浪漫天堂~~~成人派對徵友!!!

• 有感而發~~~

我真係覺得好悲哀, she 呢版今日好似照妖鏡反映一舊廢柴,你就自大到當自己係有入侵力嘅外敵咁巴閉 ?!

波未開就話風雲再起,原來一早預左好快俾有雪亮的眼光的玩家們淘汰呀!!!唉........比 d 戰意大家睇下啦!

假如我係你,就唔會絞盡腦汁,不思進取,只顧諗點解突然多左好多化身入黎踩我場呢?!

我深信你之前點都估唔到,自己的世界裡嘅天堂,現今其人睇黎原來係地獄,真係可悲!

(自吹作大,牙擦擦就一嗚驚人 LA,咪累人累物呀,老叔!)

P.S. 唔知仲有無個句經典廢話呢? ...哈哈....大家估下 !!!!!

• 隔離新開個 SEX DREAM 風平浪靜,但回應好好多。我覺得呢度個會幾煩下,成人有人唱,真真假假我地外人唔知,嚇到我有心玩都怕。

• 中環ol
    好明白妳點解會咁諗
    無謂既?戰
    本會一概不作回應
    妳既選擇本人無意左右
    但求妳enjoy ?free party 度啦
    Nice to meet u

• 中環 OL replied @ 2008-05-02 7:42 pm

隔離新開個 SEX DREAM 風平浪靜,但回應好好多。我覺得呢度個會幾煩下,成人有人唱,真真假假我地外人唔知,嚇到我有心玩都怕。

多謝入黎留言........無法啦! 妳自己選擇一個啱自己的地方玩啦.

希望日後本會有幸成為妳其中的一個選擇啦. ^^

• 嬌妻1號 replied @ 2008-05-02 5:57 pm

ironman,

放心啦~仲有我嬌妻1號support你哋,

加油啦!!!

多謝妳! 我地風雨同路嘛......哈哈!

我一定會加油架!

• 齊人之福 replied @ 2008-05-02 6:20 pm

嬌妻1號除左妳仲有我呢個八公係度

兄弟定必全力支持你

many thank's for your support again!!!!

• hey guy

just send u a mail

check

• jerry replied @ 2008-05-03 1:20 am

hey guy

just send u a mail

check

many thank's for your support!

• 中環 OL replied @ 2008-05-02 7:42 pm

唔知你係唔係咁儍咁天真,去 S & B, Funclub 好得多。我唔識點形容呢個搞手,總之就, 有人話佢把口好油,我覺得好假 LOR。

奉勸大家小心選擇,邊間都好,都要小心財物。

• 玩家 replied @ 2008-05-03 11:43 am

中環 OL replied @ 2008-05-02 7:42 pm

唔知你係唔係咁?咁天真,去 S & B, Funclub 好得多。我唔識點形容呢個搞手,總之就, 有人話佢把口好油,我覺得好假 LOR。

奉勸大家小心選擇,邊間都好,都要小心財物。

呢位先生/小姐講得非常好

其實無論身在何地都應該小心財物

多謝你/妳既溫馨提示

咁多位午安

• Rolanto Pirates Club 活動預告:

Rolanto Pirates Club (維港夜景狂撻之夜) 為慶祝本會正式成立及感謝各位富貴兄弟姊妹對本會的支持及愛護! 本會現誠意為各位呈獻上本會的第一個創會活動, 並正式命名為“維港夜景狂撻之夜” ∼^^

Rolanto Pirates Club 所主辦的Party, 主要是先透過U.w.ants & S.h.e, 使一班誤為志同道合, 彼此擁有前衛脫俗思想的兄弟姊妹, 大家冇機會去先作初步了解, 然後俾搞手及同謀共同去實現渴望已久、埋藏於心底深處的各種賊性幻想, 趁機埋手,好好享受純官能所誘發的刺激和快感! 以消除生活或工作上所承受的欠債及俾人炳壓力.

* 日期:16╱05╱2008(星期五)

地點:尖沙咀某五星級酒店全海景大套房

(基於保安理由, 確實地點於活動前兩小時個別電話通知!)

*活動內容:

18:00 – 20:00 豐富最後晚餐

20:00 – 21:30 熱身遊戲時段

21:30 – 23:45 撻野時段 (1)

00:00 – 00:30 精美宵夜

00:30 – 02:30 撻野時段 (2)

02:30 – 03:30 活動分贓會

--------------------溫馨提示-----------------------------------------

*希望各位参加者做好事前準備工夫,例如帶備新款手機、首飾、現金等,並自備白花油,驚風散.

• 麥玲玲 replied @ 2008-05-02 6:54 pm

P.S. 唔知仲有無個句經典廢話呢? ...哈哈....大家估下 !!!!!

哈哈....好能好笑~用佢自己d 狗 up打七到佢西口西門,條七碌冇能曬反應喇仲識能回應咩正又啞又盲廢柴~~

• 多謝支持

其實各有各玩

道不同,各自修行啦

• 齊人之福 replied @ 2008-05-03 3:34 pm

兄弟.........英雄所見略同!

我真係無意同其他會比較......

我只想攪一個純綷以大家掠水角度出發的撻野天堂.

好榮幸呢幾個小時收到好多男女的入會申請,

真係回 pm & e-mail 都回到手軟?!

就等我地一齊期待 5 月 16 日 本會的首個代表作誕生啦 ^^

• 齊人之福 replied @ 2008-04-29 11:37 am

主持人多D浦頭先得架

• 開多個黎掠水先

http://community.she.com/messageboard/sex/?

action=view.topic&id=2008295&ref=msg.cat.lr

• 早晨~~~~各位會員如收吾到活動細節, 請 e-mail 本會查詢^^

• 主持人 MICHAEL ,

好心你唔好成日話有人針對你, 中傷你啦. 人地 SEX DREAM PARTY 又無事? 其實, 我地做仔既, 梗想有多幾個會, 咁就可以俾我地班兄弟日日落唔同既場啦. 不過, 你個場我就打死都唔落啦. (其他兄弟只妹要既, 就去其他啦, 小弟去開既係 FUNCLUB, 以前o個啲就麻麻, 其他咩質素就唔知啦) 因為我真係唔想有日聽到有女女話唔見銀包啊, 手錶啊.... (有啲人偷開有鋪癮架, 小心啲)

其實小弟真係估唔到你咁賤格, 最初係人地個會到好活躍, 扮哂大師兄咁, 又幫主持人講野, 推POST, 跟住討好個主持人. 玩多2 次, 得到信任後, 就幫手做野, 收錢. 我估唔到你會為左 $7xxx 就走佬, 即刻同主持反面. 嘩! 幾千蚊就可以買起你個人格啦. 想證實下既, 可以睇番 FUNCLUB 既留言版. (其他兄弟只妹, 去其他會啦.)

主持人, MICHAEL , 你好自為之啦.

• 恐怕個雞頭唔頂得幾耐!

• 乜行開陣又咁多人入來支持我地呀, 既然大家都睇小呢個會, 我就公佈以下安排報答各位尊貴兄弟姊妹對本會的支持,及消除思想上所承受的惱人壓力,哈哈^^

1. 為使大家放心狂歡,本會為参加當晚會員買曬全身保險,包括打架受傷,撻野,淋病,梅菜,A屎等。

2. 所有九龍南19 間及香港北14 間望維港夜景的酒店己接到本會 16/5 頭炮公佈,佢地話會密切注視來緊既騷擾住客事件。尖沙咀某五星級酒店答應當晚為本會特別加强保安,密d 巡樓,登記可疑分子,避免閒休人進入活動區。唔信嘅,大家自己可以e-mail 或 fax 本會通告去證實下。

3. Party 界巨頭如 Chrxx,X哥/嫂,Angelxxx 等明白我一貫抄襲,撬客,反骨,搬弄,中傷呢 d 真本性,戰友及小可愛如野x仔, 小x,Kuruxx,6x半,戰x,x兵,Queexxx, Sunxx,薇x,X太,Y小姐,Z先生等自動成為本會 VIP, 好多pm我應承出塲。因為佢地咁包容,冇當我白痴,我亦人格保證日後如果業内出左乜野事,都唔會做鬼頭叔,爆大镬。

4.當晚活動會全程專人暗中監視,錄影錄音,即使有人撻野搗亂,亦易於追拿歸案,日後可作呈堂證據。

5.萬一有事發生,亦有專人負責報警,專家指導落口供,點向傳媒以至老公/ 婆,阿爸/ 媽,男/ 女朋友大話西遊,講大話。

--------------------溫馨禮物-----------------------------------------

鎚仔,吹唔漲口膠,打唔通電話號碼等 。

• hello....^^

• 鐵男兄:

我早就話你命犯小人, 哈哈.

小心係借刀殺人局.........!

anyway.....做番自己應做的事啦.

• 來打掃下先

• 我係其中一個去這個新會的女仔,

老實講, 很失望!!

講下仔仔質素, 好壞參差, 唔係話好差, 但我覺得可以挑選!

去到一見就十六, 七個仔仔係度, 囡囡只有小貓幾隻,

嚇死人呀!

如果無其他囡囡係度, 我仲以為自己上來做不道德的交易呢!

• or...really...

so u just go back to home?

Anson

• 吹呀,唔x順超呀....講明天字第一號借力撂水局,都有咁多白痴仔,又有~小敏~^3^呢d天真傻西送上門免費任小...啍...睇小我.....哈哈哈....哈哈哈哈.....來打掃下幾多溪錢先...hahahahaahaahahahaha........

• 我都玩過,呢條友真係唔掂,攪氣氛又唔得,走黎走去重以為佢傻,俾佢攪真係諗過先去,唔洗錢都咁話。

Log in to reply