熱烈慶賀日本8.9級大地震!!yeah!!

• 版主 人渣講野
    <br>
    <br>等天收
    <br>
    <br>世界大同 人人快樂

• http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10596248&extra=page%3D1&page=2
    <br>
    <br>應該就地震架喇 ... 就有報應 ... 最好日本仔個時係中國殺左幾多人,日本就死返幾多日本人 ... 個時先慢慢統計喇 ...
    <br>我唸應該唔止 30 萬 ... d 日本男人死灑d日本女就去中國做喇 ...
    <br>

• 美國佬立即借機晒馬

• http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006111800951
    <br>
    <br>“南京大屠殺”長期以來一直被全世界公認為第二次世界大戰中最臭名昭著的日軍暴行。1937年12月13日侵華日軍攻佔南京,瘋狂地開始了長達六週(有些歷史學者認為是三個月的大屠殺、三個月的小屠殺,為期長達六個月)的燒、殺、姦、掠等慘絕人寰的暴行,三十多萬名南京軍民慘遭殺害,不計其數的婦女被姦污,無數的住宅、商店和倉庫遭受劫掠,全市約有三分之一的房屋被焚毀,南京成為了惡魔肆虐的人間地獄。
    <br>
    <br>

• 點解唔用自己張相去出呢條thread?怕出街比人認得你?

• http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7010121400196
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>南京大屠殺指侵華日軍響1937年12月13號攻陷中國首都南京至大概1938年2月,喺南京城區同郊區犯嘅戰爭罪。
    <br>
    <br>開頭日軍話要殺扮成平民嘅中國軍人,結果捉咗好多無辜嘅平民來殺。後來演變成大規模屠殺、搶掠、強姦。
    <br>南京大屠殺嘅過程同死傷人數至今仍然有爭議,其中遠東國際軍事法庭認定至少20萬以上,中國學者考證為30萬以上!http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7010121400194南京大屠殺(日文:南京虐殺事件)是日本侵華戰爭初期日本軍隊在中華民國首都南京犯下的大規模屠殺、強姦以及縱火、搶劫等戰爭罪行與反人類罪行。日軍暴行的高潮從1937年12月13日攻佔南京開始持續了6周,直到1938年2月南京的秩序才開始好轉。據第二次世界大戰結束後遠東國際軍事法庭和南京軍事法庭的有關判決,在大屠殺中有20萬以上至30萬以上中國平民和戰俘被日軍殺害,約2萬中國婦女遭到日軍姦淫
    <br>

• the Japs deserve it.........

• 抵日本人死la!!

• 天譴............the Japanese deserves it......

• smartenman 你正一白癡! 敗類!
    <br>
    <br>日本人殺過中國人就該死? 八國聯軍入侵過中國你唔去殺外國人? 蒙古人殺唔少漢人你唔去殺蒙古人?白癡! 清人殺好多漢人你又唔去東北搵清人後人報仇?
    <br>中國內戰互殺自己人, 你個白癡既祖先都可能當過兵殺過自己人, 你個白癡又唔去畏罪自殺?!
    <br>
    <br>毒男!你快能D去死喇。
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 針唔咭到肉唔知痛!殺人償命天公地道!!例如我强姦殺左你老母&妹,你會想我死嗎?我为什磨恨日本
    <br>================
    <br>日本仔係唔係殺咗你全家,姦殺你老母同你家庭所有女性成員,只係留低你呢個死剩種?係,你有忿怒的理由;唔係,就唔好假正義替同胞伸冤。
    <br>

• 你正白癡 replied at 2011-03-12 1:54 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>smartenman 你正一白癡! 敗類!
    <br>
    <br>日本人殺過中國人就該死? 八國聯軍入侵過中國你唔去殺外國人? 蒙古人殺唔少漢人你唔去殺蒙古人?白癡! 清人殺好多漢人你又唔去東北搵清人後人報仇?
    <br>中國內戰互殺自己人, 你個白癡既祖先都可能當過兵殺過自己人, 你個白癡又唔去畏罪自殺?!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=================================================================
    <br>我why要去殺人?殺人犯法ga!你傻?八國聯軍入侵過中國你唔去幫外國人? 蒙古人殺唔少漢人你唔去幫蒙古人?on9! 清人殺好多漢人你又唔去東北幫清人後人報仇?
    <br>中國內戰互殺自己人, 你個白癡既祖先都可能當過兵殺過自己人, 你個on9又唔去畏罪自殺幫佢地?!日軍出戰係代表日本ga ma,即係唔屬於佢地個人意願la?甘日軍犯下甘多暴行罪名,係咪應該由日本代罪??甘家陣係咪要日本首相代日本道歉賠償ar?on 9男!我屌你冚家剷 !
    <br>

• 宄 replied at 2011-03-12 2:00 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>針唔咭到肉唔知痛!殺人償命天公地道!!例如我强姦殺左你老母&妹,你會想我死嗎?我为什磨恨日本
    <br>日本仔係唔係殺咗你全家,姦殺你老母同你家庭所有女性成員,只係留低你呢個死剩種?係,你有忿怒的理由;唔係,就唔好假正義替同胞伸冤。
    <br>=================================================================
    <br>甘南京大屠殺死左手無寸鐵既平民又係咪殺咗你日軍全家,姦殺你老母同你家庭所有女性成員,只係留低你呢個死剩種?唔係,你都冇忿怒的理由;係,就唔好假正義替日軍伸冤!
    <br>

• 你正白癡 replied at 2011-03-12 1:54 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>:唔好再做漢奸狗歧途混淆視聽扯去第2度幫日本狗la!~就算中國殺中國人都係中國既事,即係阿媽殺你都無計ga,唔通你揾阿媽報仇?if我殺你父母,你係咪要揾我報仇ar?

• 宄 replied at 2011-03-12 2:00 pm
    <br>針唔咭到肉唔知痛!殺人償命天公地道!!例如我强姦殺左你老母&妹,你會想我死嗎?我为什磨恨日本
    <br>甘曾俊華&特首又係唔係殺咗你le d80後全家,姦殺你老母同你家庭所有女性成員,只係留低你呢個死剩種?唔係,甘你d 80後就唔好假正義替新移民,老人,財政預算伸冤!

• 你條扑街腦生癌,同你講道理都嘥九氣。你老豆殺咗人,係唔係應該拉埋你去打耙?

• 點解你條扑街唔死去日本,見一個日本人殺一個,剩係識躲在這裏扮大義澟然?
    <br>
    <br>無胆?

• 宄 replied at 2011-03-12 4:19 pm
    <br>你條扑街腦生癌,同你講道理都嘥九氣。你老豆殺咗人,係唔係應該拉埋你去打耙?
    <br>if你老豆殺咗人,但你老豆係聽你指示代表你去殺人ge,甘你老豆係誤殺,而你就係謀殺!梗係要拉埋你個冚家鏟打耙!~甘簡單道理都要問,你真係低能兒腦装屎~
    <br>

• 宄 replied at 2011-03-12 4:23 pm
    <br>點解你條扑街唔死去日本,見一個日本人殺一個,剩係識躲在這裏扮大義澟然?
    <br>
    <br>無胆?
    <br>=================================================================激將法?i why要晒$去殺人&坐監?我唔係想佢地死,係要日本道歉賠償!!
    <br>我now o係le度&other forum開topic爆佢地南京大屠殺臭史比全世界人知&
    <br>
    <br>熱烈慶賀日本8.9級大地震!!yeah!!
    <br>抵日本人死la!!
    <br>

<br>
    <br>
    <br>已經報左仇la!hahahahahaha甘點解你條扑街冚家鏟唔死去日本救亡,見一個日本人幫一個,剩係識躲在這裏扮大義澟然扮狗哥?
    <br>
    <br>龜縮?
    <br>
    <br>

<br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>smartenman 12:41pm mar 12, 2011 http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006111800951
    <br>
    <br>“南京大屠殺”長期以來一直被全世界公認為第二次世界大戰中最臭名昭著的日軍暴行。1937年12月13日侵華日軍攻佔南京,瘋狂地開始了長達六週(有些歷史學者認為是三個月的大屠殺、三個月的小屠殺,為期長達六個月)的燒、殺、姦、掠等慘絕人寰的暴行,三十多萬名南京軍民慘遭殺害,不計其數的婦女被姦污,無數的住宅、商店和倉庫遭受劫掠,全市約有三分之一的房屋被焚毀,南京成為了惡魔肆虐的人間地獄。
    <br>
    <br> 你所講既八國聯軍蒙古人清人中國內戰有冇做過南京大屠殺”長期以來一直被全世界公認為第二次世界大戰中最臭名昭著的燒、殺、姦、掠等慘絕人寰日軍暴行?
    <br>唔同罪行唔好拉埋一齊講!日軍暴行係全世界公認為第二次世界大戰中最臭名昭著的
    <br>!!
    <br>

• smartenman 4:35pm mar 12, 2011 宄 replied at 2011-03-12 4:19 pm
    <br>你條扑街腦生癌,同你講道理都嘥九氣。你老豆殺咗人,係唔係應該拉埋你去打耙?
    <br>if你老豆殺咗人,但你老豆係聽你指示代表你去殺人ge,甘你老豆係誤殺,而你就係謀殺!梗係要拉埋你個冚家鏟打耙!~甘簡單道理都要問,你真係低能兒腦装屎~
    <br>==============
    <br>所以話你個白癡唔識嘢又乱九咁噏。你老豆聽你指示代表你去殺人,佢就係殺人犯,你個扑街就犯咗教唆殺人罪,兩人同樣咁大罪。有人請職業殺手殺你個扑街全家,佢會唔會只被控誤殺,白能癡?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 宄 replied at 2011-03-12 5:10 pm
    <br>smartenman 4:35pm mar 12, 2011 宄 replied at 2011-03-12 4:19 pm
    <br>==============
    <br>所以話你個白癡唔識嘢又乱九咁噏。你老豆聽你指示代表你去殺人,佢就係殺人犯,你個扑街就犯咗教唆殺人罪,兩人同樣咁大罪。有人請職業殺手殺你個扑街全家,佢會唔會只被控誤殺,白能癡?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=================================================================都估到你係個on99發up瘋既廢物,既然係甘即係日軍聽日本天皇指示代表去殺人,佢就係殺人犯,日本天皇個扑街就犯咗教唆殺人罪,兩人同樣咁大罪。甘日軍同日本天皇都有罪la?係咪要賠償道歉ar,傻撚樣?咪再混淆視聽扯去第2度9 up幫日本狗ar!
    <br>

• 屌你個扑街無腦,因為你個扑街唔識分是非黑白。南京大屠殺係人都知,但並不表示現代的日本人要為上一代的罪行負責;正如現代的德國人不用為納粹德國殘殺猶太人的罪行負責一樣,明唔明呀,白能痴?
    <br>
    <br>再唔明,再舉多個例子比你學下嘢。當年十字軍東征,殘殺咗幾多回教徒你知唔知,現代英國是否要為當然獅心王李察的罪行負責?

• http://hk.campaign.news.yahoo.com/jpnearthquake/
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>kaichiu1a 2011-03-12 5:22 PM
    <br>
    <br>我本人已70高齡,且家父也在1943死於日本人之手,但我仍然很同情,這次日本之地震災難,很多日本人痛失家庭,和至親.也希望日後不再發生,如此強地震。

• 宄 replied at 2011-03-12 5:30 pm
    <br>屌你個扑街無腦,因為你個扑街唔識分是非黑白。南京大屠殺係人都知,但並不表示現代的日本人要為上一代的罪行負責;正如現代的德國人不用為納粹德國殘殺猶太人的罪行負責一樣,明唔明呀,白能痴?
    <br>
    <br>再唔明,再舉多個例子比你學下嘢。當年十字軍東征,殘殺咗幾多回教徒你知唔知,現代英國是否要為當然獅心王李察的罪行負責?
    <br>屌你老母臭西壞腦,因為你個冚家鏟盲目崇拜日本人,我冇話過要現代的日本人要為上一代的罪行負責,因為日軍同日本天皇都係代表日本,雖然佢地大部份人死左,但日本國家仲o係度,甘現任日本天皇就要代日本道歉賠償!!!
    <br>當年十字軍東征有殘殺咗好多回教徒,現代英國獅心王李察當然要為罪行負責la~
    <br>甘d回教徒唔追究又另一回事~一樣米養百樣人,人地唔追究就代表全世界人都要跟佢唔追究ga la?例如有人話只可派6千比hk人但唔比比d新移民,因為佢地對hk冇貢獻,亦有人話要派比新移民,要公平d wo!個個諗法唔同,dim可拉埋一齊講?知你死撐ga la,又例如我阿哥殺左你父母,甘佢唔道歉,我係佢罪行負責何你say sorry你係咪舒服d?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• . replied at 2011-03-12 5:46 pm
    <br>http://hk.campaign.news.yahoo.com/jpnearthquake/
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>kaichiu1a 2011-03-12 5:22 PM
    <br>
    <br>我本人已70高齡,且家父也在1943死於日本人之手,但我仍然很同情,這次日本之地震災難,很多日本人痛失家庭,和至親.也希望日後不再發生,如此強地震。
    <br>我为什磨恨日本
    <br>

• 正如現代的德國人一樣<le d係你自圓其說or估?有冇證據證明不用罪行負責?我殺你全家,可以不用罪行負責甘著數?

• 你唔止樣衰,心地仲咁唔好,好彩冇女人跟你

• 無可能有女人跟個魔頭
    <br>

• 我昨日說過,大天災中,無人能獨善其身.
    <br>
    <br>核電廠一爆炸輻射外洩,其他國家包括中國,香港也在受污染的地區之中,你個毒男都有機會中招,到時又係唔係你心地唔好有報應?

• 地球人 replied at 2011-03-12 9:26 pm
    <br>我昨日說過,大天災中,無人能獨善其身.
    <br>
    <br>核電廠一爆炸輻射外洩,其他國家包括中國,香港也在受污染的地區之中,你個毒男都有機會中招,到時又係唔係你心地唔好有報應?
    <br>沉左又佢la,你推返上黎咪令崇拜日本走狗hurt?le日應該係2012-12-22末日,到時你都死la,仲報咩應?hahahahahahaha

• 所以話你條白能痴無腦,又唔識嘢,一味九噏扮正義。
    <br>
    <br>當年侵華嘅戰犯和發動第二次世界大戰的甲級戰犯如東條英機,及其他乙、丙級戰犯,戰後被同盟國起訴的日本戰犯總數為5423人,被判刑者4226人,其中被判處死刑者941人。
    <br>
    <br>當年蒙古人殺到去歐洲,一路殺人無數,被稱為「黃禍。」滿清入關後的嘉定三屠、揚州十日,殺人以十萬計,如果現在蒙古、沈陽發生大地震,你個腦殘係唔係又喺呢度拍手掌?
    <br>

• 你條腦殘杏加橙,用返自己個能样啦,用人哋將相做乜吖,扑街。
    <br>
    <br>你咁on9、腦殘,點媾女呀。

• 宄 replied at 2011-03-12 10:03 pm
    <br>所以話你條白能痴無腦,又唔識嘢,一味九噏扮正義。
    <br>
    <br>當年侵華嘅戰犯和發動第二次世界大戰的甲級戰犯如東條英機,及其他乙、丙級戰犯,戰後被同盟國起訴的日本戰犯總數為5423人,被判刑者4226人,其中被判處死刑者941人。
    <br>
    <br>當年蒙古人殺到去歐洲,一路殺人無數,被稱為「黃禍。」滿清入關後的嘉定三屠、揚州十日,殺人以十萬計,如果現在蒙古、沈陽發生大地震,你個腦殘係唔係又喺呢度拍手掌?
    <br>都話你條廢物on撚9發up瘋ga la!~,又唔識嘢,一味淨係識copy。
    <br>
    <br>當年侵華嘅戰犯和發動第二次世界大戰的甲級戰犯如東條英機,及其他乙、丙級戰犯,戰後被同盟國起訴的日本戰犯總數為5423人,被判刑者4226人,其中被判處死刑者941人。<so?鬼唔知阿媽係女人?you copy網上係人都睇到既野做咩?博屌?http://zh-yue.wikipedia.org/wiki/南京大屠殺
    <br>我唔係蒙古人ar,蒙古、沈陽發生大地震關我撚事ar?屌你老母!快撚d回我之前問你d problem ar,咪撚no point串扯去第2度混淆視聽唔答ar!~XDDD
    <br>
    <br>

• 宄 replied at 2011-03-12 10:11 pm
    <br>你條腦殘杏加橙,用返自己個能样啦,用人哋將相做乜吖,扑街。
    <br>
    <br>你咁on9、腦殘,點媾女呀。
    <br>你都on 99,你個壞腦智障兒又唔用自己傻西樣?用alias冇相龜縮嘈乜9?我用nickname你知我係who la,仲用真相開topic揾女tim,你好憎我咪約出黎隻揪lor~fxxk your mother!!

• 十仔 replied at 2011-03-12 12:53 am
    <br>呢d係上一代的事,關宜家d日本人乜嘢事,我呀嫲80歲,刀曾經比日本人迫害過,但佢d思想重新潮過你,冇你貢迂腐=.=
    <br>你呀嫲好enjoy

• 最近o個次釣魚臺事件,日本捉左中國人之後放左,之後日本人遊行話日本政府讓步唔岩,從le d睇到日本人仲係好霸道!屌佢地老母,釣魚臺係我地ga!!
    <br>reply to thread hide reply
    <br>這是試用功能。在你開設的題目內,若這留言屬不合適的回應,可按「hide reply」將這留言隱藏。 smartenman 9:17am mar 13, 2011 http://hk.news.yahoo.com/article/110312/4/n6r9.html
    <br>
    <br>天有眼,佢地殺左約30多萬中國人,now...
    <br>
    <br>TBS電視台昨晚報道,今次海嘯大地震迄今證實導致990人死亡、731人失蹤,以及1420人受傷,但估計死傷人數遠不止於此,因為單在重災區的宮城縣南三陸町,當地市政府就表示有多達1萬人下落不明。
    <br>
    <br>http://hk.news.yahoo.com/article/090630/4/cyd0.html
    <br>
    <br>香港商報》報道,日本大地震引發海嘯及餘震不斷,估計至少1700人死亡或失蹤,3000多間房屋被沖毀。good job!~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>reply to thread hide reply
    <br>這是試用功能。在你開設的題目內,若這留言屬不合適的回應,可按「hide reply」將這留言隱藏。 smartenman 9:25am mar 13, 2011 鬼佬都睇唔過眼撑我地!
    <br>

<br>

• gill replied at 2011-03-13 1:14 am
    <br>十仔 replied at 2011-03-12 12:53 am
    <br>呢d係上一代的事,關宜家d日本人乜嘢事,我呀嫲80歲,刀曾經比日本人迫害過,但佢d思想重新潮過你,冇你貢迂腐=.=
    <br>你呀嫲好enjoy
    <br>how about the 釣魚台列島 incidences? is it recent enough?

• @@ replied at 2011-03-14 2:48 pm
    <br>http://community.she.com/messageboard/relationship/?action=view.topic&id=2315616&ref=commmunity.category.home.latest_topic
    <br>so?冇就要揾ga la,好平常....想混淆視聽幫日本狗?
    <br>南京說:讓日本下一代正視歷史 !
    <br>

<br>
    <br>南京說:讓日本下一代正視歷史
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

<br>
    <br>南京說:當年少女慘遭日軍強暴
    <br>
    <br>

• 只要還有一丁點兒的人性