30+真正朋友集中營 續版NO. 11

• 試下做搭橋∼∼通曬!!haha

• 唏, 大魚唔怕凍架, 而且係水入面, 流鼻涕都冇人知呀, 哈哈~~

• 講兩句就食...

• 食左你呀∼∼kaka

• 俾粒金莎你食~~

• she想食我粒金莎嘛~~~

• 搭橋?! 由邊度搭去邊度好呢????

• kiza replied @ 2009-01-28 1:09 am
    <br>
    <br>唏, 大魚唔怕凍架, 而且係水入面, 流鼻涕都冇人知呀, 哈哈~~
    <br>
    <br><<怕熱呀嘛∼∼

• 仲以為你咁乖請我食金沙天∼∼∼

• 咁呢兩日一定冇事囉, 凍成咁~~~~~

• kiza replied @ 2009-01-28 1:10 am
    <br>
    <br>搭橋?! 由邊度搭去邊度好呢????
    <br>
    <br><<滴滴黎啦!!巧巧反架∼∼kaka

• kiza replied @ 2009-01-28 1:12 am
    <br>
    <br>咁呢兩日一定冇事囉, 凍成咁~~~~~
    <br>
    <br><<咁都要照顧下其他會員架∼∼

• 大魚食金莎既咩???? 不過屋企d金莎真係俾我食哂, 剩返幾粒Lindor, 食唔食? 留返粒你最鍾意食既味道俾你呀???

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:13 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 佢地去哂反, 唔黐家呀....

• 我想做神仙魚呀!!所以要食金沙∼∼嘻嘻

• kiza replied @ 2009-01-28 1:14 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:13 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 佢地去哂反, 唔黐家呀....
    <br>
    <br><<咁你咪好乖囉!!!hahahaha

• 真係去左搵知姑力???

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:15 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 哦....唔係.....我都去完食飯至返......
    <br>  ��, 我冇話去反就唔乖既........ ee...你都好乖喎...

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:14 am
    <br>
    <br>我想做神仙魚呀!!所以要食金沙∼∼嘻嘻
    <br>
    <br>==> 都話冇金莎囉, 冇得做神仙魚呀, 哈哈哈, 做唔做lindor魚??

• kiza replied @ 2009-01-28 1:18 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:15 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 哦....唔係.....我都去完食飯至返......
    <br>  ��, 我冇話去反就唔乖既........ ee...你都好乖喎...
    <br>
    <br><<我養左響三十家個水池度!!都游唔到去冰∼∼

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:17 am
    <br>
    <br>真係去左搵知姑力???
    <br>
    <br>==> c啦.....個腦仲未通呀.....咩係知姑力呀?? 咩係滴滴呀???

• kiza replied @ 2009-01-28 1:19 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:14 am
    <br>
    <br>我想做神仙魚呀!!所以要食金沙∼∼嘻嘻
    <br>
    <br>==> 都話冇金莎囉, 冇得做神仙魚呀, 哈哈哈, 做唔做lindor魚??
    <br>
    <br><<唔要呀!!!我要金沙∼∼∼

• kiza replied @ 2009-01-28 1:20 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:17 am
    <br>
    <br>真係去左搵知姑力???
    <br>
    <br>==> c啦.....個腦仲未通呀.....咩係知姑力呀?? 咩係滴滴呀???
    <br>
    <br><<扮得咁似既∼∼hahahaa

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:19 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 咁咪好囉, 有個家係度, 你仲想游去邊呀????? 出面風大魚大, ee....出面條魚仲大條過你呀, 會打交架...都係留係30家好....

• kiza replied @ 2009-01-28 1:22 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:19 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 咁咪好囉, 有個家係度, 你仲想游去邊呀????? 出面風大魚大, ee....出面條魚仲大條過你呀, 會打交架...都係留係30家好....
    <br>
    <br><<想去見下細面呀嘛∼∼

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:21 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 我講真個喎....真係未通呀....咩解姐????
    <br>  啊....知姑力 = 朱古力...通左d.
    <br>  使咩搵呀, 屋企有咩食我點會唔知呀! 連阿哥屋企有咩食我都知呀, 近呢~~~

• 食一個∼∼

• 食第二個∼∼

• kiza replied @ 2009-01-28 1:25 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:21 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 我講真個喎....真係未通呀....咩解姐????
    <br>  啊....知姑力 = 朱古力...通左d.
    <br>  使咩搵呀, 屋企有咩食我點會唔知呀! 連阿哥屋企有咩食我都知呀, 近呢~~~
    <br>
    <br><<咁近???佩服∼∼∼kaka

• 為食芝∼∼∼kaka

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:24 am
    <br>
    <br><<想去見下細面呀嘛∼∼
    <br>
    <br>==> 咁細既面就唔好見啦! 安份d..... 留係度游下咪好囉......

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:26 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 我屋企冇哂野食就會走去阿哥到搵野食架啦~~~~ 搞到佢而家都買少左...真係慘.....

• 細面靚d呀嘛!!!唔係既咩???d女仔成日都想塊面細d既!!kakakakka

• kiza replied @ 2009-01-28 1:28 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:26 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 我屋企冇哂野食就會走去阿哥到搵野食架啦~~~~ 搞到佢而家都買少左...真係慘.....
    <br>
    <br><<咁你應該去搵份廚房既工作做∼∼haha

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:29 am
    <br>
    <br>細面靚d呀嘛!!!唔係既咩???d女仔成日都想塊面細d既!!kakakakka
    <br>
    <br>==> 哦.... 此面不如彼面...... 咁又係, 呢塊細面係好d既...... 仲有咩要求? 我幫你!!!

• kiza replied @ 2009-01-28 1:31 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:29 am
    <br>
    <br>細面靚d呀嘛!!!唔係既咩???d女仔成日都想塊面細d既!!kakakakka
    <br>
    <br>==> 哦.... 此面不如彼面...... 咁又係, 呢塊細面係好d既...... 仲有咩要求? 我幫你!!!
    <br>
    <br><<你幫手??咁咪變大面囉!!!kaka

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:30 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 我驚連洗碗阿蟬都唔請我做呀, 洗碗阿蟬掛住食..... ee....忽然諗起一個好核突既場相添.....>_<

• 打腫塊面∼∼腫過知頭!!仲唔大面∼∼haha

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:33 am
    <br>
    <br><<你幫手??咁咪變大面囉!!!kaka
    <br>
    <br>==> 點會變大面姐, 幫你食哂d麵就有!!!

• kiza replied @ 2009-01-28 1:33 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:30 am
    <br>
    <br>
    <br>==> 我驚連洗碗阿蟬都唔請我做呀, 洗碗阿蟬掛住食..... ee....忽然諗起一個好核突既場相添.....>_<
    <br>
    <br><<直頭做廚啦!!味味菜都可以試下∼∼∼∼諗起乜核突相先??

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:34 am
    <br>
    <br>打腫塊面∼∼腫過知頭!!仲唔大面∼∼haha
    <br>
    <br>==> 女仔要細面, 大魚要大面....ee...大面好喎.. 大魚既面朱登肉好好食個喎! 腫d大d咪抵食d囉.....呵呵呵^^

• 有生命危險!!!!

• 響左警鐘!!!又有人想殺魚∼∼∼

• kiza replied @ 2009-01-28 1:35 am
    <br>
    <br>==> 點會變大面姐, 幫你食哂d麵就有!!!
    <br>
    <br><<鐘意食乜麵???

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:36 am
    <br>
    <br><<直頭做廚啦!!味味菜都可以試下∼∼∼∼諗起乜核突相先??
    <br>
    <br>==> 哈哈哈, 咁就更加冇人請啦.... 碟菜未出到廚房已經俾我試食哂, 咁點得姐.....
    <br>  個核突相係, 洗碗阿蟬(即係我呀!)對住一盤好滿好多要清既碗碗碟碟, 之後就掛住食, 用條利黎洗碗呀~~~~~~~ 呀唔好呀~

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:38 am
    <br>
    <br>響左警鐘!!!又有人想殺魚∼∼∼
    <br>
    <br>==> 放心, 放心....冇事, 有我係度, 唔會有其他人殺魚既~~~~hehehehehe

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:40 am
    <br>
    <br><<鐘意食乜麵???
    <br>
    <br>==> 貓都好鍾意食既麵........ 貓唔鍾意食既麵我都唔鍾意食...

• 用條利黎洗碗
    <br>
    <br><<咁唔核突∼∼用脷洗面先核突嘛!!kaka

• kiza replied @ 2009-01-28 1:41 am
    <br>
    <br>尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:38 am
    <br>
    <br>響左警鐘!!!又有人想殺魚∼∼∼
    <br>
    <br>==> 放心, 放心....冇事, 有我係度, 唔會有其他人殺魚既~~~~hehehehehe
    <br>
    <br><<咪就係得你殺囉∼∼

• 尖尾大魚 replied @ 2009-01-28 1:43 am
    <br>
    <br><<咁唔核突∼∼用�c洗面先核突嘛!!kaka
    <br>
    <br>==> 你講緊咩野會用利洗面呢?????? 小心講野呀.....

Log in to reply