揭! she.com搞事人身份大暴光!!!

• 近年, 經常有網友假裝she.com舊網友名稱週圍搗亂, 現在等我黎踢爆此人身份! 使其醜態顯露大家面前! 睇佢仲知唔知個醜字點寫!!!

• 眾網友被玩都搞唔清楚究竟是誰人所為, 我唸大家都有聽過以下的名稱, 但原來佢地都係同一個黎 :

你一定知道我係邊個!!! =律政屎 = 阿支竹 =假+ggg= -ggg =假Pz =食人白兔= 假墳場姑爺= 地盤佬= 假小紅= 假=.="= snoopygarfield= 鬧PatricKdog 狗志成topic =sun= $$$$=PK 狗=顛佬出巡=古怪人名

• =1861568

賤精

賤精又冒人名post new topic

冒完懲戒男, 現在又冒newsgroup

佢又最鐘意用別人nickname加加減減

thread id: 1861568 posted by 青山走甩犯

on 2007-03-30 22:40:48

• pisa216

by 漏網之魚 - 03/30/07 22:43

pisa216=00=加燦=英國街坊(in 翁美玲topic)=baleman=墳場姑爺=律政屎=oncology

Thank you new version

by 我抄低 - 03/30/07 22:52

sorry sorry唔好意思我失職

by 青山食蕉 - 03/30/07 23:03

佢真係好攪事,樂此不疲

by 我信 - 03/30/07 23:08

00=加燦=英國街坊(in 翁美玲topic)=baleman=墳場姑爺=律政屎=oncology

以上既全部唔係我

係你自己招惹既事非

by pisa216 - 03/30/07 23:10

pisa216 post出的,哥哥己經入土為安,開咁既post唔係人,所以我唔會入去答.

by L's fans - 03/30/07 23:22

以為賤精何其多

原來只係得一個

by 我知 - 03/30/07 23:38

123457都係同一人

by 1234567 - 03/31/07 00:06

00=加燦=英國街坊(in 翁美玲topic)=baleman=墳場姑爺=律政屎=oncology

123457都係同一人

how do u know?

by sure? - 03/31/07 04:49

跟本都冇人知你講乜,唔係你自己回還邊個會回復

自言自語用一個名都得啦,先鬼個個用唔同名咩,痴線

by 1234567 - 03/31/07 04:57

我係話由一至七個留言除左我個個-都係一個人留既,正神經佬

by 1234567 - 03/31/07 05:05

• =1889960

蔡少芬真係映衰曬

同陳豪在山泂偷歡之後

男方哨完鬆

雞芬跟住就話要歸主

一生不嫁

有鬼人要佢咩

07/07 21:41

• 扮+ggg :

你自己係狗又話怕比狗咬,人地唔驚比你這賤狗又吠又咬咩

by +ggg - 06/01/07 15:42

haha ... +ggg(A貨) ... haha ... 賤 ... hahaha!

by 有趣有趣 - 06/01/07 16:09

你又知我係a貨?唔比我係真架?你唔係如假包換的正牌賤種+ggg吓話....哈哈....賤種賤肥人家族....你實唔會認....不過係人都知係你啦....不打自招...真係趣緻

by +ggg - 06/01/07 16:43

我知道乜镌叫做alias镭,我都用緊。+ggg 镰頭號加800 threads唔簡單镭。

不過我話係同唔係,你郦都會入+ggg數镭啦,有乜分別呢,我又唔痛唔癢,我諗+ggg食多我一隻死煱都唔會介意卦。

仲有,據你郦成日講呢度唔係興玩分身咩,我入鄉隨俗咋,又唔係假冒,係道德上係有分別鮋。你咪只淮卅官放火,唔俾百姓點燈先得镭。

仲有呀,唔好咁容易扯火,講镌要有道理,鬧人都要鬧得有理,人郦先會心服口服镭嘛。開口埋口鬧人賤,咪就係俾個「賤」字出賣誉囉。

by 有趣有趣 - 06/01/07 17:20

咁你同+ggg確實係賤,咁我先用個賤字咋,個賤字係鬧賤人唔用個賤字咁得?

你打D字有D出有D唔出,我都認得你,你比D字粒出賣至真.

扯火?+ggg成世比人話就真係至扯火.

by +ggg - 06/01/07 17:34

我從來沒有不承認我在玩分身啊,何來被字粒出賣呢?

還有,我D字[有D出有D唔出],係廣東話裡語來的,好心你就落多少少本買個好些少的中文software programme,就可以一目了然看到我打的廣東話裡語了。現在要我打得這般文藝來遷就你,多不傳神呢。

現在上網這些基本設施都沒有,還好意思開口說出來也不怕面紅,難怪只懂得用個賤字,就沒有其他形容詞了。

原來是小兒科,真是浪費時間。(本來想講唗氣,怕你又睇唔到。)

by 有趣有趣 - 06/01/07 18:41

• 我以為人係越來越進步,原來係假,教育水準又越來越低就真!無釐頭咁係版版都離題大鬧,最有趣係不出幾隻字,老、賤、肥,乜呢幾字真係咁篤眼篤鼻?

老,你咁憎,咁你千萬唔好活到呢個階段,你要早過被罵者個歲數入泥窿!

賤,口口聲聲話人賤,我睇唔到,係睇到你個冒牌貨賤!

肥,這就睇個人標準,不過你鬧得人肥,咁就成全你一日係咁瘦過一日,永冇停止...

by 你自暴其醜 - 06/01/07 20:24

sorry我離題....我好奇,多口,八卦問句..... =!=

點解咁憎+ggg 0既.......?

by nickname reallyok - 06/01/07 21:17

sorry我離題....我好奇,多口,八卦問句..... =!=

點解咁憎+ggg 0既.......?

by reallyok - 06/01/07 21:17

she.com D怪現像囉﹐用login name來post﹐辣著o左某一D人囉。

by 惡人大曬﹗@ she.com - 06/01/07 21:54

惡人大曬

﹗@ she.com

唔該曬..... =!=

by nickname reallyok - 06/01/07 22:46

我部電腦係日文,但都睇到中文你講睇中文的software我有只不過無開,所以你出的post先係有空隙所以一睇就知你隻肥師奶,你人係肥又賤我唔用這些字用什麼?成你貴言你全家肥膏塞血管腦中風死清光.你人賤死都要死得賤,你全家死無人收屍

by +ggg - 06/02/07 01:16

how come some people are so mou liu? reading these threads are just for fun... why some people like quarrelling/ arguing with others from time to time? if you don't like it, just read some other threads lor. why even bother? well maybe you guys think it's the most amazing part of going to she.com? i just can't understand.

by mou liu - 06/02/07 04:10

你全家死無人收屍 -- 你幾多歲呀?鬧人鬧得咁老土,我成日覺得係我亞婆個代先會咁鬧人全家???

by ?? - 06/02/07 11:30

鬧人都有分年代?咁應該係阿婆年代嘅人先會估到

事實係邊個年代嘅人都想鬧ny肥+ggg

by ??? - 06/02/07 12:41

It seems that +ggg is very famous in this forum as so many people talk about her, be it positive or negative. To a certain extend its an honour otherwise who would bother to mention her at all.

by Oh! - 06/02/07 16:06

+ggg係牆頭草,人之中最賤個類!

by @@ - 06/02/07 16:46

How weird it is that some people would get so mad at a person on the internet who you barely know in person? And all those repeated vulgar language ... so pathetic.

by passerby - 06/02/07 18:13

有d人應有此報

by abc - 06/02/07 23:14

點偷歡?

誰見到?

我見到版主haha同八兩金係灣仔街市後巷打野戰

by 鹹報記者 - 06/03/07 08:47

我見到+ggg同八兩金係灣仔街市後巷打野戰

by andy - 06/03/07 09:28

等我話比你地知

所有野都係我搞出黎既

by 律政屎 - 06/05/07 03:50

你以為犧牲一個慣用的alias就可以掩飾所有惡行?

你慳d啦,你開埋一堆a/c + 一大堆alias

唔好以為瞞天過海

by 阿支竹 - 06/05/07 08:30

收啦你

我係用咁多alias搞事呀,關你咩事?

by 律政屎 - 06/05/07 14:17

算啦,各版友,佢攪事係人都知,係佢自己以為過癮0者~~~

by 無聊 - 06/05/07 19:22

抵死

有人講錯野

比人delete左gossip版個topic

hoho

by 隔離版 - 06/06/07 01:09

我輸左咪輸左lo

我玩咩都輸

我呢d白癡低能仔得閒玩下人,去叫下雞,輸左閃人幾咁閒

by 律政屎 - 06/06/07 04:25

係,摺左呢個名,還有大把垃圾名傾巢而出,睇住啦!

by shixt - 06/07/07 21:41

• 你一定知道我係邊個!!! --------------係一個

阿支竹------------係一個

snoopygarfield-----------係一個

以下係加燦:

律政屎=假+ggg= -ggg = 假Pz =食人白兔= 墳場姑爺= 地盤佬= 小紅紅= =.=" 鬧PatricKdog 狗志成topic =sun= $$$$=PK 狗= 顛佬出巡= 古怪人名

• 係,摺左呢個名,還有大把垃圾名傾巢而出,睇住啦!
    by shixt - 06/07/07 21:41

• 又再扮+ggg 玩人:

有無人同我一樣,睇見Alfred 撞車後打俾常在心果幕喊左出黎?

覺得一切都已經太遲。點解要就咁浪費兩年時間?點解而家先醒覺?點解仲唔原諒對方?點解楂車咁唔小心?點解有D 野,要到死果日先肯去領悟?

thread id: 1889041

• 我最喜歡生事
    by +ggg - 05/29/07 18:59
    可能Alfred撞爛個貝殼,打消表白的勇氣,正如佢之前想約人都要等落雨。
    by nickname fbinfbin - 05/29/07 21:34
    真係喊唔出喎....好假...想煽情但林峰交唔倒戲, 做唔出果個震撼的效果, 同埋佢好似唔係好傷咁, 未至於會死住 ; 印像中類似的劇情係十幾年前的天若有情中劉華同埋黎明在人在邊緣中做過, 真係好感人好震撼......
    而且我都唔明點解佢要成日衝紅燈, 狀態唔好就搭的士好過....
    by nickname 夕拾 - 05/29/07 22:29
    夕拾
    煽情係劇情發展元素,太平凡觀眾會覺得悶
    邊個演alfred邊個演常在心,佢地做得好唔好,都唔係我想講既野
    反而令我喊既係,我一開始已經講
    人生有太多來不及
    係呢個情況令人好感慨
    by pepe - 05/29/07 23:30
    有無人同我一樣,睇見+ggg撞車果幕喊左出黎?
    by amy - 05/30/07 07:52
    最無得發揮係林峰
    by nickname +ggg - 05/30/07 09:50
    有無人同我一樣,睇見-ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬,鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬)撞車果幕笑到眼淚水都標左出黎?開心到要開香檳慶祝?
    你off啦!!!!呢度個個由自己既意見同立場人人都有言論自由你要玩野就返去你既
    on 9 007既世界啦!!!
    by 你一定知我係邊個! - 05/30/07 10:06
    我尋晚喊咗出來!0係醫生推程亮出來果時,常在心喊得好厲害,我見到都忍唔住,跟住喊咗出來,好慘呀!

我唔想佢死呀,點解唔比程亮同常在心有美滿0既結局?
    by mimie - 05/30/07 11:55
    雖然不是每個人睇法相同
    但套劇有這麼多人討論
    證明真的很成�

昨晚見得得地喊我反而鄧得得地難過

by nickname +ggg - 05/30/07 12:09
    雖然不是每個人睇法相同
    但套劇有這麼多人討論
    證明真的很成�

昨晚見得得地喊我反而鄧得得地難過

by nickname +ggg - 05/30/07 12:09
    To 你一定知我係邊個!
    哈!我都知你係邊個,你是時常為我出頭那一個,也是曾給人稱你為+ggg打手那個。
    謝謝你!
    不過做什麼結果都是一樣,無他,每隔個零月牠就發作一次,我完全無興趣答佢,由牠吧!
    by nickname +ggg - 05/30/07 12:15
    +ggg: 你有無同我一樣,睇見+ggg撞車果幕喊左出黎?
    by 你一定知我係邊個! - 05/31/07 01:49
    -ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬):
    今次仲要扮阿太.你咁鍾意扮女人,你生多左件器官啦!!!咁你不如走去做手術切左佢,做個真真正正既女人啦!!!洗鬼響度"扮"o者?做野就做得清澈底d.洗乜陰d陰d咁無guts?
    喂!仲有呀!!你無料串人就收啦!!!一尾淨係得果一句你漏口架?好心你返歸啦!!!咪再響度出醜咪笑死我呀!!!懵丙呢個名好o岩你!!正一係懵丙
    by 你一定知我係邊個! - 05/31/07 08:15
    -ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬):

用我個alias?乜你今次衰到要跟我口水尾呀?莫非你係我養既跟尾狗?
    by 你一定知我係邊個! - 05/31/07 08:20
    你一定知
    我係邊個! :我係你養既狗 ^3
    by +ggg - 05/31/07 08:54
    woo ~~~~woo~~~~~
    by 你一定知我係邊個! - 05/31/07 08:57
    To:pgy
    我知道呀,因為我都係每日下載黎睇,如果你想重溫過往既集數,你俾你E-MAIL我,我SEND個網址俾你
    by nickname damm - 05/31/07 09:59
    為什麼唔即時睇?
    by 8太 - 05/31/07 10:20
    damm

請給網址我呀, Thank you

[email protected]
    by nickname pgy - 05/31/07 10:25

• -ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬):

你一定知

我係邊個! :我係你養既狗 ^3woo woo~<----你睇下你幾折墮!!!承認自己係我同埋+ggg所養既跟尾狗!!!仲係熟性果隻!見到主人都響度亂吠又唔肯乖乖 sit sit無狗用既跟尾狗!!!!有本事就直接駁我!點解要做隻咁無用既跟尾狗?我鬧你,你就響度鬧+ggg而唔敢駁返我?呢d係無狗用既跟尾狗既行為!!!!無guts!!!!

by 你一定知我係邊個! - 05/31/07 10:31

• +ggg: 我係你養既狗 ^3woo woo~

by 你一定?br />儒 - 05/31/07 10:35

成日都聽到人話:緣是天定,份是人為,但我就不這麼認為,其實就算有機會係埋一齊都係天意,冇可能係埋一齊都係整定,唔係一個人主動去結識一個人,然後拍拖就可以一生一世,世上真係有太多意外喇,所以兩個人能夠一起白頭到老是件很珍貴的事

by nickname damm - 05/31/07 10:38

其實佢地段情都拍得幾好,alfred死那刻,真係有d心酸,但係林峰d戲真係唔得,所以睇睇下,本來有d感動想喊,但唔知點解,見到佢真係好假,所以又喊唔出。

by 有 - 05/31/07 11:47

alfred死果晚我無喊,可能佢臨死前顧住打電話比常在心,交帶工作上的事,死都唔肯叫常在心原諒佢,又唔講自己撞鰦車受傷,眼淚都無一滴,果刻我覺得個心好酸囉!

依家諗番轉頭又覺得呢個可能係佢性格啦,又或者怕激親常在心,cut佢線啦!

by mimie - 05/31/07 11:58

喊?

老奉衝紅燈,唔死都無用啦,快的死,咪害人害物。

我見個的士司機比佢害,佢仲慘呀。

乜野編劇呀?

by nickname hkiceberg - 05/31/07 12:22

你睇下你幾折墮!!!承認自己係我同埋+ggg所養既跟尾狗!!!仲係唔熟性果隻!見到主人都響度亂吠又唔肯乖乖sit sit無狗用既跟尾狗!!!!有本事就直接駁我!點解要做隻咁無用既跟尾狗?我鬧你,你就響度鬧+ggg發洩而唔敢駁返我?呢d係無狗用既跟尾狗既行為!!!!無guts!!!!

• 你一定?b

r />儒 你一定?br />儒 replied 10 hrs ago :

+ggg: 我係你養既狗 ^3woo woo~

by 你一定知我係邊個 - 05/31/07 21:07

你一定知

我係邊個:你睇下你幾折墮!!!承認自己係我+ggg所養既!!!仲係唔熟性果隻!見到主人都響度亂吠又唔肯乖乖sit!!

by +ggg - 05/31/07 23:12

樓上:

請問你可不可以開一新版先發癲?

by 唉,你好失禮! - 05/31/07 23:24

哈巴狗!跟尾狗!你真係一隻廢柴狗!你除左跟我口水尾之外就無法駁我,你好無狗用o者!!!正一名副其實無狗用.連alias都要跟我同埋你另一個主人既名跟我地既口水尾!你真係唔死都無狗用!有guts既,就諗d新野黎駁我.無?你同我死返去你既狗竇度啦喪家狗!!!

by 你一定知我係邊個! - 06/01/07 08:00

+ggg 今日凌晨撞車,而家情況危殆,

隨時瓜得 。

• by 你一定知我係邊個 ! - 06/01/07 09:37

我當然知你係邊個啦!!!你咪係我同+ggg養既哈巴狗!跟尾狗!一隻無guts既廢柴狗囉!!!乜你又漏口呀?一佢野講幾10百次乜你唔識講夜架?點解次次都唔敢直接駁我o者??(你由白痴00丁蟹二世-->懵丙美洲華僑-->死賭徒-->賤沈版主時期一直都咁驚我唔敢駁返我你搵+ggg儷發洩有q用咩?你咁無種就唔好上黎啦!!!你仲衰過d喪家狗!!!!我未見過好似你咁無q用既狗公

by 你一定知我係邊個! - 06/01/07 10:08
    ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬: sorry
    by 你一定?br />儒 - 06/01/07 11:44
    (((((+ggg replied yesterday :
    你一定知
    我係邊個! :我係你養既狗 ^3
    time of reply: 2007-05-31 08:54 am)))))<-------+ggg 今日凌晨撞車,而家情況危殆,
    隨時瓜得 。

自己許的願一定靈驗

by 有咁白癡 - 06/01/07 20:57

• 嘩!咬住唔放喎。你係咪有癲狗症?

by 八掛 - 06/01/07 22:56

有無人同我一樣,睇見Alfred 撞車後打俾+ggg果幕喊左出黎?

by Alfred - 06/02/07 01:47

-ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬)呢隻賤狗又一次比我丙到無聲出現在宣佈:癲狗正式死亡救唔返

by 你一定知我係邊個! - 06/02/07 07:44

有無人同我一樣,睇見 你一定知

我係邊個 撞車後打俾+ggg果幕喊左出黎?

by +ggg - 06/02/07 15:12

-ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬鍾意成日男扮女(今次自稱自己叫做amy既變態佬)呢隻賤狗又漏口? 講黎講去都係同一句?野乜你咁除左咁就真係唔識駁我架?蕃薯始終係蕃薯無得救!!!一尾係死蠢,可憐!!!!

by 你一定知我係邊個! - 06/03/07 05:58

-ggg,死賭徒,賤沈版主,懵丙美洲華僑,白痴00丁蟹二世,蕃薯易天,痴孖根講古佬: 我係唔識駁你, sorry

by 你一定知我係邊個 ! - 06/03/07 09:26

咁你就off啦!!!仲成日響度攪事?死返去你既狗竇度啦!!!!

by 你一定知我係邊個! - 06/03/07 12:50

你一定知我係邊個=律政屎

by 律政屎又玩人搗亂 - 06/10/07 23:29

• 血似葡萄酒, 甜甜地, 好好飲, 用手術刀慢慢將動脈切開, 舌尖細嚐血味道, 人生最高享受

你想唔想試?

thread id: 1882015 posted by 瑪麗醫院醫生

on 2007-05-15 19:10:2

• 版主

nickname : teateaa

last post : 34 mins ago (1 posts so far)

乜開新account來玩野

驚假話被識穿

• 其實我覺得男人同女人一樣, 有好多一到27,8個樣就開始殘, over30果d就唔洗講, 只不過佢地到左30到尾先開始減慢左衰老~

thread id: 1888898 posted by =.="

• 你地班低b死o靚仔咪係道白癡啦, 成班廢柴無能用

thread id: 1879315 posted by ling 姐

on 2007-05-09 23:18:16

• 好明顯係麻甩扮女人

癲佬又再蒲

by 大家姐 - 05/10/07 01:51

我知道呀係我又點呀吹bb呀?

by 律政屎 - 05/10/07 02:08

成班廢柴無能用

by 律政屎 - 05/10/07 02:16

佢係甩毛狗屎

by . - 05/10/07 02:17

好吾好玩?

by 律政屎 - 05/10/07 02:17

好玩

by 小小 - 05/10/07 02:23

香港黑社會至強on9仔少年組合--> 冬菇+花旗參+干瑤柱

by tar朵@公告內情 - 05/10/07 02:27

好呀係佢啦bingo一於屈�

by 小小 - 05/10/07 02:29

• 用新account就當自己係new member????

自揭舊file,揭自己舊罪證作苦辱計

低招咋,收皮啦!哈哈

• 我知道呀係我又點呀吹bb呀?

by 律政屎 - 05/10/07 02:08

成班廢柴無能用

by 律政屎 - 05/10/07 02:16

好吾好玩?

by 律政屎 - 05/10/07 02:17

好玩

by 小小 - 05/10/07 02:23

• 同人玩group sex, 搞大左個肚, 個男人爸爸唔知係邊個, 我今年25歲了, 生左佢還是落左佢好呢?

thread id: 1833283 posted by = ="

• 我都有睇開

我大概知道你講既野係點情況

• 擇友之道

thread id: 1895322 posted by 請指教

on 2007-06-12 11:45:41

我今年十八歲,初出茅廬,不懂人情世故

想請教各大網友擇友重要嗎?

何謂朋友?

誰需珍而重之?

誰是應棄而遠之?

十字街頭上找狂的我"請指教"

by 請指教 - 06/12/07 11:50

• 要睇下你點對人........

哈~哈~要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下你點要睇下你點對人對人要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下你點對人要睇下要睇下你點對人

你點對人要睇下你點對人要睇下你點對人

唔靠害唔揾你笨巳bonus

by 請指教 - 06/13/07 00:31

• 痴孖根..........

• 我想問下"墳場姑爺"係點解架? 係咩意思? 代表很靚仔很型既男仔嗎?

thread id: 1855193 posted by 請問

• 墳場姑爺=專吼無人認領的千年老柴女乾屍的男人

by vv唔食魚生 - 03/18/07 17:31

我覺得好有創意

好cute

by nickname oh_amy - 03/18/07 17:36

依個賭徒響加拿大,賭錢賭到趴街,痴能9左,攪到今時今日,遣害人間!

by 知情人 - 03/18/07 18:34

oh_amy ,

佢成日用分身鬧你, 你知唔知???你話佢cute?你怕左佢?想補飛呀!

by HA•HA•HA - 03/18/07 18:38

=.="=阿". "=@@,=沈版主,=00丁蟹二世,=美洲華僑=豪豪=OMFG=墳場姑爺=中國人=加燦=囡囡=小苦妹=窮人=講古佬=易天=獻詩男=沉版主=心心= 口水詩=eee=567=正豬兜==oncology=baler=baleman=賭徒=@@=地盤佬=秀言=夜色=水仙

by 版主答話---我認喎,吹咩! - 03/18/07 18:44

版主答話---我認喎,吹咩!

真係咁夠"吉士", 唔該你就用 nickname 認 !!!!!!

by haha - 03/18/07 18:59

haha 真係咁夠"吉士", 唔該你就用 nickname 認 !!!!!!

by 噢! - 03/18/07 19:01

同埋sex page 很多揾sp時的化名,數之不盡.....

by 漏咗 - 03/18/07 19:04

唔係咩呀~

by 吹咩~ - 03/18/07 19:05

你d"吉士",留番賭檯先用?買大, 咦?開細喎!!!!

又輸清!!!!

by haha - 03/18/07 19:08

你好出臭名呀!

by 姑爺仔 - 03/18/07 19:10

自己開個post比人鬧

by 佢好傻 - 03/18/07 19:12

• 由此可見vv唔食魚生都係佢黎!!!

• 我係cheap精, 要省錢, 所以我成日買惠康既特惠牌野, 因為好平,eg.餅乾, 罐頭...

我覺得其實同好多有名牌子既野品質都係差唔多者! 好似芝麻疏打餅, 味道同太平, 嘉頓無咩分別, 但惠康牌平好多, 有無人都係成日買呢d平野架? 你地會買咩?

thread ID : 1896018

• 你會死都係因為我要你死

你今晚死

thread ID : 1890124 by死神

• 阿支竹=攪屎棍=人妖=賤人=眾倒亂thread之禍首

by 請指教 - 06/14/07 01:3

• 有抑鬱症(3 yrs),有睇過醫生,但問題根源未解決(也沒法解決),我一直都唔開心,實在沒法專心讀書(因長期情緒低落)我是外國會計grad,返來hk已幾年,和我一起grad的人己是cpa,(我相信如果我冇病,我己經係cpa,因為我以前讀書幾叻)而我卻原地踏步,有依個病,係咪永遠都做唔到會計師

thread id: 1895650 posted by fgg

• 死左去算吧啦你

by 阿支竹 - 06/13/07 02:36

我死咗你都冇得好過

by 唔好咒我死 - 06/13/07 03:14

點解呢

by 阿支竹 - 06/13/07 03:15

點解你死左我會唔好過

by 阿支竹 - 06/13/07 03:16

做鬼之前整死你

by 唔好咒我死 - 06/13/07 03:16

版主好毒呀

by 阿支竹 - 06/13/07 03:17

• yeah我至叻on9仔少年組合, tar朵我地至型, 成個香港成個she.com我地玩曬

thread id: 1879325 posted by 冬菇+花旗參+干瑤柱

on 2007-05-09 23:29:27

• 以上係一人自作業+拎綜援,無女受溝....
    by 律政屎 - 05/10/07 02:06
    100%錯
    by 提示 - 05/10/07 02:08
    自己話自己錯
    by . - 05/10/07 02:10
    she.com我地玩曬吾好話悶
    by 律政屎 - 05/10/07 02:15

• 傳聞張國榮假死 - 有人見過伿ttp://cash947.com/120/les.html

thread id: 1659869 posted by theapic

• +ggg 又話自己移民New York好多年, 但次次d留言都係用中文, 其實佢識唔識英文架?定係扮野住new york 乍.#1773972

• 女人係世上最吾環保既動物!! 本人花了多年研究, 將女姓極度吾環保既真相揭露!!

麻省理工

雙碩士超高級機械設計工程學榮譽講師

• 國泰空姐幾錢一Q?飛機上面刁幾錢一Q?

地盤佬

thread ID : 1786260

• 其實熄左燈刁黑妹係咪好易刁錯西?黑蚊蚊咁點分係口係西係xx?

地盤佬

thread ID : 1786266

• 尋犬記:本人在耀華街遺失一隻大蘿狗

身型笨拙,狗眼其大(狗眼看人低),行路時兩個屎忽擺下擺下(因為d 肥肉去曬屎忽果度),間唔中有屎流出黎,身高六尺幾,樣子其醜(佢以為自己好靚仔),簡直人見人憎, 各位如見此死畜牲,請幫我大巴大巴,兜巴兜巴摑死佢!

thread id: 1895630 posted by PatricKdog

• 遺失既大蘿狗知唔係你呢件:00(我幫佢改左叫做00丁蟹二世)=小紅紅=賭徒=沈版主=美洲華僑=易天= 講古佬=獻詩男 =baler= baleman=oncology=中國人=墳場姑爺=賭徒=八婆本性無得改=+ggg的行為可恥=地盤佬=加燦=美國人=得閒肏下+ggg,身心一定更完美=窮人 =塵縫褲真=港女去死=屋村妹=LuLu=ROBERT=jo=忍=地鐵男=律政屎=" =.="=詠=好寄問下=BB=pias216=theapic=振夫綱=迫上梁山=成班潑婦=口水詩=sigh=英國街坊

by 我知!!!!! - 06/13/07 07:53

to:我知!!!!!

請問你做邊行?

是否做包收爛賬+偵探社?

相信你一定十分出色!

wahaha.....

by 仍然係阿支竹 - 06/13/07 09:39

總知版主心知肚明

by 我知!!!!! - 06/13/07 11:01

跟到實,冇啖好食

by 明晚有飯局 - 06/13/07 11:27

• 想問女士們, 你們跟男朋友拍拖, 是不是不會吃茶餐廳, 大排檔, md donald這類 cheap東西? 我女朋友一定唔肯入去這裡食店, 有幾次真的找不到其他食店, 入了去吃晚餐, 她黑面, 話坐得唔舒服, 話食物唔好食, 但係, 她跟朋友或自己去外吃飯, 卻可以吃大家樂, mc donald...我驚遲早一日會俾她食窮, 唔知點算好

窮人

thread ID : 1812815

• Pz 孤魂野鬼, 你塵歸塵,土歸土,乜春物春都燒你數簿,你全身死剩得把口,棺材山地都未買到,抵你今世無官做,下世投胎做賤格佬。

thread ID : 1822643

• 墳場姑爺似豬兜,白癡戇居乞人憎,寫野荒謬無智慧,口賤無恥正廢人.

thread ID : 1813734

• She.com八婆+ggg口臭‵白癡‵腦智障,專攪破壞,時常入其他網友的線製造罵戰。現做一統計,希望各位幫忙。+ggg是賤精,只需打出yes /no..多謝各位合作。

thread ID : 1815277 by 賭徒

(+ggg)加三支確係賤0的, 名譽掃地衰口臭, 心腸惡毒人又蠢, 抵佢遲下做乞兒。

thread ID : 1815326 by口水詩

She.com八婆+ggg口臭‵白癡‵腦智障,專攪破壞,時常入其他網友的線製造罵戰。現做一統計,希望各位幫忙。+ggg是賤精,只需打出yes /no..多謝各位合作。

thread ID : 1815350 by 賭徒

Log in to reply