suki 大戰 cheri

• 你搶我條仔, 我溝你sl, 佢sl食咗人地sl, 七國咁亂

• 又係果條suki?

• i wanna join too

• 又玩suki?好撚悶,有冇第2條女唱下

• cheri 又邊撚個

• 點解D人要係咁唱人

• 發生咩事呀?

• 女人 : C

女人 EX SL : W

女人 EX SL 新SL : F

C 同 W 前年搭上, C 又同X 前年十至十二月左右趁我去美加探親搭上, C 前年比人搞大個肚, W認頭, 其實都唔知係咪W既. C 同W 舊年夏天聲稱分手, 其實分完又合, 依家好似真係分咗, W 又識咗 F. X仲同C一齊

C同一時間有老公, 有X又有W

reply to thread

• 咁攪法,所有叫suki都要上身呢!

• Too complicated

• 何必呢....

• 爽報 replied at 2012-01-31 12:23 pm

---------------------------------------------------------------

女人 : C

C 同 W 前年搭上, C 又同X 前年十至十二月左右趁我去美加探親搭上, C 前年比人搞大個肚, W認頭, 其實都唔知係咪W既. C 同W 舊年夏天聲稱分手, 其實分完又合, 依家好似真係分咗, W 又識咗 F. X仲同C一齊

===============================================================

intro 都冇 X, 點解毛端端又走個 X出來? 介紹埋 X 先啦,

C 係咪即係 Chxxxyxxla 呀? (好奇)

• 好出奇咩

有ex又如何, 佢地不嬲亂黎

• 生哥 replied at 2012-01-31 1:47 pm

---------------------------------------------------------------

爽報 replied at 2012-01-31 12:23 pm

女人 : C

===============================================================

intro 都冇 X, 點解毛端端又走個 X出來? 介紹埋 X 先啦,

C 係咪即係 Chxxxyxxla 呀? (好奇)

喂...

• 生哥

你好風趣吓

• 老味 replied at 2012-01-31 11:28 am

又係果條suki?

係都唔奇

• 老人 replied at 2012-01-31 4:29 pm

老味 replied at 2012-01-31 11:28 am

又係果條suki?

係都唔奇

你地講緊..?

• jasonlinus replied at 2012-01-31 12:27 pm

咁攪法,所有叫suki都要上身呢!

你識好多人叫suki咩

• Wow, what a mess

• 有病,操操o者,使鬼咁麻煩

• 咪即係兩條臭西吊得少

• 豬肉榮 replied at 2012-02-01 10:29 am

咪即係兩條臭西吊得少

你唔知..咩事又係度中傷人.

• 好戲在後頭

• 邊個係 suki

邊個係 cheri

• 我和S1的愛情真的很轟烈嗎? 或者你講對,我和他的愛情真的很轟烈。所以不會有結局,因轟烈的愛情就像煙花一樣,只得殺那間的美麗,不會永恆。

當然,我相信如果我繼續"tum"佢,可以有機會的。但上月剛剛復合時,他已明要一起我就要做2奶,還有不准再嘈女人事。原先我已答應所有,因實在太掛住佢,只求可以見到他。但不幸地,我和囡囡先後感染手足口病, 囡囡没太大問題,到了大人便大兩鑊! 痛了足足了

兩星期又無返工。他公司近來又忙,又要出了trip。咁咪 "乍型" 至到分開lor.

我唔知會唔會再他一起,只知道與他的一切真的很難忙記。但...回憶裏,真實有多少,假的又有多少? 回憶我兩一起的片段,温馨和他的說話。很甜蜜,很真緻和真實。但原來....一切是假的。

就像上年,1/10國慶煙花。我們一起到街市買餸然後到我家煮飯給他食,一面食飯,一面睇煙花。睇煙花時,他是從後抱著我一起看。那甜蜜的感覺,令我感到很幸福。

但原來一直也是我自作多情。我覺好醜,身為一個女性没有經持。以前至現在,別人都不愛我,為什麽要咁唔知醜"chi"住他呢?

• NA

• 八婆cherie

• 我無搶你男人

• 真相 replied at 2013-01-10 3:19 pm

我和S1的愛情真的很轟烈嗎? 或者你講對,我和他的愛情真的很轟烈。所以不會有結局,因轟烈的愛情就像煙花一樣,只得殺那間的美麗,不會永恆。

當然,我相信如果我繼續"tum"佢,可以有機會的。但上月剛剛復合時,他已明要一起我就要做2奶,還有不准再嘈女人事。原先我已答應所有,因實在太掛住佢,只求可以見到他。但不幸地,我和囡囡先後感染手足口病, 囡囡没太大問題,到了大人便大兩鑊! 痛了足足了

兩星期又無返工。他公司近來又忙,又要出了trip。咁咪 "乍型" 至到分開lor.

我唔知會唔會再他一起,只知道與他的一切真的很難忙記。但...回憶裏,真實有多少,假的又有多少? 回憶我兩一起的片段,温馨和他的說話。很甜蜜,很真緻和真實。但原來....一切是假的。

就像上年,1/10國慶煙花。我們一起到街市買餸然後到我家煮飯給他食,一面食飯,一面睇煙花。睇煙花時,他是從後抱著我一起看。那甜蜜的感覺,令我感到很幸福。

但原來一直也是我自作多情。我覺好醜,身為一個女性没有經持。以前至現在,別人都不愛我,為什麽要咁唔知醜"chi"住他呢?

乜上年國慶有煙花咩?

Log in to reply