sl & sp

• <p>你們在我眼中比家裡的小寵物還要可憐<br />秘密情人+性愛伴侶..=..自作自受.....你們將不會找到快樂的愛<br />送給不負責任的9男&9女</p>

• 八雲 replied @ 2008-09-09 1:57 pm
    <br>DFMAN1020 replied @ 2008-09-09 1:53 pm
    <br>你都傻既...你溝唔到佢..就唔好當插你既人同你一樣要博佢歡心啦...屎忽鬼
    <br>-------------------------
    <br>你同返曬黎傾 msn, 我係佢屋企, 係佢自己同我講, 妳見過佢 facebook 張相, 就話會鍾意佢, 要溝佢, 不過佢唔 so 你. 點呀, 夠膽做唔夠膽認呀, 癈柴
    <br>佢條僕 街鍾意玩到嬲, 之後插佢嗎, haha
    <br>佢條女今晚無生意, 無錢佢洗, 所以佢咁火, haha
    <br>條女做雞, 無固定收入, 都幾慘, 我都同情?
    <br>你這個白痴, 當然還有其他白痴人同我傾, 因他們是白痴, haha haha
    <br>
    <br>豬仔 replied @ 2008-05-16 7:50 pm
    <br>
    <br>8雲,你係玩野都唔好搵D識得,佢份人咁好,你咁攪佢,你會安樂咩,你真係有冇想清楚自己做緊咩野嫁........
    <br>豬仔 replied @ 2008-05-16 7:35 pm
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-05-16 1:37 pm
    <br>你直頭是攪事啦, 唔知就亂話人同上次一樣, 上次無關連其他人我就同你玩. 今次是你識的朋友, 好心你咁大人, 乜嘢是啱, 乜嘢是錯, 做咗d事會唔會傷害人, 你自己諗清楚, 我只會講你繼續玩落去, 傷害的人不是我, 是邊個,你自己知.
    <br>我唔想再覆了.
    <br>我一一回復番離既問題
    <br>你知咩啱,咩錯咩,而家係你個人對感情既問題,完全唔識點樣做,你以為自己係邊個呀,情聖呀,話離就離,話走就走........
    <br>豬仔 replied @ 2008-05-16 7:40 pm
    <br>
    <br>八雲 replied @ 2008-05-16 1:30 pm
    <br>
    <br>我真是"定"你唔順, 我就是見你同埋這裡玩嘢的人太白痴, 所以唔想回應.
    <br>之前話我的post 我有回應,因我當時得閒,亦無關連其他人.
    <br>但這次有人玩嘢, 但關連到我識的人, 我回 post 只會中佢計, 佢想見到我地反面, 做傻仔俾佢睇, 另外也會傷害當事人. 所以我和當事人都不想回 post.
    <br>係我頂你唔順,你做左D咩野都有人知嫁,唔好以為大家都係白痴仔,你都會識得唔點樣唔傷害人嫁咩......

• 你好哪自大清高喎

• 請問你地將來會傳受這條秘方給自己的兒女ma?

• 贏咗八雲, haha

Log in to reply