識左 sp 比唔識 sp 之前更加寂寞,更加唔開心 (買左部 iphone 比佢做聖誕禮物, 佢好開心, 但佢聖誕要陪老婆, 一份禮物都買唔到比我, 一個 sms/msn message 都冇, 想打比佢, 佢電話又唔通, 點解有 sp 我一 d 都唔開心)

• <font color="#666666">sad replied @ 2009-12-26 12:26 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="WIDTH: 600px; OVERFLOW: hidden">係佢話想要部 iphone 我至買比佢, 因為佢話佢老婆唔比佢買, 我對佢真係好好, 佢要咩我都比佢, 點解連一個 sms 佢都唔會 send 比我</div>
    <br><br /><br />你真係吾識做. 你無啦啦買部iphone  比佢, 叫佢點同老婆解釋點黎? 除左話抽奬抽返黎,中有乜其他好藉口? 買部iphone 就話自己係真正對佢好,咪笑死我啦. 咁不如你買層樓比佢,佢呢一世都會當你神咁拜添

• sad,
    <br>你有冇bf/hubby?

• 你係咪太需要人陪.. 所以被佢的話哄騙左咋..
    <br>
    <br>理論上, sp 要熟左先有機會當情人.. 除非你貪佢靚仔
    <br>
    <br>by wizard - 12/26/09 12:53
    <br>
    <br>佢唔靚仔嫁, 仲成面暗瘡, 係佢話唔想同佢老婆一齊, 我至會同佢一齊

• sad,
    <br>
    <br>by haro - 12/26/09 12:55
    <br>
    <br>我單身嫁

• 我諗廿萬既錶唔係個個可以話送就送

• sad,
    <br>咁你同唔同我一齊呀?

• sad replied @ 2009-12-26 12:50 pm
    <br>
    <br>做左兩次, 因為佢唔係咁多時間可以見我
    <br>------------------------------------------------------
    <br>why dont u find a guy can spend more time with u ??

• 你真係吾識做. 你無啦啦買部iphone 比佢, 叫佢點同老婆解釋點黎? 除左話抽奬抽返黎,中有乜其他好藉口? 買部iphone 就話自己係真正對佢好,咪笑死我啦. 咁不如你買層樓比佢,佢呢一世都會當你神咁拜添
    <br>
    <br>by diamond - 12/26/09 12:55
    <br>
    <br>你講得好岩, 果日比部 iphone 佢, 佢真係好唔開心, 需然佢係好想要, 但見佢塊面既 color 真係好肉酸

• sad replied @ 2009-12-26 12:56 pm
    <br>
    <br>
    <br>sad,
    <br>
    <br>by haro - 12/26/09 12:55
    <br>
    <br>我單身嫁
    <br>----------
    <br>
    <br>我都係單身wor有冇興趣

• 我諗廿萬既錶唔係個個可以話送就送
    <br>
    <br>by bb - 12/26/09 12:56
    <br>
    <br>我都係碌咭碌出黎

• 你係要人陪多過真係要 sp 啦...
    <br>
    <br>我呢 d 單身的.. 如果遇到好似你咁的女仔.. 其實都會覺得拾到...
    <br>但利唔利用好呢.. 就要睇個男的本住咩心態同你一齊

• <font color="#666666">sad replied @ 2009-12-26 12:50 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="WIDTH: 600px; OVERFLOW: hidden">做左兩次, 因為佢唔係咁多時間可以見我</div>
    <br><br /><br />應酬兩次就有部iphone, 我都想揾個咁既sp

• 我搵男 sp , 都冇一個會送野比我 :(
    <br>個個都係要 sex, 唔會送野架
    <br>

• <font color="#666666">sad replied @ 2009-12-26 12:59 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="WIDTH: 600px; OVERFLOW: hidden">我諗廿萬既錶唔係個個可以話送就送 <br /><br />by bb - 12/26/09 12:56 <br /><br />我都係碌咭碌出黎</div>
    <br><br /><br />呀姐,你係文員仔一個,點有本事碌到廿萬咭呀?我吾係好信你講既野

• sp 其實一個月見兩次差唔多啦, 想見幾多次呀?

• kitty,
    <br>你想人送咩呀?

• 呀姐,你係文員仔一個,點有本事碌到廿萬咭呀?我吾係好信你講既野
    <br>
    <br>by 亂吹一通 - 12/26/09 13:01
    <br>
    <br>我只想搵人傾下, 係你地問我至答, 答左你地又唔信, 算! 我會再等我 sp 搵我
    <br>
    <br>你地真係好討厭, 又要人講, 又要唔信, 好在冇搵你地做我既 sp !!!!

• kitty replied @ 2009-12-26 1:01 pm
    <br>
    <br>
    <br>我搵男 sp , 都冇一個會送野比我 :(
    <br>個個都係要 sex, 唔會送野架
    <br>-----------------------------
    <br>有呀重好多億tin

• 呢度係有人亂吠的.. 理得佢地
    <br>
    <br>不過.. 係唔值得咁做.. sp.. 唔會係你的情人..
    <br>就算佢口口聲聲話會放棄老婆都好
    <br>起碼佢放棄左先算

• 廿萬信用咭真係要好鐘意個sp先做得到...

• 不過你咁樣做都係你一湘情願既想法..有物質既關係通常都唔可以買到真感情

• Sad, 只要自已覺得無問題就得 想做就做
    <br>你唔係活係其他人生活 唔洗理其他人

• sad 妳 sp 係羅厚恩?

• If this guy see this thread.., please treat her better, and paid for her iphone now!!!!!
    <br>
    <br>Miss SAD...if u have BF.., then..find a better SP.. u must have your reasons for having a SP..., if no bf.., never give up..to find a good bf.. Good luck

• 好采仲未買野比我sp

• 「佢唔靚仔嫁, 仲成面暗瘡, 係佢話唔想同佢老婆一齊, 我至會同佢一齊」 --> 男人既說話,只係要黎聽,唔係要黎信ga!!!<br /><br />要信就信你自己睇到既事實啦!! 事實佢真係無陪你,亦都無聽過你電話.... <br /><br />不如你搵過另一個對自己好既男朋友啦!!! 呢段sp 關係再keep 落去,你都未必會得到幸福<br /><br />wish u all the best~~~~

• 絕對係蝕本

• Ssad, it is really sad that U believe him. Someone tells U he loves U but too busy to call U,... dun be silly, one minute in the bath room is good enough to send U an SMS...
    <br>
    <br>I never ask my SL for a gift, dun be silly and sun be used...

• <font color="#666666">bb replied @ 2009-12-26 1:12 pm<br /><br /></font>
    <br><div style="WIDTH: 600px; OVERFLOW: hidden">廿萬信用咭真係要好鐘意個sp先做得到...</div>
    <br><br /><br />廿萬? 版主一年都揾到咁多啦! 如果碌廿萬咭買野比條仔, 你真係蠢過隻豬. 冇得救. 直情係抵死個隻.

• sad<br />可以msn 一齊傾計嗎? [email protected]

• 唉..你應該買比我..我做你sp好過
    <br>
    <br>sp關係冇將來..只是換一天開心
    <br>
    <br>你都係唔好望佢會為你唔要老婆
    <br>
    <br>

Log in to reply