sex chat

• un 之時,有冇輕輕咁摸佢nipple?應4該會重high,易d 爆 ;P

• norman replied at 2012-03-08 12:26 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>cc
    <br>你都冇講,你識唔識收縮..
    <br>===============================================================
    <br>我唔識
    <br>係咪有得學架

• 男人..回一回氣會再UN 去佢MA, 我好多時會大大力撞入去...好爽時...有時用手HOLD 住成條抽出來, 再大力插入去..插入之快感...控制無好..好易爆TIM ^^

• cc
    <br>收縮....應該係可以練習囉...

• 收縮...您咪要小便急停, 加收腹囉...多鍛鍊強化肌肉....有力..時..男方..好過癮ga ^^

• 您自己插手指入去..自己FEEL 下您急尿時..下面會一同收緊ga

• KEN replied at 2012-03-08 12:30 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>您想無咁攰, 不如...前後磨啦...即是入左..您坐直, 前後咁磨, 佢可能會爆快d TIM, 您不如比佢打側身入啦..您可以ENJOY 佢又可以上下其手TIM ^^
    <br>===============================================================
    <br>你講打側身係大家面對面?

• 不是... 您平瞓...佢打側身. 同您交叉睇, 您一腳比佢攬住一佢一腳您下腹上下磨, 佢又可以用手, 用腳...包您開心死TIM ^^

• 佢要妳係上邊un妳又唔想咁累,不如轉個身黎un,動作慢d等佢睇住妳後邊出出入入,要快佢自然會自己出手

• KEN replied at 2012-03-08 12:47 pm
    <br>不是... 您平瞓...佢打側身. 同您交叉睇, 您一腳比佢攬住一佢一腳您下腹上下磨, 佢又可以用手, 用腳...包您開心死TIM ^^
    <br>我平訓...佢一腳磨我下腹
    <br>唔係好明
    <br>假設佢訓我右邊,我邊隻腳俾佢攬住?佢又用邊隻腳磨我?

• jackie replied at 2012-03-08 12:51 pm
    <br>佢要妳係上邊un妳又唔想咁累,不如轉個身黎un,動作慢d等佢睇住妳後邊出出入入,要快佢自然會自己出手
    <br>咁會唔累咩

• 妳動作慢d自然冇咁累,又或上下un之餘又可以前後咁磨

• 您幻想下..您平瞓, 分開一隻在佢身上..佢打側插入, 您一腳真, 咪似打側攬住您瞓囉...

• jackie replied at 2012-03-08 12:56 pm
    <br>妳動作慢d自然冇咁累,又或上下un之餘又可以前後咁磨
    <br>太慢唔得,我估佢會用手扶住我條腰推幾下
    <br>暗示叫我快D

• 妳唔係佢既性奴,唔係佢要妳快就快慢就慢的..要大家都享受

• KEN replied at 2012-03-08 12:56 pm
    <br>您幻想下..您平瞓, 分開一隻在佢身上..佢打側插入, 您一腳真, 咪似打側攬住您瞓囉...
    <br>即係佢訓我右邊,我隻右腳跨過佢,搭上佢右大腿?
    <br>同埋你寫'您一腳真',點解?

• jackie replied at 2012-03-08 1:03 pm
    <br>妳唔係佢既性奴,唔係佢要妳快就快慢就慢的..要大家都享受
    <br>佢處理得好soft,情形唔會覺得係迫緊我

• 咁惟一可以就係妳時快時慢..

• 做愛...是大家一齊出力..下下女方出力...似叫服務多D law ^^

• 每個人都想係享受果個,但總需要有人付出的...佢唔想郁妳就要郁架啦,冇得慳架啦

• haha.. 是直AR..打錯tim ^ ^, 您一隻腳是屈曲搭在佢身上AR...您要分開對腳, 大開中門, 比佢入GA ma

• norman replied at 2012-03-08 12:32 pm
    <br>un 之時,有冇輕輕咁摸佢nipple?應4該會重high,易d 爆 ;P
    <br>因為體位問題,有時會退番出黎啜佢^^

Log in to reply