想了解男仕們一腳踏兩船既理由???

• 小肥
    <br>唔使灰心架..只係未遇到姐
    <br>好人會有好報..祝你lucky

• 認定過??

• SweetDreams**! replied @ 2008-03-29 7:19 pm
    <br>
    <br>認定過??
    <br>
    <br>你係話你自已嗎

• 其實好多男人對住自己真係鐘意既女人,同女人諗法都係一樣,想重要時間佢係自己身邊,但當真正要選擇既時候,可能會選錢

• 咁又唔係個個女人都向錢看既~

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 7:37 pm
    <br>
    <br>咁又唔係個個女人都向錢看既~
    <br>
    <br>我指男人,到咁上下就會選擇要事業

• 空間
    <br>有聽過一句話嗎''佢係我杯茶"
    <br>就係緣份問題啦
    <br>我boss放工離來啦
    <br>佢話叫今晚要同我去睇戲(佢好鍾意睇電影)
    <br>唔好意思陪唔到你
    <br>我同boss大家好坦白架冇咩秘密既
    <br>
    <br>
    <br>

• 事業? 唔可以並存咩?

• 各位..我去食飯啦..拜拜

• BYEBYE
    <br>

• 空間,
    <br>sorry~會錯意~我以為你話女人~
    <br>
    <br>

• 八卦
    <br>
    <br>但係我覺得緣份會唔會係比自己好過D既一句說話呢?
    <br>
    <br>SweetDreams**! replied @ 2008-03-29 7:43 pm
    <br>
    <br>事業? 唔可以並存咩?
    <br>
    <br>要我講,我真係唔識過,但一個真實既事發生,係兩星期前,我同我鐘意既女人講,
    <br>你到底想點,係就係唔係就唔係,我唔想再花呢D時間.我只想好好去工作,追番我浪費既時間,講完呢段話一星期後,我同佢講見塭今次,大家以後都唔好再見.....

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 7:47 pm
    <br>
    <br>空間,
    <br>sorry~會錯意~我以為你話女人~
    <br>
    <br>唔緊要,其實我覺得女人講唔講錢,係睇佢係唔係真心鐘意呢個男人,再講錢,係人都貪,唔可以咁唔公平只係話女人貪錢,

• 唔明白
    <br>

• 講完呢段話一星期後,我同佢講見塭今次,大家以後都唔好再見.....<-------y?

• SweetDreams**! replied @ 2008-03-29 7:51 pm
    <br>
    <br>唔明白
    <br>
    <br>
    <br>乜野唔明白

• SweetDreams**! replied @ 2008-03-29 7:53 pm
    <br>
    <br>講完呢段話一星期後,我同佢講見塭今次,大家以後都唔好再見.....<-------y?
    <br>
    <br>
    <br>因為我同佢而家既關係真係好迷離,我明白自己唔係唔明佢,而係我太鐘意佢,所以佢一句普通既說話都可以會影響到我專心做其它野,所以我令願放棄

• 但佢會好傷心啊。。。。
    <br>你真的捨得?
    <br>你可以學下時間分配好D
    <br>慢慢學囉

• SweetDreams**! replied @ 2008-03-29 8:00 pm
    <br>
    <br>但佢會好傷心啊。。。。
    <br>你真的捨得?
    <br>你可以學下時間分配好D
    <br>慢慢學囉
    <br>
    <br>其實傷心果個可能會係我,唔係佢,我同佢既關係我係比佢羅黎攝時間,早兩日我地傾過電話,佢話我果日同佢咁講,佢問我知唔知佢內到外都會好hurt,但係佢唔知我定左今日見佢唔到佢就算,
    <br>問心,我真係唔捨得,呢個人,好多人都同我講話我同佢食餐飯既機會都唔會,難得佢比一個我追佢既機會,但係睇番自己,今時今日我需要事業多過佢~

• 空間,
    <br>真係你愛事業多過個女人

• 好多人都同我講話我同佢食餐飯既機會都唔會??
    <br>慘啦, 原來我好蠢, 成日都唔明人講咩...

• 想了解男仕們一腳踏兩船既理由??? <<花心係由個人既貪心而引起,同佢係男定女無相關既
    <br>唔係主張男仕一腳踏幾船 <<我都係!!
    <br>只係想知道他們心理上..快樂嗎..痛苦嗎..天性嗎
    <br>
    <br>我想話花心唔一定係男人專利女人都會花心
    <br>同埋係講佢選擇去唔去做一個花心既人啦
    <br>有人有條件去花心,但係就好專1
    <br>有人無條件去花心,但係鬼咁想花心都花唔起
    <br>你想搵人花心既理由可以有好多個理由..
    <br>有可以係天性,有可以係後天
    <br>要講真係仲要搬好多野出黎講
    <br>究竟跟本無用
    <br>因為世上太多對花心有唔同識法n做法既人
    <br>你又點可以溤一小部份既人去得到真正答案呢?
    <br>而家最緊要係你身邊個個係唔係花心就得啦,係咪!?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 天馬星, 係喎,
    <br>花心的人其實係唔知足的人

• 小肥^_* replied @ 2008-03-29 8:12 pm
    <br>
    <br>空間,
    <br>真係你愛事業多過個女人
    <br>
    <br>如果係以前,我會愛女人多過事業,但係而家我會事業

• SweetDreams**! replied @ 2008-03-29 8:15 pm
    <br>
    <br>好多人都同我講話我同佢食餐飯既機會都唔會??
    <br>慘啦, 原來我好蠢, 成日都唔明人講咩...
    <br>
    <br>係我初初識佢果時,打十次電話比佢十次都唔聽,約過食飯,但就放飛機,之後我契妹同我以前女友原來識佢,都叫我唔好追佢,同我講連約佢食餐飯既機會佢都唔會比

• 空間,
    <br>明白

• 婚外情....真係好刺激嗎
    <br>激情過後會後悔嗎

Log in to reply