呢一刻好鬼悶想搵人傾下計~

• 一條友 replied at 2010-03-20 4:33 pm
    <br>呢個先係我致命傷....咪又係要一個人搵地方坐低食嘢囉~
    <br>
    <br>係喎, 咁你除左買返屋企食,
    <br>會唔會買D野飲小食, 一路行一路食?

• 無頭鬼?唔使驚啦,平生不作虧心事,半夜敲門也不驚,更何況今夕吾軀歸古土,他朝君體也相同,怕咩呀!哈哈~~

• <div class="topic_reply_info">傻佬 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 4:36 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">一個人 <br />諗野好似係用腦,唔係用心臟架喎!<br /><br /><br />回應想往事</div>

• <table cellspacing="0" cellpadding="8" width="580" border="0">
    <br> <tbody>
    <br> <tr class="topic_form_bg">
    <br> <td valign="top">
    <br> <div class="topic_reply_info">傻佬 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 4:40 pm </font></span></div>
    <br> <div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">無頭鬼?唔使驚啦,平生不作虧心事,半夜敲門也不驚,更何況今夕吾軀歸古土,他朝君體也相同,怕咩呀!哈哈~~</div>
    <br> =========<br />我係咁以講下無頭鬼, 你似乎都係一個幾認真的人</td>
    <br> </tr>
    <br> <tr class="topic_form_bg">
    <br> <td> </td>
    <br> </tr>
    <br> </tbody>
    <br></table>

• 小心見到個無頭鬼
    <br>
    <br>點解會諗到撞鬼架呢?

• 奇毒 replied at 2010-03-20 4:40 pm
    <br>一條友 replied at 2010-03-20 4:33 pm
    <br>呢個先係我致命傷....咪又係要一個人搵地方坐低食嘢囉~
    <br>
    <br>係喎, 咁你除左買返屋企食,
    <br>會唔會買D野飲小食, 一路行一路食?
    <br>
    <br>====================================
    <br>
    <br>唔會架, 我自己覺得女人咁樣唔多好睇....(純粹係我既觀點)
    <br>因為我好介意人哋點睇我架~
    <br>
    <br>

• 細個比呀媽嚇得多

• 唔會架, 我自己覺得女人咁樣唔多好睇....(純粹係我既觀點) <br />因為我好介意人哋點睇我架~ <br /><br />我見到自己喜歡食的小食,會買黎一路行一路食

• 一條友 replied at 2010-03-20 4:48 pm
    <br>唔會架, 我自己覺得女人咁樣唔多好睇....(純粹係我既觀點)
    <br>
    <br>但係個D路人個個都唔識既, 點解反而會咁介意?

• 但係個D路人個個都唔識既, 點解反而會咁介意?<br />女仔係吾同慨...

• 唔會架, 我自己覺得女人咁樣唔多好睇....(純粹係我既觀點)
    <br>
    <br>我見到自己喜歡食的小食,會買黎一路行一路食 x2 (可慳返好多時間,同埋覺得特別好味)
    <br>
    <br>
    <br>

• 一個人
    <br>唔係認真,我做人好求其,諗到咩咪講咩,傻既人無咩機心,只求開心!

• 我悶到一路同你地傾, 一路咬緊瓜子

• 細個比呀媽嚇得多
    <br>
    <br>咁易見,係就要買埋6合彩喇

• 我悶到一路同你地傾, 一路咬緊瓜子
    <br>
    <br>小心喉嚨發炎,唔好食咁多

• 一個人
    <br>似乎同我傾計應該係好悶......咁我都係耍退會好d~~

• 但你比我感覺你都係一個較為敏感的人

• 奇毒 replied at 2010-03-20 4:49 pm
    <br>一條友 replied at 2010-03-20 4:48 pm
    <br>
    <br>================================
    <br>係呀....我由細到大都係咁架, 我知我咁樣唔啱, 但我真係做唔到....
    <br>
    <br>
    <br>一個人
    <br>其實我連去買都唔太敢.....
    <br>
    <br>

• ^^
    <br>若果見到就要買六合彩,咁可能會買好多次先得囉

• <div class="topic_reply_info">^^ <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 4:52 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">細個比呀媽嚇得多 <br /><br />咁易見,係就要買埋6合彩喇</div>
    <br><br /><br />啋啋啋!! kaka<br /><br /><br /><br />
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">一個人 <br />似乎同我傾計應該係好悶......咁我都係耍退會好d~~</div>
    <br>點會呢?你又諗多咗!同你傾傾下,發覺原我比你更直言 ~

• <div class="topic_reply_info">^^ <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 4:51 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">唔會架, 我自己覺得女人咁樣唔多好睇....(純粹係我既觀點) <br />因為我好介意人哋點睇我架~ <br /><br />我見到自己喜歡食的小食,會買黎一路行一路食 x2 (可慳返好多時間,同埋覺得特別好味) <br /></div>
    <br>~~~~~~~~~~~~~~~~<br />係我為食, 忍吾到口,同埋係街食有feel (風味)

• ^^
    <br>若果見到就要買六合彩,咁可能會買好多次先得囉
    <br>
    <br>
    <br>touch wood...我無幾何見到,唔駛買咁多次

• 係我為食, 忍吾到口,同埋係街食有feel (風味)
    <br>
    <br>有時有d野食,等下就唔好食,係即食先最好味

• 一個人 replied at 2010-03-20 4:51 pm
    <br>女仔係吾同慨...
    <br>
    <br> 一條友 replied at 2010-03-20 4:54 pm
    <br>係呀....我由細到大都係咁架, 我知我咁樣唔啱, 但我真係做唔到....
    <br>一個人
    <br>其實我連去買都唔太敢.....
    <br>
    <br>
    <br>原來係咁, 咁又無話岩唔岩, 只係自己比較辛苦.....
    <br>但咁你肚餓想食既時候點算, 又無人係你身邊幫你買?
    <br>你會唔會因為咁本來係好想去街玩, 但又結果無出去?迫自己屈係屋企?
    <br>

• 我平時好少入馬會...成世人去過唔夠三次~
    <br>幾次都係陪人去買六合彩, 次次D人見到我都好似當我係異形咁...連我同事都有呢個感覺, 佢地話以後都唔敢再叫我陪去馬會~

• 一個人
    <br>或者真係敏感,但我知係同我個人經歷有關,又或者係我危機感過強,是但啦,總之我個人停低,但個腦一定會繼續諗野

• 一個人 <br />其實我連去買都唔太敢..... <br /><br />=======<br /><br />一條友 係我冇儀態, 其實好多女仔都好似你咁, 我都講咗,我為食呀

• 一個人 replied at 2010-03-20 4:51 pm
    <br>女仔係吾同慨...
    <br>=======================
    <br>你唔係女仔咩?

• <div class="topic_reply_info">傻佬 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 4:54 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">^^ <br />若果見到就要買六合彩,咁可能會買好多次先得囉<br /><br /><br />下?咁咪要見好多次...!!!!好驚</div>

• <div class="topic_reply_info">一條友 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:02 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">一個人 replied at 2010-03-20 4:51 pm <br />但係個D路人個個都唔識既, 點解反而會咁介意? <br />女仔係吾同慨... <br />======================= <br />你唔係女仔咩</div>
    <br><br /><br />一個靚女,但為食, 無儀態

• ^^
    <br>你返工應該係公司見唔少屎忽鬼,點會見唔到,唔通你公司真係咁太平,係就講聲我轉去你度做,人工低我都ok架,最少唔使煩咁多~哈哈~

• 原來係咁, 咁又無話岩唔岩, 只係自己比較辛苦.....
    <br>但咁你肚餓想食既時候點算, 又無人係你身邊幫你買?
    <br>你會唔會因為咁本來係好想去街玩, 但又結果無出去?迫自己屈係屋企?
    <br>==========================
    <br>
    <br>我會自己買野食既, 不過睇下去邊度買囉, 有時有人幫我買....
    <br>無咪煮麵食囉~

• 傻佬 replied at 2010-03-20 5:04 pm
    <br>^^
    <br>你返工應該係公司見唔少屎忽鬼,點會見唔到,唔通你公司真係咁太平,係就講聲我轉去你度做,人工低我都ok架,最少唔使煩咁多~哈哈~
    <br>
    <br>
    <br>哈哈, 如果見親屎忽鬼都要買六合彩, 咁真係破產都唔掂XD

• ^^
    <br>
    <br>我都唔駛返工,極其量我就係果隻所謂屎忽鬼囉

• 哈哈, 如果見親屎忽鬼都要買六合彩, 咁真係破產都唔掂XD
    <br>
    <br>
    <br>買得多...機會多嘛

• ^^
    <br>it"s you??
    <br>係咪你????
    <br>

• 奇毒
    <br>屎忽鬼都係鬼黎,仲衰過原裝正版,果d都最多係嚇下你,屎忽鬼分分鐘攪到你雞毛鴨血呀

• ^^
    <br>it"s you??
    <br>係咪你????
    <br>
    <br>係呀!~ 打到自己都唔知叫乜水~ahaha sorry

• <div class="topic_reply_info">傻佬 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:00 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">一個人 <br />或者真係敏感,但我知係同我個人經歷有關,又或者係我危機感過強,是但啦,總之我個人停低,但個腦一定會繼續諗野<br /><br /><br />好一個傻瓜! 個腦點會有吾諗野的時候? 瞓緊都會發夢!<br />人一到幾廿廿廿歲,點都好有返d 經歷, 你有,我有,我相信其他人都有.放開d 睇開d,接受發生的事.(我講係好容易)</div>

• 一條友 replied at 2010-03-20 5:05 pm
    <br>我會自己買野食既, 不過睇下去邊度買囉, 有時有人幫我買....
    <br>無咪煮麵食囉~
    <br>
    <br>咁咪好慘, 你係咪同屋企人一齊住架, 係都好D, 如果唔係就真係淒涼....

• ^^
    <br>咁醒既???
    <br>無出暗號你都知...

• <table cellspacing="0" cellpadding="8" width="580" border="0">
    <br> <tbody>
    <br> <td valign="top">
    <br> <div class="topic_reply_info">傻佬 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:04 pm </font></span></div>
    <br> <div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">^^ <br />你返工應該係公司見唔少屎忽鬼,點會見唔到,唔通你公司真係咁太平,係就講聲我轉去你度做,人工低我都ok架,最少唔使煩咁多~哈哈~<br /><br />hahaha! 我係比人見個隻......kakkaka! </div>
    <br> </td>
    <br> </tr>
    <br> <td> </td>
    <br> <td class="topic_function" valign="middle" align="right"><a class="block" href="javascript:block_user('54564A435C515441', '傻佬', 'A', 'R');">block this user</a> <a class="reply" href="http://community.she.com/messageboard/relationship/?action=post.reply&id=2204959&reply_id=54564A435C515441&mode=text">reply to thread</a> </td>
    <br> </tr>
    <br> </tbody>
    <br></table>

• ^^
    <br>每個人都有經歷,細路仔都有,只係仲深印係腦海、心底既又有幾多,感覺到既又有幾多

• ^^
    <br>咁醒既???
    <br>
    <br>衰左唔駛等人出暗號先知衰左嘛^^

• 一條友 replied at 2010-03-20 5:12 pm
    <br>^^
    <br>咁醒既???
    <br>
    <br> 一條友 replied at 2010-03-20 5:02 pm
    <br>一個人 replied at 2010-03-20 4:51 pm
    <br>你唔係女仔咩?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈, 原來你地大家都相識架?

• <div class="topic_reply_info">一條友 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:12 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">^^ <br />咁醒既??? <br />無出暗號你都知...<br /><br /><br /><br />我都想比人讚下, 我都講返句先<br />
    <br><div class="topic_reply_info">^^ <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:11 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">^^ <br />it"s you?? <br />係咪你???? <br /></div>
    <br></div>

• ^^
    <br>每個人都有經歷,細路仔都有,只係仲深印係腦海、心底既又有幾多,感覺到既又有幾多
    <br>
    <br>入心就差唔多叫做恨忙記住喇喎
    <br>唔好下下入心,個心無乜位..擺太多野會付可唔黎而痛

• 奇毒
    <br>佢地識唔識我就唔知,但我就應該比人點左相,今日好似有好多人識我.....

• 一條友 replied at 2010-03-20 5:12 pm
    <br>^^
    <br>咁醒既???
    <br>
    <br>一條友 replied at 2010-03-20 5:02 pm
    <br>一個人 replied at 2010-03-20 4:51 pm
    <br>你唔係女仔咩?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈, 原來你地大家都相識架?
    <br>
    <br>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    <br>下....乜我地識架咩? 點解我唔知o既??????
    <br>我諗佢地係女仔,我都係(呢樣應該無get錯喇掛=.=)

• 哈, 原來你地大家都相識架?
    <br>=======================
    <br>其實我都唔肯定識唔識, 希望我無搞錯啦~

Log in to reply