浪漫天堂~~~成人派對徵友!!!

• 玩家 replied @ 2008-04-29 5:21 pm
    <br>
    <br>呢檔嘢抄得禁似 ge ? 一唱一和抬高自己唱衰隔離屎橋都出埋, 認好熟但講親都一早係其他版睇過喇, 無新料 ! brother, 玩A貨不如去番而家個两間稳陣.
    <br>
    <br>多謝支持! 但不再回應....sorry!

• Romantic Paradise Club 活動預告:
    <br>
    <br>Romantic Paradise Club (維港夜景狂歡之夜) 為慶祝本會正式成立及感謝各位尊貴兄弟姊妹對本會的支持及愛護! 本會現誠意為各位呈獻上本會的第一個創會活動, 並正式命名為“維港夜景狂歡之夜” ∼^^
    <br>
    <br>Romantic Paradise Club 所主辦的Party, 主要是先透過聚餐 & 熱身遊戲, 使一班志同道合, 彼此擁有前衛脫俗思想的兄弟姊妹, 大家有機會去先作初步了解, 消除彼此間的尷尬感覺, 然後共同去實現大家渴望已久、埋藏於心底深處的各種性幻想, 讓大家好好去享受純官能所誘發的刺激和性快感! 以消除生活或工作上所承受的惱人壓力.
    <br>
    <br>* 日期:16╱05╱2008(星期五)
    <br> 地點:尖沙咀某五星級酒店全海景大套房
    <br> (基於保安理由, 確實地點於活動前兩小時個別電話通知!)
    <br>
    <br>*活動內容:
    <br>
    <br>18:00 – 20:00 豐富自助晚�
    <br>20:00 – 21:30 熱身遊戲時段
    <br>21:30 – 23:45 浪漫時段 (1)
    <br>00:00 – 00:30 精美宵夜
    <br>00:30 – 02:30 浪漫時段 (2)
    <br>02:30 – 03:00 活動分享會
    <br>
    <br>--------------------溫馨提示-----------------------------------------
    <br>
    <br>*名額有限, 報名從速.
    <br>
    <br>*希望各位参加者做好事前清潔工夫,例如剪指甲、鼻毛、剃鬚等,並自備 毛巾.
    <br>
    <br>
    <br>*報名會員請盡快 e-mail 本會留位.....
    <br>

• 咁快有活動..正∼
    <br>
    <br>

• 哇, 乜咁快有活動公佈呀????
    <br>

• 1 號
    <br>你要出力支持下喎
    <br>
    <br>

• 小雪..一齊去 la∼
    <br>
    <br>嬌妻1號..期待一場好質素既活動∼
    <br>
    <br>

• 早上好
    <br>本會首個聚會本人定必鼎力支持
    <br>
    <br>維港夜景狂歡之夜我對你萬般期待呀
    <br>
    <br>嬌妻~~~~
    <br>小雪~~~~
    <br>脆脆~~~~
    <br>一人咀啖先^3^
    <br>

• 齊人..你著數曬 la, 真不愧為齊人之福∼
    <br>

• 要做到當之無愧四個字唔難既
    <br>

• 各位兄弟姊妹早晨~~~~今天天氣呵呵呵!

• 脆脆 replied @ 2008-04-30 9:01 am
    <br>
    <br>咁快有活動..正∼
    <br>
    <br>當然啦! 慶祝成立嘛..........記住支持呀!
    <br>

• 嬌妻1號 replied @ 2008-04-30 9:13 am
    <br>
    <br>哇, 乜咁快有活動公佈呀????
    <br>
    <br>hee hee..........太多舊戰友係咁 push 我,
    <br>話要大家面對面碰杯談談心 lor....hee hee

• ㊣小雪 replied @ 2008-04-30 9:14 am
    <br>
    <br>1 號
    <br>你要出力支持下喎
    <br>
    <br>小雪妹妹.......多謝妳呀~~~~^^

• 盡力呀

• 齊人之福 replied @ 2008-04-30 9:29 am
    <br>
    <br>早上好
    <br>本會首個聚會本人定必鼎力支持
    <br>
    <br>維港夜景狂歡之夜我對你萬般期待呀
    <br>
    <br>嬌妻~~~~
    <br>小雪~~~~
    <br>脆脆~~~~
    <br>一人咀啖先^3^
    <br>
    <br>你當然要黎支持啦!
    <br>嘩....所有靚女溝曬....咁我呢?? >_<

• 齊人之福 replied @ 2008-04-30 9:47 am
    <br>
    <br>要做到當之無愧四個字唔難既
    <br>
    <br>小心身體........哈哈!

• 齊老爺同嬌妻都黎左, 我做妹仔o既就當然要支持下啦!
    <br>
    <br>係咪抵鍚呢?
    <br>
    <br>

• 妹仔>3<
    <br>抵錫到暈呀

• 推推先..........haha

• haha~ 你係另外o個個 party 既金魚佬嗎? ^^ 之前同你做個~ ^^ 記得我嗎?

• gal~ replied @ 2008-04-30 11:08 pm
    <br>
    <br>haha~ 你係另外o個個 party 既金魚佬嗎? ^^ 之前同你做個~ ^^ 記得我嗎?
    <br>
    <br>我玩左咁多次 party 只同三位靚女開心過......當然記得啦!
    <br>好掛住妳......希望本會聚會能見到妳啦 ^^

• 立會之初,定必如此
    <br>望各位抱住觀望態度,睇住本會日益壯大

• 齊人之福 replied @ 2008-05-01 11:00 am
    <br>
    <br>立會之初,定必如此
    <br>望各位抱住觀望態度,睇住本會日益壯大
    <br>
    <br>兄弟.........英雄所見略同!
    <br>我真係無意同其他會比較......
    <br>我只想攪一個純綷以玩家角度出發的玩樂天堂.
    <br>好榮幸呢兩日收到好多男女的入會申請,
    <br>真係回 pm & e-mail 都回到手軟?!
    <br>就等我地一齊期待 5 月 16 日 本會的首個代表作誕生啦 ^^

• 你係另外o個個 party 既金魚佬嗎?
    <br>
    <br>are u for real or cheat money? read you last time cheated some money from the party and run off wor.
    <br>

• 金魚佬潛到缺氧咁?阿叔懞左呀!天堂地獄都係死路一條,召集一齊上天堂喎,大吉利是,立會之初改壞名,前途定必如此, HAHA。望各位抱住觀望態度?狗屁不通的表達,廢話連篇,睇見都支持唔住, 哈哈 <<

• blue replied @ 2008-05-01 3:41 pm
    <br>
    <br>你係另外o個個 party 既金魚佬嗎?
    <br>
    <br>are u for real or cheat money? read you last time cheated some money from the party and run off wor.
    <br>
    <br>多謝支持推 post......不作回應!

• 麥玲玲 replied @ 2008-05-01 3:56 pm
    <br>
    <br>金魚佬潛到缺氧咁?阿叔懞左呀!天堂地獄都係死路一條,召集一齊上天堂喎,大吉利是,立會之初改壞名,前途定必如此, HAHA。望各位抱住觀望態度?狗屁不通的表達,廢話連篇,睇見都支持唔住, 哈哈 <<
    <br>

• 明眼人都知道你又想kap水啦
    <br>上次已經走佬已經走到電話msn都換埋,身無史呀點會呀
    <br>依家又呃人比錢你,係你on9定係痴x線呀
    <br>我都識嗰晚有去既人,你老味打幾次電話去(話)退錢,
    <br>退到依家影都無呀知你吹水啦
    <br>今次信佢咁on9既到時咪喺酒店門口食風籮,又換電話你噬佢呀
    <br>你老味,正人渣
    <br>

• 各位兄弟姊妹早晨..............!!

• joeoooooooooooo replied @ 2008-05-02 4:28 am
    <br>
    <br>明眼人都知道你又想kap水啦
    <br>上次已經走佬已經走到電話msn都換埋,身無史呀點會呀
    <br>依家又呃人比錢你,係你on9定係痴x線呀
    <br>我都識嗰晚有去既人,你老味打幾次電話去(話)退錢,
    <br>退到依家影都無呀知你吹水啦
    <br>今次信佢咁on9既到時咪喺酒店門口食風籮,又換電話你噬佢呀
    <br>你老味,正人渣
    <br>
    <br>(每個人打字均有其風格, 好易認架! 多謝)
    <br>

• 推又唔駛本嘅,橫店呢到大半都係你自己推架喇,送你一程上天堂又點話!
    <br>話時話,你係唔係真係思覺失調,病懞左呀!個朵臭哂架喇,咁快就蒲出來想掠水,當人傻仔呀!

• 浪漫時段即係咩?

• If u cheat the money and disappear again, what can we do?
    <br>
    <br>also the police is following your last cheating case wor, i don't want to be on news paper head line.

• 各位兄弟, 真係要小心依條xx.
    <br>
    <br>雖然佢無做出啲咩野對唔住小弟, 但依條友偷左人地 party 既錢, 跟住走佬, 咁就好有問題. (其實嗰個主持人都唔啱, 不過, 偷錢既就應該要俾人打啦!) 小弟唔係想評擊佢, 不過, 小弟玩過嗰個funclub 會, 間中都食過啲超索既, (18 號 k party 都有一件, 只係無落場), 人地都搞得幾好, 起碼, 間中都有啲超索既落場. 不過, 就係依個xx偷左人地啲錢, 搞到人地要延遲啲party , 累左我地班兄弟.
    <br>
    <br>我唔排除他日, 啲索女都會去佢個場, 但我唔想依條友又再見錢心動, 又偷左人地銀包, 手機, 貴重野就唔好. 人地有啲咁樣唔好既經驗, 就個個場都唔會再去, 到時, 唔好要有超索女, 就連普通啲既女都無埋, 仲慘! 講真, 大家落得去玩既, 都想要開心啫, 但大家落得去玩既時候, 又要避忌依樣嗰樣, 咁仲有咩癮!
    <br>
    <br>偷得 1 次, 就有第 2次. 今次偷錢, 第 2次就連電話, 所有貴重野都唔放過. 整多幾次, 啲女無哂, 連第 2個場都無哂女, 咁我地班兄弟就多得佢啦!
    <br>
    <br>係兄弟只妹既, 就一齊滯佢!

• 偷嘢,抄橋,扮啞就叻,佢點識"浪漫"呢2 個字嘅用法呀!呢檔嘢分分鐘搞到要上差館,唔係受害人就証人,避之則吉!

• 但我唔想依條友又再見錢心動, 又偷左人地銀包, 手機, 貴重野就唔好, he sounded like Chris in S&B club, 依條友又見錢心動, 又偷人地銀包 ga. So many jerk.

• 乜行開陣又咁多人入來支持我地呀
    <br>公道自在人心
    <br>板主我永遠支持你既
    <br>既然大家都睇小呢個會
    <br>我份人好硬脛,我更加會令佢有聲有色
    <br>來緊既頭炮,大家息目以待啦

• 真係”息目以待”啦,無眼睇呀
    <br>拭目以待呀!廢柴
    <br>

• 麥玲玲 replied @ 2008-05-02 11:27 am
    <br>
    <br>推又唔駛本嘅,橫店呢到大半都係你自己推架喇,送你一程上天堂又點話!
    <br>話時話,你係唔係真係思覺失調,病懞左呀!個朵臭哂架喇,咁快就蒲出來想掠水,當人傻仔呀!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• agree replied @ 2008-05-02 11:43 am
    <br>
    <br>If u cheat the money and disappear again, what can we do?
    <br>
    <br>also the police is following your last cheating case wor, i don't want to be on news paper head line.
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 一齊滯依條xx! replied @ 2008-05-02 11:49 am
    <br>
    <br>各位兄弟, 真係要小心依條xx.
    <br>
    <br>雖然佢無做出啲咩野對唔住小弟, 但依條友偷左人地 party 既錢, 跟住走佬, 咁就好有問題. (其實嗰個主持人都唔啱, 不過, 偷錢既就應該要俾人打啦!) 小弟唔係想評擊佢, 不過, 小弟玩過嗰個funclub 會, 間中都食過啲超索既, (18 號 k party 都有一件, 只係無落場), 人地都搞得幾好, 起碼, 間中都有啲超索既落場. 不過, 就係依個xx偷左人地啲錢, 搞到人地要延遲啲party , 累左我地班兄弟.
    <br>
    <br>我唔排除他日, 啲索女都會去佢個場, 但我唔想依條友又再見錢心動, 又偷左人地銀包, 手機, 貴重野就唔好. 人地有啲咁樣唔好既經驗, 就個個場都唔會再去, 到時, 唔好要有超索女, 就連普通啲既女都無埋, 仲慘! 講真, 大家落得去玩既, 都想要開心啫, 但大家落得去玩既時候, 又要避忌依樣嗰樣, 咁仲有咩癮!
    <br>
    <br>偷得 1 次, 就有第 2次. 今次偷錢, 第 2次就連電話, 所有貴重野都唔放過. 整多幾次, 啲女無哂, 連第 2個場都無哂女, 咁我地班兄弟就多得佢啦!
    <br>
    <br>係兄弟只妹既, 就一齊滯佢!
    <br>

• want2say replied @ 2008-05-02 12:34 pm
    <br>
    <br>但我唔想依條友又再見錢心動, 又偷左人地銀包, 手機, 貴重野就唔好, he sounded like Chris in S&B club, 依條友又見錢心動, 又偷人地銀包 ga. So many jerk.
    <br>

• GINNY replied @ 2008-05-02 11:40 am
    <br>
    <br>浪漫時段即係咩?
    <br>
    <br>浪漫時段即交由現場男女會員自由發揮 lor.....哈哈

• 齊人之福 replied @ 2008-05-02 1:16 pm
    <br>
    <br>乜行開陣又咁多人入來支持我地呀
    <br>公道自在人心
    <br>板主我永遠支持你既
    <br>既然大家都睇小呢個會
    <br>我份人好硬脛,我更加會令佢有聲有色
    <br>來緊既頭炮,大家息目以待啦
    <br>
    <br>多謝曬!
    <br>以目前招收會員的進度,早巳超出我所預期!
    <br>我不想回應存心攪事的有心人的留言,
    <br>因為,這對本會的會務並沒有實質影响.
    <br>5月16日本會呢個第一炮 party 必會一鳴驚人!
    <br>我深信各玩家的眼晴是雪亮的! 哈哈
    <br>

• 為免浪費大家時間, 本人對任何存心攪事的留言均一律不會作出任何回應!
    <br>
    <br>如承蒙各有心人繼續為本會推 post………本人確實感激萬分~~~多謝曬!
    <br>
    <br>

• 公道D, 佢分身自爆話好"硬脛"咯,條小腿直x曬,殭屍咁跳住搞頭炮,諗下佢真係俾緊我地有聲有色嘅享受。俾人插籮柚扮聾啞,阿 Q 咁一段段 paste 多謝推喎。早估到廢柴剩係識答:"多謝支持推 post.....不作回應!",唔好話睇小板主喇,上天堂前會有咩疑似人言呀?
    <br>
    <br>大家拭目以待緊 lor....哈哈.....!!

• 麥玲玲 replied @ 2008-05-02 3:22 pm
    <br>
    <br>公道D, 佢分身自爆話好"硬脛"咯,條小腿直x曬,殭屍咁跳住搞頭炮,諗下佢真係俾緊我地有聲有色嘅享受。俾人插籮柚扮聾啞,阿 Q 咁一段段 paste 多謝推喎。早估到廢柴剩係識答:"多謝支持推 post.....不作回應!",唔好話睇小板主喇,上天堂前會有咩疑似人言呀?
    <br>
    <br>大家拭目以待緊 lor....哈哈.....!!
    <br>
    <br>哈哈......多謝提點!
    <br>
    <br>

• 有感而發~~~
    <br>
    <br>今日睇番 she 果邊個版, 吾知點解突然多左好多化身入黎踩場?!
    <br>我第一個印像就係某人所為 (雖然未能証實...)
    <br>但萬一真係佢的話, 我真係覺得好悲哀!
    <br>假如我係某人, 當我面對一個新會成立,有可能會分薄自己的利益時,
    <br>我一定會絞盡腦汁去更加強化自己個會, 以對抗外敵入侵!!!
    <br>估吾到某人卻不思進取, 只願生活在自己的世界裡面.....
    <br>滿以為單靠攻擊對手就能勝過對手.......真係可悲!
    <br>我深信現今玩家們的眼光絕對係雪亮的!!!!
    <br>在這個風雲再起的世界裡, 呢d不思進取的所謂會將好快被淘汰呀!!!!
    <br>
    <br>(天堂有路你不走........地獄無門卻闖進來?! 唉........比 d 戰意我睇下啦! 老友)

• ironman,
    <br>
    <br>放心啦~仲有我嬌妻1號support你哋,
    <br>加油啦!!!

• 嬌妻1號除左妳仲有我呢個八公係度
    <br>
    <br>兄弟定必全力支持你
    <br>
    <br>

Log in to reply