試過兩女一男去旅行, 住一間酒店房嗎...

• littlefaith 11:29am dec 21, 2010 zxy replied at 2010-12-20 10:14 pm
    <br>冇錢呀~
    <br>韓國你仲敢唔敢去呀?
    <br>==============================
    <br>
    <br>冇錢呀~ ...........你好謙虛啊
    <br>
    <br>韓國夠膽去, 如果有靚女同行,我一定去, 可惜冇呢..

• zxy replied at 2010-12-23 2:45 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>
    <br>冇錢呀~ ...........你好謙虛啊
    <br>
    <br>韓國夠膽去, 如果有靚女同行,我一定去, 可惜冇呢..
    <br>=================================================================
    <br>唔係謙虛呀,我好輕挑ga,,XD
    <br>
    <br>韓國應該有唔小人做靚女,你都可以去試試運氣呢!

• littlefaith 6:11pm dec 23, 2010
    <br>zxy replied at 2010-12-23 2:45 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>
    <br>韓國應該有唔小人做靚女,你都可以去試試運氣呢!
    <br>=========================================
    <br>自己吾識韓文, 去到雞同鴨講, 冇運行.
    <br>
    <br>你識吾識講韓文 ?
    <br>
    <br>我識一句韓文 "o徒冷氣"
    <br>

• 我梗係唔識韓文啦,
    <br>不過去到講國語都OK~
    <br>好過去日本,國語,英文都唔多識聽~

• 堔圳算唔算,不過好耐之前囉~!

• 我試過, 果次係去哈爾賓,女仔多數都會揀日本去,最好既月份係1月

• 其實煩唔煩係好睇女仔的性格, 試過去旅行我女仔FD一定要開燈先訓到, 但好多人接受唔到開燈訓覺, 出發前就要事先傾好點處理

• littlefaith 4:19pm dec 24, 2010
    <br>我梗係唔識韓文啦,
    <br>不過去到講國語都OK~
    <br>好過去日本,國語,英文都唔多識聽~
    <br>============================
    <br>我跟團去過韓國幾次, 講國語吾OK喎, d 韓文又吾知寫乜..
    <br>
    <br>反而日本多漢字, 睇得明, 食野餐牌有相,
    <br>自由行都可以..

• 女孩像我@杏子 5:44pm dec 24, 2010
    <br>我試過, 果次係去哈爾賓,女仔多數都會揀日本去,最好既月份係1月
    <br>==================================
    <br>
    <br>果次係去哈爾賓, 個男仔係未你男友呀..
    <br>哈爾賓可以凍到零下40度, 未試過都吾知地球有d 地方咁凍..
    <br>
    <br>最好既月份係1月去日本 ?
    <br>1月櫻花未開喎, 點解係最好既月份

• 女孩像我@杏子 5:47pm dec 24, 2010
    <br>其實煩唔煩係好睇女仔的性格, 試過去旅行我女仔FD一定要開燈先訓到, 但好多人接受唔到開燈訓覺, 出發前就要事先傾好點處理
    <br>===================================
    <br>
    <br>女仔住酒店房怕鬼喎, 所以要開燈.
    <br>你怕吾怕, 酒店房有冇遇過怪異事

Log in to reply