開心share~日本妹最愛心機妝!!

• 濃妝已經唔係大勢啦..
    而家係興淡淡既心機妝!!
    用下粉紅色眼影~或者啡色既eyeliner~
    都可能會有唔錯既效果!
    http://www.niusnews.com/=P0anmng8

• 紋眼線!?

唔覺得好恐怖咩!?

我就唔敢啦…

• 覆錯post tim sorry @@

• 不嬲都唔中意化濃妝…

男仔好唔中意女仔濃妝嫁...哈哈

• 我都覺得用啡色眼線對眼睇落柔和D!!無咁惡呀!! 配合髮色或化NUDE妝仲會顯得自然D...但SO FAR都未搵到支實色既啡色眼線筆

• tracy_leung replied at 2015-10-24 7:51 pm

---------------------------------------------------------------

我都覺得用啡色眼線對眼睇落柔和D!!無咁惡呀!! 配合髮色或化NUDE妝仲會顯得自然D...但SO FAR都未搵到支實色既啡色眼線筆

===============================================================

見過有D人用勁實色既黑色眼線...

真心覺得好惡囉佢地個樣...

所以話你化咩妝就俾人咩印象嫁啦...

• meow replied at 2015-10-24 7:05 pm

---------------------------------------------------------------

不嬲都唔中意化濃妝…

男仔好唔中意女仔濃妝嫁...哈哈

===============================================================

係呀!!我10個有9個男仔fd都話女人濃妝好mk...lol

• SEEEEEEE replied at 2015-10-26 7:00 pm

tracy_leung replied at 2015-10-24 7:51 pm

我都覺得用啡色眼線對眼睇落柔和D!!無咁惡呀!! 配合髮色或化NUDE妝仲會顯得自然D...但SO FAR都未搵到支實色既啡色眼線筆

見過有D人用勁實色既黑色眼線...

真心覺得好惡囉佢地個樣...

所以話你化咩妝就俾人咩印象嫁啦...

特別係first impression!!

有好多人其實好nice,但因為條眼線畫到戚起哂,

就搞到成個人都好bitchy咁

• tracy_leung replied at 2015-10-24 7:51 pm

我用開dejavu啡色支眼線液又ok喎!畫出黎顏色好出又易畫,唔會話太淺色, 粗幼眼線都畫到...同埋佢可以用暖水卸就得!呢個真係要讚!方便好多

Log in to reply