有冇唔搵人拍拖男女朋友唔搵sl/sp既人係she??

• 點解咁好....:P

• 186cm 10:47am oct 02, 2010
    <br>
    <br>梗係無啦!如果你40+,就唔會好似宜家將d擇偶要求訂得咁高!
    <br>=================================================
    <br>
    <br>嘩~186你唔應該叫人降低要求喎!
    <br>
    <br>做女仔千萬唔可以降低要求!!!
    <br>降低要求等於委屈自己!!
    <br>

• ling有沒msn?

• Berkeley朋友講得岩!!好開心!!!!!!!!

• 偷偷地講.........
    <br>
    <br>Harvard又點~
    <br>冇溝通能力人品又唔好...其他??留比第位去發掘:p

• 其實你句野想講乜?
    <br>
    <br>有冇唔搵人拍拖男女朋友唔搵sl/sp既人係she??
    <br>
    <br>1. 有冇唔搵人拍拖? 男女朋友唔搵sl/sp既人係she??
    <br>
    <br>2. 有冇唔搵人拍拖男? 女朋友唔搵sl/sp既人係she??
    <br>
    <br>3. 有冇? 唔搵人拍拖! 男女朋友唔搵sl/sp既人係she??
    <br>
    <br>點加都唔係好明

<br>
    <br>你唔明咁我係咪要講到你明呢???其實係咁既.....
    <br>
    <br>''有冇唔搵人拍拖 男女朋友 or 唔搵sl/sp既人係she?? ''
    <br>
    <br>明唔明呀~~~~~~~~~~~~~

• 突然又好嬲呀~
    <br>
    <br>

• 點解唔可以做朋友嗟

• 有冇唔搵人拍拖、唔搵男女朋友、唔搵sl/sp既人係she?? ....ic
    <br>

• ling replied at 2010-10-02 4:35 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>突然又好嬲呀~
    <br>
    <br>=================================================================
    <br>嬲咩呀?

• 點解d人咁小氣~

• 我之前識左個男仔
    <br>
    <br>佢好小氣又自私 XDXDXD

• 獨生子?80後定90後?

• 閃~~

• ling replied at 2010-10-02 4:41 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>我之前識左個男仔
    <br>
    <br>佢好小氣又自私 XDXDXD
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>呢輩年青人係咁上下啦!接受現實啦!仲自私又唔上進既都有呀!
    <br>
    <br>我同事個仔今年24歲!怕辛苦唔肯返工,佢話:老豆老母生得我出就有責任養我!我無工作,政府就應該比綜援養我!
    <br>
    <br>哈哈!死未!

• 咁高, 有d唔方便

• 186cm 4:46pm oct 02, 2010
    <br>
    <br>呢輩年青人係咁上下啦!接受現實啦!仲自私又唔上進既都有呀!
    <br>
    <br>我同事個仔今年24歲!怕辛苦唔肯返工,佢話:老豆老母生得我出就有責任養我!我無工作,政府就應該比綜援養我!
    <br>
    <br>哈哈!死未!
    <br>==============================================
    <br>186佢唔細啦........
    <br>
    <br>車~
    <br>
    <br>''自私精''呢d咁既野係無份年齡同咩年代,男女老幼都得~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• @.@

• sasa
    <br>
    <br>就咁我係有心識朋友既(如果識到女仔朋友就更好啦!!!)
    <br>不過我唔係成日msn,亦唔太喜歡msn,如果真係想出黎飲野見面,希望交換電話傾一次先.(希望你唔好介意,我對個個男女net fd都係咁講架)
    <br>
    <br>第一証明大家係女
    <br>第二亦可以真正溝通
    <br>
    <br>講真打字同真正溝通好多時係2回事,而且又太多人喜歡扮女仔識人,我真係冇咁好氣囉!
    <br>
    <br>我知我自己係女仔所以都比唔到咩動力女仔,正所謂同性相距異性相吸.哈哈
    <br>不過如果對方都有心識個朋友既,咁應該問題不太.
    <br>
    <br>如果傾完電話都覺得大家溝通到,咪再約飲野見面,見完傾得投契咪食埋飯囉!!(我喜歡一切順其自然)
    <br>
    <br>因為我唔係主要搵人飲飲食食作樂為主,呢d野我會交比我d朋友做XDXDXD
    <br>岩岩識既都係溝通同了解左先好D~
    <br>
    <br>之前係she識既女仔都係咁識約左出黎,雖然大多數唔太岩傾,不過起碼大家都有攞個心出黎,至少有識朋友既誠意.
    <br>
    <br>當然係當中我亦遇到過冇誠意既人,當約好出黎,有d人就唔見人又唔聽電話.
    <br>當然係佢地立場佢地係冇問題架.(我都對呢d人冇咩感覺XDXDXD)
    <br>
    <br>而唔太岩傾多數都係因為...對方有心識男朋友冇心識朋友,而且我又係女...
    <br>岩傾既多數都係因為...大家都唔想拍拖住OR冇咁恨拍拖既女仔(唔知點解佢地D工作都唔錯呢XDXDXD)
    <br>
    <br>
    <br>

• 我有小小開心....因為''自私精''同我傾返計
    <br>可能我地可以從新開始我地既友誼

• 嘩!!!!!!
    <br>
    <br>岩岩悶悶地開返舊msn
    <br>發現
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>之前係she識既''竹升''(佢話自己係abc,不過佢d英文真係好Native)
    <br>留言比我....
    <br>
    <br>我好開心呀~佢消失左成半年係msn.....
    <br>好多人都掛住佢(我都係其中一個)
    <br>
    <br>當然佢...應該......最喜歡我啦
    嘻嘻
    <br>好希望同佢可以好似以前咁chat
    <br>
    <br>佢係一個有禮貌修養同聰明既人,而且好可愛~
    <br>我都好喜歡佢....
    <br>
    <br>
    <br>點解佢only會搵返我...我估係因為......我之前寫左封mail比佢+送左首歌
    <br>
    <br>同大家分享下首歌先
    <br>
    <br>
    <br>

• My love is like footsteps in the snow, baby,
    <br>I follow you everywhere you go, baby.
    <br>The pain as light has come to wake you
    <br>But you will never realize
    <br>That I inspire the dreams that guide you baby.
    <br>
    <br>You're a half a world away
    <br>But in my mind I whisper every single word you say.
    <br>And before you sleep at night
    <br>You pray to me, your lucky star, your singing satellite.
    <br>
    <br>
    <br>I follow the winds that bring the cold, baby,
    <br>I light a fire in your soul, baby.
    <br>The lightest touch of feathers falling
    <br>My love may be invisible
    <br>But I inspire the dreams that guide you, baby
    <br>
    <br>You're a half a world away
    <br>But in my mind I whisper every single word you say.
    <br>And before you sleep at night
    <br>You pray to me, your lucky star, your singing satellite.
    <br>

• 首歌可能有小小串緊佢....hahaaaa
    <br>
    <br>不過,我係用心同佢做朋友,相信佢真係知道....
    <br>曾經佢話我係其中小數真正用心對佢既人 (正所謂''讚美永遠是香水'')
    <br>
    <br>我好樂意聽到佢時常''讚美''一下我 ~~
    <br>
    <br>雖然好多女仔都係佢FANS (佢好似唔知XDXDXD)

• 你真係勁,自己一個人係到寫甘多野

• 有小小擔心....
    <br>
    <br>如果妳曾迷上呢位''竹升''又識我既朋友仔,千萬唔好嬲妒嫉同發我脾氣...
    <br>大家都知我同佢根本咩都唔係...
    <br>
    <br>如果妳都識佢知佢性格亦會明,佢好難會同人真正發展任何感情!
    <br>如果佢肯真正比付出友情,我會多謝佢囉!
    <br>
    <br>仲之....我好開心....至少...我係佢心目中真係特別小小,唔係普通網友.....
    <br>
    <br>其實無論個人表面幾cool,佢都有柔軟既部份,睇你發唔發掘到姐!!
    <br>
    <br>超開心~
    <br>
    <br>

• Deef 7:21am oct 03, 2010
    <br>
    <br>你真係勁,自己一個人係到寫甘多野
    <br>===========================
    <br>我無聊.....lor
    <br>
    <br>加上而家好興奮~

• 咩事甘興奮呀,分享下

• 因為個''竹升''係我岩傾既類形,而且,佢好charm攪到d女仔好鐘意佢.....
    <br>
    <br>好欣賞佢咁charm

• 我比較欣賞係思想成熟,講野有分吋見地既男女朋友.
    <br>
    <br>

• 甘而家佢係邊到,你地多唔多傾

• 好想同佢d fans 講: 佢最近係msn留左d野比我....仲叫我無論如何都要回覆...
    <br>
    <br>佢都好似想...contact返我....嗯...真係好啦~

• good for you, then

• 你好你中左六合彩甘,你一定好喜歡佢,重要係非常

• ling replied at 2010-10-02 4:11 pm
    <br>186cm 10:47am oct 02, 2010
    <br>
    <br>梗係無啦!如果你40+,就唔會好似宜家將d擇偶要求訂得咁高!
    <br>=================================================
    <br>
    <br>嘩~186你唔應該叫人降低要求喎!
    <br>
    <br>做女仔千萬唔可以降低要求!!!
    <br>降低要求等於委屈自己!!
    <br>但係佢要醫生律師,出入高等地方,物質條件要求要達到佢以前的生活水準,真係十分困難

• nobody can escape reality, case it

• Deef
    <br>
    <br>佢係第二位
    <br>我係she識而覺得ok既人
    <br>
    <br>仲有第一位,第一位先係千年難得一見既極品男人

• don't think u will meet a Third person.........haha

• 186cm 7:42am oct 03, 2010
    <br>
    <br>但係佢要醫生律師,出入高等地方,物質條件要求要達到佢以前的生活水準,真係十分困難
    <br>=========================================
    <br>人人有自由
    <br>

• ling replied at 2010-10-03 7:36 am
    <br>好想同佢d fans 講: 佢最近係msn留左d野比我....仲叫我無論如何都要回覆...
    <br>
    <br>佢都好似想...contact返我....嗯...真係好啦~
    <br>Did you know him from she.com?

• 186cm
    <br>
    <br>yes

• ling replied at 2010-10-03 7:44 am
    <br>Deef
    <br>
    <br>佢係第二位
    <br>我係she識而覺得ok既人
    <br>
    <br>仲有第一位,第一位先係千年難得一見既極品男人
    <br>第一位點好呀,講多D黎聽下,你地點識架

• 186cm
    <br>
    <br>she係唔好,但總有小小真正好既人,不過係傾計溝通既時候,如果click唔到,好難再深入了解,咁佢有幾好你根本唔會知道....
    <br>
    <br>我一直唔問人背景條件,但一直岩傾既人都咁岩背景條件都唔錯....
    <br>
    <br>嗯...我諗就好似你刻意想識,但個天唔比你,你冇心就比你囉~

• 你個樣完全係春情勃發,面上完全有個酵樣...hehe^^

• Deef 7:49am oct 03, 2010
    <br>
    <br>
    <br>==================
    <br>she識,人品好有禮貌同修養
    <br>
    <br>

• 186cm 7:56am oct 03, 2010
    <br>
    <br>你個樣完全係春情勃發,面上完全有個酵樣...hehe^^
    <br>-------------------------------------
    <br>你覺得講野係咪唔洗負責?
    <br>你講任何野都代表你係咩人
    <br>

• ling replied at 2010-10-03 7:59 am
    <br>Deef 7:49am oct 03, 2010
    <br>
    <br>
    <br>==================
    <br>she識,人品好有禮貌同修養
    <br>
    <br>甘佢有無同你拍過拖

• 你個樣真係似好lum ma,得罪莫怪, hehe

• Deef
    <br>
    <br>我唔搵男友 spsl

• 186cm 8:04am oct 03, 2010
    <br>
    <br>你個樣真係似好lum ma,得罪莫怪, hehe
    <br>===========================
    <br>
    <br>自己幻想既野唔好加上人地度 ,基本禮貌都冇

Log in to reply