大家請小心

• Fergusxxx 神人
    <br>
    <br>其實你話我真誠又好,虛偽又好,別人既評價係唔係等於自我價值呢?如果你既價值來自別人既評價,我只能祝你好運 ^^
    <br>
    <br>我都尊稱你為神人架!可惜,似乎你自覺受唔起者 ^^
    <br>=================================
    <br>
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>你啲自我價值又係乜嘢,好威、好醒、好聰明、好有文學修養、好有學問抑或係「眾人皆醉我獨醉」?你唔介意我對你嘅評價就唔會申辯啦,虛僞屎蟲。
    <br>
    <br>我都尊稱你為屎蟲架!可惜,似乎你自覺受到侮辱噃 ^^
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• Fergusxxx 神人
    <br>
    <br>哦!呵呵呵~~~~你喜啦 ^^

• 置頂

• 置頂

• 再置頂

• 又幫吓手! 推!

• 又置頂先

• 翻版再現,此 thread 置頂

• 發生咩事呢??

• 小弟於此網站上有疑似追捕者不斷將小分的發帖 copy and paste 再加以"修飾",為免年資較短的網友將翻版者與本人混淆,更不希望傾慕翻版者既網友誤將馮京當馬涼,特此澄清
    <br>
    <br>小弟只會用 nickname 既 earthowrm,用 alias 既 earthworm 係其他高人,懇請留意

• 置頂

• 置頂

• 推呀!

• 又置頂

• 置頂

• 置頂

• 置頂
    <br>

• 屎蟲
    <br>
    <br>你升咗上神枱好耐嘞,唔使日日置頂嘞。
    <br>
    <br>話你虚偽即是虚偽,你想講"為了防止傾慕我嘅網友誤將馮京當馬涼"咪照直講囉,惺惺作態做乜?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• Fergusxxx
    <br>
    <br>多謝你幫手推 post ^^

• Fergusxxx replied @ 2009-01-16 4:43 pm
    <br>
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>你升咗上神枱好耐嘞,唔使日日置頂嘞。
    <br>
    <br>話你虚偽即是虚偽,你想講"為了防止傾慕我嘅網友誤將馮京當馬涼"咪照直講囉,惺惺作態做乜?
    <br>----------------------------
    <br>這是講一套做一套的見證, 阿門, haha

• 一時又扮好有文學修養、好感性、好有頭腦,轉個身又嘲笑呢個係「神人」,嗰個係「喪屍」,你嘅本性就是虚偽!
    <br>
    <br>
    <br>

• 物以類聚,同一類人講同一類既野 ^^

• earthworm replied @ 2009-01-16 4:54 pm
    <br>
    <br>物以類聚,同一類人講同一類既野 ^^
    <br>------------------------
    <br>整個 she 俾你拉低曬 , haha

• 屎蟲
    <br>
    <br>你講得啱呀,當你與一條「戅九廢柴」、一條卑鄙無恥的「看門狗」為伍時,亦即是話比全世界知你本來就是咁低級數。Birds of the same feather flock together嘛。
    <br>
    <br>
    <br>

• earthworm replied @ 2008-09-17 10:22 am
    <br>Fergusxxx 真係好有學識架!大家睇佢 d 地道精點文化 (粗口) 幾咁流暢!
    <br>
    <br>Pz 又係唔岩既,欺負弱者係唔要得既行為,我地應該技巧性咁崇拜 Fergusxxx 嘛!
    <br>===========
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:10 am
    <br>+ggg
    <br>
    <br>鬼知咩!即使用 nickname 都未必可以確認到係人定喪屍啦!
    <br>不過,Fergusxxx 肯定係神人
    <br>====================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:17 am
    <br>因為要區別!用 多個 alias 係鬼,用多個 nickname 係喪屍
    <br>====================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:29 am
    <br>做喪屍最忌咩野?
    <br>
    <br>有冇玩 biohazard 呢?喪屍最怕當然就係一槍爆頭,係人睇曬個內籠
    <br>
    <br>還個 5 俾 snoopygarfield 先
    <br>==========================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 11:33 am
    <br>我都曾經係一隻惡鬼,不過因為殺人太多,好多冤魂吸左我既怨氣化身成其他惡鬼,更甚既係借用我既身份去行兇,逼我投胎為人......嗚嗚嗚!做鬼做著我咁,真失敗.......
    <br>=====================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 12:06 pm
    <br>喪屍點諗都冇所謂啦!我最想睇下幾時有人對號入座者
    <br>===========================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 4:19 pm
    <br>語言係用黎溝通,人地明白講乜就得架喇!我唔係話文法唔重要,只不過有神人鍾意鑽牛角尖鍾意上神台,咪由得佢囉
    <br>
    <br>snoopygarfield
    <br>
    <br>我覺得神人個腦並非生係 pat pat 度,你咁樣講實在太睇小神人既終極進化,神人個腦的確藏左係下半身,並係下半身最敏感既地方,亦即係陰莖末端 (俗稱龜頭),由神人既 feedback 可以見到,佢真係有好敏銳既神經,好容易被 irritate,同埋佢應該好鍾意"用腦"
    <br>==============================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 4:49 pm
    <br>神人
    <br>
    <br>你對我既感情事咁關心,實在令我受寵若驚,咁我感情不穩既時候的確需要上黎呻呻,都好多謝呢個平台有朋友幫我 overcome 左段難捱既日子,依家修成正果,我同左我愛既女人一齊喇!
    <br>
    <br>不過,我唔係好明咩野叫台雞,係唔係一個新既詞彙?我相信出自神人筆下/口中既 terms 都係一個好既 terms,低俗既用詞神人係唔會用既。神人英文得中文勁,又點會同凡夫俗子一般見識呢?
    <br>
    <br>唯一既問題係,神人用佢位於龜頭既腦思考既時候,會唔會我真係估錯神人既意思呢?始終,level 唔同嘛!不敢"高攀",不敢"高攀"
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 5:13 pm
    <br>我收唔到,我會先檢討係唔係我接收有問題,又或者係神人既龜頭話太過充滿神人級既智慧,我理解唔到,我相信同 level 既神人就會明喇!我仲要修練修練呀!
    <br>========================
    <br>earthworm replied @ 2008-09-17 10:43 pm
    <br>Fergusxxx 神人
    <br>
    <br>以你達人級既才華,理論上係唔需要抄襲 Pz presentation 既格式喎!神人既處事手法真係令我嘆為觀止
    <br>
    <br>呢版有好多鬼同喪屍,殺之不盡,我諗得 Fergusxxx 神人先知道點解決呢個問題。
    <br>Anglophile
    <br>
    <br>根據閣下言詞中將地道文化演繹得絲絲入扣,完美無瑕,令我不得不相信閣下就係 Fergusxxx 神人既入室弟子,親吻師傅個腦呢 d 固之然係指定動作,但由閣下去做呢個動作,令我聯想起兩個字 --- 神技!
    <br>=====================
    <br>屎蟲
    <br>
    <br>你真係有文學修養、感性、有頭腦、又英雄又有正義感,你幾時封你自己為「she神人」啫?.......哈哈哈哈哈!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 置返頂先 ^^

• 置頂

• 返來啦 !

• earthworm replied @ 2009-01-19 3:02 pm
    <br>
    <br>置返頂先 ^^
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>匪疑所思..

• 呢度有Pz一個thread已經夠啦, 仲想整多個 ?

• earthworm replied @ 2009-01-20 5:30 pm
    <br>
    <br>咁要先將你對"嘲笑"同"串"既定義界定清楚先有得玩喎
    <br>
    <br>係我既角度,"嘲笑"係無得還拖既,因為已經被 certify 衰左
    <br>"串"係有交流既,君不見我串完人之後人地仲會還拖嗎?
    <br>
    <br>"串"到最尾,有一方詞窮既話,咪要面對被"嘲笑"既結果囉 ^^
    <br>
    <br>當然,串人之前,風險我計過曬架喇!唔需要為我擔心^^
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>匪疑所思.....
    <br>

• 置頂

Log in to reply