有冇人同我一樣,成日得自己一個,悶到傻既人呀?

• e~~矛曬人既 ? =.=

• hihi^^

• batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..batmanhongkong正搵食賤男..

• 又番到~~~~^_^

• 一個人都冇??????

• 我係人

• alias replied @ 2008-10-04 8:58 pm
    <br>
    <br>我係人
    <br>>>>地球...定金星kekeke

• 我都係成日自己一個,悶到傻左

• 應該係火星

• 人仔~家下你好貴喎

• alias replied @ 2008-10-04 9:01 pm
    <br>
    <br>應該係火星
    <br>>>>火星嘅朋友...你巧^^

• alias replied @ 2008-10-04 9:02 pm
    <br>
    <br>人仔~家下你好貴喎
    <br>>>>好DD喇...wakakaka

• 你響樹hea左好耐la

• alias replied @ 2008-10-04 9:04 pm
    <br>
    <br>你響樹hea左好耐la
    <br>>>>都...一段日子la

• 即係悶左.....一段日子?
    <br>我都...悶左好長一段日子la
    <br>
    <br>

• 因咩事禁悶?
    <br>我呢...我估我係有d季節性失調
    <br>

• alias replied @ 2008-10-04 9:13 pm
    <br>
    <br>即係悶左.....一段日子?
    <br>我都...悶左好長一段日子la
    <br>>>>禾哋間中會出嚟聚吓架...食N飲...啱啱先^^
    <br>
    <br>

• 甘都唔係好悶姐

• alias replied @ 2008-10-04 9:15 pm
    <br>
    <br>因咩事禁悶?
    <br>我呢...我估我係有d季節性失調
    <br>>>>轉季....會down???
    <br>

• 我估係,年年入秋都down down 地, 如果我有d藝術氣質,我諗我會係詩人/畫家 :P

• 但好可惜,我無,得d藝術脾氣

• alias replied @ 2008-10-04 9:33 pm
    <br>
    <br>但好可惜,我無,得d藝術脾氣
    <br>>>>一年一次...當換季囉wakakakaka

• um...秋天都打風,"地球真係病左",地球d病傳染左俾火星?

• 人民幣 replied @ 2008-10-04 9:38 pm
    <br>>>>一年一次...當換季囉wakakakaka
    <br>
    <br>都唔使出去見人,換咩季丫 :{
    <br>

• alias replied @ 2008-10-04 9:45 pm
    <br>
    <br>um...秋天都打風,"地球真係病左",地球d病傳染左俾火星?
    <br>>>>wakakaka

• 依家D天氣...冇得估...聽講今年仲有風到....屎未

• 應該打唔成..先1號咋..!

• 人民幣 replied @ 2008-10-04 9:48 pm
    <br>依家D天氣...冇得估...聽講今年仲有風到....屎未
    <br>
    <br>唉,,,成個世界立立亂
    <br>

• loverain replied @ 2008-10-04 9:52 pm
    <br>
    <br>應該打唔成..先1號咋..!
    <br>>>>呢個風...冇樹la...唔夠氣呀wakakaka

• 天文台一路都唔講實個風點吹,因為真係估佢唔到夠膽U turn慢下快下....屎未

• 家下上左岸,又想轉彎,如果上左岸都仲運功,聽晚半夜就屎la

• 天文台講得好保留..怕有咩三七廿一又比人狂炳啦..所以好小心!
    <br>我星期一重放假annual leave,幾驚呀..都唔知銷唔銷假好..如果打得成我又放自己假好唔抵!

• 求神拜佛望個風上岸運功不成,走火入魔,屎鬼左,如果俾佢響岸上發圍...嘿...就大鑊

• loverain replied @ 2008-10-04 10:04 pm
    <br>天文台講得好保留..怕有咩三七廿一又比人狂炳啦..所以好小心!
    <br>我星期一重放假annual leave,幾驚呀..都唔知銷唔銷假好..如果打得成我又放自己假好唔抵!
    <br>
    <br>不過,獨樂樂,不如眾樂樂,一齊放假咪幾好

• 一齊放假當然好..大家happy!休息下囉!
    <br>不過我要銷左自己假先..哈哈 >.<

• 早幾d反常天氣話係厄爾尼洛
    <br>近幾年話係拉尼娜現像
    <br>唉,兩公婆搞風搞雨
    <br>

• 拉尼娜現像 (La Nina) 和厄爾尼諾現像 (El Nino) 是一對姐妹。
    <br>兩種現像牽涉到的地區,其實都在全球最大的太平洋。
    <br>
    <br>在正常年份,西太平洋水域,即印尼、菲律賓一帶的水溫比東太平洋水域,也就是南美洲秘魯、厄瓜多爾對開海面高。由於「暖空氣上升,冷空氣下降」的道理,在高空正常會吹來自印、菲地區的西風;海面吹的就是秘、厄的東風,形成一個氣流循環。2如果西太平洋水溫比東太平洋低,就會令氣流逆轉。於是,印尼、菲律賓一帶空氣轉為下沉;而秘魯、厄瓜多爾等地方就上升。由於在海洋上升的空氣會帶來充足的雨水,南北美洲等地區會下暴雨;而亞洲及大洋洲則會經歷旱災,亦即厄爾尼諾現像,就像一九九八年那次。
    <br>
    <br>相反,拉尼娜現像就是印尼、菲律賓一帶水溫,
    <br>比常年更高;秘魯、厄瓜多爾比常年更低
    <br>
    <br>自去年起到今年一月,秘魯、厄瓜多爾對開海面的水溫,已連續六個月較常年同期偏低0.5度以上。一月份更偏低1.5度以上。據專家分析,這次拉尼娜現像是1951年以來,發展得最為迅速的一次,也是六個月以來最強的一次。因此內地當局認為,是次災難跟拉尼娜現像有關。 其實,除了中國低溫雨雪,去年底的美國加州大規模山火3;今年初數十股龍捲風席捲美國東南部4;近期澳洲異常潮濕的天氣5;加拿大的嚴寒暴雪6等等,都有相關專家指出,災難或跟去年中形成的拉尼娜現像有關。7 而在去年,和美國前副總統戈爾,一起分享諾貝爾和平獎的政府間氣候變化專門委員會,則早在二零零一年的報告,表明拉尼娜現像和厄爾尼諾現像,自一九七零年 起,發生得更頻密、持續時間更長、規模更大。在同一份報告,委員會亦多次指出,許多證據表明,溫室氣體對全球氣候影響正加劇。而整體上,全球正變得愈來愈 暖。8 全球暖化只是大趨勢,它本身亦有其限制,如果用以解釋所有氣候現像,未免流於草率。但總括而言,全球逐漸變暖卻是不容爭議的事實。9因此,不少專家在中國經歷是次低溫雨雪後,都表示災難不一定跟氣候轉變,有著直接的關係。但卻同時指出,未來的氣候會愈來愈難以捉摸,而終極的轉變,依然是變暖。10
    <br>
    <br>是故,本港持續多時的低溫天氣及內地發生嚴重雪災,不代表全球暖化威脅不存在,更不能單單以一季的天氣,推翻天文台「數十年後香港再沒冬天」的預計。相反地,這正好是另一場警示,告訴世人在全球氣候反常下,可能帶來如何大規模、持續更長久的影響。
    <br>
    <br>http://orchingyan.wordpress.com/
    <br>

• :P 唔好意思...悶屎左你地

• alias replied @ 2008-10-04 10:20 pm
    <br>
    <br>:P 唔好意思...悶屎左你地
    <br>>>>K吓計啫...唔K仲悶呀^^

• 人兄, up d 野丫,禾好悶呀

• 嘩..好詳盡的解釋! 勁!
    <br>

• alias replied @ 2008-10-04 10:25 pm
    <br>
    <br>人兄, up d 野丫,禾好悶呀
    <br>>>>叫人仔...巧D...禾年紀大..心景細呀wakakaka

• 柯程欣....前無線電話記者柯程欣的 weblog
    <br>之前睇無記晤係好覺眼有呢個記者
    <br>

• alias replied @ 2008-10-04 10:31 pm
    <br>
    <br>柯程欣....前無線電話記者柯程欣的 weblog
    <br>之前睇無記晤係好覺眼有呢個記者
    <br>>>>禾冇記憶...

• 尊稱姐,芧所謂la

• 冇記憶...加lor, d ram 好平姐

• 禾...去覺豬la...下次K過...88^___^

• 88 ^___^

• 矛人禾~

• 27m, let's msn
    <br>[email protected]

Log in to reply