誤打誤撞搵到間幾好既營養中心,真心想推介

• 之前體重升左好多,去到健康出問題既程度
    於是局住要去減肥,然後有個朋友既朋友介紹我去NUTRI-PRO呢間營養中心真心好抵讚
    第一佢有45分鐘既諮詢時間,多過其他公司多多聲
    第二佢有個貼心位,就係俾我用whatsapp隨時問飲食上既健康問題
    第三都幾work,係我唔使跟餐單同做運動既情況下都可以幫到我減肥。老實講,呢點我都幾意外~
    所以如果有姊妹想減肥,可以一試呢間

• 追問一下..如果唔跟餐單唔做運動都減到..咁佢用咩方法?

• "我之前都有去過第二間營養中心

次次你去諮詢果陣勁趕頭趕命咁

仲好hea咁答你..冇黎誠意"

• Cypo replied at 2017-01-19 3:40 pm

---------------------------------------------------------------

"我之前都有去過第二間營養中心

===============================================================

我個營養師好好既,佢會諗好有咩飲食貼士俾我,只要我揀岩咩類型既食物去食,就已經減到

• kawail replied at 2017-01-20 12:52 pm

---------------------------------------------------------------

Cypo replied at 2017-01-19 3:40 pm

===============================================================

我個營養師好好既,佢會諗好有咩飲食貼士俾我,只要我揀岩咩類型既食物去食,就已經減到

真心一問,你跟開邊個營養師,等我去既話又搵下呢個先!

• mailll replied at 2017-01-23 12:11 pm

kawail replied at 2017-01-20 12:52 pm

Cypo replied at 2017-01-19 3:40 pm

真心一問,你跟開邊個營養師,等我去既話又搵下呢個先!

佢叫Frances,你可以搵佢幫手呀!佢都幾nice架!

Log in to reply