傾心事

• oreal replied at 2010-06-23 2:42 am
    <br>咁點解心淡?
    <br>
    <br>因為好似玩夠了, 但有時心癮起又好想玩, 唔知你明唔明我想講咩呢

• NICK replied at 2010-06-23 2:45 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>同佢講, "如果我同你認真一齊, 好無?"
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>佢已經講到好認真, 同埋佢帶我去佢home, office, 佢亦係街公開同我拖埋or hug or kiss(除左佢home附近), 所以我覺得佢既說話好認真, 只係我成日直覺佢好多野講大話, 可能因為我覺得佢呃得佢老婆亦都會呃我
    <br>

• 講心,都係想快d氹妳上床姐.
    <br>你地一齊左幾耐?我自己之前只有一個sl,都一齊兩年.
    <br>係she又好,其他邊到都好,如男人為左搵食,結果好似妳sl一樣,見面為出野.

• zen_men replied at 2010-06-23 2:45 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>oreal,妳個所謂sl,咪又係用埋呢d招數,將自己問題既野,賴晒落女人到.
    <br>明明係佢只係想sex,唔談情,又講到係妳唔岩.
    <br>=================================================================
    <br>佢又唔係唔談情, 佢日日都好長時間同我傾計(我地keep左2個月)
    <br>

• chi9sin replied at 2010-06-23 2:46 am
    <br>oreal replied at 2010-06-23 2:42 am
    <br>咁點解心淡?
    <br>
    <br>因為好似玩夠了, 但有時心癮起又好想玩, 唔知你明唔明我想講咩呢
    <br>
    <br>你意思係咩都玩過覺得悶, 但有時心癮起又好想再玩?

• oreal replied at 2010-06-23 2:51 am
    <br>你意思係咩都玩過覺得悶, 但有時心癮起又好想再玩?
    <br>
    <br>EXACTLY

• 無關係.........佢可能都對你有feel
    <br>但sex行先姐..........
    <br>
    <br>認命吧~~~

• 你係sl, 就唔好想全心佔有佢
    <br>你只會失望而回~~~~

• 不過而家識女仔既機會比以前難左好多

• zen_men replied at 2010-06-23 2:49 am
    <br>講心,都係想快d氹妳上床姐.
    <br>你地一齊左幾耐?我自己之前只有一個sl,都一齊兩年.
    <br>係she又好,其他邊到都好,如男人為左搵食,結果好似妳sl一樣,見面為出野.
    <br>
    <br>你地2年係咪一開始都有feel有愛情? 只係因為無結果亦無責任所以最終變左sp?
    <br>
    <br>因為佢一開始到現在都話好愛我, 只係我有時覺得佢成日都想sex, 當然佢話佢每次都好想, 咁我以前拍拖都係咁, 所以我真係分唔到佢係真愛我定想sex,
    <br>或者我地時間唔算好長...
    <br>

• 差唔多囉,兩個月就去到只為sex.
    <br>呢到所謂sl關係,都係day one不斷甜言蜜語,上左床,之後慢慢做sp,再玩完,3個月.
    <br>講真呀,兩個月大家真係了解對方有幾多呀.未了解晒,都只係為sex,好極有限啦.

• NICK replied at 2010-06-23 2:52 am
    <br>無關係.........佢可能都對你有feel
    <br>但sex行先姐..........
    <br>
    <br>認命吧~~~
    <br>
    <br>佢話佢同佢老婆係共同生活, 但宜家最愛我,
    <br>你意思係佢可能都真係對我有feel真心愛我, 但亦係因為想同我有sex?
    <br>其實愛一個人又自然想同佢有sex, 做女仔真係好難分..

• NICK replied at 2010-06-23 2:54 am
    <br>你係sl, 就唔好想全心佔有佢
    <br>你只會失望而回~~~~
    <br>我最怕係佢口講愛我多過愛佢老婆, 但心裡面跟本唔係咁諗, 我都唔計較佢會唔會離婚

• 一開始係大家都有feel,但愛情點都要培養.得兩個月,培養到咪只得皮毛既野. 我同sl好少sex,一齊都係大家share生活,食下野傾訴下.最後我無將佢變成sp,分手就分手.

• 咁你自我陶醉到就ok la
    <br>
    <br>唔好搵答案,唔好亂諗野,咁先會開心既........

• zen_men replied at 2010-06-23 2:54 am
    <br>差唔多囉,兩個月就去到只為sex.
    <br>呢到所謂sl關係,都係day one不斷甜言蜜語,上左床,之後慢慢做sp,再玩完,3個月.
    <br>講真呀,兩個月大家真係了解對方有幾多呀.未了解晒,都只係為sex,好極有限啦.
    <br>你意思係我地雙方都其實只係為左有sex ?

• zen_men replied at 2010-06-23 2:58 am
    <br>一開始係大家都有feel,但愛情點都要培養.得兩個月,培養到咪只得皮毛既野. 我同sl好少sex,一齊都係大家share生活,食下野傾訴下.最後我無將佢變成sp,分手就分手.
    <br>
    <br>咁點解分手? 因了解而分手?

• 其實在性版識的, 有性關係一點都不出奇, 唔好計較識到幾耐才上床吧

• 男人係其他女人面前,一定講自己wife/gf點差,事實真定假,無人知.
    <br>我個人感受,愛一個人,唔一定同佢sex就愛多d.

• 妳地雙方係唔係為左sex,妳問自己最清楚.
    <br>分手,係知佢有人追,而我當時已婚,唔想阻佢幸福.所以當時都開心分手.依家有keep contact.

• NICK replied at 2010-06-23 2:58 am
    <br>咁你自我陶醉到就ok la
    <br>
    <br>唔好搵答案,唔好亂諗野,咁先會開心既........
    <br>你意思我地反正無結果, 既然一齊不如開開心心算?
    <br>但我好想同佢一齊, 佢話佢有諗過, 唔知真唔真...
    <br>
    <br>我呢刻真係好有沖動同佢結婚, 不過我都好驚佢同左我一齊後都會係出面識第二個,但佢話佢好難愛上一個人, 我係其中一個, 唔知真唔真...

• zen_men replied at 2010-06-23 3:01 am
    <br>男人係其他女人面前,一定講自己wife/gf點差,事實真定假,無人知.
    <br>我個人感受,愛一個人,唔一定同佢sex就愛多d.
    <br>愛一個人,唔一定同佢sex就愛多d. << 咁即係佢極有可能愛佢老婆多d 只係唔同佢有sex?
    <br>

• zen_men replied at 2010-06-23 3:04 am
    <br>妳地雙方係唔係為左sex,妳問自己最清楚.
    <br>分手,係知佢有人追,而我當時已婚,唔想阻佢幸福.所以當時都開心分手.依家有keep contact.
    <br>
    <br>因為我唔係同個個人都可以有sex, 或者男人可以, 同埋我只係同佢一個人有sex, 所以我真係分唔清我係愛佢愛到想同佢有sex定係想同佢有sex多過愛佢
    <br>
    <br>咁你地分手時有無痛? or 只係覺得有點可惜無左呢種關係?

• 其實,玩到噤破壞性,為咩?
    <br>識個兩個月,就話同人結婚,妳知佢幾多野呀?
    <br>更何況,識sl玩到要離婚,為咩.一齊咪到時佢又出去偷食.
    <br>我係到有兩個nf做sl,玩到個男人離婚,之後一齊兩個月咪又係散左.

• 你好混亂...........你都唔知自己想點
    <br>
    <br>你似乎係單身, right?
    <br>但你想同佢一齊,可能好難........開心就ok la,太執著唔係好事

• zen_men replied at 2010-06-23 3:10 am
    <br>其實,玩到噤破壞性,為咩?
    <br>識個兩個月,就話同人結婚,妳知佢幾多野呀?
    <br>更何況,識sl玩到要離婚,為咩.一齊咪到時佢又出去偷食.
    <br>我係到有兩個nf做sl,玩到個男人離婚,之後一齊兩個月咪又係散左.
    <br>我地唔係呢度識做sl呢
    <br>佢話佢好愛我, 你話係咪假話? 因為佢話佢好難愛一個人, 所以佢唔係偷食既男人, 不過就算我信佢, 我目前呢個角式難免我成日亂諗野,
    <br>
    <br>咁佢地係因為想一齊而離婚定因為比人穿左所以離婚?

• 分手來來回回都4次, 好痛,但無辦法.
    <br>愛人唔一定要擁有,大前提都想佢生活開心.
    <br>之前,我sl話我係編劇.覺得好多野好似巧合.
    <br>事實,我好多野可以去安掛,或者叫做呃氹佢.所以,佢點對太太既野,妳都唔好太相信啦.
    <br>

• NICK replied at 2010-06-23 3:10 am
    <br>你好混亂...........你都唔知自己想點
    <br>
    <br>你似乎係單身, right?
    <br>但你想同佢一齊,可能好難........開心就ok la,太執著唔係好事
    <br>
    <br>我唔係單身, 不過我只係同佢有sex
    <br>你意思係我地keep住呢種關係? 但有時我心理上好難分身兩個人,
    <br>不過佢初初有講過話如果我覺得辛苦我出聲佢可以放手, 只係佢後尾話佢唔想放手, 我真係諗得太多好亂, 好想清楚d, 但好難..

• 佢話愛妳,就唔會依家只為sex,仲要賴番妳轉頭啦.
    <br>假唔假,妳自己定呀.
    <br>話自己唔偷食,會唔會此地無銀三百兩,無啦啦講自己唔偷食,擺明心虛啦.

• zen_men replied at 2010-06-23 3:14 am
    <br>分手來來回回都4次, 好痛,但無辦法.
    <br>愛人唔一定要擁有,大前提都想佢生活開心.
    <br>之前,我sl話我係編劇.覺得好多野好似巧合.
    <br>事實,我好多野可以去安掛,或者叫做呃氹佢.所以,佢點對太太既野,妳都唔好太相信啦.
    <br>
    <br>唔係好明, 你意思係你為左想佢開心, 會將你同你太太既野向佢講大話?
    <br>佢之前都有試過呢, 咁你係咪都係愛你太太多一點? 或者你跟本只愛你太太一個?

• 你係過份投入左姐
    <br>
    <br>總會醒既~~~
    <br>唔好諗咁多la, 安於現狀就岩la

• zen_men replied at 2010-06-23 3:19 am
    <br>佢話愛妳,就唔會依家只為sex,仲要賴番妳轉頭啦.
    <br>假唔假,妳自己定呀.
    <br>話自己唔偷食,會唔會此地無銀三百兩,無啦啦講自己唔偷食,擺明心虛啦.
    <br>都唔係佢自己講, 係我成日問, 佢到now 都話佢唔係為左sex,
    <br>我比佢揀一係同我一齊無sex, 一係唔一齊轉做sp, 佢揀前者, 只係到時後都係有sex 咁解..

• NICK replied at 2010-06-23 3:19 am
    <br>你係過份投入左姐
    <br>
    <br>總會醒既~~~
    <br>唔好諗咁多la, 安於現狀就岩la
    <br>
    <br>咁你係咪都有同佢講呢方面既大話? (即係你同你太太既野), 咁你愛邊個多d ga? or 只會愛你太太一個? ((好想知))

• 噤最後都係sex,即係佢講一套做一套囉.可信度係零.
    <br>愛有好多種,最愛係太太,但知道同ex sl性格最夾,一齊最開心舒服.
    <br>話明氹女仔,更係周不時同佢講大話,令佢開心.
    <br>其實,妳sl同佢太太離左婚未呀?大把男人話離婚,根本同太太不知幾恩愛

• zen_men replied at 2010-06-23 3:25 am
    <br>噤最後都係sex,即係佢講一套做一套囉.可信度係零.
    <br>愛有好多種,最愛係太太,但知道同ex sl性格最夾,一齊最開心舒服.
    <br>其實,妳sl同佢太太離左婚未呀?大把男人話離婚,根本同太太不知幾恩愛
    <br>
    <br>又好似好有道理咁..

• 知道又點????
    <br>
    <br>愛唔等如佔有, 歌都有得唱.............

• 道理還道理.佢氹到妳好所謂愛佢既,我地講咩其實無用.
    <br>最主要妳想點同佢將來既關係.
    <br>

• NICK replied at 2010-06-23 3:29 am
    <br>知道又點????
    <br>
    <br>愛唔等如佔有, 歌都有得唱.............
    <br>
    <br>get 唔到, 對我黎講唔明

• zen_men replied at 2010-06-23 3:30 am
    <br>道理還道理.佢氹到妳好所謂愛佢既,我地講咩其實無用.
    <br>最主要妳想點同佢將來既關係.
    <br>
    <br>我想>佢從來無呃我, 或者佢親口講我知佢呃我

• 我都要sleep
    <br>明天再傾吧~
    <br>
    <br>謝謝意見''
    <br>
    <br>或者..有個女仔肯幫我試佢, 比我親眼睇到我會死心! (都係我宜家估計)

• 女人,永遠想知個答案由男人口中講出.
    <br>但真又好,假又好,有分別咩?
    <br>我係佢, 都話無呃妳,最愛係妳添,叫妳唔好亂諗野.亂諗野,就係妳唔岩,妳錯.
    <br>男人無噤笨,講真話,而無左一個隨叫隨到既性伴侶.

• zen_men replied at 2010-06-23 3:38 am
    <br>女人,永遠想知個答案由男人口中講出.
    <br>但真又好,假又好,有分別咩?
    <br>我係佢, 都話無呃妳,最愛係妳添,叫妳唔好亂諗野.亂諗野,就係妳唔岩,妳錯.
    <br>男人無噤笨,講真話,而無左一個隨叫隨到既性伴侶.
    <br>點解佢有老婆又要搵性佯侶? 悶?

• ok.明晚再傾.
    <br>如果有時妳想msn傾,妳可以add我.
    <br>[email protected]

• 男人好enjoy追既感覺,同埋想sex有新鮮感,所以找sex partner.

• zen_men replied at 2010-06-23 3:42 am
    <br>男人好enjoy追既感覺,同埋想sex有新鮮感,所以找sex partner.
    <br>
    <br>明白.. see u la

• goodnight oreal.

• oreal replied at 2010-06-23 3:26 am
    <br>zen_men replied at 2010-06-23 3:25 am
    <br>噤最後都係sex,即係佢講一套做一套囉.可信度係零.
    <br>
    <br>又好似好有道理咁..
    <br>how can u believe in liars?

• hi...oreal , 唔知可唔可以同妳msn傾呢 , 可以就add我啦
    <br>[email protected]

Log in to reply