你地有無試過約nf出街,出到黎覺得佢既外表同佢之前講/睇相好唔同,你地會點?

• 我見一個,佢個樣唔得,但我都哽咗佢,佢真幸運。

• 嘩...出黎見下就有得哽啦....咁easy嘅...

• 哽個得就難,哽個唔得就好easy

• 好有經驗peter...

• peter哥, 對方可能又好似你咁諗呢???............哈哈~

• 娜姐好嘢...

• 清純 replied @ 2009-01-17 7:31 pm
    <br>
    <br>大弟
    <br>你見過果d又點呀?有冇黑人?
    <br>
    <br>我乜人都無見過喎~~~

• 我都無咩見過she 的net friends呀,唔知質數如何呢?

• 不過其實net friends都好難維繫...

• 個樣唔得既都要有人關心,我喜歡就係關心人

• cece replied @ 2009-01-17 11:48 pm
    <br>
    <br>不過其實net friends都好難維繫...
    <br>
    <br>出黎飲2杯就老友架啦...係咪先...

• Hoyanyatgor replied @ 2009-01-13 5:18 pm
    <br>
    <br>我試過見一個好難忘既
    <br>睇相我只係睇到個女仔kneel down擁抱住個小朋友影
    <br>一出到黎, 呆左3秒
    <br>因為佢係肥酊好緊要...得個頭係瘦d <========================================================================死啦!我都係咁喎!!!
    <br>我D pic 又係得上半身 ,但個頭又唔似咁肥
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 有ah, 細個d果時想走, 而家大個左都會照去, 不過最重要係岩key, 不過仍然搵唔到d 岩key!!!!!!!!!!!最近都試過想發展下, 點知咩都我做曬, 太單方面附出, 最後放棄!!!!!!!!

• kasa replied @ 2009-01-17 11:54 pm
    <br>
    <br>Hoyanyatgor replied @ 2009-01-13 5:18 pm
    <br>
    <br>我試過見一個好難忘既
    <br>睇相我只係睇到個女仔kneel down擁抱住個小朋友影
    <br>一出到黎, 呆左3秒
    <br>因為佢係肥酊好緊要...得個頭係瘦d <========================================================================死啦!我都係咁喎!!!
    <br>我D pic 又係得上半身 ,但個頭又唔似咁肥
    <br>
    <br>哈哈哈哈~~~~!!!

• 出黎飲2杯就老友架啦...係咪先...<---我有時都唸過同netfriends出去架,尤其係岩傾d果d,不過我又驚呀,我覺得出左來感覺可能唔同

• nf 真係好難維持, 見多幾次就未必想見,唔知點解~唉

• cece replied @ 2009-01-18 12:03 am
    <br>
    <br>出黎飲2杯就老友架啦...係咪先...<---我有時都唸過同netfriends出去架,尤其係岩傾d果d,不過我又驚呀,我覺得出左來感覺可能唔同
    <br>
    <br>喺公衆地方食飯或者飲野吹水驚咩啫....係咪

• cece...你一定係對方存在寄望,所以怕出到黎唔係你想要嘅果啲,會失望!!
    <br>其實你當普通朋友啫,又唔係要相睇,有嘜好驚,佢唔會食咗你架喎,除非係你懋食佢啫!!

• 出黎飲2杯就老友架啦...係咪先...<---我有時都唸過同netfriends出去架,尤其係岩傾d果d,不過我又驚呀,我覺得出左來感覺可能唔同<---要主動d,有人約咪出去見吓囉,唔啱咪返去block咗佢個a/c囉

• yyn
    <br>係架,好似好多人都係錦...所以...我又想又唔想..同如果同個netfriend好熟,見完一次後如果佢disappear,應逐會好hurt
    <br>
    <br>大弟
    <br>我會唸好多野架,哈哈....e.g如果同個netfriend好熟,見完一次後如果佢disappear,應逐會好hurt

• yes, i had this experience.
    <br>his real person is totally different as his pic and description !
    <br>scare me !

• 哈哈哈哈~~~~!!!
    <br>
    <br>by 大弟 - 01/18/09 00:02
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>笑咩喎!真架 :P

• Peter replied @ 2009-01-18 12:13 am
    <br>
    <br>出黎飲2杯就老友架啦...係咪先...<---我有時都唸過同netfriends出去架,尤其係岩傾d果d,不過我又驚呀,我覺得出左來感覺可能唔同<---要主動d,有人約咪出去見吓囉,唔啱咪返去block咗佢個a/c囉
    <br><----------block人好衰呀..
    <br>
    <br>exactly replied @ 2009-01-18 12:10 am
    <br>
    <br>cece...你一定係對方存在寄望,所以怕出到黎唔係你想要嘅果啲,會失望!!
    <br>其實你當普通朋友啫,又唔係要相睇,有嘜好驚,佢唔會食咗你架喎,除非係你懋食佢啫!!
    <br><-----其實唔多唔小都有
    <br>

• 你無笑呀大弟...可能我都係架,我個頭見得人咋...哈哈

• 係架,好似好多人都係錦...所以...我又想又唔想..同如果同個netfriend好熟,見完一次後如果佢disappear,應逐會好hurt <---- 點解會disappear ? 唯一可能係妳唔係佢所要ge對像,做朋友無需要disappear
    <br>

• 車...你個心無諗其他野根本咩樣都無問題....我反而注重netfirend既個人衛生多d..

• 我都試過有一個nf 見完我後就 deleted 左我MSN!!
    <br>冇幾耐見佢上黎講感受!重話傾電話未見前感覺好正,點知見完即刻down 曬喎,所以即刻deleted 左 MSN!!重話個女 nf 原來又肥又唔得!
    <br>

• Peter replied @ 2009-01-18 12:13 am
    <br>
    <br>出黎飲2杯就老友架啦...係咪先...<---我有時都唸過同netfriends出去架,尤其係岩傾d果d,不過我又驚呀,我覺得出左來感覺可能唔同<---要主動d,有人約咪出去見吓囉,唔啱咪返去block咗佢個a/c囉
    <br>
    <br>peter兄~好進取喎~haha

• kasa replied @ 2009-01-18 12:22 am
    <br>
    <br>我都試過有一個nf 見完我後就 deleted 左我MSN!!
    <br>冇幾耐見佢上黎講感受!重話傾電話未見前感覺好正,點知見完即刻down 曬喎,所以即刻deleted 左 MSN!!重話個女 nf 原來又肥又唔得!
    <br>
    <br>妳咪好傷心咯~~~???
    <br>

• 大弟 replied @ 2009-01-18 12:23 am
    <br>
    <br>Peter replied @ 2009-01-18 12:13 am
    <br>
    <br>
    <br>peter兄~好進取喎~haha
    <br>
    <br>唔啱唔好浪費時間

• 都有架, 不過無計, 所以都系吾好之前傾太多, 應該快D見面, 正常地做朋友先. 如果之前建立d感覺太強, 到時吾知點收科. 麻煩.
    <br>
    <br>

• 我都試過有一個nf 見完我後就 deleted 左我MSN!!
    <br>冇幾耐見佢上黎講感受!重話傾電話未見前感覺好正,點知見完即刻down 曬喎,所以即刻deleted 左 MSN!!重話個女 nf 原來又肥又唔得! <---- 唔緊要,一定會有d nf喜歡妳呢類型

• 妳咪好傷心咯~~~???
    <br>
    <br>
    <br>by 大弟 - 01/18/09 00:24
    <br>
    <br>
    <br>又冇傷心~~
    <br>我覺得佢性格差過我外表好多~嘻嘻
    <br>

• partyanimal2008 replied @ 2009-01-18 12:26 am
    <br>
    <br>都有架, 不過無計, 所以都系吾好之前傾太多, 應該快D見面, 正常地做朋友先. 如果之前建立d感覺太強, 到時吾知點收科. 麻煩.
    <br>
    <br>唔傾熟d边會甘昜出黎見人吖
    <br>女仔更加唔會啦...

• 文字呢....好misleading, 聲音都系啦, 相就我都識Photoshop, 都信吾過, D野一模糊, 人就中意講模糊個部分向自己理想中想像. 甘就大大煲.
    <br>
    <br>

• 唔緊要,一定會有d nf喜歡妳呢類型
    <br>
    <br>by Peter - 01/18/09 00:27
    <br>
    <br>
    <br>係呀,有d keep 住聯絡都有四、五年既網友!
    <br>通常我都冇講大話既,一開始問我都會講我半身相好似幾好,其實我真人好肥架!
    <br>

• 唔傾熟d�ㄦ

• 文字呢....好misleading, 聲音都系啦, 相就我都識Photoshop, 都信吾過, D野一模糊, 人就中意講模糊個部分向自己理想中想像. 甘就大大煲.
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by partyanimal2008 - 01/18/09 00:30
    <br>
    <br>
    <br>聲音真係會令人有幻想~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 又冇傷心~~
    <br>我覺得佢性格差過我外表好多~嘻嘻 < --- 佢date你出來,一定係覺得你嘅性格唔錯。

• peter
    <br>
    <br>如果之前講明你知唔係靚女,你見時會唔會有心理準備?

• 我有個女仔朋友,佢把聲勁正,啲仔係電話度俾佢淋到暈,點知佢話約出黎見面就即閃,無計,佢成二百幾磅....所以佢話以後淨係傾電話好啦...

• 聲音真係會令人有幻想~ <---- 係,有時我寧願想同佢傾計多過想出來見面
    <br>

• 如果之前講明你知唔係靚女,你見時會唔會有心理準備?<--- 會,預咗做朋支

• 嘩, 難得咁人齊, 下星期約出黎飲野吖......(純聯誼)
    <br>
    <br>

• 唉你地, 樣仲系其次, 最麻煩就系大家對 對方成個人都有個大概既想像, 出到來相處幾次原來同想像吾同, 眯大獲Lor...
    <br>
    <br>

• 嘩, 難得咁人齊, 下星期約出黎飲野吖......(純聯誼) <--- 預咗做朋友個隻呀?

• 好呀...不過我唔飲酒,點算

• exactly
    <br>
    <br>飲咳水呢..?? 我帶幾樽出來ok 嘛..??
    <br>
    <br>

• 好呀...不過我唔飲酒,點算 <-- 飲 coffee

• 係,有時我寧願想同佢傾計多過想出來見面
    <br>
    <br>
    <br>by Peter - 01/18/09 00:36
    <br>
    <br>
    <br>我都試過一個傾左一年電話都未見過面

Log in to reply