我係一名警員, 駐守LKF 幾年, 見盡鬼佬百態, 講真, 鬼佬真的很差

• 所以咪話囉,你點醒佢,佢地就xx你!!
    <br>
    <br>底你啦!!

• 大陸喱墳場姑爺,你咁醒唔駛住將軍澳堆填區咁cheap啦!

• Dump ass Pz, 初時我都一頭霧水, 原來叻唔切..
    <br>識”2 "lup"1鋼”以為秘密武器考人,
    <br>點知寫野一舊舊冇人明, 上文下理不通, 版友一頭霧水, 版主唔應佢, 佢以為其他人係版主...
    <br>
    <br>好細路仔........ 你幾大? ^___^

• 你又知我喺嗰度?你成曰去將軍澳堆填區消遣�@?

• 我從來唔去將軍澳,係你呢個墳場姑爺o係she.com自爆住o係將軍澳.
    <br>上次地震,你o係she.com話你住將軍澳感受唔倒地震,係貧民區先至感受到.
    <br>我知你大陸落黎扮外國回流,所以唔知將軍澳係堆填區. 因為堆填區有你呢件垃圾墊屍底所以避曬震,所以你o係將軍澳感受唔倒地震囉!

• 我邊度有寫話住將軍澳呀??你文盲嘅?

• 咩佢唔係住係外人既咩

• 吊!!!唔該啲文盲死開啲啦!!

• 係又點呀!!你吹bear咩!!我得閒到背熟曬佢啲post嫁啦!!你重吊我咪吊我囉!

• 成日浦lkf搵食既不論鬼定香港人都唔方好得去邊啦

• Dump ass Pz, 初時我都一頭霧水, 原來叻唔切..
    <br>識”2 "lup"1鋼”以為秘密武器考人,
    <br>點知寫野一舊舊冇人明, 上文下理不通, 版友一頭霧水, 版主唔應佢, 佢以為其他人係版主...
    <br>
    <br>好細路仔........ 你幾大? ^___^
    <br>
    <br>by 交通警 - 04/03/07 23:48
    <br>
    <br>唔係show off, 版主聲稱係警員係LKF 駐守左幾年ma,但連自己ar頭叫mud又唔知,做警員做到mud野係2 "lup"1鋼又唔知
    <br>
    <br>學堂d牛奶仔都知mud係2 "lup"1鋼 la
    <br>
    <br>
    <br>XDDD
    <br>
    <br>by Pz - 04/03/07 12:57
    <br>
    <br>盲"白炸"(無眼)
    <br>
    <br>係你copy我d replies同我講先,我先回應你
    <br>,that's why 我講"版主聲稱"
    <br>
    <br>你看清楚未?
    <br>
    <br>

• 另-你駐守LKF 幾年還未調環頭?如果你駐守LKF 多年,你應該知你地晚晚坐警車上泊LKF
    <br>肩頭2 "lup"1鋼的姓什麼名什麼
    <br>
    <br>你講d野根本唔似受過訓的警員
    <br>by nickname Pz - 04/01/07 19:01
    <br>
    <br>講野 9 唔搭8, 唔明你想show乜野! =.=
    <br>
    <br>超過好多年未調環頭先[有可能]出奇, 早d調遲d調有咩問題即, 你唔係話標準係半年調一次下? 如果幾年未調, 就調定點都得姐, 你搵野來講.
    <br>
    <br>警車上肩頭2 "lup"1鋼的姓什麼名什麼, 知又點?
    <br>你pz 你應該知你媽咪姓乜, 又點?
    <br>啊, 你想showoff 你識有樣東東叫 [2 "lup"1鋼]....明白!!
    <br>
    <br>佢講d野根本唔似受過訓的警員嗎? 可能啦.....
    <br>不過唔係你以上的扮有野可以推斷出來囉
    <br>
    <br>by 交通警 - 04/02/07 14:11
    <br>
    <br>
    <br>--
    <br>
    <br>唔係show off, 版主聲稱係警員係LKF 駐守左幾年ma,但連自己ar頭叫mud又唔知,做警員做到mud野係2 "lup"1鋼又唔知
    <br>
    <br>學堂d牛奶仔都知mud係2 "lup"1鋼 la
    <br>
    <br>
    <br>XDDD
    <br>
    <br>by Pz - 04/03/07 12:57
    <br>
    <br>

• &我唔係識�
    <br>我係X過�
    <br>我識果d唔只2 "lup"1鋼
    <br>
    <br>ps.你未有資格比我X
    <br>
    <br>=)
    <br>
    <br>
    <br>

• &我唔係識�
    <br>我係X過�
    <br>
    <br>
    <br>=)
    <br>

• test -佢

• &我唔係識�
    <br>我係X過�
    <br>
    <br>
    <br>=)
    <br>

• &我唔係識.�
    <br>我係X過.�
    <br>
    <br>
    <br>=)
    <br>

• &我唔係識�
    <br>我係X過�
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=)
    <br>

• 我唔係識-�
    <br>我係X過-�
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=)
    <br>

• ?=佢

• bug..

• all my boyfriends were westerners and none of them behave like what you said.
    <br>
    <br>they all hang out at LKF and have decent personality.
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• Pz, 你系咪有語言障礙?
    <br>
    <br>Sorry for off topic

• D港男又係到挑起罵戰喇﹗又洗版﹐兼攪到離曬題﹗

• ?=�
    <br>
    <br>by Pz - 04/04/07 13:13
    <br>
    <br>Pz, 你系咪有語言障礙?
    <br>
    <br>Sorry for off topic
    <br>
    <br>by Telcom - 04/04/07 23:25
    <br>
    <br>post 唔到果"佢"字
    <br>果"佢"字 auto 變左"?"
    <br>

• 我從來唔去將軍澳,係你呢個墳場姑爺o係she.com自爆住o係將軍澳.
    <br>上次地震,你o係she.com話你住將軍澳感受唔倒地震,係貧民區先至感受到.
    <br>我知你大陸落黎扮外國回流,所以唔知將軍澳係堆填區. 因為堆填區有你呢件垃圾墊屍底所以避曬震,所以你o係將軍澳感受唔倒地震囉!

<br>
    <br>原來有咁多人記得墳場姑爺出醜既事~
    <br>
    <br>哈哈~
    <br>
    <br>墳場姑爺佢自己吹水吹到唔記得識過乜.
    <br>墳場姑爺大陸仔初時以為住將軍澳係高級地方,直至地震佢衰多口話其他地方貧民區,被眾人鬧完先知唔係佢落地香港時以為咁高級.
    <br>仲好似有個thread講徐子淇結婚,佢話李家成冇眼睇將軍澳既樓.
    <br>
    <br>所以墳場姑爺而家唔認住將軍澳呀!
    <br>
    <br>墳場姑爺係乜?
    <br>-係大陸仔
    <br>-去過外國旅遊,就話自己係expat,話自己交美國稅喎
    <br>-去外國話自己係"空拱人",o係香港話自己係"米國人"
    <br>-憎港女
    <br>-冇見識,扮有料
    <br>
    <br>墳場姑爺,我識好多expat 住半山南區山頂,人做expat 你做expat,做得你咁cheap 住將軍澳?

• 教精你啦on9 仔!!串人寫幾句就夠,唔洗好似你寫論文咁,無人睇ga!

• 鬼佬好偉大呀!!香港人見到眼寃嘅野,佢地照單全收.
    <br>topic ID : 1820024
    <br>posted : 2 months ago (2007-01-10 23:05:41)
    <br>last replied : 2 months ago
    <br>last reply by : aa
    <br>statistics : 13 replies

• 港女快變成天上神‵地上仙‵人中鳳。連我等加燦都配唔起港女。
    <br>topic ID : 1822946
    <br>posted : 2 months ago (2007-01-15 20:15:12)
    <br>
    <br>

• 墳場姑爺其實係大陸仔! 住將軍澳,網上扮美國人,話回流打工交美國稅,問佢美國野唔識答!憎人富貴厭人貧!
    <br>topic ID : 1826168
    <br>posted : 2 months ago (2007-01-20 20:40:58)
    <br>
    <br>

• 我想問下"墳場姑爺"係點解架? 係咩意思? 代表很靚仔很型既男仔嗎?
    <br>
    <br>topic ID : 1855193
    <br>posted : 20 days ago (2007-03-18 00:17:45)
    <br>
    <br>

• 癲佬遊花市.....怒漢=墳場姑爺=Bobo2
    <br>topic ID : 1840065
    <br>posted : last month (2007-02-15 22:45:15
    <br>baleman
    <br>199 posts
    <br>since 22-Oct-2005 baleman replied last month :
    <br>
    <br>baler= baleman=oncology=講古佬=獻詩男=加國華人
    <br>以上都是我的渾名‵ID和login,做得出唔怕認,難道怕你們,這群禽畜嗎?
    <br>夠膽就出login來屈人,這樣就有公信力喇。
    <br>
    <br>低質人種何其多,
    <br>你等禽獸多籮籮。
    <br>屈人邊個係邊個,
    <br>真身唔現似八婆。

• 係唔係窮區先感應到地震?? 深水涉,觀塘,啲樓殘啲??我住新樓一啲都feel唔到.
    <br>posted by 墳場姑爺
    <br>topic ID : 1811120
    <br>posted : 3 months ago (2006-12-27 15:49:25)
    <br>last replied : 2 months ago
    <br>
    <br>

• 佢自己認曬架**
    <br>(((baler= baleman=oncology=講古佬=獻詩男=加國華人
    <br>以上都是我的渾名‵ID和login,做得出唔怕認,難道怕你們,這群禽畜嗎?
    <br>夠膽就出login來屈人,這樣就有公信力喇。))))
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>(((叫雞容易享受難, 避免中招難上難。 為求刺激網中尋, 大家冇癮莫再尋。
    <br>post by oncology
    <br>topic ID : 1799252
    <br>posted : 4 months ago (2006-12-03 22:27:36) )))
    <br>
    <br>

• 我今天生日,卻和我心愛的人絕交,如果各網友也曾經歷這樣做,請問各位當時有何感受?
    <br>post by oncology
    <br>topic ID : 1799971
    <br>posted : 4 months ago (2006-12-05 10:43:01)
    <br>
    <br>

• 以上8個replies都係我,想睇明天繼續啦,周公急call~

• 警察, 治安咁好就唔駛你守啦~

• 墳場姑爺給人篤爆,呢鋪要潛水

• 有冇沖涼, 真係估唔到有人咁post出來. 我有時好累, 都有一日無沖涼, 因為覺得自己果日無出汗.
    <br>
    <br>鬼佬, 感覺上可以好真, 佢地好care其他人, 起碼外表上, 佢地好識得按撫人. 但係中國人開口就口臭, 但係一個人的真性情真係要相處過才會知. 沒有問題, 日久見人心, 真係文化唔同囉.
    <br>
    <br>我阿姨係外國做野, 佢話鬼佬答你ok, 都算係差. 一般佢地一定講very good, well done. 讚美係一種美德. 我一聽到就覺得好好笑, 因為這個阿姨同我講野之前我同我姨媽講野, 佢就係樣樣都係話人唔好的, 但係其實佢份人好好, 好好心地的. 不過就鍾意講唔好野多, 好似讚人好假咁.

• ((原來有咁多人記得墳場姑爺出醜既事~
    <br>
    <br>哈哈~ ))
    <br>by bubu

• 咩地方都有好人同唔好人

• 墳場姑爺就係似人形既怪物

• 我又爆料:
    <br>傳聞張國榮假死 - 有人見過伿ttp://cash947.com/120/les.html thread#1659869既"00"
    <br>
    <br>國泰空姐幾錢一Q?飛機上面刁幾錢一Q?
    <br>thread id: 1786260 posted by 地盤佬
    <br>on 2006-11-10 17:31:13
    <br>
    <br>其實熄左燈刁黑妹係咪好易刁錯西?黑蚊蚊咁點分係口係西係xx?
    <br>thread id: 1786266 posted by 地盤佬
    <br>on 2006-11-10 17:37:07
    <br>
    <br>+ggg 又話自己移民New York好多年, 但次次d留言都係用中文, 其實佢識唔識英文架?定係扮野住new york 乍.
    <br>thread id: 1773972 posted by 易天
    <br>on 2006-10-20 22:02:06 拿!!!!各位觀眾呢見茂利自己響呢個post承認自己係:番薯婆,
    <br>我其實係易天,又係美洲華僑。
    <br>by 美洲華僑 - 10/25/06 11:26

• Pz 正宗妄想戇鳩仔

• <br>好仔唔當差,唔再係指似爛仔,係人格9流.
    <br>
    <br> If you look at their appearance and their personality, character etc, they are not very far away from crooks. policemen happened to be on the right side of the law. When they go the wrong path, it can be very, very wrong. Just look at Bo-Bo-Go!!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 墳場姑爺大起底

• 墳場姑爺大起底<----根本街知巷聞

• 墳場佬講野好有娛樂性

• cheap到爆就叫娛樂?佢好多account,分身一蘿蘿,又多仇家,踢爆曬啦!

Log in to reply