呢埋你d衰野爆光掩飾唔到就走入黎搞亂?
    <br>
    <br>你又想玩混淆視聽? 欺騙網友?
    <br>
    <br>你做咩要做埋d咁無聊同白癡既野? 你既然話唔再用'律政屎' 呢個名, 又唔份氣自已處於下勢, 就整d野黎誣衊我!
    <br>
    <br>

• 就整d野黎誣衊我! <<<<<---------------
    <br>
    <br>拿拿拿,自己擔鄧仔霸頭位,有誰話你呀?死癲佬!
    <br>

• 拿拿拿,我而家咪話緊你囉
    <br>
    <br>
    <br>變態佬! 死癲佬!

• ((墳場姑爺/賭徒,中期轉了律政屎,後期改了為小紅紅,跟著變無可變,專抄人alias,,變了冒牌阿支竹其實又係扮弱者例如:詠和wing....))
    <br>
    <br>唔盲都睇到啦!

• 你唔洗成日玩分身
    <br>盲既都睇到我同你係2個人啦!
    <br>你而家要出到最後呢招一獲炒既cheap 招
    <br>咪就係輸曬囉!
    <br>退走啦你!!!覆沒啦!!!

Log in to reply