感覺SL變左,你會點...

• 男好都係
    <br>
    <br>sl係其生活既中一部份
    <br>
    <br>有時其他部份起左變化亦好易影響到呢一部份
    <br>
    <br>可能就係你所講既變左
    <br>
    <br>當時人亦未必知

• mb replied @ 2009-03-19 10:25 am
    <br>
    <br>整親...緊係好緊張咁睇下佢乜事喇
    <br>
    <br>佢冇..我話佢知, 佢答我以為好細力唔痛....其實我好痛,個心仲痛

• 其實大家都係成年人,有無心都識睇,唔好自己厄自己。

• Hi 小玲玲...
    <br>
    <br>just little caring u, r u feeling better today?
    <br>
    <br>

• 我好番d架啦, but都係未好番曬囉, tks!
    <br>
    <br>aerofoll replied @ 2009-03-19 10:28 am
    <br>
    <br>Hi 小玲玲...
    <br>
    <br>just little caring u, r u feeling better today?
    <br>

• 引用無名之前一句野
    <br>
    <br>sl 既玩法係: 一開始就隨時預左玩完
    <br>
    <br>

• 小玲玲 replied @ 2009-03-19 10:24 am
    <br>
    <br>我同sl分開又真係會好�恭楖雂髀鴾隤黎懦}, 咁樣之後做番朋友都ok, 不過當然唔會可以咁易好似以前咁close既關係, 真係要睇人既.
    <br>
    <br>仲有就係, 係決定左就做, 唔好拖來拖去, 次次講分開到頭來唔係, 你只會越來越難受, 對方亦越來越唔覺係什麼一回事.
    <br>
    <br>你講得好啱,但我有點唔捨得

• next, 唔捨得係你真係仲鐘意對方lu
    <br>呢個時候其實真係幾掙扎, 不過如果
    <br>對方真係都變左, 分開係必然既事,
    <br>只係睇下拖到幾時而已. 拖既時候
    <br>要是痛苦既話就一刀過.

• 一刀過真係唔易決定,我係男都唔捨得啦(係我個SL變左,唔係我變左,當時我仲好鍾意佢)
    <br>
    <br>小玲玲 replied @ 2009-03-19 11:10 am
    <br>
    <br>next, 唔捨得係你真係仲鐘意對方lu
    <br>呢個時候其實真係幾掙扎, 不過如果
    <br>對方真係都變左, 分開係必然既事,
    <br>只係睇下拖到幾時而已. 拖既時候
    <br>要是痛苦既話就一刀過.

• 放左感情又好難散既, 不過變左一齊又無意思, 我會做返d野令佢討厭我, 等佢狠心d走...

• beibei
    <br>過兩招黎好喎
    <br>點樣令對方討厭自己

• 令對方討厭自己咁唔會仲辛苦咩?

• beibei replied @ 2009-03-19 11:40 am
    <br>
    <br>放左感情又好難散既, 不過變左一齊又無意思, 我會做返d野令佢討厭我, 等佢狠心d走...
    <br>
    <br>要睇下係邊個變啦,如果自己變就做得出啫,但係係另一半變既,就未必得啦
    <br>我寧願繼續同佢做朋友

• 無.名,
    <br>人人唔同wor, 我都係得一招過唔倒兩招俾你, 我估男人不外乎怕女人煩同無理取鬧, 如果佢已經無咁愛你, 佢實借d易同你分手啦

• 玲玲,
    <br>因為自己係心軟既人, 如果佢狼心咪一了百了囉, 反正分手都係痛苦既
    <br>
    <br>cobra,
    <br>我一向唔會同ex繼續做朋友

• beibei replied @ 2009-03-19 11:51 am
    <br>
    <br>無.名,
    <br>人人唔同wor, 我都係得一招過唔倒兩招俾你, 我估男人不外乎怕女人煩同無理取鬧, 如果佢已經無咁愛你, 佢實借d易同你分手啦
    <br>
    <br>無理取鬧真係女人既強項.......haha

• cobra,
    <br>我一向唔會同ex繼續做朋友
    <br>
    <br>sl同女朋友會有d唔同,我都唔會同ex gf做到朋友啦

• cobra,
    <br>ex sl都一樣唔會, 唔係因為個過程係點, 係我一向唔喜歡, 分左唔想再contact

• beibei replied @ 2009-03-19 12:01 pm
    <br>
    <br>cobra,
    <br>ex sl都一樣唔會, 唔係因為個過程係點, 係我一向唔喜歡, 分左唔想再contact
    <br>
    <br>咁當然每個人既處理方法都唔同啦

• 結束感情沒有罪
    <br>變心不是你不對
    <br>假使背著良心一起太傻女

• NEXT,
    <br>其實道理好多人都明白,不過投放了感情到分手時始終會傷感的,也許要經過一輪痛苦掙扎才能釋放自己
    <br>希望妳快D開心返啦

• NEXT
    <br>
    <br>妳試下約多 d 朋友出來玩,
    <br>好快妳就唔會咁傷心架啦 !

• 好多野講就容易,要做就真係好難,尤其係發生在自己身上!
    <br>除非根本無愛過,否則個心真係好痛!
    <br>唔係個個都可以咁瀟灑!

• 感覺SL變左,你會點?
    <br>
    <br>收手lor.... 無咩點既.... .

• SL變可能係變左SP
    <br>咁如果SP變左又點呀?

• beibei replied @ 2009-03-19 12:25 pm
    <br>
    <br>NEXT,
    <br>其實道理好多人都明白,不過投放了感情到分手時始終會傷感的,也許要經過一輪痛苦掙扎才能釋放自己
    <br>希望妳快D開心返啦
    <br>
    <br>謝

• 大猫 replied @ 2009-03-19 12:58 pm
    <br>
    <br>SL變可能係變左SP
    <br>咁如果SP變左又點呀?
    <br>
    <br>揾過個?

• 揾過個?yes

Log in to reply