浪漫天堂~~~成人派對徵友!!!

• 有感而發~~~
    <br>
    <br>我真係覺得好悲哀, she 呢版今日好似照妖鏡反映一舊廢柴,你就自大到當自己係有入侵力嘅外敵咁巴閉 ?!
    <br>波未開就話風雲再起,原來一早預左好快俾有雪亮的眼光的玩家們淘汰呀!!!唉........比 d 戰意大家睇下啦!
    <br>假如我係你,就唔會絞盡腦汁,不思進取,只顧諗點解突然多左好多化身入黎踩我場呢?!
    <br>我深信你之前點都估唔到,自己的世界裡嘅天堂,現今其人睇黎原來係地獄,真係可悲!
    <br>
    <br>(自吹作大,牙擦擦就一嗚驚人 LA,咪累人累物呀,老叔!)
    <br>
    <br>P.S. 唔知仲有無個句經典廢話呢? ...哈哈....大家估下 !!!!!
    <br>
    <br>

• 隔離新開個 SEX DREAM 風平浪靜,但回應好好多。我覺得呢度個會幾煩下,成人有人唱,真真假假我地外人唔知,嚇到我有心玩都怕。

• 中環ol<br>好明白妳點解會咁諗<br>無謂既?戰<br>本會一概不作回應<br>妳既選擇本人無意左右<br>但求妳enjoy ?free party 度啦<br>Nice to meet u

• 中環 OL replied @ 2008-05-02 7:42 pm
    <br>
    <br>隔離新開個 SEX DREAM 風平浪靜,但回應好好多。我覺得呢度個會幾煩下,成人有人唱,真真假假我地外人唔知,嚇到我有心玩都怕。
    <br>
    <br>多謝入黎留言........無法啦! 妳自己選擇一個啱自己的地方玩啦.
    <br>希望日後本會有幸成為妳其中的一個選擇啦. ^^

• 嬌妻1號 replied @ 2008-05-02 5:57 pm
    <br>
    <br>ironman,
    <br>
    <br>放心啦~仲有我嬌妻1號support你哋,
    <br>加油啦!!!
    <br>
    <br>多謝妳! 我地風雨同路嘛......哈哈!
    <br>我一定會加油架!

• 齊人之福 replied @ 2008-05-02 6:20 pm
    <br>
    <br>嬌妻1號除左妳仲有我呢個八公係度
    <br>
    <br>兄弟定必全力支持你
    <br>
    <br>many thank's for your support again!!!!

• hey guy
    <br>just send u a mail
    <br>check

• jerry replied @ 2008-05-03 1:20 am
    <br>
    <br>hey guy
    <br>just send u a mail
    <br>check
    <br>
    <br>many thank's for your support!

• <br>中環 OL replied @ 2008-05-02 7:42 pm
    <br>
    <br>唔知你係唔係咁儍咁天真,去 S & B, Funclub 好得多。我唔識點形容呢個搞手,總之就, 有人話佢把口好油,我覺得好假 LOR。
    <br>奉勸大家小心選擇,邊間都好,都要小心財物。

• 玩家 replied @ 2008-05-03 11:43 am
    <br>
    <br>
    <br>中環 OL replied @ 2008-05-02 7:42 pm
    <br>
    <br>唔知你係唔係咁?咁天真,去 S & B, Funclub 好得多。我唔識點形容呢個搞手,總之就, 有人話佢把口好油,我覺得好假 LOR。
    <br>奉勸大家小心選擇,邊間都好,都要小心財物。
    <br>
    <br>呢位先生/小姐講得非常好
    <br>其實無論身在何地都應該小心財物
    <br>
    <br>多謝你/妳既溫馨提示
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁多位午安

• Rolanto Pirates Club 活動預告:
    <br>
    <br>Rolanto Pirates Club (維港夜景狂撻之夜) 為慶祝本會正式成立及感謝各位富貴兄弟姊妹對本會的支持及愛護! 本會現誠意為各位呈獻上本會的第一個創會活動, 並正式命名為“維港夜景狂撻之夜” ∼^^
    <br>
    <br>Rolanto Pirates Club 所主辦的Party, 主要是先透過U.w.ants & S.h.e, 使一班誤為志同道合, 彼此擁有前衛脫俗思想的兄弟姊妹, 大家冇機會去先作初步了解, 然後俾搞手及同謀共同去實現渴望已久、埋藏於心底深處的各種賊性幻想, 趁機埋手,好好享受純官能所誘發的刺激和快感! 以消除生活或工作上所承受的欠債及俾人炳壓力.
    <br>
    <br>* 日期:16╱05╱2008(星期五)
    <br>地點:尖沙咀某五星級酒店全海景大套房
    <br>(基於保安理由, 確實地點於活動前兩小時個別電話通知!)
    <br>
    <br>*活動內容:
    <br>
    <br>18:00 – 20:00 豐富最後晚餐
    <br>20:00 – 21:30 熱身遊戲時段
    <br>21:30 – 23:45 撻野時段 (1)
    <br>00:00 – 00:30 精美宵夜
    <br>00:30 – 02:30 撻野時段 (2)
    <br>02:30 – 03:30 活動分贓會
    <br>--------------------溫馨提示-----------------------------------------
    <br>
    <br>
    <br>*希望各位参加者做好事前準備工夫,例如帶備新款手機、首飾、現金等,並自備白花油,驚風散.
    <br>
    <br>

• 麥玲玲 replied @ 2008-05-02 6:54 pm
    <br>
    <br>P.S. 唔知仲有無個句經典廢話呢? ...哈哈....大家估下 !!!!!
    <br>
    <br>
    <br>哈哈....好能好笑~用佢自己d 狗 up打七到佢西口西門,條七碌冇能曬反應喇仲識能回應咩正又啞又盲廢柴~~

• 多謝支持
    <br>其實各有各玩
    <br>道不同,各自修行啦

• 齊人之福 replied @ 2008-05-03 3:34 pm
    <br>
    <br>兄弟.........英雄所見略同!
    <br>我真係無意同其他會比較......
    <br>我只想攪一個純綷以大家掠水角度出發的撻野天堂.
    <br>好榮幸呢幾個小時收到好多男女的入會申請,
    <br>真係回 pm & e-mail 都回到手軟?!
    <br>就等我地一齊期待 5 月 16 日 本會的首個代表作誕生啦 ^^

• 齊人之福 replied @ 2008-04-29 11:37 am
    <br>
    <br>主持人多D浦頭先得架

• 開多個黎掠水先
    <br>http://community.she.com/messageboard/sex/?
    <br>
    <br>action=view.topic&id=2008295&ref=msg.cat.lr
    <br>

• 早晨~~~~各位會員如收吾到活動細節, 請 e-mail 本會查詢^^

• 主持人 MICHAEL ,
    <br>好心你唔好成日話有人針對你, 中傷你啦. 人地 SEX DREAM PARTY 又無事? 其實, 我地做仔既, 梗想有多幾個會, 咁就可以俾我地班兄弟日日落唔同既場啦. 不過, 你個場我就打死都唔落啦. (其他兄弟只妹要既, 就去其他啦, 小弟去開既係 FUNCLUB, 以前o個啲就麻麻, 其他咩質素就唔知啦) 因為我真係唔想有日聽到有女女話唔見銀包啊, 手錶啊.... (有啲人偷開有鋪癮架, 小心啲)
    <br>
    <br>其實小弟真係估唔到你咁賤格, 最初係人地個會到好活躍, 扮哂大師兄咁, 又幫主持人講野, 推POST, 跟住討好個主持人. 玩多2 次, 得到信任後, 就幫手做野, 收錢. 我估唔到你會為左 $7xxx 就走佬, 即刻同主持反面. 嘩! 幾千蚊就可以買起你個人格啦. 想證實下既, 可以睇番 FUNCLUB 既留言版. (其他兄弟只妹, 去其他會啦.)
    <br>
    <br>主持人, MICHAEL , 你好自為之啦.

• 恐怕個雞頭唔頂得幾耐!

• <br>乜行開陣又咁多人入來支持我地呀, 既然大家都睇小呢個會, 我就公佈以下安排報答各位尊貴兄弟姊妹對本會的支持,及消除思想上所承受的惱人壓力,哈哈^^
    <br>
    <br>1. 為使大家放心狂歡,本會為参加當晚會員買曬全身保險,包括打架受傷,撻野,淋病,梅菜,A屎等。
    <br>2. 所有九龍南19 間及香港北14 間望維港夜景的酒店己接到本會 16/5 頭炮公佈,佢地話會密切注視來緊既騷擾住客事件。尖沙咀某五星級酒店答應當晚為本會特別加强保安,密d 巡樓,登記可疑分子,避免閒休人進入活動區。唔信嘅,大家自己可以e-mail 或 fax 本會通告去證實下。
    <br>3. Party 界巨頭如 Chrxx,X哥/嫂,Angelxxx 等明白我一貫抄襲,撬客,反骨,搬弄,中傷呢 d 真本性,戰友及小可愛如野x仔, 小x,Kuruxx,6x半,戰x,x兵,Queexxx, Sunxx,薇x,X太,Y小姐,Z先生等自動成為本會 VIP, 好多pm我應承出塲。因為佢地咁包容,冇當我白痴,我亦人格保證日後如果業内出左乜野事,都唔會做鬼頭叔,爆大镬。
    <br>4.當晚活動會全程專人暗中監視,錄影錄音,即使有人撻野搗亂,亦易於追拿歸案,日後可作呈堂證據。
    <br>5.萬一有事發生,亦有專人負責報警,專家指導落口供,點向傳媒以至老公/ 婆,阿爸/ 媽,男/ 女朋友大話西遊,講大話。
    <br>
    <br>--------------------溫馨禮物-----------------------------------------
    <br>
    <br>鎚仔,吹唔漲口膠,打唔通電話號碼等 。
    <br>
    <br>

• hello....^^

• 鐵男兄:
    <br>
    <br>我早就話你命犯小人, 哈哈.
    <br>小心係借刀殺人局.........!
    <br>anyway.....做番自己應做的事啦.

• 來打掃下先

• 我係其中一個去這個新會的女仔,
    <br>老實講, 很失望!!
    <br>講下仔仔質素, 好壞參差, 唔係話好差, 但我覺得可以挑選!
    <br>去到一見就十六, 七個仔仔係度, 囡囡只有小貓幾隻,
    <br>嚇死人呀!
    <br>如果無其他囡囡係度, 我仲以為自己上來做不道德的交易呢!
    <br>

• or...really...
    <br>so u just go back to home?
    <br>
    <br>Anson

• 吹呀,唔x順超呀....講明天字第一號借力撂水局,都有咁多白痴仔,又有~小敏~^3^呢d天真傻西送上門免費任小...啍...睇小我.....哈哈哈....哈哈哈哈.....來打掃下幾多溪錢先...hahahahaahaahahahaha........

• 我都玩過,呢條友真係唔掂,攪氣氛又唔得,走黎走去重以為佢傻,俾佢攪真係諗過先去,唔洗錢都咁話。

Log in to reply