之前有個男性, 好耐無聯絡, 忽然call我但我miss左佢call. 我又唔敢打返比佢想等佢找我又無再找. 最巧合有日居然係街撞到..但佢當睇我唔到why

• 咁你咪唔好彩佢囉.

• 咁即係佢o個日打錯囉

• 或者佢覺得你想避佢, 咁癈事冇癮咪當見你唔到囉!

• 妳企正生果檔邊留意到吖....咁多

• 點解係生果檔邊呀?

• 我當日同別人一齊, 吾係獨自一個
    <br>但佢都可以再打返比我
    <br>但都無再找我
    <br>真係唔明咁之前又call我, 真係咁易打錯咩

• 佢咁做令 我想返起佢, 然後佢又失踨
    <br>我係可以主動找下佢. 但見佢都無再找我我搵佢有咩謂..唔明係咪玩野

• cause u ugly now..

• <br>未係街撞到之前, 個miss call之後佢都幾日無再call, 果時都唔知我有冇ugly now啦

• 想問一問你同個男仔之前係咩關係先? 情侶? 朋友? 點頭之交? 暗戀過你?
    <br>佢見到你果時你feel唔feel倒佢眼神話你知佢認得你? 因為有可能咁耐無見你個樣變左都唔定.. 如果佢無再call back你即係唔係d咩急事囉.. 可能purely想問候下你.. 如果唔係咩急事見你無call back通常都唔會太快打多次比你..

• 可能你出現得太突然
    <br>佢未有心理準備
    <br>所以扮睇唔到

• 想問一問你同個男仔之前係咩關係先? 情侶? 朋友? 點頭之交? 暗戀過你?
    <br>^^^ 朋友加點曖昧, NG知佢有冇暗戀我, 但係NG似係朋友咁簡單.
    <br>
    <br>對方真係冇再 callback我了 ....................

• 過去就由它過去...

• 早前我都試過有個n年無見又唔熟既同學打俾我
    <br>我諗佢應該係打錯
    <br>所以,可能佢真係打錯
    <br>
    <br>或者當日見到你唔係好認得你,所以無叫你

• 又一妄想症發作, 打個電話就可以令妳諗餐死, 幾好玩

• apple replied @ 2009-09-18 3:19 pm
    <br>
    <br>佢咁做令 我想返起佢, 然後佢又失踨
    <br>我係可以主動找下佢. 但見佢都無再找我我搵佢有咩謂..唔明係咪玩野
    <br>
    <br>
    <br>you're really thinking too much...
    <br>men are simple....they wouldn't think that way....
    <br>
    <br>If it's urgent, he will sure call you again or leave you msg....
    <br>perhaps, that day he just feel like saying hi to you .....that's it.
    <br>
    <br>It's really nothing, don't think too much.

• like my ex.
    <br>we broke up 3 years ago and we have no contact.
    <br>
    <br>then few months ago, he called me.
    <br>I missed his call.
    <br>
    <br>Then he called again other day.
    <br>
    <br>He was so urgently to tell me that he's getting married.
    <br>
    <br>so , if he needs to contact you, he would have tons of way of finding you.
    <br>
    <br>

• 佢以為你之前有心吾覆佢,佢尊嚴受損. 一係你再call佢啦,否則應該no friend do la

• 呢個可能性都有
    <br>可能佢以為你唔想同佢做friend, 所以無再搵你/叫你

• 覺得妳完來好樣衰咪唔想理妳囉.

• 閑人 - 10/06/09 18:3
    <br>有乜所謂反正佢唔知就得
    <br>
    <br>bluegirl - 10/06/09 23:14
    <br>我唔係對個個都諗咁多, 但只係唔知為何, 佢個電話, 令我忽然好卦住佢, 但又做唔出打去比佢.. 其實簡單一個call, 做唔到.
    <br>
    <br>佢以為你之前有心吾覆佢,佢尊嚴受損. 一係你再call佢啦,否則應該no friend do la
    <br>by dlsjflksd - 10/06/09 23:30
    <br> maybe - 10/07/09 17:47
    <br>男人係咪好易尊嚴受損對住女性時. 佢本身都幾被動同埋內向既人.
    <br>
    <br>覺得妳完來好樣衰咪唔想理妳囉.
    <br>by 細哥哥 - 10/07/09 21:59
    <br>都有諗過. 但佢個call係 係街撞我之前打來, 隔一排冇打返比我, 再係街撞到. 似乎同我個樣無關. 果日又冇核核突行街.
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 唔可以話尊嚴受損
    <br>
    <br>咁如果覺得人地對自己無興趣,不論做朋友定做咩都好,見好就收啦
    <br>唔通要人地出到聲話你煩先識閃咩,咁咪攞黎瘀

Log in to reply