無論這刻心裡幾多失意事_無論這刻心裡極困倦_盼你快將苦惱通通拋掉去_透過這裡傾訴讓我知......

• 內在美其實亦可以叫氣質
    <br>我遇過好些女性外表不美
    <br>但都有一種美的感覺
    <br>相信呢種叫氣質或內在美.......

• 小小森美露 replied @ 2007-12-03 3:13 pm
    <br>
    <br>內在美其實亦可以叫氣質
    <br>----------------
    <br>同意

• mimiapple replied @ 2007-12-03 3:23 pm
    <br>
    <br>小小森美露 replied @ 2007-12-03 3:13 pm
    <br>
    <br>----------------
    <br>同意
    <br>
    <br>======
    <br>多謝同意....

• 其實內在的美都可以幫助到外表不美的,
    <br>你應多發揮你內在的美麗
    <br>相信一些賞悉的人都來到你跟前的...
    <br>
    <br>相信呢種叫氣質或內在美
    <br>=====
    <br>原則上係贊同...
    <br>但當一個樣子較好的人, 遠比不佳的人佔優的, 有多少異性會先跟余慕蓮傾談, 而捨李嘉欣呢, 仲使余慕蓮有極佳的內在, 會有多少人知?

• 可能冇一見鍾情既事, 但太多人相信第一眼緣

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 3:33 pm
    <br>
    <br>其實內在的美都可以幫助到外表不美的,
    <br>你應多發揮你內在的美麗
    <br>相信一些賞悉的人都來到你跟前的...
    <br>
    <br>相信呢種叫氣質或內在美
    <br>=====
    <br>原則上係贊同...
    <br>但當一個樣子較好的人, 遠比不佳的人佔優的, 有多少異性會先跟余慕蓮傾談, 而捨李嘉欣呢, 仲使余慕蓮有極佳的內在, 會有多少人知?
    <br>
    <br>=======
    <br>當佢接觸李嘉欣後
    <br>就會發現佢內裡的醜惡
    <br>會想起余慕蓮的美麗......
    <br>當然同意你說的現實情況
    <br>但不致於無CHANCE播....

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 3:35 pm
    <br>
    <br>可能冇一見鍾情既事, 但太多人相信第一眼緣
    <br>=========
    <br>
    <br>眼睛係好奇妙的東西
    <br>眼睛內有不同的光彩
    <br>不同的光彩可以反影內心不同的世界
    <br>有些人可以用眼神互相交流
    <br>所以不要說沒有這些東西存在
    <br>你只可以說遇上的機會率不高
    <br>當然你可以學習留意眼中的世界
    <br>你便明白許多人內心世界好孤寂
    <br>甚至很驚惶及冰冷
    <br>卻又心心不忿.......
    <br>

• 大多數人都鍾意外在美先

• 當然同意你說的現實情況
    <br>====
    <br>年華老許, 不許人間見白頭...余慕蓮至李嘉欣之間, 有多少個黃夏蕙, 欣宜......

• 眼睛係好奇妙的東西
    <br>眼睛內有不同的光彩
    <br>不同的光彩可以反影內心不同的世界
    <br>有些人可以用眼神互相交流
    <br>所以不要說沒有這些東西存在
    <br>你只可以說遇上的機會率不高
    <br>當然你可以學習留意眼中的世界
    <br>你便明白許多人內心世界好孤寂
    <br>甚至很驚惶及冰冷
    <br>卻又心心不忿.......
    <br>======
    <br>係..任何事, 都不能抹煞其可能性, 只是其機率有多少, 不用言語
    <br>

• mimiapple replied @ 2007-12-03 3:44 pm
    <br>
    <br>大多數人都鍾意外在美先
    <br>========
    <br>
    <br>外在美其實都算係FIRST IMAGE一類
    <br>一般有人會OUTSTANDING自己去吸引人
    <br>亦有人只作一般打扮, 較為純撲
    <br>要視乎自己的性格......

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 3:57 pm
    <br>
    <br>當然同意你說的現實情況
    <br>====
    <br>年華老許, 不許人間見白頭...余慕蓮至李嘉欣之間, 有多少個黃夏蕙, 欣宜......
    <br>
    <br>============
    <br>敢亦要看你自己的要求
    <br>如果你未能平行現實的情況
    <br>盲目作出過高要求
    <br>亦會造成找不到的結果.....

• 敢亦要看你自己的要求
    <br>====
    <br>當然我手上只有半斤, 不會要求九兩....
    <br>盲目作出過高要求, 亦會造成找不到的結果...版主言有所憾?

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 4:33 pm
    <br>
    <br>敢亦要看你自己的要求
    <br>====
    <br>當然我手上只有半斤, 不會要求九兩....
    <br>盲目作出過高要求, 亦會造成找不到的結果...版主言有所憾?
    <br>
    <br>=======
    <br>說來話長.....
    <br>只要你明白世事無常就可以了.....

• =======
    <br>我有一雙好耳朵...如不介意, 可否分享...

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 4:43 pm
    <br>
    <br>=======
    <br>我有一雙好耳朵...如不介意, 可否分享...
    <br>
    <br>=============
    <br>要由盤古初開講起.....

• 哈....女媧練石補青天....
    <br>如果你介意, 沒所謂的...

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 4:54 pm
    <br>
    <br>哈....女媧練石補青天....
    <br>如果你介意, 沒所謂的...
    <br>=========
    <br>
    <br>唔好意思
    <br>因為呢D 已經係我另外的THREAD已經講過
    <br>唔係敢想重複又重複....
    <br>但講少少啦
    <br>只係自己的理想要求,
    <br>竟然被一個自己無諗過會喜歡的人全部崔毀左
    <br>所以憧景要如何如何的要求
    <br>原來現實中可以變成不存在......

• 講完又點, 事實都唔可以改變既.

• 又如何 replied @ 2007-12-03 5:28 pm
    <br>
    <br>講完又點, 事實都唔可以改變既.
    <br>
    <br>事實係唔可以改變
    <br>但我地可以調節自己
    <br>配合事實.....

• 咁而家呢一個不符合你理想要求的人....都不存在...
    <br>你可以重新找回此理想情人..並不相沖

• 尋覓 replied @ 2007-12-03 5:50 pm
    <br>
    <br>咁而家呢一個不符合你理想要求的人....都不存在...
    <br>你可以重新找回此理想情人..並不相沖
    <br>
    <br>係理想同自己的實際需要產生分歧
    <br>最後發現自己需要的人唔係呢D 條件......
    <br>
    <br>

• 因為終於有人幫襯
    <br>所以我會繼續經營呢個THREAD!!!

• 其實仇恨真係叫人會好辛苦
    <br>曾經恨一個人恨到好害怕
    <br>但原來釋放左呢份仇恨
    <br>人亦括然開朗左
    <br>笑容亦多左......
    <br>
    <br>恩情今莫問 風斷了千仇
    <br>就讓一切的仇恨隨風而去
    <br>讓愛去包圍一切吧........

• 情如天萬裡廣闊
    <br>仇如海萬般汹湧....

• 我要堅持呢個THREAD!!!

• 有些人身在福中不知福, 只懂扭東扯西讓人以為無助!
    <br>
    <br>當眾人知道實�G後, 可會拋下一句, "車! 妳好幸福堵!"
    <br>
    <br>所以當未知道事實的全部時, 切勿作結案陳詞, 至少問多些, 當不肯直說又顧左右而言它, 不要相信吧!

• 午安, 版主
    <br>你唱得 2咀,
    <br>識唔識 呢2首歌, 有冇歌詞
    <br>***決戰前後
    <br>***始終怕講

• 決戰前後 鄭少秋
    <br>
    <br>命運不得我挑選
    <br>前途生死自己難斷
    <br>茫茫滄海身不知處
    <br>落葉歸根是家園
    <br>
    <br>人如滄海柳葉船
    <br>離群隱居自己情願
    <br>前途偏偏多挑戰
    <br>若問吉凶我亦難判斷
    <br>
    <br>英雄豪傑
    <br>有誰獨尊
    <br>人雖死情不斷
    <br>無意赴黃泉
    <br>
    <br>男兒天職保家眷
    <br>兒啼妻哭內心撩亂
    <br>難尋進退失方寸
    <br>前途生死我亦難判斷
    <br>
    <br>英雄豪傑
    <br>武林認至尊
    <br>問生死誰敢怨
    <br>含笑到黃泉
    <br>
    <br>
    <br>你是否要這首?

• 各位
    <br>
    <br>我又返泥喇!!

• 你好~

• 窩心 replied @ 2008-02-17 8:03 pm
    <br>
    <br>你好~
    <br>==========
    <br>
    <br>HIGH~~~~~~~~

• 哎呀...我愛上了個靚仔...但個靚仔婉拒我!灰到震

• 我最愛那個, 最愛的人不是我
    <br>好似愈來愈唔再愛我...我真係好唔開心
    <br>好想同佢繼續開開心心維持落去
    <br>但我覺得好似....好艱難咁...
    <br>我真係諗過想自殺, 我情緒開始漰潰..

• 小三子 replied @ 2008-02-17 9:19 pm
    <br>
    <br>哎呀...我愛上了個靚仔...但個靚仔婉拒我!灰到震
    <br>===========
    <br>
    <br>借問聲你係男定女??
    <br>你幾大呀?? 對方又幾大呀??

• 我廿五女
    <br>對方三十一
    <br>咁又點?

• 小三子 replied @ 2008-02-17 9:38 pm
    <br>
    <br>我廿五女
    <br>對方三十一
    <br>咁又點?
    <br>============
    <br>
    <br>你知唔知道對方的喜好及擇偶條件先??

• 各位有心事的朋友
    <br>快D 同我分享一下啦~~~~~~~~

Log in to reply