SL關係=沒有名份,但可以有真愛嗎?可以在乎我嗎?

• 其實我當左佢係自已身邊人..
    <br>冇當過係SL ..
    <br>
    <br>by 無名份的女人 - 05/17/08 23:59
    <br>
    <br>妳身邊既人唔係妳老公咩?

• 無名份的女人
    <br>
    <br>SL 真係唔可以得到重視? <---重視唔係用段關係黎分架!OK~當真係俾你做到佢女朋友~正選喇~但係佢成日都唔理你既~又唔陪你~唔關心你既~咁請問你死守住個名份做咩先??
    <br>
    <br>我唔敢俾佢知我嫉妒 <---你估佢唔係人咩~係人都唔鍾意同人分野架啦~駛咩唔敢俾佢知架~我擺到明俾佢知我妒忌添~~我做咩要掩飾我自己既感受!
    <br>
    <br>我盡量釋放自已感受
    <br>現在有點力不從心 <---你仲未諗通者~都係諗通~你就會好似我咁~
    <br>

• <---都係果句~睇你想要咩~如果你真係想要個正選名份~你都明知冇可能既~早D放手對你對佢都好~如果你只係為左開心既~其他野唔需要去理囉!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 小肥^_^ - 05/17/08 23:48
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>謝謝你
    <br>

• 我覺得就算冇名入~關心, 愛護同在乎對方都係sl關係嘅一個承諾囉~!
    <br>
    <br>by 寂寞人~~Hon - 05/17/08 23:52
    <br>
    <br>
    <br>我都係只想對方既關心,愛錫!
    <br>名份不委要

• 男人
    <br>
    <br>小肥,
    <br>好耐冇見妳啦喎 <--你都幾識講大話~我日日24小時都係SHE~一係你冇上黎架者~

• 無名份的女人 , thats bad, maybe they donno how to treasure u. how old ru?
    <br>
    <br>by blackworld - 05/17/08 23:53
    <br>
    <br>
    <br>i am mature lady ....
    <br>

• 無名份的女人 replied @ 2008-05-18 12:05 am
    <br>
    <br>我覺得就算冇名入~關心, 愛護同在乎對方都係sl關係�鴾@個承諾囉~!
    <br>
    <br>by 寂寞人~~Hon - 05/17/08 23:52
    <br>
    <br>
    <br>我都係只想對方既關心,愛錫! <---咁你覺得佢俾唔俾到你????
    <br>

• 無名份的女人
    <br>
    <br>我也跟你一樣,有一段無名份的情,但若果個男人係care 你既,對你好既,肯為你去付出既 , 有沒有名份已經唔重要,因為我已經得到了他的心! that's enough! 珍惜啦~
    <br>
    <br>by Gal - 05/17/08 23:57
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你好幸福得到他的心
    <br>我..............的心全是他
    <br>但他的心................................. :(

• 無名份的女人, mind chat more in msn???

• 小肥
    <br>
    <br>妳咁有閑情24小時都係SHE,妳唔洗做架?

• 多謝你地既開解及分析!
    <br>感謝!

• 其實SL有人會話係sexual lover, 有人會話係secrete lover.
    <br>但係我會覺得secrete lover 會0岩0的..
    <br>因為哩種關係其實就係偷偷摸摸神神秘秘..
    <br>妳想要名份..咁就唔好define妳地0既關係..係SL.
    <br>但係妳想要關心要愛..SL哩個關係絕對應該有!
    <br>如果唔咪同SP冇分別.
    <br>
    <br>如果妳真係唔甘心..
    <br>佢又唔肯改變..
    <br>我勸妳放手把啦
    <br>
    <br>

• 放開d喇!妳再咁做只會令自己好辛苦

• 無名份的女人,
    <br>
    <br>如果這真是你的感受.我都贊成你放開
    <br>不要再令你自己辛苦

• 假音人
    <br>
    <br>小肥
    <br>
    <br>妳咁有閑情24小時都係SHE,妳唔洗做架? <--我係she做!

• 其實乜野sl/sp/ptl
    <br>全部都係一個名je
    <br>
    <br>兩個人一齊係互相關心、開心既,咩名又有乜所謂
    <br>
    <br>相反感情唔好既
    <br>係男女朋友、兩公婆又如何

• 我不是要名份
    <br>我想要他的愛他的心

• 我想改名...........等愛的女人!哈哈

• 無名份的女人
    <br>
    <br>我不是要名份
    <br>我想要他的愛他的心 <--我只係要求佢同我一齊既時候,可以令到我開心,同埋唔可以俾我聽到佢同第二個女人打情罵悄,更加唔好俾我親眼見到佢對第二個女人好~呢D係最基本既尊重,我只不過是一個人,我都會難堪!

• 無名份的女人
    <br>
    <br>我不是要名份
    <br>我想要他的愛他的心 <--咁你覺得佢愛唔愛你??

• 無名份的女人 replied @ 2008-05-18 12:21 am
    <br>
    <br>我不是要名份
    <br>我想要他的愛他的心
    <br>
    <br>女人,你一早已經得到他的心,只係你想要的更多:)

• 小肥妳係咪九廿幾年前0既meat meat?
    <br>
    <br>無名份的女人..
    <br>既然佢都比唔到妳想要0既野妳 ..
    <br>妳都唔好再比0的佢想要0既野佢啦..haha

• 小肥^_*
    <br>
    <br>如果親眼見到佢對佢好親密
    <br>我諗我實o鹹死

• <--咁你覺得佢愛唔愛你??
    <br>
    <br>by 小肥^_* - 05/18/08 00:25
    <br>
    <br>
    <br>以前愛我..
    <br>現在愛她多些

• 女人,你一早已經得到他的心,只係你想要的更多:)
    <br>
    <br>by Gal - 05/18/08 00:26
    <br>
    <br>
    <br>點解會咁講既

• booM26M
    <br>
    <br>小肥妳係咪九廿幾年前0既meat meat? <--你想講咩?可唔可以清楚D??一舊舊我睇唔明!
    <br>

• 無名份的女人
    <br>
    <br>小肥^_*
    <br>
    <br>如果親眼見到佢對佢好親密
    <br>我諗我實o鹹死 <----我都係丫~所以我一定唔可以俾自己見到~

• 無名份的女人..
    <br>既然佢都比唔到妳想要0既野妳 ..
    <br>妳都唔好再比0的佢想要0既野佢啦..haha
    <br>
    <br>by booM26M - 05/18/08 00:27
    <br>
    <br>
    <br>如果唔比較下
    <br>佢對我都算好好
    <br>至於想要既"野",我重比佢更渴求!
    <br>因為愛一個人就會好想同佢做好多好多!

• 小肥
    <br>
    <br>
    <br>咁你同佢依家點?重一齊?

• 以前我真係同你一樣咁執著,我話我唔可以其他人分同一個男人,
    <br>我一定要做正印,但結果鑊鑊都係唔知情既情況下做左第三者~
    <br>當時係好HURT~直到以家,我真係變左~我點解接受到同人地分,
    <br>係因為我自己已經唔識得點去愛一個人,我無左果種感覺喇~
    <br>我只係知咩係開心,咩係唔開心咋~同埋我係一個好善變既人,
    <br>基本上冇咩人可以留係我身邊超過兩個月~

• 我都知係好辛苦
    <br>所以我唔要sp / sl
    <br>但有時真係好想有個異性關心.
    <br>

• 無名份的女人
    <br>
    <br>小肥
    <br>
    <br>咁你同佢依家點?重一齊?<--岩岩開始咋喎~其實都唔知算唔算~總之咩名份都冇~好似朋友咁~大家一齊既時間係開心既~佢又關心我咁囉~

• 小肥^_*
    <br>
    <br>
    <br>你唔再想有較長久關係?

• 食得鹹魚抵得渴
    <br>
    <br>做得SL又可以要求什麼呢??
    <br>
    <br>都係無結果架啦...
    <br>
    <br>有興趣就傾下電話啦!
    <br>
    <br>[email protected]

• 小肥..
    <br>sorry for my messy chinese..i mean ur name before is "meat meat"?
    <br>
    <br>無名份的女人
    <br>haha..your relationship seems dangerous..
    <br>it seems quite unbalance...your love request are just bigger then the sex needs...betta control urself..otherwise..you will be mad~

• 所謂盜亦有道, 妳唔係對方o既最愛, 就唔應該強搶. 想做人地o既最愛就應該識過第個.

• 我都知係好辛苦
    <br>所以我唔要sp / sl
    <br>但有時真係好想有個異性關心.
    <br>
    <br>
    <br>by fish - 05/18/08 00:37
    <br>
    <br>
    <br>如果你冇另一半
    <br>無謂去發展依種關係

• 無名份的女人
    <br>
    <br>小肥^_*
    <br>
    <br>
    <br>你唔再想有較長久關係?<--唔係唔想,係唔再去刻意強求,有D野係你既就係你既~唔係你既爭黎都冇用~我自問係一個唔想負責任既人~我以家一樣會去識朋友~我唔會俾一個人綁死我囉!

• 我雖然不能給妳名份,但我可給妳無盡的愛,給我一個機會,可以嗎?
    <br>[email protected]
    <br>等妳..........一世

• booM26M
    <br>
    <br>小肥..
    <br>sorry for my messy chinese..i mean ur name before is "meat meat"? <---唔係~我玩左唔係好耐~得小肥呢個名~
    <br>

• 小肥
    <br>got it~;)
    <br>
    <br>無名份的女人
    <br>you better seriously look for a BF rather than a SL..
    <br>if you can't accept ur partner wif a GF, or u can't give up him..
    <br>pls dun find a SL~it's really bad for both of you!
    <br>if my SL ask me for more, i will just give up this kinda sticky relationship!

Log in to reply