好辛苦,重覆鬧交→冷戰→好番,我應該離開嗎?

• "歡迎光臨, 如果大家有咩戀愛疑難, 人際關係, 家庭問題都好, 歡迎大家上嚟分享, 討論, 我地嘅多名駐場客戶服務主任及駐場的專業註冊社工都好樂意提供免費意見, 同分享佢地嘅經驗, 另外我地特設搖樹區, 各位可以盡情係度呻自己既另外一半點點點, 當大家呻到一地都係樹葉時, 我地多名的清潔專員會負責不定期清潔, 保持場地衛生. 搖樹係不另收費既!"
    <br>================
    <br>dolly, 呢個係welcome message嚟呀, 放上去趕客...呀...唔係, 係搵客先真
    <br>老闆請過目

• dolly3 replied @ 2008-10-20 2:42 pm
    <br>喂! miki過1000萬歲,點解要我做老闆呀?? >.<
    <br>========
    <br>你係元老嘛~ ^^
    <br>邊個做都無所謂啦
    <br>搵個地方落腳

• dolly3 replied @ 2008-10-20 2:42 pm
    <br>喂! miki過1000萬歲,點解要我做老闆呀?? >.<
    <br>搵個地方落腳

<br>搵個地方落腳

<br>搵個地方落腳

<br>搵個地方落腳

<br>搵個地方落腳

• mekiko replied @ 2008-10-20 2:37 pm
    <br>
    <br>嘩 ~~ 唔係化!! 返黎遲一陣嗟就過1,000??????!!!!!!! 哈哈 ~~~~~
    <br>
    <br>公起大家呀! 齊造創舉呀!! Yeah ~~ 會唔會入健力士呀?? =P
    <br>
    <br>Hi everyone ~~~~^^
    <br>=======================
    <br>dolly你趕得切返實在太好了, 不過邊個開thread呀, 時日無多啦
    <br>=====
    <br>車 ~~ 以為屈我萬歲添!!哈哈哈哈哈 ~~~~ 驚得我丫
    <br>
    <br>邊個開都得啦! 我提議paocoke or miki囉! 通常paocoke最早黎又最遲走,不過miki就係我地既親善PR ~ 呵

• haha~congradulation~~~~~
    <br>champagne呀唔該~~~~~~~~~

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:45 pm
    <br>
    <br>dolly3 replied @ 2008-10-20 2:42 pm
    <br>搵個地方落腳
    <br>=======
    <br>元老... ~_~ 我都話唔做芝心囉 ~ E....

• 去到1001pages喎

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 2:46 pm
    <br>
    <br>haha~congradulation~~~~~
    <br>=======
    <br>Cheers ~~~~~~~~~~^^

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 2:46 pm
    <br>
    <br>==========
    <br>等你好返先丫..^^到時搞BBQ

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:47 pm
    <br>
    <br>JacobCat12 replied @ 2008-10-20 2:46 pm
    <br>
    <br>===============================
    <br>好啦~都係妹仔同szeman抵錫咪好似paocoke咁衰,叫我以毒攻毒~~~

• haha~congradulation~~~~~
    <br>===================
    <br>好呀, 涼涼地會好c服

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 2:52 pm
    <br>
    <br>好啦~都係妹仔同szeman抵錫咪好似paocoke咁衰,叫我以毒攻毒~~~
    <br>====================
    <br>佢下次係咁你咪"以毒攻毒"咁話返佢囉..XD
    <br>小心身子呀~~~依排真係好多人病
    <br>我都想病...>.<
    <br>

• mekiko replied @ 2008-10-20 2:43 pm
    <br>
    <br>"歡迎光臨, 如果大家有咩戀愛疑難, 人際關係, 家庭問題都好, 歡迎大家上嚟分享, 討論, 我地嘅多名駐場客戶服務主任及駐場的專業註冊社工都好樂意提供免費意見, 同分享佢地嘅經驗, 另外我地特設搖樹區, 各位可以盡情係度呻自己既另外一半點點點, 當大家呻到一地都係樹葉時, 我地多名的清潔專員會負責不定期清潔, 保持場地衛生. 搖樹係不另收費既!"
    <br>dolly, 呢個係welcome message嚟呀, 放上去趕客...呀...唔係, 係搵客先真
    <br>=======
    <br>正喎! miki妳度架??
    <br>
    <br>我手多多,咁改好唔好呀 ?
    <br>
    <br>"歡迎光臨!! 如果你/妳有咩疑難, 唔理係愛情,朋友,家庭 or 事業都好, 呢度都好歡迎大家上嚟互相分享 or 切磋討論下, 我地呢度有多名話自己經驗豐富嘅駐場客戶服務主任+半專業註冊社工都極之樂意向閣下提供意見 or 分享佢地嘅經驗, 費用全免. 此外, 我地特設有'搖樹區', 歡迎各位盡情係度喪呻自己同另一半嘅點點滴滴, 當大家呻到一地都係樹葉之時, 我地多名清潔專員會失驚無神出現掃走一地之樹葉, 確保呢個場之整潔衛生. 放心..搖樹項目係不另收費的!!"
    <br>

• 好啦~都係妹仔同szeman抵錫咪好似paocoke咁衰,叫我以毒攻毒~~~
    <br>小心身子呀~~~依排真係好多人病
    <br>===============
    <br>天氣轉好易病呀, 我依家都有d喉嚨痛呀

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:59 pm
    <br>
    <br>JacobCat12 replied @ 2008-10-20 2:52 pm
    <br>
    <br>小心身子呀~依排真係好多人病
    <br>===============================
    <br>我份人會以德報怨嘅
    wakakaaaa~~
    <br>我病都冇得唞...慘....諗梗下星期一放日假先~~

• mekiko replied @ 2008-10-20 2:47 pm
    <br>
    <br>去到1001pages喎
    <br>=====
    <br>miki好志好心急呢! 哈哈 ~
    <br>
    <br>敢個title係"好辛苦,重覆鬧交→冷戰→好番,我應該離開嗎?(Part II)" ??

• haha..miki 度野叻..dolly 改野叻..
    <br>你地2個都好鬼多鬼主意..hee
    <br>

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:05 pm
    <br>我份人會以德報怨嘅~~ wakakaaaa~~
    <br>我病都冇得唞...慘....諗梗下星期一放日假先~~
    <br>放啦..到你呀姐返黎咪到你放下假休息下囉
    <br>如果唔係你仔仔心痛死呀

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:05 pm
    <br>
    <br>傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:59 pm
    <br>
    <br>JacobCat12 replied @ 2008-10-20 2:52 pm
    <br>
    <br>小心身子呀~依排真係好多人病
    <br>我份人會以德報怨嘅
    wakakaaaa~~
    <br>唔好諗,一於放啦! 捱壞左公司又無湯藥費補返比妳既!!!自己健康要緊呀!!

• mekiko replied @ 2008-10-20 3:04 pm
    <br>天氣轉好易病呀, 我依家都有d喉嚨痛呀
    <br>=============
    <br>miki你都好似好易病咁既...小心D呀
    <br>秋風起到時仲勁呀~~

• dolly3 replied @ 2008-10-20 3:03 pm
    <br>
    <br>mekiko replied @ 2008-10-20 2:43 pm
    <br>
    <br>"歡迎光臨, 如果大家有咩戀愛疑難, 人際關係, 家庭問題都好, 歡迎大家上嚟分享, 討論, 我地嘅多名駐場客戶服務主任及駐場的專業註冊社工都好樂意提供免費意見, 同分享佢地嘅經驗, 另外我地特設搖樹區, 各位可以盡情係度呻自己既另外一半點點點, 當大家呻到一地都係樹葉時, 我地多名的清潔專員會負責不定期清潔, 保持場地衛生. 搖樹係不另收費既!"
    <br>=======
    <br>正喎! miki妳度架??
    <br>
    <br>我手多多,咁改好唔好呀 ?
    <br>
    <br>"歡迎光臨!! 如果你/妳有咩疑難, 唔理係愛情,朋友,家庭 or 事業都好, 呢度都好歡迎大家上嚟互相分享 or 切磋討論下, 我地呢度有多名話自己經驗豐富嘅駐場客戶服務主任+半專業註冊社工都極之樂意向閣下提供意見 or 分享佢地嘅經驗, 費用全免. 此外, 我地特設有'搖樹區', 歡迎各位盡情係度喪呻自己同另一半嘅點點滴滴, 當大家呻到一地都係樹葉之時, 我地多名清潔專員會失驚無神出現掃走一地之樹葉, 確保呢個場之整潔衛生. 放心..搖樹項目係不另收費的!!"
    <br>===============================================
    <br>this version is PERFECT!!!!!!!!

• dolly3 replied @ 2008-10-20 3:05 pm
    <br>
    <br>敢個title係"好辛苦,重覆鬧交→冷戰→好番,我應該離開嗎?(Part II)" ??
    <br>==============
    <br>因為我地星期5已經開始講啦
    <br>我地話一到1000頁就要開新版啦...
    <br>所以dolly依個任務由你負責啦^3^
    <br>
    <br>好辛苦,重覆鬧交→冷戰→好番,我應該離開嗎? <<Part II>>
    <br>
    <br>咁好唔好呀 ^0^

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 3:06 pm
    <br>
    <br>haha..miki 度野叻..dolly 改野叻..
    <br>你地2個都好鬼多鬼主意..hee
    <br>=======
    <br>呢條thread我地個個都有份嘛!緊係要度條最正架啦!!妳都要比d意見呀!唔准左響其成丫~~ 呵呵
    <br>
    <br>大家一齊整先好玩嘛!! 都要多謝miki度條正稿出黎先 ~

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 3:06 pm
    <br>
    <br>JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:05 pm
    <br>==========================
    <br>佢會先奇星期六日過嚟, 係咁話我會傳染佢, 唔應該叫佢嚟我半夜咳醒, 佢都不知瞓得幾稔, 仲扯曬鼻鼾TIM呀~

• 事不宜遲啦dolly!開新thread啦~~~~ ^^

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:10 pm
    <br>
    <br>傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 3:06 pm
    <br>
    <br>JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:05 pm
    <br>==========================
    <br>佢會先奇星期六日過嚟, 係咁話我會傳染佢, 唔應該叫佢嚟我半夜咳醒, 佢都不知瞓得幾稔, 仲扯曬鼻鼾TIM呀~

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:10 pm
    <br>
    <br>傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 3:06 pm
    <br>

• 事不宜遲啦dolly!開新thread啦~~~~ ^^

<br>
    <br>

• 開未0者????

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 3:08 pm
    <br>
    <br>dolly3 replied @ 2008-10-20 3:05 pm
    <br>
    <br>
    <br>好辛苦,重覆鬧交→冷戰→好番,我應該離開嗎? <<Part II>>
    <br>
    <br>=======
    <br>好呀! 我話條 thread title ~~ 哈哈
    <br>
    <br>我唔做老闆呀! 我like做員工only,因為我唔想負責任呀! 呵呵 ~
    <br>
    <br>That's why 我話 paocoke or miki 做會好d,版主應該係最多時間響度睇住個場先岩嘛!

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:11 pm
    <br>=========
    <br>佢口就咁講者...咪咁認真啦
    <br>佢擔心你都唔知...

• dolly3 replied @ 2008-10-20 3:13 pm
    <br>好呀! 我話條 thread title ~~ 哈哈
    <br>
    <br>我唔做老闆呀! 我like做員工only,因為我唔想負責任呀! 呵呵 ~
    <br>
    <br>That's why 我話 paocoke or miki 做會好d,版主應該係最多時間響度睇住個場先岩嘛!
    <br>我仲以為你開左添
    <br>我一陣出去開會呀....
    <br>返到黎希望見到新link 啦 ^0^
    <br>你地等我呀

• paocoke未有耐返,敢miki頂硬上啦!!!呢個重任一於交比miki好唔好呀大家??

• 敢妳地重有無野改嗟?? 比d意見啦 ~~~~
    <br>
    <br>miki, where r u ?????????????????????

• 好呀! 我話條 thread title ~~ 哈哈
    <br>
    <br>
    <br>咁你地幾個快d傾惦數啦

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 3:14 pm
    <br>
    <br>dolly3 replied @ 2008-10-20 3:13 pm
    <br>
    <br>
    <br>我仲以為你開左添
    <br>我一陣出去開會呀....
    <br>返到黎希望見到新link 啦 ^0^
    <br>你地等我呀
    <br>====
    <br>O...快d返呀 ~

• 我老闆要我急走....
    <br>你地要等我呀 >.<

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 3:13 pm
    <br>
    <br>JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:11 pm
    <br>=========
    <br>佢口就咁講者...咪咁認真啦
    <br>佢擔心你都唔知...
    <br>==============================
    <br>佢覺得我呢D係小病~傳染俾佢就大件事啦煩到我呢...忍唔住鬧鬼佢!!

• JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:11 pm
    <br>
    <br>JacobCat12 replied @ 2008-10-20 3:10 pm
    <br>
    <br>
    <br>一於傳染佢 ~~~~~~~~ 哈哈

• miki好志好心急呢! 哈哈 ~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=======
    <br>
    <br>
    <br>我都鍾意做staff仔多d喎

• 我陣間可能要行開幫同事UNPACK D 展覽 samples呀你地快d開新thread啦

• 我老闆要我急走....
    <br>你地要等我呀 >.<
    <br>緊係等埋你

• 佢會先奇星期六日過嚟, 係咁話我會傳染佢, 唔應該叫佢嚟我半夜咳醒, 佢都不知瞓得幾稔, 仲扯曬鼻鼾TIM呀~
    <br>=========================
    <br>咁做太便宜佢啦~我冇得瞓, 當然都唔會俾佢有覺好瞓啦~我咳醒咗咪搖醒佢斟水我飲囉~~~~

• 佢會先奇星期六日過嚟, 係咁話我會傳染佢, 唔應該叫佢嚟我半夜咳醒, 佢都不知瞓得幾稔, 仲扯曬鼻鼾TIM呀~
    <br>=========================
    <br>咁做太便宜佢啦~我冇得瞓, 當然都唔會俾佢有覺好瞓啦~我咳醒咗咪搖醒佢斟水我飲囉~~~~
    <br>========================
    <br>哈哈~阿cat果然物盡其用,連仔仔都唔放過 XD

• mekiko replied @ 2008-10-20 3:19 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=======
    <br>
    <br>
    <br>我都鍾意做staff仔多d喎
    <br>miki妳捱下義氣啦 ~~~~ 快d開啦快d快d ~ ^^

Log in to reply