很不開心~七年的感情就這樣完了

• 假果個唔係度, 襯佢捉我唔到閃入~~~~仲未收工?

• maymay replied at 2010-06-12 5:39 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>假果個唔係度, 襯佢捉我唔到閃入~~~~仲未收工?
    <br>=================================================================
    <br>6 點收喇 ~~ 你今日都要返工 ??
    <br>

• 你快 d 轉過個名入黎傾計喇 ~~
    <br>

• 要丫....12:59同我亞head一齊企係門口get set啦hahaha
    <br>
    <br>轉左工好輕鬆啦...雖然一樣無system!
    <br>
    <br>好
    等我諗下開咩a/c襯番你個衰樣先

• wait for you

• 走鬼丫)))))))))) hahahahahaha

• 唔駛等啦~唔敢啦T^T

• 我都閃人喇 ~~
    <br>

• . replied at 2010-06-12 5:56 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>wait for you
    <br>=================================================================
    <br>你同我講呀 ?? kekekeke
    <br>

• ^_^P

• maymay<br /><br />又係你....<br /><br />hehehe

• cha replied at 2010-06-12 6:13 pm
    <br>maymay
    <br>
    <br>又係你....
    <br>
    <br>hehehe
    <br>===================================
    <br>
    <br>又邊個?????!!!!!
    <br>

• <p>驚悶親我...</p>

• FIRE^_^ replied at 2010-06-12 2:01 am
    <br>
    <br>
    <br>其實不是第一天的事,由一開始已經是這樣~曾經有好過,但現在又打回原形~
    <br>
    <br>
    <br>7年黎都係咁???? 咁都可以捱到7年???? are u kidding me????
    <br>
    <br>抑或老兄你搞錯了,or日有所思夜有所夢,以為自己真係同佢拍緊拖,其實只係暗戀緊人

• longann replied at 2010-06-12 3:03 pm
    <br>Fire
    <br>
    <br>你的行徑實在有點小朋友.
    <br>
    <br>如果我是女的, 相信會有類似的反應. 什至早早跟你分手, 她已經很遷就你.
    <br>
    <br>
    <br>同意. 版主很不成熟. 有乜可能限制另一半的社交活動. 好多方面都睇得出佢好大男人. 乜你認為佢因為你而吾同其他男仔/友人玩或著你喜歡既衫就叫對你好? 咁你真係幼稚到不堪. 乜你為左你而作出呢種種改變而暗暗自喜,其實你應該流冷汗,因為呢d因為別人而作出既改變,就正正係危機既伏線. 你明與吾明都好啦.
    <br>
    <br>我覺得佢走得好啱,佢同你一齊係吾會有幸福架.

• longann replied at 2010-06-12 3:03 pm <br />----------------------------------------------------------------- <br />Fire <br /><br />你的行徑實在有點小朋友. <br /><br />如果我是女的, 相信會有類似的反應. 什至早早跟你分手, 她已經很遷就你. <br /><br /><br /><br /><br />你正一屎撈人

• 兩個人一齊,都係睇夾唔夾。
    <br>你話佢既缺點,佢又話你既缺點。
    <br>睇版主你講既情況,你自己既問題都唔係細。
    <br>當然你可以搵個乜都聽晒你話,好夾既女朋友…
    <br>但係你自己都應該認識自己係個點既人,有乜野問題。
    <br>呢個世界唔係出聲話人先果個就係冇問題果個,共勉之…
    <br>
    <br>好多人好鍾意控制其他人,亦有好多人天生奴隸命,好鍾意自動放棄自己
    <br>既自由…

• S & M lor

• 真正偉大既愛情,係可為對方犠牲一d對自己重要既野,而吾係為迎合對方而將自己本性改變,咁既關係係吾健康既關係,只睇幾時爆煲

Log in to reply