食減肥藥食到暈低

• 好姊妹仲有3個月結婚,我要做伴娘但仲未成功減到肥,望住條露膊露手臂嘅裙真係好大壓力,所以就食減肥藥減肥
    唔知係我身體差定隻藥有問題,我食左一個星期已經覺得有d唔舒服,前日食完朝早個粒藥之後返工,等等下巴士係站個到暈一暈,成個人失重心跌係地
    雖然坐一陣飲左水之後無乜野,不過我都已經唔敢再食
    但又唔知仲可以點減肥...

• 唔好再食減肥藥啦,真係好危險,正正經經去跟營養師減肥啦,我自己都跟緊係work嫁

• mikooo replied at 2017-01-03 3:01 pm

---------------------------------------------------------------

唔好再食減肥藥啦,真係好危險,正正經經去跟營養師減肥啦,我自己都跟緊係work嫁

===============================================================

但我日日返工都要出街食飯,好難跟到營養師餐單去食喎

• kawail replied at 2017-01-09 9:56 am

---------------------------------------------------------------

mikooo replied at 2017-01-03 3:01 pm

唔好再食減肥藥啦,真係好危險,正正經經去跟營養師減肥啦,我自己都跟緊係work嫁

===============================================================

唔洗嫁!我特登揀呢間nutri pro就係因為佢地嘅營養師話唔一定要跟足餐單食都可以減到肥,又唔會無啖好食,因為佢係教我點樣揀d適合嘅食物,就算出街食都可以揀到岩嘅野~

• mikooo replied at 2017-01-10 12:30 pm

kawail replied at 2017-01-09 9:56 am

mikooo replied at 2017-01-03 3:01 pm

唔洗嫁!我特登揀呢間nutri pro就係因為佢地嘅營養師話唔一定要跟足餐單食都可以減到肥,又唔會無啖好食,因為佢係教我點樣揀d適合嘅食物,就算出街食都可以揀到岩嘅野~

我有聽過e間中心,我諗跟營養師真係會長久有效d咁減肥

• 唔好比咁大壓力自己,健康永遠係第一位,唔好再食減肥藥啦。可以試下學泰拳,減肥同時又減壓

Log in to reply