sl & sp

• 你們在我眼中比家裡的小寵物還要可憐
    秘密情人+性愛伴侶..=..自作自受.....你們將不會找到快樂的愛
    送給不負責任的9男&9女

• 八雲 replied @ 2008-09-09 1:57 pm

DFMAN1020 replied @ 2008-09-09 1:53 pm

你都傻既...你溝唔到佢..就唔好當插你既人同你一樣要博佢歡心啦...屎忽鬼

-------------------------

你同返曬黎傾 msn, 我係佢屋企, 係佢自己同我講, 妳見過佢 facebook 張相, 就話會鍾意佢, 要溝佢, 不過佢唔 so 你. 點呀, 夠膽做唔夠膽認呀, 癈柴

佢條僕 街鍾意玩到嬲, 之後插佢嗎, haha

佢條女今晚無生意, 無錢佢洗, 所以佢咁火, haha

條女做雞, 無固定收入, 都幾慘, 我都同情?

你這個白痴, 當然還有其他白痴人同我傾, 因他們是白痴, haha haha

豬仔 replied @ 2008-05-16 7:50 pm

8雲,你係玩野都唔好搵D識得,佢份人咁好,你咁攪佢,你會安樂咩,你真係有冇想清楚自己做緊咩野嫁........

豬仔 replied @ 2008-05-16 7:35 pm

八雲 replied @ 2008-05-16 1:37 pm

你直頭是攪事啦, 唔知就亂話人同上次一樣, 上次無關連其他人我就同你玩. 今次是你識的朋友, 好心你咁大人, 乜嘢是啱, 乜嘢是錯, 做咗d事會唔會傷害人, 你自己諗清楚, 我只會講你繼續玩落去, 傷害的人不是我, 是邊個,你自己知.

我唔想再覆了.

我一一回復番離既問題

你知咩啱,咩錯咩,而家係你個人對感情既問題,完全唔識點樣做,你以為自己係邊個呀,情聖呀,話離就離,話走就走........

豬仔 replied @ 2008-05-16 7:40 pm

八雲 replied @ 2008-05-16 1:30 pm

我真是"定"你唔順, 我就是見你同埋這裡玩嘢的人太白痴, 所以唔想回應.

之前話我的post 我有回應,因我當時得閒,亦無關連其他人.

但這次有人玩嘢, 但關連到我識的人, 我回 post 只會中佢計, 佢想見到我地反面, 做傻仔俾佢睇, 另外也會傷害當事人. 所以我和當事人都不想回 post.

係我頂你唔順,你做左D咩野都有人知嫁,唔好以為大家都係白痴仔,你都會識得唔點樣唔傷害人嫁咩......

• 你好哪自大清高喎

• 請問你地將來會傳受這條秘方給自己的兒女ma?

• 贏咗八雲, haha

Log in to reply