evden eve nakliyat



  • Evden Eve Nakliyat Marka Ulutaş Nakliyat
    Gerek şehir içi gerekse şehirlerarası hizmet veren sayısız evden eve nakliye şirketleri bulunmaktadır.
    Evden eve nakliyat denilince müşterilerimizin aklına yüksek rakamlar gelmektedir. Çünkü pek çok firma ev sahiplerinden absürt rakamlar talep etmektedir. Ulutaş taşımacılık ise 39 ilçe için de yüzde 20’ye varan fiyat indirimleri gerçekleştirmektedir. İstanbul evden eve nakliyat fiyatları eksper ekiplerimiz tarafından belirlenmektedir. Ayrıca tüm ev taşıma hizmetleri için tek bir fiyat verilmektedir. Ekstra bir ücret talebin de bulunulması asla söz konusu değildir.
    Evden eve nakliyat firmamız birbirine yakın olan ilçeler, semtler ve mahalleler için ise araç yakıt ücreti almamaktadır. Sektör de bulunan merdiven altı nakliye şirketleri, sigortalı taşımacılık adı altında müşterilerini kandırmaktadır. Firmamız ise sigortalı nakliye hizmetini anlaşmalı kasko şirketleri üzerinden vermektedir. Yine istenilen tüm ilçelere parça yük taşıma, ofis taşıma, asansörlü nakliye gibi hizmetler sigortalı bir şekilde verilmektedir. Ayrıca firmamız İstanbul Ankara ve İzmir arası günlük taşımacılık desteği de sunmaktadır.
    Evden Eve Nakliyat Nedir ?
    Evden eve nakliyat nedir sorusuna verilebilecek en kısa ve en iyi cevap, taşınacak eşyaların bulunduğu evden alınarak bir diğer adresteki eve götürülme işlemidir.
    Fakat bu işlem sadece nakliye ile sınırlı olmadığı için, özel bir teknik beceri ve donanım gerektirmektedir, deneyimli, konusunda uzman, profesyonel ekipler tarafından yerine getirilmelidir. Çünkü nakliye yapılmadan önce eşyaların demontajları yapılıp, mobilyalar, beyaz eşyalar ve diğer eşyaların cinsine uygun ambalaj malzeleri ile sarılıp paketlenmektedir. Bu yöntem sayesinde eşyaların zarar görmesinin önüne geçilmiş olur. Gidilecek olan yeni adreste ise eşyalar koyuldukları




Log in to reply