有冇比較容易溝通的人傾計呢?日常巳夠煩!

• Hey wanna chat in this sleepless night?
    <br>
    <br>

• 我不是失眠!只是俾啲好難溝通的人,令到覺得好煩!大家價值觀不同

• 唔好意思,可以講下發生咩事嘛?

• 唔在港發生乜嘢事啦!只是覺得好煩!
    <br>
    <br>但係簡單啲講如果你過得開心你會約出來大家開心對不對?
    <br>覺得唔開心就無必要交流下去!
    <br>我男朋友就是這樣的人!分左手有約出去搞!但係我哋嘅價值觀真係好唔同!
    <br>我唔想再同佢一齊!我覺得佢好煩!

• 大約明白咩事,但你有冇同佢講過你唔想咁樣?
    <br>如果有你就叫佢揀你定同佢EX搞,
    <br>佢決定唔到你就幫佢決定

• Hidy, 可以大家傾吓計了解多D嘛?
    <br>WeChat ID: marksmart

• 而呢個分左好耐啦!佢講極都唔明!我同佢係冇可能再喺埋一齊!佢唔需要咁多試探!咁樣係好唔尊重我!我係唔會同佢有將來!我亦都冇可能包容我識嘅朋友係同佢有一手!
    <br>我都唔知點解咁黑仔!食親嗰啲都係咁樣!煩

• 咁唔好煩,已經唔關你事喇,佢地有佢地既搞,你有自己既新天地啦,下個唔會發生嫁喇

• 你哋男人同sl/sp分開後會怎樣!?play關注對方?
    <br>我就睬你都傻!

• 我分開左就唔會再理佢嫁喇啵

• 你以為同一個人?

• 咩同一個人?

• 係啦!阻住晒!啲怪獸理論煩到雞啼咁

• 總之唔使為呢D野煩既

• 我最憎理論多多,面有一套底又一套!搵自己啲豬顏玩含沙射影!食蔗啦你!
    <br>

• 最衰我!仲有一年同我出嚟玩兩三四次!佢就當我係佢嘅!乜都要管乜都要理!
    <br>我關你Q事咩!我死都唔關你事啦!

• Hidy
    <br>
    <br>岩食想食就到時間咪出來食下囉,最緊要自己開心同選擇

• 有, 加我wechat我同傾下計,吹下水
    <br>wechat ttt996

• 總結價值觀不同的,大家都不需爭議論點!
    <br>合不來!don't go a way!that it!
    <br>

• HI HIDY, CALM DOWN

• 有可能大家在性方面有共同喜厭,但係思想上能接通就無謂大家谷著道氣!
    <br>出到大海各可自求多福!
    <br>講完
    <br>不要煩我或要我刻意跟隨!

• 好難識到一個100%夾的人, 我都搵緊

• 我好憎你乜都控制我!

• 點解唔走, 攪到自己咁辛苦

• chi9sin replied at 2014-10-25 1:20 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>好難識到一個100%夾的人, 我都搵緊
    <br>===============================================================
    <br>冇可能的事!但一個有學識有能力的人都咁!我好怕!點解乜都要知道?大家甚麽関係?痴9sin你话係米?咁不信仼对方……係好唔開心的!大家不是求開心咩?不是想決乏中找中和劑咩?

• 信任唔關學歷高低的, 只是佢個人本身的問題.

• chi9sin replied at 2014-10-25 1:23 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>點解唔走, 攪到自己咁辛苦
    <br>===============================================================
    <br>我以為事情巳改變!點知又係咁

• Hidy 1:28pm oct 25, 2014
    <br>
    <br>江山易改, 本性難移.
    <br>唔好以為可以用自己的能力去改變一個人, 絕對無可能的
    <br>

• chi9sin replied at 2014-10-25 1:28 pm
    <br>信任唔關學歷高低的, 只是佢個人本身的問題.
    <br>總結了
    <br>合不來

• chi9sin replied at 2014-10-25 1:30 pm
    <br>Hidy 1:28pm oct 25, 2014
    <br>
    <br>江山易改, 本性難移.
    <br>唔好以為可以用自己的能力去改變一個人, 絕對無可能的
    <br>I just try to let him know the true

• 瀟灑D, SAY GOODBYE
    <br>想搵男人SEX, 這裡一定好多人報名

• 點解令願相信流言,不相信實實在在我做的!要他的牛頭馬面告訴就相信呢?
    <br>不如無我這個人?就擋我死了好嗎?初一十五吊念我們就算

• chi9sin
    <br>你我不認識,可能你根本不明白我
    <br>而我不想解釋自己,但如我要sex不要求的,不難找!反正是free!

• 女人肯賤賣冇話一個都冇!也不用尋

• 對的, 大家素未謀面, 我們都不認識大家.
    <br>如果想SEX,都唔需要知道大家太多.....

• hidy 1:40pm oct 25, 2014
    <br>女人肯賤賣冇話一個都冇!也不用尋
    <br>
    <br>又唔好講到D男人咁CHEAP, 有窿就入

• chi9sin replied at 2014-10-25 1:43 pm
    <br>hidy 1:40pm oct 25, 2014
    <br>女人肯賤賣冇話一個都冇!也不用尋
    <br>
    <br>又唔好講到D男人咁CHEAP, 有窿就入
    <br>chi9sin
    <br>男人好多都係cheap!幾cheap嘅屎坑都入
    <br>
    <br>
    <br>令外你不用曲線话我!我要有不用你就係!

• chi9sin replied at 2014-10-25 1:42 pm
    <br>對的, 大家素未謀面, 我們都不認識大家.
    <br>如果想SEX,都唔需要知道大家太多.....
    <br>根本就係!但基本法係禽兽不要用來用!

• 做乜咁燥

• hidy 2:04pm oct 25, 2014
    <br>chi9sin
    <br>
    <br>你誤會了, 我不是話緊你.
    <br>

• SEX是無罪, 大家都是成年人有需要, 大家你情我願就OK啦

• chi9sin replied at 2014-10-25 2:07 pm
    <br>hidy 2:04pm oct 25, 2014
    <br>chi9sin
    <br>
    <br>你誤會了, 我不是話緊你.
    <br>你想話我就話我囉!佢啲牛頭馬面一向講到我地底泥架啦!聽到慣啦!一向没有理我感受㗎!

• hidy 2:10pm oct 25, 2014
    <br>你想話我就話我囉!佢啲牛頭馬面一向講到我地底泥架啦!聽到慣啦!一向没有理我感受㗎!
    <br>
    <br>你都無得罪我, 咩事要話你先
    <br>

• chi9sin replied at 2014-10-25 2:08 pm
    <br>SEX是無罪, 大家都是成年人有需要, 大家你情我願就OK啦
    <br>sex係有合理及不合理存在㗎!吾係點會有秘密情人呢?

• chi9sin replied at 2014-10-25 2:13 pm
    <br>hidy 2:10pm oct 25, 2014
    <br>
    <br>你都無得罪我, 咩事要話你先
    <br>好多人批评人叻過批评己架啦!

• sex 本身好然,男女個個都會有
    <br>好似食野咁,個個都要食
    <br>肚餓就想食,大家係鍾意食,咪傾下交流下點食野,點sex
    <br>其實又唔一定講sex 就要同對方sex
    <br>

• 根本中和劑就並不是只求性!如果咁!狗公狗乸一行埋放完拍吓pat pat 走人得啦!

• Okay la!發洩完畢!總结又有了!

• hidy
    <br>
    <br>自問係合理嘅男人
    <br>你想傾嘅可打比我
    <br>55351228

Log in to reply