應該跟她結婚嗎?

• hansonweng replied at 2010-06-11 1:10 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>啊... replied at 2010-06-11 12:57 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>hansonweng replied at 2010-06-11 9:27 am
    <br>
    <br>冇錯, 而家係有一條刺仲未拔走, 當然我係愛佢, 所以要放棄係做唔到, 將來可能會冇事, 係呢個moment我都未有答案!?
    <br>
    <br>>>> 我認為要拖住先.
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>都係既, 而家要講話放棄或接受, 都仲未係時候, 唉...........
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>咁而家你地相處好嗎?
    <br>

• 阿仔, 一定唔好結婚, 將來一定後悔...婚後分分鐘搞三搞四, 到時你仲傷,
    <br>

• 應該跟她結婚嗎?
    <br>
    <br>5好意思、算我直接、如果衣個問題你都可以問得出口的話=対衣份感情以経存有懷疑不信任、不管幾歳、結婚5等如為結婚而結婚。
    <br>我建議你也許比小小時間自己冷静下(2,3個月)之後、再問下自己係5係可以接受対方、愛護対方、包括佢的優点和決点。
    <br>未想清楚之下只会傷害大家、5剩只係你1個、以後有乜吵架時、忍5住又将以前5開心事攞出来講、如果真係有甘嘅情況、又何必呢!
    <br>我相信亦5係你想見到的!5好再問人啦!問自己、問番自己個心!

• Majority rules
    <br>
    <br>Leave her..........

• jchan73 replied at 2010-06-12 12:34 am
    <br>應該跟她結婚嗎?
    <br>
    <br>5好意思、算我直接、如果衣個問題你都可以問得出口的話=対衣份感情以経存有懷疑不信任、不管幾歳、結婚5等如為結婚而結婚。
    <br>我建議你也許比小小時間自己冷静下(2,3個月)之後、再問下自己係5係可以接受対方、愛護対方、包括佢的優点和決点。
    <br>未想清楚之下只会傷害大家、5剩只係你1個、以後有乜吵架時、忍5住又将以前5開心事攞出来講、如果真係有甘嘅情況、又何必呢!
    <br>我相信亦5係你想見到的!5好再問人啦!問自己、問番自己個心!
    <br>
    <br>
    <br>完全同意.不過你都唔係今日第一個同佢咁講架啦.睇嚟佢應該聽唔明你講咩.唉.
    <br>

• 小魚 replied at 2010-06-12 1:38 am
    <br>jchan73 replied at 2010-06-12 12:34 am
    <br>應該跟她結婚嗎?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>完全同意.不過你都唔係今日第一個同佢咁講架啦.睇嚟佢應該聽唔明你講咩.唉.
    <br>
    <br>各位友位, 完全收到你地意見, 會慎重考慮! 多謝!
    <br>

• smart

Log in to reply