係時候喇! 請推舉出最討厭的 she.com 網友!! 一人只可投一票! 請自律不要多投!!! 截止日期: 2007年6月1日晚上12時正

• 3個都唔同人黎架

• 佢自己認左啦,你又唔係佢你點知

• 邊道有認?美洲華橋=阿"."=墳場姑爺
    <br>其他就唔知,但呢3個應該唔係佢

• I vote for:
    <br> takumi @ gossip,
    <br> . @ gossip,
    <br>candyyu @ investment,
    <br>
    <br>

• id=1852760
    <br>
    <br>by 去呢度睇 - 03/15/07 17:34
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>關我咩事.

• 1st: 白獅子座
    <br>2nd: oh_amy
    <br>3rd: Pz
    <br>4th: +ggg (同oh_amy好似, 但冇佢咁乞人憎)
    <br>

• peter

• 白獅子座
    <br>白獅子座
    <br>白獅子座
    <br>白獅子座
    <br>白獅子座
    <br>白獅子座
    <br>
    <br>sure win!!!!!!!!

• 白獅子座

• topic : 女人係世上最吾環保既動物
    <br>thread id: 1465146 posted by 麻省理工雙碩士超高級機械設計工程學榮譽講師
    <br>on 2005-08-17 09:46:58
    <br>本人花了多年研究, 將女姓極度吾環保既真相揭露!
    <br>去厠所 - 女仔小便每次都要用紙抹, 每日單去厠所小便就花上數以噸計既厠紙.
    <br>
    <br>用廁紙 - �p論開大開細, 大部份女仔如廁所都會拉上7-8格?紙, 每次會拉2-3次�p等, 所以住佢地每去一次廁所最低消費係十幾格廁紙. 最普遍既拉紙動作係將廁紙拉出, 再打兩至三個圈圈, 行為極之浪費及�p負責任.
    <br>衛生巾 - 全港女性約有三百五十萬人口, 當有一半未停經, 若每個女仔用十塊衛生巾(確實數目當然吾止,況且醫生建議每四小時更換一次), 甘一個月就有千幾萬塊污染左既衛生巾棄置出來.
    <br>化妝棉 - 每日用兩塊, 一個月就浪費七百萬塊, 好多棉花啊~
    <br>by 麻省理工雙碩士超高級機械設計工程學榮譽講師 - 08/17/05 09:51
    <br>我指化妝方面的浪費...................另外, 版主所謂的多年研究令我好擔憂佢會唔會係一個偷窺狂, 專門係女廁..................
    <br>by . - 08/17/05 12:27
    <br>
    <br>by Pz - 01/15/07 11:09
    <br>
    <br>
    <br>

• 呢次佢個nickname係唔小心彈左出來

• windrider

• windrider
    <br>by takumi - 03/16/07 03:10
    <br>
    <br>有冇證據

• 我投飄過一票
    <br>佢個私人討論區成日霸住d版位!

• 依期緊係 傻囡 大熱啦 (即佢條題裡面的路過同睇唔過眼, 仲有支線的 nana 與 crying! )

• 人人都有言論自由.唔同意佢地觀點味當佢地放屁.駛唔駛玩針對呀?有本事自己開個site淨係俾自己友玩.

• 人人都有言論自由.唔同意佢地觀點味當佢地放屁.駛唔駛玩針對呀?有本事自己開個site淨係俾自己友玩.
    <br>
    <br>by 自由 - 03/16/07 12:25
    <br>
    <br>你都識謂啦, 我地都有言論自由, 唔鐘意邊個點解唔可以o係度講呀?! 你鐘意 / 唔鐘意邊個都可以o係度講o家, 無人會阻你
    <br>
    <br>話時話唔該曬你幫我 push thread 就真

• 最近覺得係"傻囡"最討厭,雖然我近期都見好多白獅子座"既留言,但睇返以前佢係用nickname既,而家好多用"白獅子座"去留言既都係用alias,所以唔知係咪同一個人,以前我都有睇過白獅子座留既言,雖然係直d,但都未叫做黑人憎,但唔知點解近期差好遠@@

• ,以前我都有睇過白獅子座留既言,雖然係直d,但都未叫做黑人憎,但唔知點解近期差好遠@@
    <br>
    <br>by 討厭 - 03/16/07 18:41
    <br>
    <br>可能佢呢排病左

• 賤種@@最衰格

• 唔係應該係 Peter 咩?
    <br>

• . = @@

• 好多@@
    <br>你舉下例睇下你講緊邊個

<br>
    <br>by 自由 - 03/16/07 12:25
    <br>
    <br>你都識謂啦, 我地都有言論自由, 唔鐘意邊個點解唔可以o係度講呀?! 你鐘意 / 唔鐘意邊個都可以o係度講o家, 無人會阻你
    <br>
    <br>話時話唔該曬你幫我 push thread 就真
    <br>
    <br>by 你先放屁 - 03/16/07 14:20
    <br>
    <br>> 你覺得我放屁.隨你喜歡.呠∼∼∼∼∼∼∼∼∼.你味繼續玩針對.你阻唔到其他網友講野.咁唔like味自己開個私家site限制人入.
    <br>
    <br>係呀.人人都有自由.又無話過無你份.
    <br>
    <br>幫你推thread.無所謂.嗌交我強項.吹.hahahahahahaha...............

• Pz, 正宗鹹濕仔,仲以為自己好風趣.

• Pz係賤"."

• 悲<----見到人幸福,就心懷怨恨, 用盡一切惡毒說話來說對方不是---->在更上一層樓/傻囡買樓topic找到
    <br>
    <br>賤<----版友講任何一句就扯實唔放,歪曲對方既說話---->在+ggg留言/oh_amy留言可以找到
    <br>
    <br>更賤<----冒人個alias去開版講話,跟住就分身去扮一班人來鬧,攪亂個版---->拿拿拿!!!在無nickname白獅子座可以找到
    <br>
    <br>好多討厭人

• 睇完曬傻囡D野佢係抵鬧wor我又覺得,佢任性同貪心not幸福,人人心懷怨恨係佢講野得罪人多稱呼人少,虛偽同白痴

• Pz, 正宗鹹濕仔,仲以為自己好風趣.
    <br>
    <br>by 人妻 - 03/16/07 20:45
    <br>
    <br>
    <br>係鹹濕佬先正確
    <br>
    <br>
    <br>XD

• Pz係賤"."
    <br>
    <br>by Pz係賤"." - 03/16/07 20:53
    <br>
    <br>
    <br>有好多個 " . "
    <br>但我係唔任何一個 " . "
    <br>Pz從不用alias
    <br>
    <br>XDD
    <br>

• 有好多個 " . "
    <br>但我唔係任何一個 " . "
    <br>Pz從不用alias
    <br>
    <br>XDD
    <br>

• topic : 女人係世上最吾環保既動物
    <br>thread id: 1465146 posted by 麻省理工雙碩士超高級機械設計工程學榮譽講師
    <br>on 2005-08-17 09:46:58
    <br>本人花了多年研究, 將女姓極度吾環保既真相揭露!
    <br>去�菮� - 女仔小便每次都要用紙抹, 每日單去�菮狺p便就花上數以噸計既�菛�.
    <br>
    <br>用廁紙 - �p論開大開細, 大部份女仔如廁所都會拉上7-8格?紙, 每次會拉2-3次�p等, 所以住佢地每去一次廁所最低消費係十幾格廁紙. 最普遍既拉紙動作係將廁紙拉出, 再打兩至三個圈圈, 行為極之浪費及�p負責任.
    <br>衛生巾 - 全港女性約有三百五十萬人口, 當有一半未停經, 若每個女仔用十塊衛生巾(確實數目當然吾止,況且醫生建議每四小時更換一次), 甘一個月就有千幾萬塊污染左既衛生巾棄置出來.
    <br>化妝棉 - 每日用兩塊, 一個月就浪費七百萬塊, 好多棉花啊~
    <br>by 麻省理工雙碩士超高級機械設計工程學榮譽講師 - 08/17/05 09:51
    <br>我指化妝方面的浪費...................另外, 版主所謂的多年研究令我好擔憂佢會唔會係一個偷窺狂, 專門係女廁..................
    <br>by . - 08/17/05 12:27
    <br>
    <br>by Pz - 01/15/07 11:09
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 證據確壆,Pz就係阿"." - 03/16/07 02:13
    <br>
    <br>copy本日精句內文就係證據確壆?
    <br>
    <br>ZzzZzzzZzz
    <br>
    <br>

• id=1852760
    <br>
    <br>by 去呢度睇 - 03/15/07 17:34
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>關我咩事.
    <br>
    <br>by 白獅子座 - 03/16/07 00:26
    <br>
    <br>睇完真係抵你死

• :00(我幫佢改左叫做00丁蟹二世)=賭徒=沈版主=美洲華僑=易天=講古佬=獻詩男 =baler= baleman=oncology=中國人=八婆本性無得改=+ggg的行為可恥=+ggg是什麼人大家知=咒到條八婆+ggg全家破產 =xyz=...=墳場姑爺"=@@=.=窮人=567=加燦=美國人=口水詩= 得閒肏下+ggg,身心一定更完美=律政屎=地盤佬....以上全部咪就係你呢件廢柴番薯伯父既分身o羅
    <br>
    <br>by baleman正一係癲狗 - 03/15/07

Log in to reply