半年了,仍未能忘記ex,仍常痛哭

• LoneLone12325 replied at 2012-02-25 11:58 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>LoneLone12325 replied at 2012-02-25 11:56 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>Jubeegg replied at 2012-02-25 5:58 pm
    <br>我都係剛分手了, 心情好差, 直情唔想生活, 每一刻都好掛住佢, 點算好???
    <br>===============================================================
    <br>我之前都同你一樣,唔知點算,咩都唔想做咩都唔想去唔想理,好辛苦,時間一日一日咁過,依家好小小,仲有掛住,我最參係愛錯人,愛左一個騙子....好憎佢,我對佢咁好佢一路都係呃更我...心好痛又可以點....===============================================================
    <br>===============================================================
    <br>咁我同你case唔同。
    <br>我ex對我好好,真係好好。
    <br>分開係因為我一直態度冷淡,唔識珍惜。
    <br>到失去左之後發覺原來自己好愛佢,我比你多一份內疚感。
    <br>好可惜,當我想去彌補時,佢話已經太遲。
    <br>因為佢已經決心放低。所以我真係好唔開心。亦都好後悔!

• 一個月了, 還是很多時想起她...不知苦痛的日子還要多久...還是女性來得絕情

• replied at 2012-02-27 5:12 pm
    <br>一個月了, 還是很多時想起她...不知苦痛的日子還要多久...還是女性來得絕情
    <br>有時唔一定係女人會絕情,男人更可以好絕情

• 冇錯,男人可梗絕情,
    <br>只是習慣,所有都應學懂。
    <br>
    <br>雖然一段情放棄是多可惜,
    <br>但只向自己說,是你不肯去搞好我們的關係,
    <br>係你放棄,所以可以好絕,再想想可以嬲,所以從來學不了回頭!

• LoneLone12325 replied at 2012-03-12 1:03 am
    <br> replied at 2012-02-27 5:12 pm
    <br>一個月了, 還是很多時想起她...不知苦痛的日子還要多久...還是女性來得絕情
    <br>有時唔一定係女人會絕情,男人更可以好絕情
    <br>男人絶情時,比女人更絶情千萬倍.

• replied at 2012-02-13 2:05 pm
    <br>我也想問一吓, 我以前跟女朋友分手, 為何她真的可以兩個月後才再找我說復合??(嘩..兩個月對男人來說是很長時間了...)請問女性是如何思路的呢???
    <br>im a guy..
    <br>ur ex so selfish..! and she wana go with another guy?

• 她離開了你
    <br>並不是因為你不夠好
    <br>而是她不懂得珍惜你
    <br>...
    <br>是她不配擁有你的愛
    <br>不要為了一個不珍惜你的人
    <br>而痛苦。而想不開
    <br>因為你若怎麼樣
    <br>離開你的人並不會痛
    <br>但是身邊那麼多愛你的人
    <br>會很心疼你。會替你感到很痛
    <br>你若怎麼樣.........
    <br>

• hihi, nice to meet u
    <br>msn/ym: [email protected]

• 我都分左手2個月啦,我初時真係好唔開心,喊都喊左唔知幾多次,不過回頭諗返,你咁傷心,佢都唔會知,佢亦都唔會返黎,但始終都要過日子的,點解唔積極去面對,所以我好快就放低了!

Log in to reply