好辛苦,重覆鬧交→冷戰→好番,我應該離開嗎?

• 唉~我都唔想架以家公司長期有人我都係襯佢地唔係度先上到黎~
    <br>我屋企部腦又未拎返~果日俾我上司話我玩得太多MSN呀~
    <br>==============================================================
    <br>唉...我部電腦個MSN比公司block鬼咗呀!
    <br>===========
    <br>你比人發現左你玩MSN?
    <br>==============================================================
    <br>唔係呀. 一早就block咗. 之前除咗我隔離個冇家教同事同i.t manager有得玩.
    <br>============
    <br>點解無家教同事有得玩, 你無嘅????

• 各位998pages啦......一陣要開thread啦
    <br>=======================================================
    <br>我要食飯喇. 咁一陣點搵番妳哋呀?

• 另外一半點點點 <===另一半點點滴滴會唔會好D ^^

<br>
    <br>mekiko replied @ 2008-10-20 2:18 pm
    <br>==========
    <br>係囉..大細超呀

• 好緊張呀, 999pages啦

• 唉~我都唔想架以家公司長期有人我都係襯佢地唔係度先上到黎~
    <br>我屋企部腦又未拎返~果日俾我上司話我玩得太多MSN呀~
    <br>唔係呀. 一早就block咗. 之前除咗我隔離個冇家教同事同i.t manager有得玩.
    <br>========================================================
    <br>因為佢嚟先過我成年同埋佢同i.t manager熟吖嘛!

• mekiko replied @ 2008-10-20 2:20 pm
    <br>
    <br>好緊張呀, 999pages啦
    <br>================
    <br>等Szeman 返黎 XD

<br>miki你要ready開thread啦 ^^

• paocoke replied @ 2008-10-20 2:20 pm
    <br>因為佢嚟先過我成年同埋佢同i.t manager熟吖嘛!
    <br>=================
    <br>難怪你有時用電話上網囉

<br>返左黎啦~ =.=

• 唉...我部電腦個MSN比公司block鬼咗呀!
    <br>========================================================
    <br>歷史遺留落嚟嘅問題.

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:17 pm
    <br>
    <br>小肥^_* replied @ 2008-10-20 2:17 pm
    <br>
    <br>傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:14 pm
    <br>
    <br>paocoke replied @ 2008-10-20 2:04 pm
    <br>
    <br>唉~我都唔想架以家公司長期有人我都係襯佢地唔係度先上到黎~
    <br>你比人發現左你玩MSN? <---佢一直都知~但佢話我玩得太密喇~一味係咁打字!
    <br>=====================
    <br>無得玩MSN真係悶死...=.=" <---人都癲!D時間會過得好慢架!!!

<br>返左黎啦~ =.=
    <br>================================
    <br>咁我點算呀???

• um...咁邊個開thread好呀....

• 因為佢嚟先過我成年同埋佢同i.t manager熟吖嘛!
    <br>難怪你有時用電話上網囉
    <br>=======================================
    <br>咪係囉!

• 我去飯飯喇...

• 小肥^_* replied @ 2008-10-20 2:22 pm
    <br>人都癲!D時間會過得好慢架!!!
    <br>=========
    <br>都係架...不過上黎SHE.COM都OK既~
    <br>唔好比人發現囉..XD

• paocoke replied @ 2008-10-20 2:25 pm
    <br>
    <br>我去飯飯喇...
    <br>==========
    <br>你返黎會去左新版啦喎 ^0^

• 點解冇人解答我問題, 一陣點搵番妳哋呀? 妳哋係咪賣我豬仔呀?

• 我諗梗今晚好唔好瞓廳, 我又唔開得冷氣, 間房又好熱, 廳有fan, 都涼d~~
    <br>但我又驚第二朝我同房早起嘈住我~~

• 定等dolly返嚟先呢
    <br>

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:25 pm
    <br>
    <br>小肥^_* replied @ 2008-10-20 2:22 pm
    <br>人都癲!D時間會過得好慢架!!!
    <br>唔好比人發現囉..XD <---最弊佢係度~我更加上唔到she呢

• paocoke replied @ 2008-10-20 2:26 pm
    <br>
    <br>點解冇人解答我問題, 一陣點搵番妳哋呀? 妳哋係咪賣我豬仔呀?
    <br>==============
    <br>點會買甩你豬仔喎~~~等埋你返黎先囉
    <br>你如果見到出面有PART II
    <br>你入去報到囉..XD

• 人都癲!D時間會過得好慢架!!!
    <br>唔好比人發現囉..XD
    <br>最慘係有D公司連網都無得上,我識有個朋友係咁架~

• 點解冇人解答我問題, 一陣點搵番妳哋呀? 妳哋係咪賣我豬仔呀?
    <br>===============
    <br>點敢呀, 唔驚你又要劏人咩...kakakakakka

<br>=====
    <br>點敢呀, 唔驚你劏人咩

• 咁歷史性嘅時候, 我竟然去咗飯飯! 唉...

<br>=====
    <br>點敢呀, 唔驚你劏人咩

• 咁歷史性嘅時候, 我竟然去咗飯飯! 唉...

• 哈哈...我係1000pages嘅等一個呀.....呵呵呵呵

• 仲未過版????

• 哈哈...我係1000pages嘅等一個呀.....呵呵呵呵
    <br>哈哈,恭喜,咁開TREAD一定要你開啦

• miki~~ 多謝曬
    <br>今次仲唔係你萬歲..XD

• Szeman replied @ 2008-10-20 2:33 pm
    <br>
    <br>哈哈...我係1000pages嘅等一個呀.....呵呵呵呵
    <br>Szeman 岩岩係唔係尊登行開左..XD

• 我岩岩行一個轉者..去左另一條thread 傾左一陣
    <br>返到黎已經1000啦
    <br>真係恭喜曬..^0^

• 嘩 ~~ 唔係化!! 返黎遲一陣嗟就過1,000??????!!!!!!! 哈哈 ~~~~~
    <br>
    <br>公起大家呀! 齊造創舉呀!! Yeah ~~ 會唔會入健力士呀?? =P
    <br>
    <br>Hi everyone ~~~~^^

<br>我諗係啦, 佢又用返佢上次嗰招呀, 等人出咗post 佢先出post呀

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:34 pm
    <br>
    <br>miki~~ 多謝曬
    <br>======
    <br>咦 ~ 係咪又見者有份呀?? 哈 ~ 好彩眼利見倒嗟! 呵呵 ~

• dolly >3< >3< >3<
    <br>我地諗緊新PART II 呀
    <br>不如你做老闆啦..XD

• 嘩 ~~ 唔係化!! 返黎遲一陣嗟就過1,000??????!!!!!!! 哈哈 ~~~~~
    <br>
    <br>公起大家呀! 齊造創舉呀!! Yeah ~~ 會唔會入健力士呀?? =P
    <br>
    <br>Hi everyone ~~~~^^
    <br>=======================
    <br>dolly你趕得切返實在太好了, 不過邊個開thread呀, 時日無多啦

• dolly3 replied @ 2008-10-20 2:37 pm
    <br>
    <br>傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:34 pm
    <br>
    <br>miki~~ 多謝曬
    <br>======
    <br>咦 ~ 係咪又見者有份呀?? 哈 ~ 好彩眼利見倒嗟! 呵呵 ~
    <br>=============
    <br>你簡直係時間上岩岩好添啦...heehee

<br>===============
    <br>of course no la!我剛剛都有出post,不過食左過唔到版~ ^^

• dolly >3< >3< >3<
    <br>dolly, 拍拍拍, dolly, 拍拍拍, dolly, 拍拍拍

• 我都要留個言先得~1000頁

• 傻妹仔~* replied @ 2008-10-20 2:37 pm
    <br>
    <br>dolly >3< >3< >3<
    <br>========
    <br>喂! miki過1000萬歲,點解要我做老闆呀?? >.<

• "歡迎光臨, 如果大家有咩戀愛疑難, 人際關係, 家庭問題都好, 歡迎大家上嚟分享, 討論, 我地嘅多名駐場客戶服務主任及駐場的專業註冊社工都好樂意提供免費意見, 同分享佢地嘅經驗, 另外我地特設搖樹區, 各位可以盡情係度呻自己既另外一半點點點, 當大家呻到一地都係樹葉時, 我地多名的清潔專員會負責不定期清潔, 保持場地衛生. 搖樹係不另收費既!"
    <br>dolly, 呢個係welcome message嚟呀, 放上去趕客...呀...唔係, 係搵客先真

Log in to reply