溫柔地拭乾你的淚水, 輕輕的擁抱你, 再給你一個甜甜的吻。

• Xian replied @ 2009-11-11 2:13 am
    <br>
    <br>係真唔係?你唔使陪我去,只要晨早六點去到神医門口霸個位就得勒...,對你個夜鬼應該冇乜難度,喺呢度吹完水就啱啱夠鐘出門口,hehe~~
    <br>
    <br>好哇, msn 個地址比小圓子~~~不過今期小圓子越黎越早訓. 唔多夠精神.

• 咁而家去瞓啦~~身體咁差,仲叫我旨意你?幫你攞埋籌順便睇埋,調理吓身子就差唔多....
    <br>
    <br>自身難保吖你!!!

• Xian replied @ 2009-11-11 2:27 am
    <br>
    <br>咁而家去瞓啦身體咁差,仲叫我旨意你?幫你攞埋籌順便睇埋,調理吓身子就差唔多....
    <br>
    <br>自身難保吖你!!!
    <br>
    <br>哈哈
    係工作太忙! 尋夢去 找情人.

• 連去揾周公都起色心,真是...冇得救!
    <br>
    <br>ZZZZZ....

• Xian replied @ 2009-11-11 2:34 am
    <br>
    <br>連去揾周公都起色心,真是...冇得救!
    <br>
    <br>ZZZZZ....
    <br>
    <br>好色之心人皆有之
    <br>
    <br>本線主題如下
    <br>
    <br>"溫柔地拭乾你的淚水, 輕輕的擁抱你, 再給你一個甜甜的吻。"

• 尋夢去 找情人.
    <br>
    <br>>>>
    <br>
    <br>夢中情人, 哈哈~~

• 阿娘~~
    <br>
    <br>今朝小圓子好乖啊! 你一搵仔各方好友立即通知. 小圓子雖然在路上仍立即現身啊!

• 阿娘~~
    <br>
    <br>今朝小圓子好乖啊! 你一搵仔各方好友立即通知. 小圓子雖然在路上仍立即現身啊!
    <br>-----------
    <br>
    <br>有冇咁誇張呀?仲勁過打三條九去尋人???.......乜呢度咁多人咁得閒?(揾另一類"仔"D人都咁踴躍就好囉,唉!)
    <br>-------
    <br>
    <br>本線主題如下
    <br>
    <br>"溫柔地拭乾你的淚水, 輕輕的擁抱你, 再給你一個甜甜的吻。" <<<
    <br>
    <br>咪話我唔提你,「煙剷」D吻唔會甜只會臭死人,記得噴咗mouth freshener先好錫落去,免得唐突佳人 --> 係咁先冇下次...嘿嘿~~~
    <br>

• Xian replied @ 2009-11-11 9:05 am
    <br>
    <br>有冇咁誇張呀?仲勁過打三條九去尋人???.......乜呢度咁多人咁得閒?(揾另一類"仔"D人都咁踴躍就好囉,唉!)
    <br>
    <br>唉阿娘唔好咁講野, 有失你身份及破壞形像. 比"仔"睇得明瘋踴而入踴躍報名攪到書躋堤上頭條就唔好啦.
    <br>-------
    <br>
    <br>本線主題如下
    <br>
    <br>"溫柔地拭乾你的淚水, 輕輕的擁抱你, 再給你一個甜甜的吻。" <<<
    <br>
    <br>咪話我唔提你,「煙剷」D吻唔會甜只會臭死人,記得噴咗mouth freshener先好錫落去,免得唐突佳人 --> 係咁先冇下次...嘿嘿
    ~
    <br>
    <br>吻在唇上甜在心中印於腦海~~~

• longann replied @ 2009-11-11 9:33 am
    <br>
    <br>吻在唇上甜在心中印於腦海~~~ <<<
    <br>
    <br>怕只是"臭在唇上苦在心底茫茫然於腦神經"啫,嘻嘻嘻~~~
    <br>
    <br>返工喇(老細打來催,今朝遲到...),費事同你癲~~
    <br>
    <br>

• ....比"仔"睇得明瘋踴而入踴躍報名攪到書躋堤上頭條就唔好啦.
    <br>-------
    <br>
    <br>(又折回):
    <br>
    <br>乜唔見入親書齋D餓狼都碰一鼻子灰狼狽而逃咩?呢個forum好多「清兵」架?
    <br>哈哈哈!!!

• 早晨呀!
    <br>溫柔地拭乾你的淚水, 輕輕的擁抱你, 再給你一個甜甜的吻。
    <br>
    <br>====
    <br>如果溫柔吻去我的淚水, 會吾會浪漫D, 甜蜜D !!

• What a power of best flirting skills !

• 澄兒 replied @ 2009-11-11 9:55 am
    <br>
    <br>早晨呀!
    <br>溫柔地拭乾你的淚水, 輕輕的擁抱你, 再給你一個甜甜的吻。
    <br>
    <br>====
    <br>如果溫柔吻去我的淚水, 會吾會浪漫D, 甜蜜D !!
    <br>
    <br>溫柔吻去你的淚水, 輕輕的擁抱你, 再給你一個甜甜的吻。
    <br>
    <br>會不會變得急色一點, 四處吻...
    <br>
    <br>無疑單獨去看"溫柔吻去我的淚水" 比較浪漫. 但三種不同的動作比兩種構成的動態圖晝會不會比較浪漫一點?!
    <br>
    <br>(哈哈~~ 不會再解構)
    <br>

• jackie replied @ 2009-11-11 9:58 am
    <br>
    <br>What a power of best flirting skills !
    <br>
    <br>It's not a flirting skill but how you use your heart to act!

• Good morning longann
    <br>please teach me how to use your heart to act a thread ?

• longann replied @ 2009-11-10 9:14 pm
    <br>
    <br>嗨~~啊... 好耐冇見啦.
    <br>......................
    <br>
    <br>係呀!
    <br>近來好嗎?

• Hi LoveKiller you are the master!
    <br>
    <br>嗨~~~啊...近來事忙

• longann
    <br>
    <br>Since when I become a master of fool. kakaka !!

• 將厚厚的窗節簾拉下
    <br>蓋掉窗外的夜色
    <br>將燈關上
    <br>一遍漆黑
    <br>靜靜的等待...
    <br>腳步聲由遠而近
    <br>大門打開
    <br>.....
    <br>趕忙打著火
    <br>漆黑中燭光照著你的笑臉
    <br>
    <br>第一次給你唱
    <br>
    <br>Happy birthday to you...
    <br>

• 唓!咁懸疑,仲以為今晚講鬼故添...原來係賀壽~~

• Xian replied @ 2009-11-11 10:36 pm
    <br>
    <br>唓!咁懸疑,仲以為今晚講鬼故添...原來係賀壽~~
    <br>
    <br>
    <br>哈哈~
    <br>
    <br>淨係識笑

• 淨係識笑~~<<<
    <br>
    <br>笑乜嘢?你今日大出血,係苦笑唧卦?定抑或强顏歡笑吖?

• OK 喎...比得好爽!

• 如果出血嘅係人地荷包,你梗爽架..

• 阿娘慢慢猜
    <br>
    <br>娘今日好的未啊?

• longann replied @ 2009-11-11 10:48 pm
    <br>
    <br>阿娘慢慢猜
    <br>
    <br>娘今日好的未啊?
    <br>---------
    <br>猜來做乜,又冇我份,哼!
    <br>
    <br>擒晚冇飲葯,今日白天都有出少少,而家煲緊药...
    <br>
    <br>Tmw又論到我上司放大假...唉!好唔想返工見到大老板,佢一返香港我就同佢開片,覺得佢好煩...唔知幾時會失控掟file落佢塊面呢....

• 記住準時排隊睇醫生
    <br>
    <br>放病假 or 唔撈 or 唔理佢 or 接受佢 or 催眠自己 or 出去開會 or 聽而不聞 or filter all 廢話 or 煩過佢 or 訓練EQ or.....

• 1.體諒老人家
    <br>2.訓練EQ
    <br>3.借聾耳陳
    <br>4.轉移視線,陪佢講股票
    <br>5.都係再訓練EQ
    <br>6.唔撈(想咗好耐),但係又唔知做乜好..
    <br>
    <br>So down...fatigue..
    <br>
    <br>

• 推開了門 如星火光慢慢移近
    <br>閉上了眼 靜聽你柔情的祝福
    <br>心 甜了
    <br>我 笑了
    <br>

• 緊緊的擁抱你,再多給你溫暖。俏俏地跟你耳語, 心中一片寧靜。抱你親你~
    <br>

• To a good friend and lovely
    <br>
    <br>Cheer up!
    <br>
    <br>

• 俏俏的話 言猶在耳
    <br>熱暖體溫 流轉在身

• <br>
    <br>
    <br>Hayley Westenra - Amazing Grace (Live)

• 俏俏的話 言猶在耳
    <br>熱暖體溫 流轉在身

• <br>
    <br>
    <br>
    <br>Juan Serrano "Bulerias en La menor"

• 有時
    <br>人不需要安慰
    <br>不需要同情
    <br>不需要體貼
    <br>
    <br>只需要有個人在旁靜靜陪伴
    <br>已經是最大的幸福
    <br>^^

• <br>
    <br>不著意, 沒要求, 放下手邊的事, 只專注一件事情, 靜靜在旁陪伴, 何等光景!

• 事忙, 抱恙, 百般煩擾, 又寒又冷, 胡亂找了一把藥吃. 睡得"滿天星鬥, 七葷八素".
    <br>
    <br>早上一通電話喚醒我起床, 暈頭轉向中心頭一甜. 你記著我.

• 浮塵俗世 replied @ 2009-11-16 10:20 pm
    <br>
    <br>有時
    <br>人不需要安慰
    <br>不需要同情
    <br>不需要體貼
    <br>
    <br>只需要有個人在旁靜靜陪伴
    <br>已經是最大的幸福
    <br>^^
    <br>
    <br>~寫得好~

• 事忙、抱恙、
    <br>百般煩擾、又寒又冷
    <br>電話徹夜未響
    <br>長夜寂靜無聲
    <br>卻也樂得清靜
    <br>
    <br>靜夜夢中相見
    <br>竟比現實心甜

• 龍眼哥哥
    <br>小心身子
    <br>你就好啦
    <br>有人關心你

• longann replied @ 2009-11-18 10:25 am
    <br>
    <br>事忙, 抱恙, 百般煩擾, 又寒又冷, 胡亂找了一把藥吃. 睡得"滿天星鬥, 七葷八素".
    <br>
    <br>早上一通電話喚醒我起床, 暈頭轉向中心頭一甜. 你記著我.
    <br>-------------
    <br>
    <br>小圓子,早
    <br>
    <br>天氣嚴寒,病了速看医生,拖久了無益,對了,若是感冒剛起,喝杯熱咖啡再喝兩杯熱水,有助殺菌排出體外。
    <br>
    <br>中午吃點粥,清淡一點。(北平燒鴨留在夢�埵^味吧...嘻~)
    <br>
    <br>出外記得加衣穿暖一點!

• <span style="font-weight: bold;">久別重蓬,喜不勝收!</span><br />龍眼兄,保重保暖,送你一食評引死你!<br />Xian君,已經昇了娘娘級別,一介草民草蓆要自宮入宮相見!<br />Forgetrouble 妹不在,小包妹肚子餓嗎?<br />龍眼兄,那個Loner居士條thread喺邊?轉告給她╱他,一齊叫鴨食啦。<br /><br />http://community.she.com/messageboard/relationship/?action=view.topic&id=2208306

• 可憐的... 病倒了...
    <br>快吃過藥 早點休息 乖乖去睡 別讓我掛心~

• 草蓆兄∼
    <br>初次見面,幸會幸會
    <br>Forgettrouble 妹不在,小包妹肚子餓嗎?
    <br>謝草蓆兄盛意,但小妹實不敢頂替忘憂姊「傻女一名」之地位
    <br>或者等草蓆兄湊夠六人
    <br>我等好來一次table for six啦:)

• 草蓆table for six:<br /><br />龍眼兄<br />Xian君<br />Forgetrouble 儍妹<br />Loner居士<br />小包著少衫流鼻涕俏妹子(十一月一日後新身?新衫?)<br />草蓆<br /><br />三男三女夠分<br /><br />一齊叫鴨食啦。

• 草蓆兄~
    <br>五缺一的時候通知我
    <br>小妹定必奉陪
    <br>不過你句「著少衫流鼻涕俏妹子」真不敢當
    <br>小包著少衫,因為胖,不怕冷
    <br>未有冷倒所以還沒流鼻涕
    <br>「俏妹子」呢…妹我認,但俏不俏就見人見志啦

• 諸君(包括眼兄)請Add [email protected]<br />

Log in to reply