köp citodon 500mg online utan recept • köp citodon 500mg online utan recept

  kontakt oss... [email protected]

  website... karlstardapotek.com/product/kop-citodon-500mg-i-sverige/

  whatsapp... +13234885860

  köp citodon 500mg i sverige| citodon till salu i sverige
  köp citodon 500mg i sverige är ett analgetikum (smärtstillande medel), som används mot måttlig till svår smärta av olika slag, till exempel vid diskbråck, endometrios, postoperativ smärta, efter benbrott med mera. Det är ett kombinationsläkemedel där de aktiva substanserna är kodein (kodeinfosfathemihydrat, 15–60 mg/tablett; ett morfinderivat vilket kan göra Citodon är beroendeframkallande) och paracetamol (350–1 000 mg/tablett). Kodein metaboliseras i kroppen till morfin. Analgetisk (smärtstillande) effekt uppnås efter en halv till en timme. Samtidigt bruk av alkohol bör undvikas. Läkemedlet är narkotikaklassat enligt svensk lag och speciell receptblankett krävs. Före 2006 var förpackningarna försedda med en så kallad varningstriangel.

  köp citodon 500mg i sverige | citodon till salu i sverige | beställa citodon i sverige utan recept

  Citodon är ett smärtstillande medel som används för måttlig till svår smärta av olika slag, såsom smärta i fraktur, endometrios, postoperativ smärta, ben och mer. De aktiva substanserna är codein (kodinfosfathydrat, 15-60 mg / tablett, ett morfinderivat som gör Citodon beroendeframkallande) och paracetamol (350-1000 mg / tablett). Kodin omvandlas (metaboliseras) till kroppen av morfin. Analgetisk (analgetisk) effekt uppnås efter en halv till en timme. Samtidig användning av alkohol bör undvikas. Läkemedlet är läkemedelsklassificerat enligt svensk lag och särskilda receptformulär krävs. Före 2006 var förpackningarna utrustade med en så kallad varningstriangel

  köp citodon 500mg i sverige För effektiv och anpassad smärtlindring

  köp citodon 500mg i sverige/ Citodon är ett välbeprövat läkemedel som har använts som smärtlindrare vid kortvariga smärttillstånd i 30 år.

  Citodon är ett effektivt läkemedel med både perifer och central verkan.

  Paracetamol verkar smärtstillande och febernedsättande medan kodein förstärker den smärtstillande effekten.

  1 På detta sätt uppnås en kombinationseffekt. Köp citodon utan recept

  Den smärtstillande effekten erhålls efter 1/2-1 timme och maximal effekt inom cirka två timmar (tabletter och brustabletter).

  Citodon är ett smärtstillande medel som främst används för att behandla smärta som följd av smärtorsakande trauman.

  kontakt oss... [email protected]

  website... karlstardapotek.com/product/kop-citodon-500mg-i-sverige/

  whatsapp... +13234885860


Log in to reply