一個好想知嘅問題 : 究竟係床上面男人舒服d, 一或女人舒服d呢?? 可以點 approval 呢?? 有無人知呀 )))))

• 咁好喇..
    <br>改問題, 你估你自己同女人上床, 個女人舒服d, 一或你舒服d 呢??
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 11:57
    <br>
    <br>GOOD QUESTION!!!

• 不過如果係一個好靚不過又生手 <==我簡呢種
    <br>
    <br>
    <br>by 人 - 01/24/07 11:55
    <br>
    <br>我都簡呢個...因為女人enjoy 唔enjoy 可以自己control ...呵呵

• 咁要問返同我搞過d女~

• GOOD QUESTION!!!
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:00
    <br>
    <br>
    <br>哈哈 ...get 倒我問乜咩 ...哈哈

• 如果淨係講enjoy sex...我會揀個熟手既~<==男人要新鮮感呀
    <br>

• 個女人係邊個先...?
    <br>夏蕙姨?....wakakaka
    <br>
    <br>都係哥句...只可以話果日邊個high d咪邊個舒服d...冇一定既答案~
    <br>
    <br>by nickname 生肖屬豬 - 01/24/07 12:0
    <br>
    <br>
    <br>呢個問題.......係 ...乜你會同夏蕙姨上床??

• 我都簡呢個...因為女人enjoy 唔enjoy 可以自己control ...呵呵
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:00
    <br>
    <br>但係男仔生手...可能控制唔到...好快出左~
    <br>你點control都可能冇用~

• ha..aa.a
    <br>如果女上男下, 我比較鍾意坐係床邊, 對坐個隻, 我可以抱住佢令佢入D.

• 呢個問題.......係 ...乜你會同夏蕙姨上床??
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:02
    <br>
    <br>=.="
    <br>比喻嗟...

• 呢個問題.......係 ...乜你會同夏蕙姨上床??
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:02
    <br>
    <br>講真...夏蕙姨後生靚過你...唔好嬲呀~
    <br>當然唔係宜家啦~

• 如果淨係講enjoy sex...我會揀個熟手既~<==男人要新鮮感呀
    <br>
    <br>
    <br>by 人 - 01/24/07 12:01
    <br>
    <br>我講緊有經驗...^^

• 講真...夏蕙姨後生靚過你...唔好嬲呀~
    <br>
    <br>by 文度王 - 01/24/07 12:04
    <br>
    <br>不過佢個陣係叫"夏蕙妹"....wakakaka

• 但係男仔生手...可能控制唔到...好快出左~
    <br>你點control都可能冇用~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:02
    <br>
    <br>咁係佢未除衫前先帶領佢滿足自己先law
    <br>女人唔一定要係入果吓至high
    <br>唔係d les 點攪!?

• 講真...夏蕙姨後生靚過你...唔好嬲呀~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:04
    <br>
    <br>
    <br>喂 ...我唔嬲呀 ..不過講真架 ..真係唔似boo
    <br>

• 不過佢個陣係叫"夏蕙妹"....wakakaka
    <br>
    <br>by 生肖屬豬 - 01/24/07 12:05
    <br>
    <br>sorry sorry....我錯~

• 咁係佢未除衫前先帶領佢滿足自己先law
    <br>
    <br>by doll518
    <br>
    <br>用手指同假鳩

• 咁係佢未除衫前先帶領佢滿足自己先law
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:05
    <br>
    <br>手指~

• 喂 ...我唔嬲呀 ..不過講真架 ..真係唔似boo
    <br>
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:07
    <br>
    <br>佢係整容整到咁...你搵返佢以前d相睇
    <br>係靚女黎ga....唔係以前邊有咁多人追~

• 我同意"前戲"very important. Satisfy GIRL, 之後個女仔就會好enjoy咁同你做.
    <br>
    <br>Both Enjoy!
    <br>
    <br>

• 哈哈 ...女人可以帶住個男人點撫自己,,,
    <br>唔知男人會唔會捉住女人隻手1打飛機呢?
    <br>我就未試過..你地會唔會架??

• 佢係整容整到咁...你搵返佢以前d相睇
    <br>係靚女黎ga....唔係以前邊有咁多人追~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:09
    <br>
    <br>
    <br>呢個真係唔知boo
    <br>今晚番去上綱搵吓先
    <br>不過佢嗡靚點解仲要整容呀

• 我同意"前戲"very important. Satisfy GIRL, 之後個女仔就會好enjoy咁同你做.
    <br>
    <br>Both Enjoy!
    <br>
    <br>
    <br>by Michael - 01/24/07 12:09
    <br>
    <br>咁呢樣可能男女都要架
    <br>吓合吓個男人係主動都無引啦

• 如果女上男下, 我比較鍾意坐係床邊, 對坐個隻, 我可以抱住佢令佢入D.
    <br>by michael
    <br>
    <br>my favourite position, great !!
    <br>
    <br>男人會唔會捉住女人隻手1打飛機呢?
    <br>
    <br>會, 我試過個男人捉住我隻手幫佢...haha
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>

• another question, can you make love with a partner you don't love?

• 會, 我試過個男人捉住我隻手幫佢...haha
    <br>by 路過
    <br>個男人一定俾人玩到叫

• 哈哈 ...女人可以帶住個男人點撫自己,,,
    <br>唔知男人會唔會捉住女人隻手1打飛機呢?
    <br>我就未試過..你地會唔會架??
    <br>
    <br>
    <br>我試過教佢, 因為佢力度唔多岩, 太細力呢,
    <br>又試過教佢口交果陣奶邊度比較舒服

• another question, can you make love with a partner you don't love?
    <br>by Michael - 01/24/07 12:13
    <br>
    <br>係你呢句英文字面睇 ...make love ..梗係同love 嘅人啦
    <br>同唔愛嘅人上床係 sex ..not make love boo
    <br>要同唔愛嘅人上床, 除非自己有需要, 又無人愛( can"t meet one i love ) law ...呵呵

• 呢個真係唔知boo
    <br>今晚番去上綱搵吓先
    <br>不過佢嗡靚點解仲要整容呀
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:10
    <br>
    <br>就係老左開始唔靚...咪整
    <br>點知失左手~

• 我試過教佢, 因為佢力度唔多岩, 太細力呢,
    <br>by login name ah-po - 01/24/07 12:16
    <br>
    <br>吓 ...咁一路攪咪變左係 ..
    <br>男叫 : ...呀 ..大力d ...過d 過d ...正呀
    <br>呢d係4仔一般係女人做boo

• 係你呢句英文字面睇 ...make love ..梗係同love 嘅人啦
    <br>同唔愛嘅人上床係 sex ..not make love boo
    <br>要同唔愛嘅人上床, 除非自己有需要, 又無人愛( can"t meet one i love ) law ...呵呵
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:17
    <br>
    <br>男人一定得~

<br>by login name ah-po - 01/24/07 12:16
    <br>
    <br>吓 ...咁一路攪咪變左係 ..
    <br>男叫 : ...呀 ..大力d ...過d 過d ...正呀
    <br>呢d係4仔一般係女人做boo

• 男人一定得~
    <br>by 文度王 - 01/24/07 12:19
    <br>
    <br>你咁講我好大鑊. haaaa

• 男人一定得~
    <br>
    <br>by nickname sun-michael - 01/24/07 12:20
    <br>
    <br>你唔得呀??

• 男人一定得~
    <br>
    <br>
    <br>男人如果起到頭就一定得~

<br>
    <br>by ah-po - 01/24/07 12:16
    <br>
    <br>咁要雙方enjoy sex....溝通都好重要
    <br>始終最了解自己身體係你自己嘛...有d女仔唔敢出聲...驚個男仔覺得佢淫蕩...真係冇咩必要law~
    <br>
    <br>食飯都會想食好d坐得舒服d啦...何況sex~

• 男人一定得~
    <br>
    <br>by nickname sun-michael - 01/24/07 12:20
    <br>
    <br>你唔得呀??
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:21
    <br>
    <br>咁一定有少少feel既~

• 你唔得呀??
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:21
    <br>
    <br>心理因素, 我唔得. haaa.a.

• 會, 我試過個男人捉住我隻手幫佢...haha
    <br>by 路過
    <br>個男人一定俾人玩到叫
    <br>by Michael <<<<<<<< how come ??
    <br>
    <br>叫救命定叫床先...???
    <br>
    <br>

• 咁要雙方enjoy sex....溝通都好重要
    <br>始終最了解自己身體係你自己嘛...有d女仔唔敢出聲...驚個男仔覺得佢淫蕩...真係冇咩必要law~
    <br>
    <br>食飯都會想食好d坐得舒服d啦...何況sex~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:22
    <br>
    <br>
    <br>yeah yeahyeah ...
    <br>哈哈
    <br>一齊講好仲要架
    <br>呢d唔係淫蕩呀~不過始終開親呢d topic都無乜女傾

• 你唔得呀??
    <br>
    <br>心理因素, 我唔得. haaa.a.
    <br>
    <br>by sun-michael - 01/24/07 12:24
    <br>
    <br>咁有feel又唔一定係愛....我覺唔係咁易愛一個人~

• 叫救命定叫床先...???
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:24
    <br>
    <br>叫唔好...同埋同熟既朋友講law~

• 個男人一定俾人玩到叫
    <br>by Michael <<<<<<<< how come ??
    <br>
    <br>叫救命定叫床先...???
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:24
    <br>
    <br>哈哈 ....拍拍拍 ......男人叫床......其實好多男人都會架..都唔明點解d人淨係講女人

• 叫唔好...同埋同熟既朋友講law~
    <br>by nickname 文度王 - 01/24/07 12:26
    <br>
    <br>捉住隻手叫唔好 ..咁大單
    <br>慘慘boo

• 心理因素, 我唔得. haaa.a.
    <br>by nickname sun-michael - 01/24/07 12:24
    <br>
    <br>咁你需要d心理付道喇
    <br>你自己會打飛機嗎??

• 咁同女友, 我一定得. 仲會好enjoy tim..haaa
    <br>不過暫時未有.

• yeah yeahyeah ...
    <br>哈哈
    <br>一齊講好仲要架
    <br>呢d唔係淫蕩呀~不過始終開親呢d topic都無乜女傾
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:25
    <br>
    <br>呢d就係中國人既觀念...
    <br>一係就唔講(好似會犯法咁)...一係講就諗錯隔離(男既就變左西門慶...女就變左瀋金蓮)
    <br>
    <br>唔可以正常咁討論~

• 叫床, 男的都會, 我都會.. why not?

• 不過始終開親呢d topic都無乜女傾
    <br>
    <br>我係女...仲係尋日俾你"付道"完個個..
    <br>
    <br>

• 哈哈 ....拍拍拍 ......男人叫床......其實好多男人都會架..都唔明點解d人淨係講女人
    <br>
    <br>by doll518 - 01/24/07 12:26
    <br>
    <br>係bor....咁舒服叫出黎有咩問題~

• 我係女...仲係尋日俾你"付道"完個個..
    <br>
    <br>
    <br>by 路過 - 01/24/07 12:31
    <br>
    <br>ee...你係女呀 ...好野
    <br>有人陪喇
    <br>死喇
    <br>咁你一定唔會打飛機啦

Log in to reply