呢一刻好鬼悶想搵人傾下計~

• 咁可能你arm la.....
    <br>
    <br>免費工人...免費住宿, 邊個唔like....
    <br>
    <br>根本2年前想進註我呢度既就唔止佢一個....

• 一條友
    <br>唔好意思,你地一字埋好多人,好易記錯....
    <br>
    <br>話時話,唔見左奇毒,唔通佢中左毒,而家毒發緊?

• <div class="topic_reply_info">傻佬 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:50 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">kiki <br />多謝,我個人喜歡聽歌先聽歌詞內容,感受一下作詞人所寫意境,若果有相同感覺的話,感受好深,果種感覺係好難用交字形容~~<br /><br /><br />感性係好</div>

• 相逢何必曾相識~~~好概歎...仲好似有d怨懟

• 一個人
    <br>乜男人唔使做家務咩?

• <div class="topic_reply_info">man <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:52 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">咁可能你arm la..... <br /><br />免費工人...免費住宿, 邊個唔like.... <br /><br />根本2年前想進註我呢度既就唔止佢一個....</div>
    <br><br /><br />聽落你好似好搶手,同有返咁上下,可惜, 最靚果幾個arm arm 話訓覺同吾知行咗去邊

• 男人要做咩家務ga

• man replied at 2010-03-20 5:52 pm
    <br>咁可能你arm la.....
    <br>
    <br>免費工人...免費住宿, 邊個唔like....
    <br>
    <br>===========================
    <br>咁佢一定有一樣野比其實對手優勝先可以進駐去你屋企既~

• 男人吾係賺錢養家咩?

• 人...
    <br>
    <br>你一定誤會左la....
    <br>
    <br>個免費工人係我ar....嗚嗚.....
    <br>間屋係我姑婆屋ar........

• 男人吾係賺錢養家咩?
    <br>=================
    <br>因為而家既男人要內外兼備, 十行全能~

• 根本2年前想進註我呢度既就唔止佢一個.... <br />=========================== <br />咁佢一定有一樣野比其實對手優勝先可以進駐去你屋企既~<br /><br /><br />吾...有d道理, 等價交易,一隻人,你更係衰以貌取人

• haha...原來有1 個人 同 1 條友...

• 一個人
    <br>我又返工賺錢、返屋企做家務,嗚~~

• <div class="topic_reply_info">一條友 <span><font color="#999999">replied at 2010-03-20 5:58 pm </font></span></div>
    <br><div class="topic_reply" style="OVERFLOW: hidden; WIDTH: 450px">男人吾係賺錢養家咩? <br />================= <br />因為而家既男人要內外兼備, 十行全能~<br /><br />唉! 陰公!<br /><br /><br /><br />以家呢個年代,男人陰公,女人折代...殘酷的社會<br /><br />我都做家務做到7勞8損,做咗殘疾</div>

• 一個人 replied at 2010-03-20 5:59 pm
    <br>===========================
    <br>咁佢一定有一樣野比其實對手優勝先可以進駐去你屋企既~
    <br>
    <br>
    <br>吾...有d道理, 等價交易,一隻人,你更係衰以貌取人
    <br>
    <br>~~~~~~~~~
    <br>
    <br>如果係既....只可以話我當時好寂寞, 好迷失...剛同ex分手, 佢又好會氹人.....
    <br>
    <br>
    <br>口比貌 優勝
    <br>
    <br>p.s. 我係man....

• 傻佬 一個人
    <br>
    <br>你地真係叻..我間屋亂到9彩
    <br>
    <br>我mami間中會同我執下..

Log in to reply