大家請小心

• 正版男同學
    <br>
    <br>
    <br>where are you?

• 翻版 earthworm
    <br>
    <br>想平心靜氣同你講,我從來都冇諗過要打倒邊個,上黎都係吹水者,我會用我既文字去反駁一 d 我認為有問題既論點,當我既說話被反駁既時候,亦會令我諗返自己說話中既不足,從而去完善自己
    <br>
    <br>如果八雲既失蹤被定義為"打倒"既話,我只可以話係八雲自己隊冧自己
    <br>
    <br>我冇辦法印證你既真身,係八雲又好,係其他睇我唔順眼既人都好,玩野 thread 你用我個 nickname 轉成 alias 去 post 下野就無傷大雅既,人地認真討論或者玩左一段時間有自己圈子既 thread,就最好唔好搗亂啦!
    <br>
    <br>人地冇必要陪你一齊唔開心架 ^^

• 皇額娘
    <br>
    <br>去左開會

• 正版
    <br>
    <br>
    <br>我諗你都係唔好理佢好0的, 無謂要講咁大堆道理.

• 皇額娘
    <br>
    <br>引佢去依條 thread 片好過佢出去出面咬人丫嘛......

• 我就最叻假仁假義, 唔同個仔八雲一樣用 login 玩, 玩人更係開個新 acc 玩啦.
    <br>佢練多一千年都無我咁勁, 我呃女上床時, 佢都是飲緊奶, haha

• 正版 earthworm,
    <br>咁多人用負面扮你.你好人都有限啦.係咪你欺騙唔少she.com的女呀
    <br>

• 八雲, 我扮人玩咗你半年你依家先死, 我的功力好似退步, 不過d面具就幾好, 好少人知我的衰嘢, 哈

• 可能是往時給版主得罪過的人,現在他們借機搞事都不出唯奇,因為我見翻版那個有時講說話都幾有grammar,不像舊雲那種小孩式回應,所以有好多個翻版版主。

• 走過
    <br>
    <br>明白的......我可以做的就是將此 thread 保持置頂

• 想平心靜氣同你講,我從來都冇諗過要打倒邊個,上黎都係吹水者,我會用我既文字去反駁一 d 我認為有問題既論點,當我既說話被反駁既時候,亦會令我諗返自己說話中既不足,從而去完善自己
    <br>================
    <br>
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>唔係人哋睇你唔順眼,係當你睇人唔順眼時就封人為「聖人」、「神人」,其實就語帶嘲諷,主要目的係想其他人覺得你好醒,我講得啱唔啱呀?
    <br>
    <br>
    <br>

• Fergusxxx replied @ 2009-01-09 5:13 pm
    <br>
    <br>想平心靜氣同你講,我從來都冇諗過要打倒邊個,上黎都係吹水者,我會用我既文字去反駁一 d 我認為有問題既論點,當我既說話被反駁既時候,亦會令我諗返自己說話中既不足,從而去完善自己
    <br>
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>唔係人哋睇你唔順眼,係當你睇人唔順眼時就封人為「聖人」、「神人」,其實就語帶嘲諷,主要目的係想其他人覺得你好醒,我講得啱唔啱呀?
    <br>=================
    <br>因佢講嘢無 point , haha

• 臨走前幫你推推版....
    <br>
    <br>翻版人....你變咁多身份, 因住遲早思覺失調呀....haha

• 男同學,
    <br>
    <br>用 alias 既 earthworm 不是本人,此人言論與用 nickname 既 earthworm 無關 <--
    <br>
    <br>收到收到. ;)

• 網友們
    <br>
    <br>因小弟是無賴之輩,令各位備受困擾,深感抱歉
    <br>
    <br>小弟過往曾有一對策可處理此問題,只需完全漠視其留言便可
    <br>
    <br>特此致歉
    <br>

• 突然諗起一句成語「掩耳盜鈴」。。。haha

• 隻病菌作長期騷擾, 可唔可以同有關DEPT. 反映 ?

• 屎蟲
    <br>
    <br>你說一套做一套嘅虚偽性格,我見怪不怪嘞。
    <br>
    <br>你唔係"當我既說話被反駁既時候,亦會令我諗返自己說話中既不足,從而去完善自己",而係當你既說話被反駁既時候,即刻將對方封為「神人」嚟凸顯自己如何高人一等,如何與眾不同!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 有無發現近排有條 僕.街成日copy人地d名來開thread同搭訕?包括alias.
    <br>
    <br>
    <br>

• earthworm replied @ 2009-01-09 4:13 pm
    <br>
    <br>翻版 earthworm
    <br>
    <br>--------------------------------------------------------------------
    <br>
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 5:13 pm
    <br>
    <br>
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>---------------------------------------------------------------------
    <br>
    <br>
    <br>翻版 earthworm = Fergusxxx ???
    <br>
    <br>

• 用alias 得宜 , 定係用得不當, 真係見仁見智

• 幫手置頂

• push ^^!

• haha replied @ 2009-01-09 5:51 pm
    <br>
    <br>臨走前幫你推推版....
    <br>
    <br>翻版人....你變咁多身份, 因住遲早思覺失調呀....haha
    <br>
    <br>都唔係呢幾日發生既事啦, 哈哈
    <br>

• 佢已經係思覺失調

• earthworm replied @ 2008-09-17 10:22 am
    <br>Fergusxxx 真係好有學識架!大家睇佢 d 地道精點文化 (粗口) 幾咁流暢!
    <br>
    <br>Pz 又係唔岩既,欺負弱者係唔要得既行為,我地應該技巧性咁崇拜 Fergusxxx 嘛!
    <br>===================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:10 am
    <br>+ggg
    <br>
    <br>鬼知咩!即使用 nickname 都未必可以確認到係人定喪屍啦!
    <br>不過,Fergusxxx 肯定係神人
    <br>===============================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:17 am
    <br>因為要區別!用 多個 alias 係鬼,用多個 nickname 係喪屍
    <br>====================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:29 am
    <br>做喪屍最忌咩野?
    <br>
    <br>有冇玩 biohazard 呢?喪屍最怕當然就係一槍爆頭,係人睇曬個內籠
    <br>
    <br>還個 5 俾 snoopygarfield 先
    <br>=====================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:33 am
    <br>我都曾經係一隻惡鬼,不過因為殺人太多,好多冤魂吸左我既怨氣化身成其他惡鬼,更甚既係借用我既身份去行兇,逼我投胎為人......嗚嗚嗚!做鬼做著我咁,真失敗.......
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 12:06 pm
    <br>喪屍點諗都冇所謂啦!我最想睇下幾時有人對號入座者
    <br>=====================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 4:19 pm
    <br>語言係用黎溝通,人地明白講乜就得架喇!我唔係話文法唔重要,只不過有神人鍾意鑽牛角尖鍾意上神台,咪由得佢囉
    <br>
    <br>snoopygarfield
    <br>
    <br>我覺得神人個腦並非生係 pat pat 度,你咁樣講實在太睇小神人既終極進化,神人個腦的確藏左係下半身,並係下半身最敏感既地方,亦即係陰莖末端 (俗稱龜頭),由神人既 feedback 可以見到,佢真係有好敏銳既神經,好容易被 irritate,同埋佢應該好鍾意"用腦"
    <br>===================
    <br>
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 4:49 pm
    <br>神人
    <br>
    <br>你對我既感情事咁關心,實在令我受寵若驚,咁我感情不穩既時候的確需要上黎呻呻,都好多謝呢個平台有朋友幫我 overcome 左段難捱既日子,依家修成正果,我同左我愛既女人一齊喇!
    <br>
    <br>不過,我唔係好明咩野叫台雞,係唔係一個新既詞彙?我相信出自神人筆下/口中既 terms 都係一個好既 terms,低俗既用詞神人係唔會用既。神人英文得中文勁,又點會同凡夫俗子一般見識呢?
    <br>
    <br>唯一既問題係,神人用佢位於龜頭既腦思考既時候,會唔會我真係估錯神人既意思呢?始終,level 唔同嘛!不敢"高攀",不敢"高攀"
    <br>
    <br>=========================
    <br>
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>我話你虚偽,說一套做一套,有無講錯?
    <br>
    <br>你話你"當你睇人唔順眼時就封人為「聖人」、「神人」",有無講錯?
    <br>
    <br>說話陰陰濕濕、語帶嘲諷,意圖踩低別人嚟凸顯自己如何高人一等,如何與眾不同嘅人,係唔係你呀?
    <br>
    <br>你以為走入「戅九廢柴」條線抽下水、踩下我,就會令到你看起來英明神武?.........哈哈哈。佢有幾戅九、幾低B、幾狗、幾縮骨、幾無品,係人都看得清清楚楚,你同佢站在同一陣線,你又高水平得去邊呀.....哈哈哈!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• Fergusxxx 神人
    <br>
    <br>歡迎閣下入黎做呢個您認為好低等既 "抽水" 行為^^

• Fergusxxx replied @ 2009-01-07 9:29 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>呢次你會唔會又縮沙呀?
    <br>
    <br>嗱,你咁夠薑同我對賭,真係過瘾得嚟又可以做善事.........哈哈哈
    <br>
    <br>我嘅律師樓係Deacons電話係28259211我嘅律師嘅直線係2825949x。
    <br>
    <br>我提供一個court case no.印證我以上所講嘅說話,亦會證明我就是原告。如我可以做到這一點,狗哥你就捐一萬歐羅去樂施會(Oxfam)。我嘅律師會核對我嘅身份同交個report比你,等你輸得口服心服。你放心,佢係partner,佢唔會為咗我或且為咗你嗰一萬歐羅而commit perjury。
    <br>
    <br>狗哥,咁你幾時拎一萬歐羅過去?千祈唔好又叫我將個bailiff張出世紙放上網先呀,…………..哈哈哈…………哈哈哈………..哈哈哈
    <br>
    <br>-------------
    <br>
    <br>狗公Fergus,唔洗顧左右而言他la ~ hahaha
    <br>
    <br>
    <br>Deacons 得2果律師電話係 2825 949x,1果係Alfred Tam(9490) ,1果係Franki Cheung(9499) ,Alfred唔係partner,你即係聲稱Franki Cheung 係你律師la =)
    <br>
    <br>我直接向Deacons查證,並聲明我會記錄談話內容,而Deacons經過內部核查後,Deacons Lai小姐代表Deacons同Franki Cheung 答覆我並無此事
    <br>
    <br>所以我有理由相信,有人籍Deacons同Franki Cheung名字,意圖設局行騙
    <br>我已經通知Deacons注意
    <br>
    <br>hehehe~
    <br>
    <br>=P
    <br>
    <br>-----
    <br>
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 5:51 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>我都睇死你會借頭借路縮沙架嘞.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>你向啲花靚仔、二打六、沙展、道友抛浪頭,可能佢哋會被你條「戇九廢柴」抛窒。係我面前抛浪頭?你同白癡都無分別.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>唔使作大扮嘢嘞,夠把炮嘅就報警拉我,告我意圖行騙囉。睇下係你出醜抑或係我出醜?.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>狗哥,你搞掂份"representation"之後,將一萬歐羅存喺你嘅代表律師嗰度,我自不然會通知你我同唔同意所有嘅條款同邊個Deacons嘅律師會代表我架嘞。我未同佢講,因為我睇死你會縮沙........哈哈哈哈哈。咁易比你起到我個底,我就唔係Fergus,就唔係咁"寸"啦,狗哥.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>-------
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 6:05 pm
    <br>
    <br>死埋1邊la,pak chi狗公
    <br>
    <br>1萬歐羅,Deacons Franki Cheung 彩你都傻la
    <br>
    <br>Franki Cheung無話你知佢已經去左第2度mer? XDDD
    <br>你聲稱Franki Cheung 係你代表律師ma, post d 委託文件上來la
    <br>
    <br>=P
    <br>
    <br>
    <br>-----------
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 6:08 pm
    <br>
    <br>pak chi狗公你米話自己成日去英國獵狐ga,kam整條狐狸黎睇下,唔會毛都無條ar ma?無狐狸?田鼠田雞都有ar ma?
    <br>整黎睇下la~
    <br>
    <br>hahaha
    <br>
    <br>=P
    <br>

• Fergusxxx replied @ 2009-01-09 6:17 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>真係睇見你個戇九廢柴樣,今年過年都唔使燒炮仗.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>仲話「聲明我會記錄談話內容」添..........哈哈哈。Deacons咁大間firm都比你條「戇九廢柴」抛到浪頭?你無鏡都屙篤屎照下自己嘅衰樣,睇下自己係乜嘢身份啦,狗哥.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>---
    <br>
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 6:22 pm
    <br>
    <br>我錄左音,所以我聲明在先,蠢人
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>----
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 6:31 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>我幾時講過Frankie Cheung代表我?你戇九又自以為好醒之麻.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>搞到要砌生豬肉嚟甩身咁低莊呀.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>你講得啱呀,咁濕碎嘅料我嘅friend未必肯接,所以我都未通知佢,因為我睇死你會縮陽。唉,不幸又言中,睇嚟幫Oxfam做啲事都唔係咁容易,真失敗.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>
    <br>---------
    <br>
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-08 1:17 pm
    <br>
    <br>狗哥,比得你知我個老友嘅電話就梗係有料啦
    <br>
    <br>
    <br>--------
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 6:42 pm
    <br>
    <br>又係你律師又係你老友ar ma,重唔快d整d 委託文件上黎睇下~
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>
    <br>-------
    <br>
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 6:58 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>我幾時講過Frankie Cheung代表我?你啲屎坑招出哂嘞,要搞到用老屈咁肉酸呀?.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 6:59 pm
    <br>
    <br>唔洗顧左右而言他la
    <br>
    <br>你話Deacons Frankie Cheung 又係你律師又係你老友ar ma,Deacons又係你ka律師樓ar ma!
    <br>
    <br>你話成日獵狐 ar ma !
    <br>
    <br>ok
    <br>
    <br>快d整d 委託文件上黎睇下~
    <br>
    <br>整埋條狐狸黎睇下la
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>--------
    <br>
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 6:59 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>話你"狗"即係"狗",又借頭借路縮陽.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>仲自認係法律專家,一個電話就掂啦,委託文件,日日認屎認屁.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>做乜嘢噚日問你啲問題唔敢答呀,又比我篤爆你作大、扮嘢呀?.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>--
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 7:02 pm
    <br>
    <br>一個電話就掂? ha
    <br>Deacons 1個電話就掂 ? XDD
    <br>
    <br>
    <br>-------
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 7:07 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>你宜家是適宜做嘅事係撼頭埋牆,死很咗去,因為你實在太"狗"。?.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>-------
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 7:09 pm
    <br>
    <br>要撼頭埋牆都唔係我la~
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>
    <br>

• Fergusxxx replied @ 2009-01-09 7:12 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>你緊係唔掂啦,你係乜嘢身份我又係乜嘢身份吖.....哈哈哈
    <br>
    <br>---
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 7:15 pm
    <br>
    <br>你話Deacons Frankie Cheung 係你律師又係你老友ar ma,Deacons又係你ka律師樓ar ma!
    <br>
    <br>重唔快d叫Deacons整d 委託文件上黎睇下~
    <br>
    <br>整埋條狐狸黎睇下la ,你話成日獵狐 ar ma ~
    <br>
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>-----
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 7:15 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>服咗你,你真係以為一味狗噏就可以遮到醜?.....哈哈哈
    <br>---
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-09 7:23 pm
    <br>
    <br>我話你知我錄左音,Deacons亦應該錄左音
    <br>
    <br>送你1句:多行不義必自斃
    <br>
    <br>今日Friday,我去LKF la,有本事找我出來,無本事就死埋1邊係she.com bo蛋 la~
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>------
    <br>
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-09 7:32 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>我都睇死你會借頭借路縮沙架嘞.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>你向啲花靚仔、二打六、沙展、道友抛浪頭,可能佢哋會被你條「戇九廢柴」抛窒。係我面前抛浪頭?你同白癡都無分別.......哈哈哈哈哈........哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>Deacons會啋你條「戇九廢柴」?我唔信噃。放段錄音上網啦,狗哥。
    <br>
    <br>踩你條「戇九廢柴」叫多行不義,咁我"行"多啲等你快啲斃曪........wakakakaka
    <br>
    <br>-------
    <br>
    <br>baler replied @ 2009-01-10 10:56 am
    <br>
    <br>cat-dog bastard,snoopygarfield
    <br>Where's your open mouth baby buried?
    <br>hahaha
    <br>
    <br>baler replied @ 2009-01-10 10:58 am
    <br>
    <br>cat-dog bastard,snoopygarfield
    <br>this baby's ..!.. is for f.u.c.king yourself.
    <br>hahaha
    <br>
    <br>baler replied @ 2009-01-10 11:00 am
    <br>
    <br>chicken,Pz
    <br>Don't say any other silly stuffs.
    <br>If you have guts then just bet with Fergusxxx.
    <br>I'm sure that you're coward....Chicken.
    <br>hahaha
    <br>
    <br>baler replied @ 2009-01-10 11:03 am
    <br>
    <br>Shrew,+ggg,
    <br>If your hubby divorces with you then he'll be the first Chinese USA president.
    <br>He's the one and only one legalist in New York China town yet.
    <br>If he's without you then he'll got more great achievements.
    <br>hahaha
    <br>
    <br>baler replied @ 2009-01-10 11:04 am
    <br>
    <br>3 hybrid cat-dogs,
    <br>Shame on you!
    <br>hahaha
    <br>

• Pz replied @ 2009-01-10 2:24 pm
    <br>
    <br>Deacons係1間好專業ka律師行 =)
    <br>其中1果電話錄音(Deacons Lai小姐電話回覆)
    <br>http://www.zshare.net/download/539295690f539edb/
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>------
    <br>
    <br>Fergusxxx replied @ 2009-01-10 3:24 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>你今日未認屎認屁喎,你嘅宿命係唔認屎認屁個日就會死,唔記得嘞?....哈哈哈
    <br>
    <br>係我面前扮高官、充法律專家,你同白癡都無分別。你老點你嗰兩條白癡粉絲就點到啫,想老點我,你知我係何等様人?
    <br>
    <br>打電話去Deacons查詢過,仲話錄咗音添。咁低B嘅蠢話就只有你條「戇九廢柴」才講得出口。Deacons喺行內出咗名「大鼻」,莫講話你只係一名芝麻綠豆官,就算你係地院嘅「老爺」,佢哋都未必啋。為咗你一個無釐頭的電話,佢哋會勞師動眾周圍問有無一個partner識得一個叫Fergus的人,而呢個人已經比咗instructions個partner,將會有一個叫Pz嘅「戇九廢柴」帶一萬歐羅上去揾佢同帶埋一份"representation"比佢過目,然後advise我?你抛浪頭都抛得醒少少吖,抛到無雷公咁遠,點樣自圓其說呀,狗哥?
    <br>
    <br>你日日認屎認屁,日日被我篤爆你作大、扮嘢,你醜唔醜架?
    <br>
    <br>你係legal consultant? Legal consultant my ass.
    <br>
    <br>----
    <br>
    <br>Pz replied @ 2009-01-10 3:55 pm
    <br>
    <br>
    <br>Fergus,你自己d/l黎聽la
    <br>lee果其中1果電話錄音jar
    <br>
    <br>你話Deacons Frankie Cheung 係你律師又係你老友ar ma,Deacons又係你ka律師樓ar ma!
    <br>問下Frankie Cheung 邊果係Lai小姐 la
    <br>記住叫Deacons整d 委託文件上黎睇下
    <br>重有整埋條狐狸黎睇下la ~你話成日獵狐ka~
    <br>
    <br>=)

• Fergusxxx replied @ 2009-01-10 4:10 pm
    <br>
    <br>狗哥
    <br>
    <br>仲死剩把口?.........wakakakakaka
    <br>
    <br>我幾時講過Frankie Cheung係代表我嘅律師?你想知邊個律師代表我咪受注囉,到時你一定知架。無胆抑或無錢呀,狗哥?.........wakakakakaka
    <br>
    <br>

• earthworm
    <br>Sorry,見fergus係lee 度狂吠,借你thread 1用
    <br>
    <br>精彩ma?
    <br>
    <br>=)

• earthworm replied @ 2009-01-10 2:21 pm
    <br>
    <br>Fergusxxx 神人
    <br>
    <br>歡迎閣下入黎做呢個您認為好低等既 "抽水" 行為^^
    <br>====================
    <br>
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>我使乜抽你水吖。我擺明車馬嚟踼爆你啲虚偽性格。你係唔講粗口,不過你係最鍾意說話陰陰濕濕嚟損人嘅斯文敗類呢。
    <br>
    <br>
    <br>

• .

• 置頂

• 係咪寫個 e-mail 就可以 ?

• complaint
    <br>
    <br>可以 try try

• OKAY !

• .

• 置頂!每日都有世藝 lu

• 置頂

• 翻版 到底想點 ?

• 置頂

• 怕左佢 ! replied @ 2009-01-12 12:43 am
    <br>
    <br>翻版 到底想點 ?
    <br>---------
    <br>俾she ban左account, 條氣唔順,想扮earthworm到處攪事,令she到ban埋earthworm account.....haha

• haha
    <br>
    <br>翻版既唔止俾人 ban account 果個,係一個有組織既"遊戲"

• 講到好complicated....即係點?

• haha
    <br>
    <br>有 d 文筆明顯就唔係出自被 ban account 者既手筆,另外,小弟既一 d 舊 thread 都突然浮返上面,相信係有其他想藉此機會娛樂一下既朋友想開既玩笑
    <br>
    <br>

• 原來呢度有咁多奇人異士

Log in to reply