你地點睇 "婚外情" ?

• karl:
    <br>唔係女人三十如狼,四十如虎咩??---哈!我都係咁唸!但根據一D統計結果,婚外情當中同生理有好大關係加上年齡問題.

• ~mi~ replied @ 2009-07-28 5:38 pm
    <br>
    <br>要槍弊甘嚴重 @@
    <br>
    <br>.......
    <br>
    <br>好嚴重咩?!
    <br>
    <br>咁only剪左佢, 會唔會相對好d~

• 反而有d sis講我聽,好多結左婚有埋小朋友既couple,生完b之後都因為要take care bb要分房訓,久而久之2個人就少左好多情親既機會,so..........女人會覺得男人對佢無左份衝動,男人又覺得女人只顧bb而唔多理佢感受....婚外情就此發生.

• karl:
    <br>←我唔會反對....咁得唔得!?---你咁答,係常態!

• ~mi~ replied @ 2009-07-28 5:39 pm
    <br>
    <br>我唔夠膽話 "婚外情" 無錯.....
    <br>但感情的事, 那有一個客觀的標準?
    <br>
    <br>..................
    <br>
    <br>但唔應該拖泥帶水, 你要知道, 而家呢個社會係可以離婚的.

• 心想兒:
    <br>我唸男人咁樣會比死更難受!哈,冇咗點叫男人呀!

• 我諗唔一定....
    <br>如果係 "生理" 問題, 叫雞已可解決, 唔需要談情....
    <br>
    <br>其實我自己都唔反對 "婚外情"....
    <br>但反對過激的婚外情...

• NNJO replied @ 2009-07-28 5:48 pm
    <br>
    <br>心想兒:
    <br>我唸男人咁樣會比死更難受!哈,冇咗點叫男人呀!
    <br>
    <br>...........
    <br>
    <br>既然係咁, 就剪啦!

• mi
    <br>點先算過激先...?
    <br>定好似 d 人咁講,識得返屋企就得??

• 但反對過激的婚外情...
    <br>==> 點為止過激?一開始就知呢樣野係計時炸蛋,遲早會爆,況且感情或許會不斷投入時,你點控制對方唔會過激地愛你、估有你?

• ~mi~ :男人慨野, 長期私家雞, 好過公家雞!

• lavenda:
    <br>點為止過激?一開始就知呢樣野係計時炸蛋,遲早會爆,況且感情或許會不斷投入時----男人婚外情, 吾一定投入感情!
    <br>

• 男人婚外情, 吾一定投入感情!
    <br>==> 哈哈....咁通常比例上,都係女方投入多d,會想估有對方多d既!可能換轉係我都會!始終女人係用心用感覺多d,男人就用.......哈~

• 離婚.... 唔係講的那麼簡單por!
    <br>再講, 好多有婚外情之男女對另一半依然有情.... 只不過唔係愛情

• 想玩咪玩囉, 妳問, 無非都係想有人認同妳諗法啫?
    <br>妳又唔試下問伯母, 睇下佢會唔會贊成妳玩婚外情?
    <br>又或者試下同妳奶奶講, 其實我自己都唔反對 "婚外情"....
    <br>但反對過激的婚外情... 睇下佢又有咩反應????

• NNJO replied @ 2009-07-28 5:53 pm
    <br>
    <br>lavenda:
    <br>點為止過激?一開始就知呢樣野係計時炸蛋,遲早會爆,況且感情或許會不斷投入時----男人婚外情, 吾一定投入感情!
    <br>
    <br>←咁又唔一定,男人激起上黎都可以好激的

• 其實 mi 你係咪已經結左婚?你係咪將會有婚外情事件發生?

• 妳只係夠膽係網上講, 妳自己都好清楚
    <br>個社會係點睇婚外情啦, 做人就咪自欺欺人

• 都係探討下者......... sigh
    <br>我唔認為發唔發展婚外情需要別人認同

• 的確唔需要人認同,我成日都同人講,"予安則為之"

• 妳只係夠膽係網上講, 妳自己都好清楚
    <br>個社會係點睇婚外情啦, 做人就咪自欺欺人
    <br>
    <br>by 有心人 - 07/28/09 17:59
    <br>
    <br>又關夠唔夠膽網上講事? ==''''

• 我都有婚外情, 我唔同意婚外情係"搵" 返來, 婚後人依然會長大, 要求自然有所不同, 更何況現今社會唔同左, 男人女人都自力更生, 都好有自己想法同理想生活, 人生苦短, 都係想快樂去過, 既然婚姻唔快樂, 但可能因為兒女惐者其他外在因素不能分開, 才會有婚外情.. 有句歌詞: 人天生怎麼都不可以愛死身邊的一個

• 無錯有時婚外情係意外來,張學友都有隻歌"生命的插曲"啦,不過都好多人係有心去搵外遇,你睇 she 呢度就知!

• 有 d 野係故意去制造, 故意去安排....
    <br>但過程同結果往往係有偏差....
    <br>即使係故事去搵, 都未必遇上兩個相愛既人...

• Karl, 午安~~~

• 朵朵!!!!!!!! 好掛住你~ 過黎錫啖先!!!! hahahaha
    <br>
    <br>mi
    <br>其實同拍拖一樣唶,不過 timing 唔岩

• karl, 我都好掛住你呀~~ 不過 timing 唔岩掛!!!! kakakka

• 我覺得故意搵返黎既外遇, 好難可以係真心相愛

• 朵朵
    <br>直頭係啦! 我地要刻意製造多 d 見面機會先!
    <br>XXDDDDD

• 人地都話刻意唔好咯.........呢d講偶遇先浪漫架麻~~

• 朵朵
    <br>男人搵"外遇"十之八九係搵免費雞,你覺得係咪??

• 專登搵既好大機會係..........但夫妻之間唔係已經會有正常足夠既呢咩?

• 刻意地偶遇啦!!! XXDDD

• 好多人.....特別係男人.....對得另一半多就悶,心癮起,想搵 d 新鮮野
    <br>好多時個原因都係咁,把口就話同老公/老婆厭左,無感情咁

• <font size="2">Karl.<br />>><br /><br />你地點睇 "婚外情" ?<br />========<br /><br />若已成事實, 無必要去追究來龍去脈;  至重要有壓場之本領, 性格優柔寡斷人士, 都不適宜從事婚外情活動.<br /><br /></font>

• 你d時間甘飄忽, 人地唔通24x7甘係she睇住咩!!!!!

• karl replied @ 2009-07-28 7:01 pm
    <br>
    <br>好多人.....特別係男人.....對得另一半多就悶,心癮起,想搵 d 新鮮野
    <br>好多時個原因都係咁,把口就話同老公/老婆厭左,無感情咁
    <br>
    <br><<<有時諗, 如果30歲結婚, 之後要對住一個人30-40年, 要毫不動搖, 真係唔係一件易事.

• hi 蹊蹺
    <br>咁婚外性活動呢??? 一﹏一
    <br>
    <br>朵朵
    <br>咁你唔飄忽咪得囉!!!

• 蹊蹺 replied @ 2009-07-28 7:03 pm
    <br>========
    <br>
    <br>若已成事實, 無必要去追究來龍去脈; 至重要有壓場之本領, 性格優柔寡斷人士, 都不適宜從事婚外情活動.
    <br>
    <br><<<請問"壓場之本領"係指咩呢?

• 有時諗, 如果30歲結婚, 之後要對住一個人30-40年, 要毫不動搖, 真係唔係一件易事.
    <br>←咁唔主動去接觸會令自己動搖既野會唔會好 d??

• karl replied @ 2009-07-28 7:08 pm
    <br>
    <br>朵朵
    <br>
    <br><<<邊處甘易搵d好似你咁啱既人同我講野啫..............
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我呢d油腔滑舌都唔知係邊到學返黎?!@~@
    <br>
    <br>
    <br>

• karl replied @ 2009-07-28 7:10 pm
    <br>
    <br>有時諗, 如果30歲結婚, 之後要對住一個人30-40年, 要毫不動搖, 真係唔係一件易事.
    <br>←咁唔主動去接觸會令自己動搖既野會唔會好 d??
    <br>
    <br><<<<但你防到自己, 甘又防唔防到另一半呢?

• 朵朵 replied @ 2009-07-28 7:11 pm
    <br>
    <br>karl replied @ 2009-07-28 7:08 pm
    <br>
    <br>朵朵
    <br>
    <br><<<邊處甘易搵d好似你咁啱既人同我講野啫..............
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我呢d油腔滑舌都唔知係邊到學返黎?!@~@
    <br>
    <br>← 一定係巴 e!!!!!! XXDDDD

• 但你防到自己, 甘又防唔防到另一半呢?
    <br>←未答你之前.....你會唔會主動去防另一半???

• karl replied @ 2009-07-28 7:14 pm
    <br>
    <br>← 一定係巴 e!!!!!! XXDDDD
    <br>
    <br><<<佢而家邊得閒理我丫~~ 嗚嗚~~

• karl replied @ 2009-07-28 7:15 pm
    <br>
    <br>但你防到自己, 甘又防唔防到另一半呢?
    <br>←未答你之前.....你會唔會主動去防另一半???
    <br>
    <br><<<如果要防既.........我會先下手為強.

• 朵朵
    <br>咁又係,佢呢排都好忙下
    <br>
    <br>點先下手為強?

• karl replied @ 2009-07-28 7:19 pm
    <br>
    <br>朵朵
    <br>咁又係,佢呢排都好忙下
    <br>
    <br>點先下手為強?
    <br>
    <br>
    <br><<<<你知既~~~~

• !? 我真係唔知喎.....

• 即係先飲為敬!!! 先識為佳!!!! XDDDDDDD

Log in to reply