一個好想知嘅問題 : 究竟係床上面男人舒服d, 一或女人舒服d呢?? 可以點 approval 呢?? 有無人知呀 )))))

• ee...你係女呀 ...好野
    <br>有人陪喇
    <br>死喇
    <br>咁你一定唔會打飛機啦
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:33
    <br>
    <br>會...幫人~

• 我係女...仲係尋日俾你"付道"完個個..
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:31
    <br>
    <br>ee...你係女呀 ...好野
    <br>有人陪喇
    <br>死喇
    <br>咁你一定唔會打飛機啦
    <br>
    <br>by doll518
    <br>
    <br>哈.. 自衛術佢都識.

• by doll518 - 01/24/07 12:26
    <br>
    <br>係bor....咁舒服叫出黎有咩問題~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:32
    <br>
    <br>咁如果個女人同你做, 一路都唔出聲, 你feel 有無問題呢?
    <br>咁講真, 男人唔會好似女人反應咁大, 不過都有dd 好..唔係我地又點知boo

• 叫床, 男的都會, 我都會.. why not?
    <br>by nickname sun-michael - 01/24/07 12:3
    <br>
    <br>咁你係好舒服至會, 一或次次射都會架

• 咁你一定唔會打飛機啦
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:33
    <br>
    <br>會...幫人~
    <br>by 文度王 -
    <br>
    <br>yes, 你要唔要我幫呀 ? hehe
    <br>
    <br>

• 路過,
    <br>
    <br>咁你覺得係床上舒服嗎??

• 次次都enjoy, so 大部份都會. 而且呢d野interactive ga la.

• 咁如果個女人同你做, 一路都唔出聲, 你feel 有無問題呢?
    <br>咁講真, 男人唔會好似女人反應咁大, 不過都有dd 好..唔係我地又點知boo
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:34
    <br>
    <br>咁如果個女仔冇反應...又真係好似搞死屍咁~
    <br>唔一定要嗌到五條街都聽到...起碼有d重呼吸聲...少少肉緊feel啦~

• by 文度王 -
    <br>yes, 你要唔要我幫呀 ? hehe
    <br>by 路過
    <br>
    <br>幫佢唔幫我.. haa.a.a

• doll
    <br>
    <br>係boo妳講到咁hot都茅人留msn既?

• yes, 你要唔要我幫呀 ? hehe
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:36
    <br>
    <br>打飛機我自己都識...唔駛客氣啦~

• 咁如果個女人同你做, 一路都唔出聲, 你feel 有無問題呢?
    <br><<<< 我間中會假叫床, 因為知道男人喜歡, 無聲無氣好似唔係咁好
    <br>
    <br>
    <br><<<< 尤其係bj時, 如果男人唔俾反應, 真係好無隱, 我覺得有時係d男人唔敢出聲, 雖然
    <br>好high, 但死忍, 出聲好似唔知點咁, 激死
    <br>

• <<<< 尤其係bj時, 如果男人唔俾反應, 真係好無隱, 我覺得有時係d男人唔敢出聲, 雖然
    <br>好high, 但死忍, 出聲好似唔知點咁, 激死
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:39
    <br>
    <br>唔通果女仔一路bj....你重一路睇波咩~

• 唔一定要嗌到五條街都聽到...起碼有d重呼吸聲...少少肉緊feel啦~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:37
    <br>
    <br>係law ...就係咁....女人其實一樣想男人有dd 反應架

• 幫佢唔幫我.. haa.a.a
    <br>
    <br>by sun-michael - 01/24/07 12:38
    <br>
    <br>咁你話你冇feel唔會嘛~

• 幫佢唔幫我.. haa.a.a
    <br>by sun-michael - 01/24/07 12:38
    <br>咁你話你冇feel唔會嘛~
    <br>by 文度王
    <br>
    <br>又俾你捉到! haa.a.a.
    <br>

• 係boo妳講到咁hot都茅人留msn既?
    <br>by 人 - 01/24/07 12:38
    <br>
    <br>又係boo
    <br>
    <br>

• 路過, 咁你覺得係床上舒服嗎??
    <br>
    <br>doll, 我一開始已經講左, 可能你以為我係仔
    <br>所以無留意, 我話...開始係女舒服d, 最後係
    <br>男舒服d
    <br>
    <br>至於我, 我會開聲要求partner做d野令我happy, 所以基本上我係床上係幾舒服既
    <br>
    <br>仲有, 用埋 michael 講既對坐床邊姿勢, 簡直無得頂咁high
    <br>
    <br>michael, 唔係唔幫你, 你都話你有心理障礙,
    <br>唔同以同陌生女人做, 我又點幫你呢 ?
    <br>

• 仲有, 用埋 michael 講既對坐床邊姿勢, 簡直無得頂咁high
    <br>michael, 唔係唔幫你, 你都話你有心理障礙,
    <br>唔同以同陌生女人做, 我又點幫你呢 ?
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:42
    <br>
    <br>咁你做左我女友就得la..haaa.

• 唔通果女仔一路bj....你重一路睇波咩~
    <br>by 文度王 -
    <br>
    <br>有d男人會咪埋眼, 唔知佢係enjoy緊定係唸緊第二d野, 明明鍚到好鬼硬, 就出野咁制, 都無聲 !!
    <br>

• 路過
    <br>
    <br>我都估到妳係女
    <br>男人係絕對可以39唔識七都撲野既
    <br>不過真係有feel好玩好多既

• 至於我, 我會開聲要求partner做d野令我happy, 所以基本上我係床上係幾舒服既
    <br>
    <br>仲有, 用埋 michael 講既對坐床邊姿勢, 簡直無得頂咁high
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:42
    <br>
    <br>我鐘意一齊坐係道抱住果個feel ...嘻嘻

• 同一道理...咁如果個女仔幫緊個男仔bj...個男仔望住個天花版...眼定定咁...咩反應都冇...個女仔都冇mood啦
    <br>
    <br>sex係互動...其實都係想對方舒服同開心
    <br>做咩要收埋d感覺
    <br>
    <br>除非真係唔願意既啫~

• 不過我個人做愛, 真係好講Feel. 如果個Environment 係好正, 好Soft, 一切都完美.
    <br>
    <br>有D人可以係好惡劣的environment 都草草做愛.. haa. i can't

• 係boo妳講到咁hot都茅人留msn既?
    <br>by 人 - 01/24/07 12:38
    <br>
    <br>又係boo
    <br>
    <br>咁你做左我女友就得la..haaa.
    <br>by sun-michael
    <br>
    <br>拿...michael...你第一個留msn先la, hehe
    <br>

• 有d男人會咪埋眼, 唔知佢係enjoy緊定係唸緊第二d野, 明明鍚到好鬼硬, 就出野咁制, 都無聲 !!
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:44
    <br>
    <br>呀 ...唔出聲果d有無撫吓你個頭呀 ...
    <br>有時撫吓你個頭, 同胸, 都係一種表示

• 有d男人會咪埋眼, 唔知佢係enjoy緊定係唸緊第二d野, 明明鍚到好鬼硬, 就出野咁制, 都無聲 !!
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:44
    <br>
    <br>可能呢d係男人認為既所謂尊嚴....覺得舒服比人知好"魚"...等如唔開心又唔敢喊一樣~

• 路過,
    <br>留MSN? 食個lunch之後先算..

• 路過
    <br>我都估到妳係女
    <br>by 人 -
    <br>
    <br>人...我都估到你係人....wakaka
    <br>
    <br>

• 咁你做左我女友就得la..haaa.
    <br>
    <br>拿...michael...你第一個留msn先la, hehe
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:45
    <br>
    <br>
    <br>哈哈哈 ..................快d啦

• 可能呢d係男人認為既所謂尊嚴....覺得舒服比人知好"魚"...等如唔開心又唔敢喊一樣~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:47
    <br>
    <br>
    <br>吓 ..舒服比人知係魚 ..
    <br>有無諗同你做嘅女人見你一d反應都無仲魚
    <br>

• 有D人可以係好惡劣的environment 都草草做愛.. haa. i can't
    <br>
    <br>個個係我...打野戰仲high...haha
    <br>
    <br>呀 ...唔出聲果d有無撫吓你個頭呀 ...
    <br>
    <br>有我就唔會話佢la..
    <br>
    <br>

• 我係女(上網都唔會分到性別)~

• doll
    <br>
    <br>我俾女吹果時都會出聲架
    <br>呀.....好舒服@@
    <br>
    <br>michael
    <br>
    <br>你仲唔留msn ?

• 有無諗同你做嘅女人見你一d反應都無仲魚
    <br>
    <br>EXACTLY !!
    <br>
    <br>

• 不過我個人做愛, 真係好講Feel. 如果個Environment 係好正, 好Soft, 一切都完美.
    <br>
    <br>有D人可以係好惡劣的environment 都草草做愛.. haa. i can't
    <br>by nickname sun-michael - 01/24/07 12:45
    <br>
    <br>點樣為之惡劣先...
    <br>
    <br>e.g. 係游泳, 你feel 係惡劣一或情趣呢??

• 吓 ..舒服比人知係魚 ..
    <br>有無諗同你做嘅女人見你一d反應都無仲魚
    <br>
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:48
    <br>
    <br>我唔係咁...只不過係有d男人啫~

• 人...我都估到你係人....wakaka <==我係鬼黎架

• 我係女(上網都唔會分到性別)~
    <br>by 文度王
    <br>
    <br>你就唔使講la, 頂頂大名, 想用呢個名扮女都難
    <br>
    <br>仲有, 呢個topic係扮唔到既, 因為係講感受,
    <br>你都話, 男人做唔到女人, 又點知女人係乜感受呢
    <br>
    <br>

• 我唔係咁...只不過係有d男人啫~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:50
    <br>
    <br>嘻嘻...係唔係要問吓同你做過果d至知
    <br>
    <br>

• 我係鬼黎架
    <br>by 人 -
    <br>
    <br>我知, 鹹濕鬼吖麻...haha
    <br>
    <br>

• e.g. 係游泳, 你feel 係惡劣一或情趣呢??
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:49
    <br>
    <br>如果當時唔係就黎浸親...應該係情趣~

• 人...我都估到你係人....wakaka <==我係鬼黎架
    <br>
    <br>by 人 - 01/24/07 12:50
    <br>
    <br>最衰你唔你女鬼...唔係溝你
    <br>未搞個女鬼.....wakakaka~

• 喂喂...lunch time 喇
    <br>
    <br>下午2點返 ..一陣見

• 你就唔使講la, 頂頂大名, 想用呢個名扮女都難
    <br>
    <br>仲有, 呢個topic係扮唔到既, 因為係講感受,
    <br>你都話, 男人做唔到女人, 又點知女人係乜感受呢
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:51
    <br>
    <br>點解我會咁出名呢...死火~

• 我知, 鹹濕鬼吖麻...haha <==妳典知架
    <br>
    <br>文
    <br>
    <br>攪女鬼會短命架
    <br>

<br>x2

• I want to make the女人舒服d

• <br>
    <br>攪女鬼會短命架
    <br>
    <br>
    <br>by 人 - 01/24/07 12:56
    <br>
    <br>咁長命做咩...起碼型d同fds講....女鬼都搞過...死未~

<br>x2
    <br>
    <br>by 人 - 01/24/07 12:56
    <br>
    <br>睇黎要轉下名~

Log in to reply