我鍾意男友好咸濕,我是否有問題?

• 偏偏佢唔係咸濕的人, 我仲咸過佢,,,點算?

• 無乜問題既...佢唔咸你你咪咸佢囉...一﹏一

• 只要咸落你度就okay
    <br>如果係第二個就...

• 我知呀,,佢一定唔會識第二個的,我係佢第一個, 但我唔係,,所以佢冇咩經驗呀

• 咁你教下佢囉...haha

• 版主,你真係有問題喎, 如果萬一你男友咸濕其他女仔...你咪大獲!? :P

• 比多些心机教佢, 手板眼見功夫, 好易學遮 XDDD

• 版主check清楚佢心裡面有無座山先啦~~~

• enjoy69 3:27pm oct 13, 2010 版主check清楚佢心裡面有無座山先啦~~~
    <br>------------------------------
    <br>
    <br>就派你去試探虛實啦
    <br>
    <br>記得番來匯報

• mandy replied at 2010-10-13 3:37 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>enjoy69 3:27pm oct 13, 2010 版主check清楚佢心裡面有無座山先啦~~~
    <br>------------------------------
    <br>
    <br>就派你去試探虛實啦
    <br>
    <br>記得番來匯報
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>矛問題~一揸便知龍與鳳~包係我手上~~~
    <br>
    <br>同妳咁熟~~脆脆地收5千算

• 無所謂
    <br>
    <br>但至緊要話到俾我地知佢係做男果個定女個果
    <br>
    <br>你..唔只要揸, 還要用你果柚試下佢反應架

• mandy replied at 2010-10-13 4:13 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>無所謂
    <br>
    <br>但至緊要話到俾我地知佢係做男果個定女個果
    <br>
    <br>你..唔只要揸, 還要用你果柚試下佢反應架
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>okok等我既report!!
    <br>
    <br>柚? 妳指個米字呀? 未必人人好ga bor
    ~even佢有座山
    <br>
    <br>根據我多年移山既經驗~呢d病人通常好食雪條多d~
    <br>
    <br>妳入左訂金我就做野ga la~~

• 嘩, 你好 pro 呀, 同人移過好多山? 咪俾好多男人'損'過你支野囉...依
    <br>
    <br>等我問過我老公仔, 阿衰人A 先至入錢俾你呀下, 等等

• mandy replied at 2010-10-13 4:32 pm
    <br>嘩, 你好 pro 呀, 同人移過好多山? 咪俾好多男人'損'過你支野囉...依
    <br>
    <br>等我問過我老公仔, 阿衰人A 先至入錢俾你呀下, 等等
    <br>
    <br>當然PRO LA行內都知: "69移山, 死過翻生!"
    <br>
    <br>咩男人呀? 我只做人妖生意GA JA...有座山既就唔係男人啦
    ~傻人
    <br>
    <br>老公仔? 妳肯定!? @_@''' 攪清楚老公定老婆先啦....
    <br>
    <br>使唔使+多2千幫妳卓埋妳個"老公仔"? 係就快啦~期姦限定GA!!

• 我都鍾意男友咸濕,最弊我冇男朋友,點算?

• 飘过了

• 老實講, 佢o岩o岩可能未識點樣用力覺得累無咩感覺, 佢係有心同你做, 佢做多幾次諗下個技巧就會鍾意架啦

• 等我來咸濕妳地啦!

• 男人唔壞,女人唔愛
    <br>
    <br>男人唔咸,女人發姣
    <br>
    <br>
    <br>

• 呢個係心理問題
    <br>可能有女仔認為,如果自己男朋友唔咸濕自己,即係唔愛,所以你想佢盡量咸多d
    <br>可能你本身有少少怕羞,又認為應該係男士主動,但你男朋友偏偏唔夠主動,你接受唔到自己咸過男朋友
    <br>
    <br>你所講既鍾意男友好咸濕,可能你真正想要的其實並唔係要佢咸濕,而係背後的心理問題

• 我係唔想次次,我話想要先要,,佢都唔REQUEST下

• 咁可能佢真係需求唔大,有無都得

• BONBON replied at 2010-10-18 5:56 pm
    <br>我係唔想次次,我話想要先要,,佢都唔REQUEST下
    <br>我同你剛剛相反,點算?

Log in to reply