識下新朋友 (30+)

• bee replied @ 2008-08-20 3:47 pm
    <br>
    <br>V
    <br>
    <br>我開頭根本吾知個個係M,
    <br>係我睇番個邊條thread,你�鄎e一頁已經講左佢係M,
    <br>我先入去打招呼,
    <br>吾通我去第二條thread傾繼要你批准咩?
    <br>
    <br>bee,
    <br>
    <br>不是話你, 我只係想話阿M點解開第二條thread唔可以用返本身M要用K, 仲要我見人地littlefan同koyou開頭同佢傾計佢完全當唔識佢地咋, 不要誤會我吧!!!

• 可能我太敏感,我吾想人地以為條thread係我同佢開既。

• 而家著 bikini 都好平常
    <br>但係靚o既 bikini 好少見
    <br>________________________________
    <br>
    <br>所以我咪唔著lor! kaka.... --> 唔著囉係咪即係唔著泳衣先, hehe <======== 當然係521你知我心, 係唔著泳衣之麻, 又唔係唔著衫, 點會大膽呢......mew你諗左去邊呀? <-- 我誤會o左你咁大膽著 d 唔靚o既 bikini 之嘛 :p

• bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下

• me replied @ 2008-08-20 4:02 pm
    <br>
    <br>bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下 ---->咁我去飲柸汽水透透先

• bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下 ---->咁我去飲柸汽水透透先 <--- 我加兩片檸檬俾你丫~ 好似 d o架~

• bee,
    <br>
    <br>好小事咋, 唔好咁喇...你唔好誤會左喇, 我睇返阿V既post我估佢都係話m o卦.
    <br>
    <br>唔上黎一陣咁既~

• mew replied @ 2008-08-20 4:12 pm
    <br>
    <br>bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下 ---->咁我去飲柸汽水透透先 <--- 我加兩片檸檬俾你丫~ 好似 d o架~ --> 咁我加多兩片薑喇!

• mew replied @ 2008-08-20 4:12 pm
    <br>
    <br>bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下 ---->咁我去飲柸汽水透透先 <--- 我加兩片檸檬俾你丫~ 好似 d o架~ <=========== 唔爭在加把紅色傘

• melody521 replied @ 2008-08-20 4:14 pm
    <br>
    <br>bee,
    <br>
    <br>好小事咋, 唔好咁喇...你唔好誤會左喇, 我睇返阿V既post我估佢都係話m o卦.
    <br>
    <br>____________________________________________________
    <br>
    <br>哈哈, 咪因為M話呢到悶囉

• bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下 ---->咁我去飲柸汽水透透先 <--- 我加兩片檸檬俾你丫~ 好飲 d o架~ <=========== 唔爭在加把紅色傘 <--- 我再加~ 加枝螢光搞搞捧~~~

• 加左咁多野,�屭�道會吾會怪怪咁呢?

• melody521 replied @ 2008-08-20 4:14 pm
    <br>
    <br>bee,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br><---真係小事啦~~啱傾啱玩咪做下朋友囉~~係咪?!

• mew replied @ 2008-08-20 4:21 pm
    <br>
    <br>bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下 ---->咁我去飲柸汽水透透先 <--- 我加兩片檸檬俾你丫~ 好飲 d o架~ <=========== 唔爭在加把紅色傘 <--- 我再加~ 加枝螢光搞搞捧~~~ --->咁米似一支攪屎x

• 加左咁多野,�屭�道會吾會怪怪咁呢? <-- 不如等我試啖先俾你飲丫 :p

• bee,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br><---真係小事啦~~啱傾啱玩咪做下朋友囉係咪?!
    <br>
    <br><><><>係怨家定係朋友, 都係一種緣份o黎o既
    ~

• mew replied @ 2008-08-20 4:30 pm
    <br>
    <br>加左咁多野,�屭�道會吾會怪怪咁呢? <-- 不如等我試啖先俾你飲丫 :p
    <br>______________________________________
    <br>
    <br>你兩條友小心肚瀉!

• bee,
    <br>
    <br>小事傘, 唔駛勞氣喎, 快d飲返啖茶順下 ---->咁我去飲柸汽水透透先 <--- 我加兩片檸檬俾你丫~ 好飲 d o架~ <=========== 唔爭在加把紅色傘 <--- 我再加~ 加枝螢光搞搞捧~~~ --->咁米似一支攪屎x <-- 咁加兩枝啦~ 兩枝似筷子多 d, 無咁覺...hehe

• mew replied @ 2008-08-20 4:30 pm
    <br>
    <br>加左咁多野,�屭�道會吾會怪怪咁呢? <-- 不如等我試啖先俾你飲丫 :p --> 點會怪味呀, 咪即係薑檸樂之麻!

• melody521 replied @ 2008-08-20 4:35 pm
    <br>
    <br>mew replied @ 2008-08-20 4:30 pm
    <br>
    <br>加左咁多野,�屭�道會吾會怪怪咁呢? <-- 不如等我試啖先俾你飲丫 :p --> 點會怪味呀, 咪即係薑檸樂之麻! <=========== 仲有把傘同螢光搞搞捧.......

• 加左咁多野,鱓味道會吾會怪怪咁呢? <-- 不如等我試啖先俾你飲丫 :p
    <br>______________________________________
    <br>
    <br>你兩條友小心肚瀉!
    <br>
    <br>
    <br>枝搞搞棒到時就發揮到佢o既用處啦~ 哈哈~

• 有機會打得成風喎~~~ 不過未問到我個FD, 有消息通知大家!

• 521,
    <br>會係邊日打得成???

• 睇個圖多數似星期五呀~~~

• me,
    <br>
    <br>你仲未走既? 若果真係星期五我會蝕左日假添, 我果日欏左假呀~~

• 早晨~
    <br>晏晝話會 3 號呀~

• mew replied @ 2008-08-21 9:37 am
    <br>
    <br>早晨~
    <br>晏晝話會 3 號呀~ --> 早呀mew, 講左下午會掛3號喇咩?

• 早晨呀mew
    <br>
    <br>今日得你一個咋
    ~
    <br>
    <br>melody521 replied @ 2008-08-20 5:20 pm
    <br>
    <br>有機會打得成風喎~~~ 不過未問到我個FD, 有消息通知大家! <----咁有新消息真係要快d通知大家啦, 我最關心呢樣野..haha

• 早晨!

• melody521 replied @ 2008-08-20 5:24 pm
    <br>
    <br>me,
    <br>
    <br>你仲未走既? 若果真係星期五我會蝕左日假添, 我果日欏左假呀~~
    <br>__________________________________________
    <br>
    <br>我都唔想佢打....! 不過今日下午應該改3號, 怕且明日都會變8號.

<br>早晨呀~
    <br>d 小道消息話晏晝會掛呀~

• 一 號 戒 備 信 號
    <br>
    <br>香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告
    <br>
    <br>一 號 戒 備 信 號 , 現 正 生 效 。
    <br>
    <br>表 示 有 一 熱 帶 氣 旋 , 約 在 香 港 800 公 裡 內 , 可 能 影
    <br>響 本 港 。
    <br>
    <br>在 上 午 10 時 , 颱 風 鸚 鵡 集 結 在 香 港 之 東 南 偏 東 約
    <br>460 公 裡 , 即 在 北 緯 20.1 度 , 東 經 117.9 度 附 近 ,
    <br>預 料 向 西 北 或 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 14 公 裡 , 大 致
    <br>趨 向 廣 東 沿 岸 。
    <br>
    <br>按 照 現 時 預 測 路 徑 , 鸚 鵡 將 會 繼 續 移 近 本 港 。 今 晚
    <br>及 明 日 本 港 風 勢 會 逐 漸 增 強 , 天 文 台 會 在 今 日 下 午
    <br>考 慮 發 出 三 號 強 風 信 號 。
    <br>
    <br>因 海 面 有 大 浪 及 暗 湧 , 市 民 應 遠 離 岸 邊 及 停 止 所 有
    <br>水 上 活 動 。
    <br>
    <br>一 號 戒 備 信 號 - 防 風 措 施 報 告 :
    <br>
    <br>1. 請 各 位 立 即 採 取 防 風 措 施 以 免 遭 受 損 失 。 保 持 水
    <br>渠 暢 通 。 檢 查 門 窗 有 無 損 壞 。
    <br>
    <br>2. 如 果 準 備 前 往 廣 東 、 澳 門 、 離 島 或 本 港 其 他 偏 僻
    <br>地 區 , 請 注 意 你 的 計 劃 可 能 因 天 氣 的 改 變 而 受 影 響 。
    <br>
    <br>3. 請 留 意 電 台 、 電 視 台 或 瀏 覽 香 港 天 文 台 網 頁 有 關
    <br>熱 帶 氣 旋 動 態 的 報 告 。
    <br>
    <br>4. 所 有 小 型 船 隻 , 包 括 正 在 外 海 的 漁 船 及 馬 力 較 小
    <br>的 船 隻 , 應 盡 快 駛 往 適 當 的 避 風 位 置 。 請 將 船 隻 妥
    <br>善 繫 泊 , 並 作 好 小 船 必 要 的 防 風 措 施 。
    <br>
    <br>以 上 天 氣 稿 由 天 文 台 於 2008 年 08 月 21 日 09 時 45 分 發 出

• 早安, me
    <br>早晨呀~~~

• good morningyeahtyphoon is comingtomorrow may be off

• koyou
    <br>早晨呀~
    <br>
    <br>521
    <br>快 d 取消個假佢啦~
    <br>今日買o左 U 未呀?

• me,
    <br>
    <br>早呀~~ 明日我要蝕假喇~~~ 嗚!!!!!

• mew,
    <br>
    <br>無得cancel架~~~

• melody521 replied @ 2008-08-21 10:01 am
    <br>
    <br>me,
    <br>
    <br>早呀~~ 明日我要蝕假喇~~~ 嗚!!!!! <========= 係喎, 咁sweet咪同你一樣蝕左日假?

• 早晨呀~~me, 521, koyou
    <br>
    <br>521 真係打得成呀????

• Good Morning Everybody......^^

• me replied @ 2008-08-21 10:05 am
    <br>
    <br>melody521 replied @ 2008-08-21 10:01 am
    <br>
    <br>me,
    <br>
    <br>早呀~~ 明日我要蝕假喇~~~ 嗚!!!!! <========= 係喎, 咁sweet咪同你一樣蝕左日假? --> 無計喇, 好在我多假, wahaha, 豪俾佢 (阿Q精神)
    <br>
    <br>早安,
    <br>
    <br>早呀, 有機呀~ 但我果fd話仲有470公裡咁多, 好多變數, 唔敢講實我知
    <br>
    <br>
    <br>

• melody521 replied @ 2008-08-21 10:19 am
    <br>
    <br>me replied @ 2008-08-21 10:05 am
    <br>
    <br>melody521 replied @ 2008-08-21 10:01 am
    <br>
    <br>me,
    <br>
    <br>早呀~~ 明日我要蝕假喇~~~ 嗚!!!!! <========= 係喎, 咁sweet咪同你一樣蝕左日假? --> 無計喇, 好在我多假, wahaha, 豪俾佢 (阿Q精神) <========== 話你兩個唔係姊妹都唔得, 連蝕假都咁夾!

• 個風呢仄兩日左左右右咁轉, 如果轉返低 d, 真係有機會打正香港

• mew replied @ 2008-08-21 10:26 am
    <br>
    <br>個風呢仄兩日左左右右咁轉, 如果轉返低 d, 真係有機會打正香港 --> 所以我個fd咪話有好多變數囉. 我D同事係咁問我, 我話我個FD係咁講, 急都無用. 又問我明日上午掛定下午掛, 攪到我俾我個FD話鬼我~

• 早呀~~~ friend~~
    <br>
    <br>me,
    <br>
    <br>早呀~~ 明日我要蝕假喇~~~ 嗚!!!!! <========= 係喎, 咁sweet咪同你一樣蝕左日假? --> 無計喇, 好在我多假, wahaha, 豪俾佢 (阿Q精神) <========== 話你兩個唔係姊妹都唔得, 連蝕假都咁夾! <----------- 係囉, 可能佢地前世真係兩姊妹,,,,haaaaaaa

• mew replied @ 2008-08-21 10:26 am
    <br>
    <br>個風呢仄兩日左左右右咁轉, 如果轉返低 d, 真係有機會打正香港 --> 所以我個fd咪話有好多變數囉. 我D同事係咁問我, 我話我個FD係咁講, 急都無用. 又問我明日上午掛定下午掛, 攪到我俾我個FD話鬼我~ <-------- 咁搞笑, 你D同重心急過我喎....HAHA

• 如果路線唔變,我估今次同上次差唔多啦,可能淨係掛上午添

• melody521 replied @ 2008-08-21 10:30 am
    <br>
    <br>mew replied @ 2008-08-21 10:26 am
    <br>
    <br>個風呢仄兩日左左右右咁轉, 如果轉返低 d, 真係有機會打正香港 --> 所以我個fd咪話有好多變數囉. 我D同事係咁問我, 我話我個FD係咁講, 急都無用. 又問我明日上午掛定下午掛, 攪到我俾我個FD話鬼我~ <========= 你緊係勁call你個friend不停問個風既動向, 哈哈!

• me* replied @ 2008-08-21 10:36 am
    <br>
    <br>melody521 replied @ 2008-08-21 10:30 am
    <br>
    <br>mew replied @ 2008-08-21 10:26 am
    <br>
    <br>個風呢仄兩日左左右右咁轉, 如果轉返低 d, 真係有機會打正香港 --> 所以我個fd咪話有好多變數囉. 我D同事係咁問我, 我話我個FD係咁講, 急都無用. 又問我明日上午掛定下午掛, 攪到我俾我個FD話鬼我~ <========= 你緊係勁call你個friend不停問個風既動向, 哈哈! --> 唔係喎, 我係msn問佢咋, 我d同事係好心急既人黎架, 成日想成日唔駛返工~

• 鸚鵡個風速好勁, 就算打唔中都會唔少o野

Log in to reply