== 認真問 == 女人更年期會點架 ? 亂發卑氣? 咩都以為自己岩晒 ?對性無興趣 ?

• 工作上有咩令你咁煩燥?
    <br>希望係暫時性啦

• 搞鬼都要睇對方嘅
    <br>我講正經嘢都好得㗎 XD

• 係對手至啱

• Paella replied at 2015-08-10 10:45 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>九重塔?
    <br>
    <br>仲有。。。西方佳餚? XD
    <br>===============================================================
    <br>yup..正.TST那間
    <br>
    <br>嘻嘻!係私房菜
    <br>
    <br>YES, 12月先至去巴黎
    <br>不過我上星期去左青島
    <br>
    <br>

• 我想去巴黎~
    <br>其實巴塞我都唔mind XD

• TST邊間?開名唔該

• Paella replied at 2015-08-10 10:47 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>工作上有咩令你咁煩燥?
    <br>希望係暫時性啦
    <br>===============================================================
    <br>其實都係通病,客戶樣樣都催,自己又完美主意
    <br>事事要求零霞疵,冇可能因為外來因數。所以迫到自己有些少爆煲

• Paella replied at 2015-08-10 10:54 pm
    <br>TST邊間?開名唔該
    <br>潮福蒸氣石鍋in 尖沙咀厚福街

• Paella replied at 2015-08-10 10:53 pm
    <br>我想去巴黎~
    <br>其實巴塞我都唔mind XD
    <br>去啦!食啦!
    <br>巴塞我未去過

• 哦!原來如此
    <br>擒日同新朋友食晏
    <br>都有講到類似問題
    <br>慘痛的經驗告訴我
    <br>世事無完美
    <br>任何自己不能控制嘅情況下
    <br>只要是自己盡咗力已經足夠
    <br>
    <br>「因上努力,果上隨緣」
    <br>

• 回覆亂馬topic先,我相信更年期應該係好燥嘅,
    <br>哈哈,我家人,有d朋友變晒嘅,脾氣燥爆,好難頂。
    <br>
    <br>但係男人都有更年期喎

• 巴塞我去過㗎喇
    <br>貪唔駛用腦諗
    <br>近排好多機票優惠
    <br>但一睇到啲目的地
    <br>又冇咩邊度好有興趣
    <br>
    <br>我驚我變緊條咸魚呀

• 知咖!講好易,亦明白個中道理,但係性格好難改
    <br>壓力自己搵黎嘅,所以未搵方法解決囉!
    <br>依家講出黎舒服好多lu,謝謝你隻耳仔 n 手力

• Paella replied at 2015-08-10 11:04 pm
    <br>巴塞我去過㗎喇
    <br>貪唔駛用腦諗
    <br>近排好多機票優惠
    <br>但一睇到啲目的地
    <br>又冇咩邊度好有興趣
    <br>
    <br>我驚我變緊條咸魚呀
    <br>哈哈,機票來來去去都係幾個地方
    <br>同你honey去希臘啦!Satorini-住oia,十分十分romantic

• 真係變得咁交關咩?
    <br>我諗同個人性格都會有關㗎喎
    <br>
    <br>我淨係問過阿媽同一個auntie
    <br>佢哋話更年期果幾年有時會潮熱
    <br>睇身邊嘅人突然間好多都睇唔過眼
    <br>好想殺人

• 噢!今晚冇跑,早瞓喇!再次謝謝同我傾數,有時間再傾,早抖喇!nite

• 男人當然都會有更年期啦
    <br>只不過佢哋唔㑹停經
    <br>所以就好阿Q咁將呢個生理變化
    <br>扛手相讓俾同齡嘅女性啫 XD

• Paella replied at 2015-08-10 11:12 pm
    <br>真係變得咁交關咩?
    <br>我諗同個人性格都會有關㗎喎
    <br>
    <br>我淨係問過阿媽同一個auntie
    <br>佢哋話更年期果幾年有時會潮熱
    <br>睇身邊嘅人突然間好多都睇唔過眼
    <br>好想殺人
    <br>哈,答左你呢個先
    <br>佢地開始變得多疑啦!掹爭啦!
    <br>負面啦!冇耐性。呢d都係我感覺到
    <br>勸佢地又唔聽,我就收聲。講極都唔聽,第日到我時真係唔想係咁,討人厭

• 見過Oia嘅日落相
    <br>真係無得輸
    <br>不過希臘我細細個果時想去多啲
    <br>而家鍾意啲比較冷門同少遊客去嘅地方
    <br>
    <br>我都要去洗白白
    <br>跟著搵周公子了
    <br>晚安kit

• Paella replied at 2015-08-10 11:17 pm
    <br>男人當然都會有更年期啦
    <br>只不過佢哋唔㑹停經
    <br>所以就好阿Q咁將呢個生理變化
    <br>扛手相讓俾同齡嘅女性啫 XD
    <br>係啦!我身邊嘅男人就正正更年期,越來越燥,勁煩個女人

• Paella replied at 2015-08-10 11:22 pm
    <br>見過Oia嘅日落相
    <br>真係無得輸
    <br>不過希臘我細細個果時想去多啲
    <br>而家鍾意啲比較冷門同少遊客去嘅地方
    <br>
    <br>我都要去洗白白
    <br>跟著搵周公子了
    <br>晚安kit
    <br>哈哈,今次真係good night la.

Log in to reply