點解咁多人想搵SP?

• 板主
    <br>
    <br>大家都係作一個分享, 何來得罪呢??
    <br>你真係好小朋友 :-)

• edmond,
    <br>咁又唔好客氣, 呢度係公開討論區, 你可以隨便傾, 我都同你傾喇. 我只想講你知, 你係好人, 我地好多黎呢度既都唔係好人lor

• ....呢d問題可能將來重要面對好多次....你亦都未必次次都會拒絕....
    <br>.by 文度王 - 02/01/07 11:05
    <br>
    <br>讚同..:-)
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 我知大叔一定唔係好人, 不果肯定唔係衰人

• 都係個句喇: 家家有本難諗經, 未訓棺材都計唔清

• 都係個句喇: 家家有本難諗經, 未訓棺材都計唔清
    <br>
    <br>by 大叔 - 02/01/07 11:15
    <br>
    <br>訓埋都可能未計得清~

• 其實我都係覺得"好奇"
    <br>所以係度發下up鋒~
    <br>如有得罪~請多多包涵~^^
    <br>
    <br>by Edmond - 02/01/07 11:03
    <br>
    <br>大家傾下啫
    <br>我好似你既年紀咪一樣好多問題...唔知係啱定錯....到頭來發現原來好多野只係自己諗得太多...以為自己傷害左人....原來對方一早就忘記左呢件事~

• 訓埋都可能未計得清~
    <br>
    <br>by 文度王 - 02/01/07 11:18
    <br>
    <br>即刻彈左句...
    <br>要知前世因, 今生受者是
    <br>欲知下世果, 今生作者是
    <br>
    <br>(可能寫錯, 明我意思就得啦 :-)...)

• 文度王
    <br>做咩咁感性???

• 大叔
    <br>
    <br>傾下計~又唔使分"好唔好人"
    <br>可能有好多人都想做好人
    <br>不過到死果日都仲係做唔到好人
    <br>或者對於個女仔黎講我係衰人
    <br>咁都仲要拒絕人~唔通我係好人?
    <br>其實咁既情況~如果我冇"刻意回避"
    <br>我諗會面對得更多
    <br>
    <br>佢鍚我果時覺得好soft好好feel架
    <br>不過覺得佢好似突然變左另一個人咁
    <br>又覺得好驚=.="
    <br>因為平時佢都唔係咁既人~
    <br>佢亦只得佢男朋友一個
    <br>不過果時佢都唔知點解自己會咁諗
    <br>同佢講返都覺得好好笑XD

• 文度王
    <br>做咩咁感性???
    <br>
    <br>by 5566 - 02/01/07 11:27
    <br>
    <br>有d咁既事.....唔係呀
    <br>討論下啫~

• 文度王
    <br>
    <br>可能我係天蠍座既關係~
    <br>我會記埋記埋好多基本上都唔會有人記得既事~
    <br>但係人人記得既事我自己又成日會唔記得=.="
    <br>當我記得曬其他人既生日日期既時候....唔記得左自己生日同幾多歲=.="

• 好似離左題^^"
    <br>
    <br>不過而家我都明白到事情冇分岩定唔岩既~
    <br>都係因人而異
    <br>可能係我經驗少=.="
    <br>始終有D大驚小怪

• 文度王
    <br>
    <br>可能我係天蠍座既關係~
    <br>我會記埋記埋好多基本上都唔會有人記得既事~
    <br>但係人人記得既事我自己又成日會唔記得=.="
    <br>當我記得曬其他人既生日日期既時候....唔記得左自己生日同幾多歲=.="
    <br>
    <br>by Edmond - 02/01/07 11:34
    <br>
    <br>咁每個人成長既環境都唔同...對所有事既睇法都唔同....既來之...則安之~

• 文度王
    <br>原來你可以咁感性ga~
    <br>我愛上你lu
    <br>hahahaa...XD

• 文度王
    <br>原來你可以咁感性ga~
    <br>我愛上你lu
    <br>hahahaa...XD
    <br>
    <br>by 5566 - 02/01/07 11:38
    <br>
    <br>變左有仔鍾意.....我唔想變基呀....wakakaka~

• 我都吾中意玩"夾劍"
    <br>哈哈..

• 可能我地唔夠狗公...所以溝唔到女~

• 話時話~有冇人既sp係同性既呢?

Log in to reply