姊妹們, 小心被男騙子欺騙

• 哨呀西都算用心良苦,又扮男又扮女無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,
    <br>
    <br>各位兄台,
    <br>
    <br>總之唔理邊個, 約你出黎, 要買野俾佢先, 如果係電話度講明就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢,什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢:吊完西先買得唔得,佢say no既話就送都咪能送佢返去 , 費事返到屋企揼春袋做笨七...
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>臭.西, 祝你真係做雞,我第一個幫視你
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 成鳩亮 - 03/06/07 00:22
    <br>
    <br>哨呀西, 祝你早日生性病死, 同埋你班賤狗早日 pk 死

• abc 都算用心良苦,又扮可憐又玩分身無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,
    <br>
    <br>各位人士,
    <br>
    <br>總之唔理邊個, 約你出黎, 如果係電話度講明包你一切洗費, 就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢, 什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢: 你想點, 已經AA 啦? 佢say no既話就馬上離開佢, 仲有千萬不要留電話 email 俾佢, 費事佢作故事扮受害者唱你通街...
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>abc, 祝你早日生性病死, 同埋你班狗公早日 pk 死.
    <br>
    <br>
    <br>by 亮鳩成 - 03/06/07 09:01
    <br>
    <br>抄乜能野呀, 賤人abc, 日抄夜抄, 小你 abc 扮inspecter 性無能

• abc 都算用心良苦,又扮可憐又玩分身無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,
    <br>
    <br>各位人士,
    <br>
    <br>總之唔理邊個, 約你出黎, 如果係電話度講明包你一切洗費, 就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢, 什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢: 你想點, 已經AA 啦? 佢say no既話就馬上離開佢, 仲有千萬不要留電話 email 俾佢, 費事佢作故事扮受害者唱你通街...
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>abc, 祝你早日生性病死, 同埋你班狗公早日 pk 死.
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>抄乜能野呀, 賤人abc, 日抄夜抄, 小你 abc 扮inspecter 性無能.

• 哨呀西都算用心良苦,又扮男又扮女無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,
    <br>
    <br>各位兄台,
    <br>
    <br>總之唔理邊個, 約你出黎, 要買野俾佢先, 如果係電話度講明就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢,什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢:吊完西先買得唔得,佢say no既話就送都咪能送佢返去 , 費事返到屋企揼春袋做笨七...
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哨呀西, 祝你早日生性病死, 同埋你班賤狗早日 pk 死

• 都話 abc 你自己攞黎賤.
    <br>成日自己推 post 撩人罵你
    <br>abc 你簡直自虐狂. 人地呢個題目叫姊妹小心男騙子
    <br>又關你乜事, 自己走入黎撩人罵你
    <br>abc 你簡直不知所謂. 你又抄又改我個 post 啦, 性無能.
    <br>
    <br>by 囡囡 - 03/07/07 12:48
    <br>
    <br>同意, 賤人賤行 abc 你收皮啦.

<br>
    <br>各位兄台,
    <br>
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哨呀西, 祝你早日生性病死, 同埋你班賤狗早日 pk 死,抄乜能野呀, 賤人哨呀西, 日抄夜抄, 小你 哨呀西,分身做警花,早日 pk 死,

<br>
    <br>各位兄台,
    <br>
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哨呀西, 祝你早日生性病死, 同埋你班賤狗早日 pk 死,抄乜能野呀, 賤人哨呀西, 日抄夜抄, 小你 哨呀西,分身做警花,早日 pk 死,
    <br>

• abc 成日抄襲罵人, 個賤男 abc 佢幾時先會收聲.

<br>
    <br>各位兄台,
    <br>
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 哨呀西 成日抄襲罵人, 個賤人 哨呀西佢幾時先會收聲.
    <br>

• 因為 醜版鄭秀雯 不知廉恥係度攪破壞.
    <br>危害人身安全.
    <br>醜版鄭秀雯佢如果唔係身有屎
    <br>無需咁大反應

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>

• abc 呢個賤男生野仲出來玩女同埋害人
    <br>佢仲成日抄襲留言罵人,abc 你早死早著啦..

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>

• 醜版鄭秀雯 不知廉恥係度攪破壞.
    <br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>

<br>abc 你簡直自虐狂. 人地呢個題目叫姊妹小心男騙子
    <br>abc 你簡直不知所謂. 你又抄又改我個 post 啦, 性無能.
    <br>
    <br>
    <br>十分同意.
    <br>abc 你個賤男唔好玩炸版, 正死僕 街, 唔輸得就咪玩.

<br>
    <br>
    <br>同意. abc 有性病仲出來玩, 不知廉恥係度攪破壞. abc 仲成日抄襲留言罵人, 正賤佬.
    <br>

• 姊妹們, 小心被男騙子欺騙
    <br>請各讀者特別留一名代號「 abc 」的中國籍男士, 此人是專向女士們埋手的男騙子
    <br>他的行騙手法:先查明你有上有沒有現金
    <br>然後佯稱包起受害者一切支出
    <br>當露出真面目時, 會對受害者作出諸般凌辱
    <br>事後到處宣揚, 並顛倒黑白, 佯稱自己被騙
    <br>企圖混淆視聽,
    <br>並利用他人攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者
    <br>敬請 she.com 兄弟姊妹提防.
    <br>
    <br>警察公共關係科警訊節目主持人
    <br>
    <br>同意, abc 又唔夠膽企響人面前吠, 淨係響人地背後做埋D 衰野, 你睇你幾賤, 死賤種!
    <br>
    <br>by 媚媚 - 03/05/07 19:47
    <br>
    <br>同意. abc 唔係身有屎, 無需咁大反應,
    <br>成日抄襲留言罵人, 正賤佬.
    <br>

<br>
    <br>各位人士,
    <br>
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>抄乜能野呀, 賤人abc, 日抄夜抄, 小你 abc 扮inspecter 性無能.
    <br>
    <br>by 抄乜能野呀, 賤人abc - 03/07/07 12:53
    <br>
    <br>agreed.

<br>
    <br>
    <br>agreed. abc is a cheap guy.

<br>請各讀者特別留一名代號「 abc 」的中國籍男士, 此人是專向女士們埋手的男騙子
    <br>企圖混淆視聽,
    <br>並利用他人攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者
    <br>
    <br>
    <br>同意, abc 又唔夠膽企響人面前吠, 淨係響人地背後做埋D 衰野, 你睇你幾賤, 死賤種!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 香香 - 03/07/07 15:22
    <br>
    <br>同意, abc 正賤人.

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>

<br>危害人身安全.
    <br>無需咁大反應
    <br>
    <br>
    <br>by 警務處長 - 03/07/07 20:13
    <br>同意, 醜版鄭秀雯正賤人.
    <br>
    <br>

• 哨牙鄭秀文 果然十分狗,鬼鬼祟祟, 好人有限 !顛倒黑白, 佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精.
    <br>

• 又係哨牙鄭秀文,好能悶呀,來來去去,又係你呢個思覺失調病人分身講abc乜乜物物,你唔煩人都煩啦,係咪你呃完人,傳染埋性病俾人仲要屈返�鹿Y呀!我睇都係啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. 你真係折隋,抵你有報應!
    <br>

<br>企圖混淆視聽,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by Campbell - 03/07/07 18:51
    <br>
    <br>同意

• 同意, abc 十分賤,
    <br>生野就去睇醫生,
    <br>唔好出來玩同埋害人
    <br>好 cheap
    <br>玩完仲話人呃你, 超賤 !
    <br>

• abc 正賤人成日抄襲.
    <br>難怪成為 she.com 所有女性的公敵
    <br>正一賤人.
    <br>

• 都話 abc 你自己�姥公�.
    <br>
    <br>
    <br>同意 abc 是cheap guy.
    <br>

• 好能悶呀,來來去去,又係你 abc 呢個思覺失調病人分身講哨牙鄭秀文乜乜物物,你唔煩人都煩啦. 賤人 abc, 你呃完人,傳染埋性病俾人, 仲要屈返�鹿Y! 正超級賤男 abc !
    <br>我睇你 abc 都要俾天收啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. abc 你真係折隋,抵你有報應!
    <br>

• 都話 abc 你自己�姥公�.
    <br>
    <br>
    <br>十分同意 abc 是賤人
    <br>

<br>企圖混淆視聽,
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• 好能悶呀,來來去去,又係你 abc 呢個思覺失調病人分身講哨牙鄭秀文乜乜物物,你唔煩人都煩啦. 賤人 abc, 你呃完人,傳染埋性病俾人, 仲要屈返�鹿Y! 正超級賤男 abc !
    <br>我睇你 abc 都要俾天收啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. abc 你真係折隋,抵你有報應!
    <br>
    <br>by 醫生 - 03/05/07 18:58
    <br>
    <br>同意, abc 十分賤,
    <br>生野都唔去睇醫生,
    <br>還要出來玩同埋害人 !
    <br>正賤男 !
    <br>

<br>
    <br>by 醫生 - 03/05/07 18:58
    <br>
    <br>極度同意, abc 十分賤格,
    <br>自己生野都唔去睇醫生,
    <br>還要出來玩女仔同埋傳染俾人 !
    <br>正賤男 !
    <br>

• 又係哨牙鄭秀文,好能悶呀,來來去去,又係你呢個思覺失調病人分身講abc乜乜物物,你唔煩人都煩啦,係咪你呃完人,傳染埋性病俾人仲要屈返�鹿Y呀!我睇都係啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. 你真係折隋,抵你有報應!
    <br>
    <br>
    <br>

• 麻煩abc 及erica 兩位不要再玩分身互駡la

• The cheapest of all is that he refuse to use condom

• 兩位可唔可以post你地個msn出黎呀?
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

<br>
    <br>各位人士,
    <br>
    <br>
    <br>切記切記
    <br>
    <br>
    <br>by 成鳩亮 - 03/06/07 08:56
    <br>
    <br>十分同意, abc 十分賤,
    <br>還要出來玩分身, 同埋害人 !
    <br>正賤男 !
    <br>

• 麻煩abc 及erica 兩位不要再玩分身互駡la
    <br>
    <br>by cm - 03/08/07 09:17
    <br>
    <br>同意

• she is the cheapest thief-gal,greedy all men anything

• 死賤種 abc 作野, 叫埋成班狗唱人偷野, 發姣, 扮野, 抄野, 你唔死都冇用 !

<br>
    <br>十分同意, 哨牙鄭秀文十分賤,
    <br>還要出來玩分身, 同埋害人 !
    <br>正賤人 !
    <br>

• 死賤種 哨牙鄭秀文 作野, 你偷野, 發姣, 扮野, 抄野, 你唔死都冇用

Log in to reply