想揾個34歲以下靚女分享幾支好紅酒.

• heineken先生
    <br>咁你幾時開酒呢?

• 有紅酒牌子叫heineken既咩? <br /><br />by podcasting - 02/24/10 17:25 <br /><br />heineken 係 名, 冇人話係紅酒名<br /><br /><br /><br />唉~~~ 咁咪無聊lor<br />你話飲紅酒, 點都拋個紅酒名出來, 整個啤酒名出來, 人地仲以為你發明heineken 溝紅酒飲, 咁咪煞風景lor<br /><br /> <br />

• 你話飲紅酒, 點都拋個紅酒名出來, 整個啤酒名出來, 人地仲以為你發明heineken 溝紅酒飲, 咁咪煞風景lor
    <br>
    <br>by podcasting - 02/24/10 17:40
    <br>
    <br>係你無聊先咁諗, 你個網名咪一q樣. 名來之嘛, 諗到咩咪咩

• 即係我開post話想請人食法國餐, 又整個公仔面做名, 咁咪無聊lor<br /><br />

• heineken先生
    <br>咁你幾時開酒呢?
    <br>
    <br>by 酒鬼 - 02/24/10 17:39
    <br>
    <br>你想幾時? 但係你會唔會飲完上來話飲平野嫁. 哈.
    <br>仲有你叫左2個靚女一齊未先?

• 即係我開post話想請人食法國餐, 又整個公仔面做名, 咁咪無聊lor
    <br>
    <br>by podcasting - 02/24/10 17:42
    <br>
    <br>咁我揾人食日本菜, 我改個名叫john 就好無聊? 咁上得來呢度有邊個唔無聊, 即係你好q忙都仲上來留言咁話?
    <br>
    <br>咪玩啦咁大個人, 我諗清楚先好講好唔好?

• 咪玩啦咁大個人, 你諗清楚先好講好唔好?
    <br>
    <br>by heineken - 02/24/10 17:46

• 所以話你飲開heineken 就唔好飲紅酒喇~~~  都唔係話你唔可以咁改名, 話你改得唔貼題, 想像力唔得活潑.....<br /><br />

• 你個人意見代表什麼? 你唔係想扮吖曾生下話?

• 我個人意見咪代表我個人lor~~~~  關曾生咩事呢, 唉, 連曾生都講埋, 咁咪無聊lor

• 酒無分價錢,好飲就得啦,個個人口味唔同,搵到自己鐘意就記得來買lor
    <br>我係酒鬼,唔係色鬼,邊敢去搵靚女吖 :P

• 酒鬼 replied @ 2010-02-24 5:35 pm
    <br>
    <br>34女 replied @ 2010-02-24 5:31 pm
    <br>
    <br>所以我淨係捨得買407黎飲, 707係朋友送既....407同707都差好遠, 相信grange一定係好酒. <---hehe, grange我都係等人請先有得飲...

• 係呀~~~ 以前鄉下釀d黃酒好飲, 上善如水牌清酒都係一絕, 食中餐最好飲花彫, 最香係五釀液, 打邊邊飲凍啤一流~~~  至於紅酒, 最好買幾支貴野, 然後上網請34歲以下既女人飲~~~<br /><br />

• 酒鬼 replied @ 2010-02-24 5:35 pm
    <br>
    <br>34女 replied @ 2010-02-24 5:31 pm
    <br>
    <br>所以我淨係捨得買407黎飲, 707係朋友送既....407同707都差好遠, 相信grange一定係好酒. <---hehe, grange我都係等人請先有得飲...
    <br>--------------------
    <br>我仲未搵到人請我飲呢......
    <br>
    <br>我唔係靚女, 幫唔到你叫版主開酒tim....

• 酒鬼 replied @ 2010-02-24 5:56 pm
    <br>
    <br>酒無分價錢,好飲就得啦,個個人口味唔同,搵到自己鐘意就記得來買lor
    <br>--------------------
    <br>我唔信3,40蚊既紅酒會好飲lor.....
    <br>

• 34女
    <br>我都係去澳洲同英國d朋友知我係酒鬼請我飲,自己就真係買唔落手,都唔知幾時再有得飲啦
    <br>版主d酒...唉,我都係無行啦...

• 34女
    <br>法國有好多酒好平好好飲,配法國菜一流,不過就唔好望好飲到似d貴嘢啦,但有佢地terroir

• 呀,飲下飲下又飲完成支muscat... =.="

Log in to reply