我同表姐做了愛....

• 多事:
    <br>
    <br>唔同你玩啦,都唔了解我既!人地笑你就話人地燥!睇在我同伯母肚裡面個BB份上,唔嬲你啦,下次唔好啦!要訓啦....BYE

• JIMMY
    <br>
    <br>係既, 冇燥! 不過, 我老豆老母呢排得閒實會探下你既! 橫掂啱啱開咗關! 哈哈...^^

• 叫 jimmy, john ,johnnly 都係澳門朋友.

• JIMMY
    <br>
    <br>
    <br>咦...要行先一步呀! 咁早去見我老豆老母! 記得幫我同佢地打個招呼喎! 唔送啦喎!

• 姦C ?????????吓.....唔係化!
    <br>
    <br>P.S. 係條thread度個個又話自己2幾碎,咁後生就冇父母既愛???真係慘劇
    <br> 都話she度個個4x吹2x;5x吹2x;3x都係吹2x架啦!

• johnnly replied @ 2009-08-26 12:46 am
    <br>
    <br>叫 jimmy, john ,johnnly 都係澳門朋友.
    <br>
    <br>
    <br>你又知既!好嘢喎

• 多事伯伯!
    <br>
    <br>咁老就唔好係度搵食啦,早D休息把啦...同我地D後生仔爭做咩呢!出嚟又俾人彈你

• JIMMY
    <br>
    <br>又唔瞓啦! 驚呀?!
    <br>
    <br>乜你唔係鍾意姦屍既咩?!
    <br>
    <br>原來你係毛都未生齊既後生仔!

• 多事伯伯:
    <br>
    <br>
    <br>見到啦...果兩個唔係你父母嚟架....佢地仲叫我同你講聲:佢地係保良局領養你番嚟架.仲話唔好意思呃左妳40幾年喎....

• 多事伯伯:
    <br>
    <br>唔好咁傷心啦!早D休息啦!唔係聽日返工鐘眼訓架啦,老闆炒你又冇嘢做架啦...

• 傻仔 JIMMY
    <br>
    <br>
    <br>我咪係果個老板lor...哈哈...

• 多事 replied @ 2009-08-26 1:00 am
    <br>
    <br>JIMMY
    <br>
    <br>又唔瞓啦! 驚呀?!
    <br>
    <br>乜你唔係鍾意姦屍既咩?!
    <br>
    <br>原來你係毛都未生齊既後生仔!
    <br>
    <br>
    <br>係既!係既!我地後生仔小毛D,SORRY!
    <br>
    <br>你有冇發覺性生活次數隨住年紀大,就越大越小呀!遲D仲會個對手話:你好似唔夠硬喎!咁tim

• 多事 replied @ 2009-08-26 1:05 am
    <br>
    <br>傻仔 JIMMY
    <br>
    <br>
    <br>我咪係果個老板lor...哈哈...
    <br>
    <br>
    <br>唉.......我都唔想同你討論呢果問題,啱啱都有條thread話自己係咩話,
    <br>仲有呀!老闆都有好多種架....哈

• 個個都話自己係咩係咩架啦.....傻佬.........哈哈哈哈哈哈

• 傻仔 JIMMY
    <br>
    <br>自然定律無人可以抗拒...係男人都要經過...你亦都會一樣
    <br>
    <br>不過我有錢...可以解決好多野...^^
    <br>
    <br>但係你就....

• 喂!UNCLE,後生仔真係要比你訓多小小架....要訓啦....BYE

• JIMMY 好睡~
    <br>
    <br>
    <br>得閒再傾過!
    <br>
    <br>

• 多事 replied @ 2009-08-26 1:13 am
    <br>
    <br>傻仔 JIMMY
    <br>
    <br>自然定律無人可以抗拒...係男人都要經過...你亦都會一樣
    <br>
    <br>不過我有錢...可以解決好多野...^^
    <br>
    <br>但係你就....
    <br>
    <br>有錢?喂?好似係SHE冇咩聽人話自己窮喎.......哈哈買偉哥?

• JIMMY
    <br>
    <br>勤做運動必有幫助...^^
    <br>
    <br>
    <br>=======
    <br>
    <br>有錢?喂?好似係SHE冇咩聽人話自己窮喎.......哈哈買偉哥?
    <br>
    <br>------
    <br>
    <br>好多囡囡都話等錢洗...手緊....trade唔trade...
    <br>
    <br>要唔要比佢地既contact你呀?!...哈哈
    <br>
    <br>
    <br>

• JIMMY
    <br>
    <br>後生仔咪咁心野啦! 早d瞓! 得閒有緣再傾過啦!

• 會運動有錢買偉哥既多事伯伯:
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>------
    <br>
    <br>好多囡囡都話等錢洗...手緊....trade唔trade...
    <br>
    <br>
    <br>唷! 我好明顯講緊D男人啦...睇吓D POST啦,理解能力咁高架?????
    <br>
    <br>仲有我真係訓啦....呢樣唔同你玩啦....再見啦!有錢人...哈哈

• 多事 replied @ 2009-08-26 1:22 am
    <br>
    <br>JIMMY
    <br>
    <br>勤做運動必有幫助...^^
    <br>
    <br>
    <br>=======
    <br>
    <br>
    <br>------
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>仲有!你好似侮辱睇少緊D呢度D女仔喎...人地有錢都唔想架...

• JIMMY
    <br>
    <br>點解你諗野會咁偏激既!
    <br>
    <br>
    <br>佢地多數係用呢個point黎做招徠! 同我尊唔尊重佢地係兩回事!
    <br>
    <br>
    <br>我同你傾咁耐, 你有冇覺得我唔尊重你呢?
    <br>
    <br>
    <br>

• JIMMY, 你睇下...
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>第一次做鴨仔~~~for 女士
    <br>
    <br>posted by duck^duck 47 mins ago
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈哈...

• JIMMY, 你睇下...唔係淨係得女仔架...^^
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>找固定SP with support
    <br>34 男找固定SP with support, my msn [email protected]
    <br>
    <br>thread ID : 2172344
    <br>posted : 2 days ago (2009-08-23 13:20 pm)
    <br>last replied : 50 mins ago
    <br>last reply by : anthony
    <br>statistics : 23 replies

• 嘩~~~你地講到咁大,嚇死我la

• hi

• hihi

• ....

Log in to reply